Sziasztok Lányok!

Ma nagyon beszédes napunk van, Picur egész nap dumál, sikongat, vigyorog, magyaráz, és ma elkezdett "bürrögni", mint amikor kisautóznak. Komolyan mondom, megzabálom.

Egyre jobban próbálkozik a fordulással, már a hordozóba sem lehet hagyni csak úgy, mert abból is ki akar fordulni. Be kell kötni. Eddig csak beletettük, és nézelődött, a kezeivel "dolgozott" inkább. Rágóka helyett a pelus sarkát rágja, bevallom ennek jobban örülök, meg hát kettőt egyszerre, mert egyből felissza a temérdek nyálat is.

Sandie, mondtam itthon Apának mekkora Zozó, nem akarta elhinni. Jött le a lépcsőn, megállt, MENNYII???

Nem semmi a kölyök! Farkasfalka.. Nyehhehheheheee

Lufifóbia is létezik? Miért félsz tőlük?
Magnoli, tudom nem egyszerű, de mindenképp próbálj meg egy kicsit hasazni, hogy elkerüld a műtétet. Az is sokat segít, ha tudatosan behúzod a hasad napközben (nem kell horpadtra, csak egyenes tartásig), tehát kicsit "tónus" alatt vannak az izmok. Direkt hasazást én akkor szoktam, amikor alszik Picur, vagy játszik a szőnyegén. Ha játszik, úgyis ott vagyok mellette, akkor meg már a mozdulat fele meg is van.

Ha segíthetek néhány tanáccsal: ha rászánod magad a hasazásra, akkor nem kell a régi klasszikus teljes felülést megcsinálni, mert az borzalmas, és kikészíti az ember derekát pillanatok alatt, elég a fejet és a lapockát megemelni és közben hasprést csinálni. Az alsó izmokra meg a hanyattfekvésből felemelt lábakkal a popsiemelést javaslom, tuti hatásos!

Bogi, én is kész vagyok a gyerekeket és az állatokat érintő szomorú hírektől. Én még a Szivárványhíd történetétől is elsírtam magam már Picur előtt is. Tigivel kapcsolatban néha eszembe jut, és már előre rettegek, hogy mi lesz, ha eljön az ideje. Szerencsére ez még odébb van.
Savariaa, krémest NEM eszünk kánikulában ejnye!

Apának boldog születésnapot kívánunk, és kérünk a csokitortából!

Tejedet nem viselte meg az újabb hasmars? Amúgy hogy csinálod, hogy nem szereted a csokit???

Amidaalah, hogy álltok a kakaháborúval? Rendeződött Marci pocakja? Szupi barlang...

Mi vár még ránk, te jó ég!

Megyek, eldőlök én is, Picur elaludt. Szép délutánt!