Sziasztok!
Micsoda tempó, nem bírom tartani a lépést veletek! Pedig lassan már egy éves lesz a fórum, belegondoltatok, hogy tavaly ilyenkor már a pocakban laktak a kismanók? Most meg milyen nagy laklik már!!
Andi – üdvözöllek én is, nekem még “új” vagy
– kérdezted korábban, hogy a légzésfigyelövel hogyan emelhetö meg az ágy. Én csak simán a kiságy fejvégi lába alá tettem egy-egy adag magazint, nem ártott a légzésfigyelönek. Csak én rúgtam bele mindig az újságokba…
OKé, most olvasom, hogy ezt mmc is írta.
Én is épp a minap olvastam a tejköves cikket és szerintem nekem is van egy, viszont kifolyik a tej mellette…
Szegény nyuszikák! Nem lehet, hogy csak játszani akart? Egyszer mi is találtunk egy döglött nyulat a kertben, de a mi kutyánk egyébként olyan jámbor, hogy arra jutottunk, biztos öngyilkos lett a nyúl. 
Bogi, nem lehet egyszerü egyedül… Le a kalappal így is! Sikerült azóta megoldanod a takarítást? Ughh, most olvasom, hogy éjszaka megcsináltad. Tejóég! Egyszer én is hajnali háromig nyomtam, mert másnap vendégek jöttek, de aztán meg nem volt öszinte a mosolyom…
Mondjuk most épp elkészültél, de mi lenne, ha egyszer hívnál valakit kitakarítani? Árakkal persze nem vagyok tisztában, mennyibe kerülhet egy takarítás? Vagy a másik megoldás, hogy valaki vigyáz Fannira (pl. szomszéd kislány?), míg te takarítasz. Nem lenne rizikós, mert nem hagynád magára, szóval ha komolyabb sírás van, ott vagy te is.
Savariaa, belázadtál – le a bimbóvédökenöccsel!
Nekem is elkezdett nagyon fájni az egyik, szerintem jól megráncigálta a kölök, mindig eszembe jutsz így szopi közben! 
Mi a kendö után kengurut vettünk (manduca), ezt rá lehet igazítani apára is. Vagy találtatok azóta megoldást? Én azért is szeretem, mert nagyon egyszerü felkötni és nem lazuli ki, nem csúszkál, Eli is megszokta, jókat szundított benne. Mondjuk itthonra nem használjuk, én nem tudok úgy tenni-venni, hogy rajtam van…
Ne csüggedj, elöbb-utóbb át fogja aludni Bátor is az éjszakát. Szerintem csak hiányzol neki. Azt nem próbáltátok, hogy szopi után a nagyágyban hagyod, magad mellett?
Stíriai metélt! Imádom!! Mondjuk mi vargabélesként szoktuk, de majdnem uyanaz a kettö. Ugye?
Magnoli, köszi neked is a fejlödös táblát, én kérdeztem anno. Közben voltunk három hónapos státuszvizsgálaton is, külön rákérdeztem, hogy a fejemelés elég-e ennyire vagy lát-e valamit gondot az izomzattal. A dokinéni szerint rendben van minden, nem kell gyógytornáztatni, csak itthon többször hasra tenni – amíg a türelme bírja. Azóta szorgosan gyakoroljuk a pocakozást.
Viszont a mérlegelés szerint az elmúlt 4 hétben csak 400 grammot hízott, ettöl persze jól beparáztam… Nem gondoltam volna, mert egyébként nagyon vidám, husika és jó az alvókája is. Mondjuk hosszra megvolt a két centi. Lehet, hogy a nyaralás mégsem tett olyan jót neki. :(
Bár abszolut pozitiv hozadéka viszont, hogy apa nagyon jóban let Elivel, és visszazsívok minden panaszkodást is, mert csinálja magától a dolgokat, felveszi, ha sír, játszik vele, besegít(get). 
Tyü amindenit, Turboman nem semi méretekkel büszkélkedhet! Nagyon cukik a csülkei, olyan dögönyöznivaló babahús! Elinek én is 68-as cuccokat vettem már, de még kicsit lötyögnek rajta, bodyból elég az egyel kisebb. Viszont volt két kedvenc pizsije, eddig úgy éreztem, hogy elveszik bennük, ezért is lettek pizsik. Erre tegnap nézem, mit nyüsszög annyira – hát végigéri a pizsamát és nem tud benne rúgkapalni…
Ildi, gratula Barnus emeléséhez, föleg a kúszáshoz! Úgy tunic, elég, ha panaszkodsz rá, és már csinálja is. Eli is ilyen! 
Már én is gondolkodtam azon, hogy ha a baba fulladásveszélyesen mélyre álmodja magát, akkor nem elég-e, hogy az ember felkelti? Nálunk is volt egyszer riasztás, jó pár hét után rádásul, nagyon nagyon megijedtem, rémes érzés volt erre a visításra kelni éjszaka! Persze semi gond nem volt, azóta mi is kicsit állítottunk az érzékenységen.
Sandie, ez a karácsonyi történet, jaaaj! Köszi Magnoli az idegentestes tanácsot is, ezt egyszerüen nem lehet elégszer hallani!! Azt kívánom mindenkinek, hogy soha-soha ne kelljen az újraélesztést kipróbálni!
Mmc, a hotel fúj, miezmár? Egyébként hajlok arra, hogy kimondottan a család / bababarátként reklámozott hoteleket kell keresni, mert máshol nem mindig látják szívesen a gyerekeket, föleg a kisebbeket. Most a nyaralásnál elpakoltak minket a legtávolabbi padlásszobába (majdnem megütött a guta, mert akkor még nagyon meleg volt, a padláson föleg), ami total le volt pukkanva és szemináriumokra használták egyébként (ki volt írva az ajtóra) – ennélfogva a “nappali” nagy volt, ám töküres! Pedig ismertük a hotelt, többször jártunk ott, szép felújított szobáik vannak egyebként. Kiságy sehol, pedig kértünk. Persze lementem és szóvá tettem. Látszott, hogy a recepcióslánynak kényelmetlen, de nem talált másik megoldást, annyit mondott, hogy holnap térjünk vissza rá. Hát nem tért vissza, én meg nem szólok kétszer, amúgy is utálok panaszkodni… Így maradtunk a béna szobában, kicsit rossz szájízzel. Hülye mi!! 
Andi, nekünk a Premium Careböl is kifolyt a kaka, mert néhány naponta van és sok… Lehet hogy írtad, mekkora most Balázs, hogy váltottál? Én is azon gondolkodom, nem kicsi-e már a kettes pelus. Olyan furán áll rajta (Eli most 6070 gramm volt). Viszont jól boltot csináltál a DM-ben, remélem beválik!!
Hajrá tesóprojekt. Fura, hogy írjátok, olyan érzés, mintha megcsalnád az elsöszülötett. Ezen még nem gondolkodtam, de felfogható a dolog úgy is, hogy inkább adtok neki valami nagyon-nagyon jót és fontosat, nevezetesen egy tesót, aki akkor is ott lesz neki, amikor ti már nem. Olyan ez, mint egy oltás. Az elején nem jó, de késöbb nagyon hasznos. 
Na most jó sokat írtam, de nagyjából a végére értem...
Ja, még Picúrnak szerettem volna megköszönni a hasizmos-réses okosságot, erröl én nem is tudtam!!! Valószínüleg azért, mert eddig is a jótékony haspárnám alatt szunnyadt az a rés. Nem kevés idömbe telt, mire a zsírrétegek alatt kitapiztam, de szerintem nem nagyobb egy ujjnyinál. Ez egyébként mindig van és a terhességgel széthúzódik, vagy hogy? És miért nem tudtam eddig erröl? Az ilyeneket szoktam tudni pedig...

Megyek reggelizni, utána meg hasizmozni!! Vagy nem...
Jók legyetek, szép vasárnapot!