Sziasztok,
még mindig ébren nyomom, mert a telihod hozzánk nem kisbabát, hanem betörőket hozott a régi lakásomba, szuper, most várom a férjemet aki ügyintézte

Szerencsére van biztosításunk...
Amúgy eléggé féltem én is a mai naptól, mert Olim annak idején a teiholddal érkezett... A következő május 9-re várható, nem később? Köszi Kat az infót, az ultrahangon tegnap úgyis ezt az időpontot ajánlották progi császárra
Lányok rájöttem, hogy nekem újratöltődő szülési bakancslistám van, ha elintézek egy dolgot, jön helyette másik... Mondjuk egyre jelentéktelenebbek, de ennek már soha nem lesz vége???
Amidaalah, Neked már tényleg nagyon közelít a céldátumod, vajon Te leszel a következő? De izgi

Hajrá május1!
Picúr, a Nagyfiad egyre szebb, hát hová lehet ezt még fokozni kérem szépen???
A Tigis csapatkép meg a térdes is imádnivaló, köszi
Cicinyúzás ellen szerintem is inkább itass vizet, reméjük Picúr elfogadja majd
A tápszerhez is forralni illik a vizet...
Sokszor mi is úgy csináltuk, ahogy Kat javasolta, a forralóban hagytuk, így kényelmesebb...
Ildi, pihenj sokat hogy Nándid maradjon csak még odabent a babakuckóban, és mondanám hogy tereld el a figyelmed a vízfolyásról, de ez a két dolog együtt nehezen kivitelezhető
Alexandra, most hogy már kitisztultál, jöhet egy kis csoki+banán, azok mind lassítják az emésztést, bűnözz bátran
Sandie, tehát Neked ne főzzünk tökifőzit meg rántott levest ha lehet, ugye???
Jobbulást totyi-testvér
Hétfőre rágcsálómentes szupi vizsgálatot kívánok Neked
Remélem nekem se fog később látszódni a pocakzebra, főéleg ha a kinyúlt bőröm "esztétikusan" rálóg majd
mmc, lelenc gyerek-varacskos disznó, ezen de jót röhögtem, micsoda ellentmondás, hahaha
Görcsöm most nincs, van helyette csíkom, szupi
Igen, én is attól tartok hogy ez a krém se tud már csodát tenni, a gigapocak ledobja a héját
Savaria, esernyő= szülőszobai csomag, de igazad van, hehehe
A víz miatt ne aggódj, bármikor tudsz forralni a babádnak ha szükséges...
Kedden én is megyek CTG-re 10-re, ha ott leszel még, talizhatnánk
Csicsi, a majális tényleg jó buli lesz Lucával kint vagy bent, majd meglátjuk
Öreg bácsi előzése: haláli lehetett
Jó éjt, szép álmokat Mindenkinek (kivéve a betörőket!!!)