A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Halihó!

Köszönöm a hiányolást.

A legfontosabb:

Ádit Isten éltesse!!!!!!

Egyetlen oka van a nemjelentkezésemnek: a fáradtság. Reggel f8-tól du. n5-ig voltam bent a suliban. Most is mindjárt indulok, mert órám lesz. Majd mesélek még, este igyekszem jönni, bár ha jól számolom, megint lesz vagy f7 mire hazaérünk Bercóval.
De igyekszem jönni.

Addig is pusz.
dmaggie

Maggie, várunk akkor
Ja, nehéz is visszarázódni a hétköznapokba.
Én most Bösz-ben vagyok. Egyelőre adminisztrációval bíbelődök, fél egytől lesz tömbösítésem.
Rugónak tegnap vettem pár dolgot a KIK-ben, hazafelé viszont rámentem egy padkára, és defektem lett
Szerencsére otthon kicserélte a kereket, nem pótkerékre, hanem egy rendesre.
De béna vagyok

Gica, nem tudom, mit lehet ilyenkor tenni.
Egyrészt az illemelmesség egy nagyon jó tulajdonság, és én személy szerint nagyon kedvelem a visszafogott gyerekeket. De azt is tudom, hogy a csoportok nem így működnek.
Az óvónőkkel beszéltél már erről?

Kép
vindolanda

Mindez hibák nélkül.
Szóval G. cserélte ki a kereket.
És nem illemelmesség, hanem illedelmesség.

Kép
vindolanda

Halihó!

Köszi a köszöntéseket, a kis szülinapos nagyon boldog volt tegnap, tetszett neki az ajándék (naná, ő mondta  meg anno, mit akar, de azóta volt, amit elfelejtett -- ez a legjobb kombináció) és a szoba diszítése is. Huh, már csak zsúrt kell jól abszolválnunk. 

Vindo, minden rendes családba belefér egy durrdefekt. Hogy jöttetek haza?

Maggie-m, ez már az új rend, hogy ilyen sokáig kell dolgoznod és ezért sokára érsz haza?

Móni, igen, a tesódolog az egyik, ami kiválthatja Ádi dolgait, de nyáron, amikor négyesben voltunk itthon, nem pisilt be (ahogy a nagyinál sem), tehát az ovival együtt lesz problémás a dolog. Csak a tesónál nem jön elő. 

Esténként rendszeresen bealszom, ami nem túl jó, de hát ez van. 
Ma turiztam egy jót, bár annyian voltak, mint egy jobb nevű együttes koncertjén, csupa síró, sikoltó kisgyerek és babakocsis anyuka + apuka kombó, millióan hordozóban vagy szólóban. Fura, de én ezt élvezem azért, bár a gyerekek felsikították persze az alvó Ármint. Ez egy jobb turkáló, nem agyonharcolt cuccok vannak, és még így is kb.  2-3 darab Cundás gyerekruha árában kaptam 16 darab őszi-téli darabot Árminnak (muszáj volt, mert a hordozáshoz másként kell öltöztetnem, mint anno Ádit -- és nem is egyidősek, tehát Ármin nagyobb jóval; Ádinak egy csomó rugija volt meg egy-két vastag cucc, amiben a babakocsiban aludt, na most ezek zömében vagy fázna, vagy be sem tudnám a hordozóba rakni, mert bundazsákos a cucc, nincs is lábrésze...). Totál elégedett vagyok. 
Rajtam alszik, csodálatosképpen leülni is engedett (azaz nem ébred fel a más testtartástól), úgyhogy kicsit dolgozni próbálok.

A 6 éves nagyfiú:

Kép
Kép
irina

Ja, Vindo, köszi a Spongyabobot és a Cumberbatch-cikket is, azon akkorát röhögtem! Merthogy már az is kész vicc, hogy ugyanaz rendezné a SW-t, aki a ST-et (Abrams, akit amúgy nagyon bírok), de hogy még a szereplők is közösek 
Amúgy én C-be a Sherlock c. brit sorozat közben habarodtam bele (a színészi kvalitásaiba, nem győzöm hangsúlyozni!), ez egy nagyon rövid sorozat, 2 évad van, egy évad 3 rész, zseniális az egész, tudom, nem néztek sorozatot, de ezt érdemes. Vicces, intelligens és kiváló színészekkel van tele.

Kép
Kép
irina

Gica, bocs, hogy ezt mondom, de szerintem ezt nem a gyerekeknek kéne egymagukban lepacsizniuk a többi gyerekkel, itt az óvónők tudnának hathatós segítséget nyújtani.

Kép
Kép
irina

Vindo, ez az (csak mert fut egy másik Sherlock is, de az egy másik angol színésszel, csak amerikai finanszírozásban): 
http://www.imdb.com/title/tt1475582/?ref_=sr_1

Kép
Kép
irina

Móni, bocs, elfelejtettem kérdezni: hogy van Gergőke? Elmúlt már a láza, és ugye nem fáj már a torka?

Kép
Kép
irina

Halihó!

Na, itt vagyok, kel a pizza tészta, sül a husi hozzá, így most szusszanhatok. Szerintem nincs félórája, hogy hazajöttünk.

Mondjuk ma Momónak is segítettem munka után, azért húzódott el ennyire. A munkás dolgokat amoda írom majd meg.

Ádi gyönyörűséges a képen, tényleg örül az ajándéknak.

Gergőkének jobbulást kívánok, no meg Bálintnak is.

Gica, szerintem ez azért valamilyen szinten személyiségjegy is, nem tudom, mennyire lehet alakítani rajta. Az óvónénik figyelhetnének kicsit talán. Egyébként Bercó is ilyen kis nyámnyila, simán hagyja, hogy elé menjenek a gyerekek.

Irinám, jó lehetett ez a turi. Én is szeretem a turikat, csak időm nincs rájuk. Ráadásul én nem is a válfás fajtáját kedvelem, hanem a kincsvadászósat. Hú, ezt a sorozatot én is nagyon szeretem, a főszereplő egyszerűen zseni. Kerestük már, de nem találtuk meg.

Vindo, vannak ilyenek olykor, ettől még nem vagy béna. Ez legyen a legnagyobb hibád. Na, megyek a másikba, mert lassan sütnöm kellene a pizzát. A fiúk nem nagyon tudnak enni a suliban, irtóra éhesek. Bár hulla vagyok, de ezt gyorsan összedobom nekik.
dmaggie

Jó reggelt :)

Irina Ádó nagyon édes 6 éves :) Milyen legót kapott?
Turiba járni én is szeretek, de itt a közelben nincs jó időm meg nem nagyon van bejárni a városba emiatt.

Gica hát, ilyen esetben én az óvó nénikkel beszélnék, hogy figyeljenek oda és ha kell akkor szóljanak rá a többi gyerekre. De akár barátkozhatnának egy nyomulósabb, pörgősebb gyerekkel, aki mellett tui nem kerülnek hátra, mert húzza magukkal őket. Ezt akár Te is tudod irányítani (meghívod játszani, bicózni, sétálni és szép lassan kialakul a barátság köztük)

Vindo mi még nem gyújtottunk be, remélem nem is kell még egy darabig. Gyönyörű idő van. Igazi vénasszoyok nyara

Maggie a suliban enni nincs idő a srácoknak vagy nincs értelmes kaja?
ha utóbbi akkor csinálj nekik fibcsi reggeliket. Este begyúrod a kelt tésztát (max 10 perc) hűtőbe teszed és reggel nyújtod, töltöd (max 10 perc) sütöd (kb 20 perc) és már vihetik is a laktató, finom ételt.

Gergőkém jól van már, mondjuk még anyásabb lett most ezzel a betegséggel mint volt egész nap "anya búj"-t hajtogat. Kíváncsi leszek, hogy mi lesz az oviban, ott nem leszek ha eszébe jut bújni.

Na megyek kekszet begyúrni ( kell a hétvégi bulihoz) illetve piskótát is kell sütnöm, Gréti szülinap holnap első felvonás( családi) Barbi tortát kért, második felvonás ( házibulija) almakrémtorta és még hétfőre az oviba is kell vinni egy tortát, az csokitorta lesz...........
Bakker én összesen nem kaptam a szülinapomra eddig ennyi tortát ( mivel karácsonykor születtem nekem nem járt torta, mert ott volt a sok süti) Ő mag csak a 6.-ra hármat

KépKép
Kép Kép
l.móni

Boldog születésnapot kívánunk Emmának!

Móni - három torta
Mi is csak egy este gyújtottunk be, de nekem a 21 fok hűvös. MOst tényleg szebb az idő.

Hát, ha rövidke a sorozat, akkor talán megpróbáljuk valamikor.
Én M. Freeman-t bírom
Nem semmi turkálás volt, ha 16 darabot vettél.
Ádi tényleg nagyon bájos

Defekt - egyedül voltam. De lassan eresztett le a kerék, így szép lassan hazagurultam
Tegnap mi is fél nyolc körül értünk haza. Aztán aludtam.
Rugó ma vitt tortát az oviba.

Próbálok dolgozni.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Isten éltesse Emmát sokáig! 

Vindo, hát hamar összejön ennyi ruha body + vékony/vastag felső + nadrágok + kabát esetében. Ádinak alig volt rucija (pár body és pizsomarugi meg egy bundazsák), mert nem kellett mennem vele sehova. Gyerekorvos házhoz jött, Soroksáron nem volt hová menni, sétálni sem igen.
Ennél rövidebb sorozat nincs, ami rövidebb, az már film, nem sorozat.  
Rugi már várja nagyon a holnapot, ugye?

Móni, köszi! most Chimát akart meg egy lego társast, de ez folyton változik... 
jó sok torta
jaja, nincs mindenhol jó turi, ez sem a közelünkben van, errefelé hiába van egy csomó jó gyerekturi, az áraik el vannak teljesen szállva, mert sok kismama itt megengedheti magának. Hát akkor inkább megyek a trolival kicsit odébb, nekem megér ennyit. És ezek tényleg jó ruhák (next és más angol márkák). Most azért örömködöm ezen ennyit, mert Ádira már alig kapok ezekben is valamit, valahogy abban a méretben már nincsenek. Lányruhákból van töménytelen mennyiség 0 és 3 év között, fiúknak nagyon vegyes...

Kép
Kép
irina

Boldog születésnapot Emmának!

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Isten éltesse Rugót nagyon sokáig! :-)

http://www.coolest-birthday-cakes.com/i ... 336629.jpg

Kép
Kép
irina

Hali csajok!

Bocsi visszaolvasni nem tudtam még, de fogok!

De a lényeg!

ÁDINAK és RUGINAK sok sok boldog születésnapot kívánunk! Bosi nem tudtam jönni előbb. :-(

Köszönjük az Emma köszöntést, ( láttam a lap tetjén :-) )

Mi jól vagyunk. Voltunk Noszvajba, szupi volt, kalandpark, bicikli "túra" pancsizás, hétfőn jöttünk haza, kedd-szerda Budapesten voltunk I-vel és a kollégákkal+ párjukkal. Míg Ők tárgyaltak mi 2 napos shoppingtúrán voltunk! 3 napos szeminárium lesz és mind a 4-őnknek kellett ruhát beszerezni rá..:-) jó volt nagyon de hullák lettünk .
3-án volt a 8. házassági évfordulónk! Fent ünnepeltük a többiekkel együtt egy szupi vacsival. :-) 

Mire szerdán este hazaértünk Emmának már kibirhatatlanul fájt a füle, a sok búvárkodáskor belemegy a víz és nem tudja kirázni.:-é) így ügyelet, gézcsík..de már jól van, már csak cseppenteni kell. :-) 
Tegnap volt ugye a szülinpja, de nevelés mentes nap volt, így együtt csavarogtunk. Már korán reggel megköszöntöttük az ágyban, nagyon boldog volt! Du-án jöttek a kis ovistársak, szomszédok. Jól sikerült, ugrálóvár lefárasztotta őket! :-) az egyik kislány itt is aludt! :-) de édesek voltak, semmi gond nem volt velük. 
Ma kertvárosi utca bál van..oda megyünk.
Holnap a család jön szülinapozni :-) hétfőn az oviba. péntek-vasárnap szeminárium...oh kicsit zsúfoltak a napjaink, hulla fáradt vagyok....edzeni sem birok menni. D eszerencsére fogyni fogyok, mivel a szénhidrátot cukrot sütiket igyekszem kiiktatni , vagyis csak igen minimálisra csökkeneteni. :-) Már látszik..:-) 
na ébredt is a kicsi mennem is kell.
puszi nektek! 
este ha tudok visszaolvasok és reagálok.

KépKép
kaqk
Debrecen

Köszönjük

Itt elég nagy a jövés-menés. Az egyik vendégcsapat lassan elmegy (kisebbik bátyám (most jobb passzban), Blanka, apu), aztán takarítás, és estére várjuk Gábor szüleit. Anya kedden jön majd, a bátyámnál lakik pár napot, de ide is jönni fog.
Volt torta, tüzijáték is.
Ajándék egyelőre nem, de majd estére szerzünk valamit. Szerencsére olyan boldog, hogy nem is hiányolja

Kaqk, akkor ezért tűntél el

Emmának jobbulást!

Kép
vindolanda

Kép
vindolanda

Ezt az unokatesó kérte, hogy rakjam fel.

Kép
vindolanda

Halihó!

Szusszanáshoz jutottam. Egyébként nagyon fáradt vagyok, alig aludtam az éjsz
dmaggie

Bocsánat, már megint elküldte.

Szóval alig aludtam, az allergiám meg csúcsra jár. A szemeim konkrétan majdnem kifolynak.

Rugót és Emmát Isten éltesse!!!!

Mi is ünnepeltünk, no nem Bercót, hanem a Dávid barátnőjét. Ma Dávid tortát és lasagnet sütött neki az én segítségemmel. Le a kalappal előtte, mert tényleg ő csinálta, én csak a keze alá dolgoztam.

Kaqk, jó sűrű napjaitok vannak.

Vindokám, ez a videó tüneményes. Nagyon találékonyak.

Irinám, képzeld Bercó is a Chimara van rákattanva.
dmaggie

Hahó!

Maggie, jobbulást!
Dávid nagyon lovagias

Nálunk még mindig nagy a jövés-menés, és a lábazatot is most fejezik be.
Rugó holnap nem megy óvodába, megkapja az oltását.
Azt mondta, nem fog sírni, mert már nagyfiú

Kép
vindolanda

tényleg oltás.......:-((( meg státusz!

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

Maggie, tényleg nagyon gáláns a nagyfiad! Remélem, már jobban vagy!

Vindo, jó buli lehetett, ez a hintafoci szabadalomra vár :-)

Nálunk megvolt a játszóházas buli, nagyon jól sikerült szerintem, a gyerekek kiőrjöngték magukat (szó szerint), Ármin is egész jól viselte, én meg pár szót válthattam értelmes, felnőtt emberekkel. 
Oltások: nálunk nulla hatása volt Ádira, ez diperte stb. ismétlő. A kicsi kap jövő héten meningococcus ellenit, attól tartok, mert az oltások után általában nyűgös, rossz napok jönnek. 

Kép
Kép
irina

Kaqk, szegény Emma a fülecskéjével!
Gratu az évfordulótokhoz! :-)

Mi is nemrég voltunk 8 éves házasok, de általában  nem ezt tartjuk, hanem azt a dátumot, amikor összejöttünk (januárban les 13 éve). ;-)

Kép
Kép
irina

Hahó

Jobbulást Emmának!

Irina, az jó, ha a buli jól sikerült. Ilyenkor őrjöngeni kell, nincs mese.
Hány meghívott volt?

Dátumok - mi nem ünnepeljük
Azt tudom, hogy először 1995 nyarán jöttünk össze, de a dátumra már nem emlékszem.
Aztán másodjára (1998-ban) egy farsangi bulin az egri MÁS Klubban. De a dátum ott is a feledés homályába vész.
Az esküvőnk napját meg nem tudom megjegyezni

Rólunk. Lassan készülődünk. A státusz előtt még a postára is el kell mennünk, meg be kellene fizteni az óvodai térítési díjat.
Rugó nagy nyugalommal készül az oltására.
Na, kíváncsi vagyok, ott majd mi lesz

Kép
vindolanda

Mi ünneplünk mindent, valamit nagyon ( gyerekek szülinapja) vmi módjával...( a többi :-))
Mi márciusban lezünk 16 éve együtt. :-)

De jó hogy a fiuk ilyen nyugisak az oltással....hát mi 1-2 hét múlva mikor kicsit nyugi lesz akkor megyünk majd elstatuszok, oltás.

Kertvárosi buli jó volt, agy evések, zenebölcsi bemutató, játék, bohoc, lufihajtogatás..tüzijáték...:-)

Tegnapi buli ( családi) jó volt. kész vége elfáradtam, pedig most jüna többi program, készülünk a hv-i szemináriumra,, előtte millió helyre kell mennem.

Ma vittük a tortát Emmának az oviba, Dalus elszaladt tőlem az oviban, visszahoztam közben körmöm középtájt kerszteb beszkadt, vérzett ezerrel, így csak 4 ujjal tudtam fogni, ere ő  nyafi kirántotta magát a kezemből és elesett az aszfalton, az oldalára és a feje is csapódott. 
Máv rendelő, RTG, törés csík látszik, de a leletet már csak I várta meg, mert Dalus elaludt, hazahoztam, alszik...nem kell befeküdni, itthon kell 2 napig figyelni. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

remélem ennél már csak jobb jön. 

KépKép
kaqk
Debrecen

játszóházas buli :-) beszélgetés.de jó is az!

Vindo: ezek a dátumok!

Maggie: Dávig milyen szuper srácc!!!! :-) nem semmi le a kalappal!!

Móni: hogy tetszik Gergőnek az ovi? 3 torta? nekünk pár éve ez megy, a napján kap, az oviba, meg  családibulira, csak győzzem kitalálni milyet! :-)

Irina: turizás..jaja annyira jó imádok vadászni jo kis darabokra..olyna élvezet, de évente ha eljutok, na majd mostmár lassan megy Dalus is minden nap bölcsibe...és akkor lesz nem időm, mert vele menni....:-)))) aaaaaaa

KépKép
kaqk
Debrecen

Szegény Dalma...
A fején van repedés?
Jobbulást neki.
De jó dolga lesz valakinek, ha már turiba is tud menni

Rólunk - R. szépen tűrte az oltást, még a kezét sem kapta el, le sem kellett fogni.
A státuszon a szemét nézték még, ott a legkisebb jelet is mondta, hogy mi.
Megállapították, hogy vékony, de a normál határon belül van.
A színeknél meg a védőnő a narancssárga meg citromsárga közötti különbséget nézte volna. Bemutatta mind a két színt, majd egy újabb sárgát vett elő. De ez nem volt pont citromsárga, sötétebb volt. Kérdezte, ez milyen (a citromra hajazott azért). Rugó úgy érezte, egy beugratós, ezért kivágta magát, hogy "napsárga". Amúgy igaza van, tényleg napsárga volt.
Viszont bokasüllyeséde van, szóval ortopédia, és talpbetét kell.
Most fájlalja a karját, és eléggé punnyadt.

Posta - lányok, a könyveket ma postára adtam.
Móni, ha küldesz egy címet, még neked is postázok egyet.
Végül is nem utánvéttel ment, nem került sokba.
A kajadíjat viszont nem tudtuk befizetni, mert a posta sokáig tartott.
Itt most esik az eső egy ideje.

Kép
vindolanda

Halihó!

Végre mi is itthon. Ma volt az első napom a régi/új helyemen. Jó lesz a csoportom, még ismerkedünk. Azért elfáradtam, no meg ettől a fronttól migrénem lett. Mindjárt megyek is lefeküdni.

Kaqk, ez nagyon durva. Remélem, nem lesz nagy baj.

Irina, szuper, hogy jól sikerült.

Vindo, Rugó egy hős, egy nagyon okos hős. Ma az ovi előtt az egyik gyerek anyukája is azt mesélte, hogy bepirosodott nagyon az oltás körül a kislányának a karja. Na, most már kíváncsi vagyok, hogy Bercó hogyan viseli majd.

Kissé aggódom, még nem kaptam értesítést arról, hogy holnap kezdődik-e az angol.  Remélem, hogy igen.

Na, tényleg megyek. Pusz.
dmaggie

Maggie, jó alvást.
És este felkelsz?
Éljen a jól sikerült nap.
Az angolhoz egy kalappal!

Rugó már jobban van: hjhj

Kép
vindolanda

Rugó cukker.

Nem aludtam ám, csak feküdtem. Most egy kicsit jobb, nem fáj annyira, csak a közérzetem borzalmas.

dmaggie

Helló, lányok!

Maggie, jobbulást, drága! nekem is 2 napja van erős fejfájásom, S-nak is, pedig  neki aztán évente kb. 2-szer fáj a feje, a fene állna az időjárásba! Jó pihenést!
Angolod, remélem, lesz, majd mesélj, milyen!

Kaqk, rossz volt még olvasni is, mi történt Dalmával, :-(( Mielőbbi jobbulást neki!!! Hol repedt meg a csont?

Vindo, édes kis Rugó! Köszi a könyvet előre is, minimum egy jó kis tejeskávéra hívlak meg valahol egyszer, legkésőbb jövő nyáron 
Ádi is fájlalta kicsit a lábát az oltás után, de ennyi volt. 

Itt minden oké, nagyon élveztem ezt a meleg őszi szeptember elejét, de máris búcsút inthettem neki.  
Árminbaba jól van, továbbra is rajtam tud nagyobbakat aludni hordozóban, ha egyáltalán, ez nem valami kényelmes nekem, de ő legalább kipiheni magát, ha minden összejön. 

Hoztam két képet a bulis szülinaposról. Na még egy kör a másik nagyszülőkkel, aztán vége a szülinapi rendezvénysorozatnak. 

Kép
Kép
irina

A másikat vmiért nem töltötte fel, na akkor:

Kép
Kép
irina

Ja, összesen 8 gyerek volt Ádival együtt + 4 szülő rajtunk kívül.

Kép
Kép
irina

Ui: Rugónak teljesen igaza volt a színekkel kapcsolatban. 

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

itthon, egyedül. Az én drága minipasim oviban. Imádja nagyon, ma már bent is ebédel. Tegnap pedig átment szülinapozni Grétike csoportjába.

Kaqk hogy van Dalma? Ha van a fején repedés, hogy-hogy nem maradtatok bent megfigyelésen?

Irina látszik, hogy jó buli volt
mi is túl vagyunk rajta, szenzációsan sikerült A gyerekek nem is akartak hazamenni, itt nem volt szülő, mind ment haza és pihentek

Vindo köszönöm szépen
a másikba leírtam a címem, nem tudtam privit írni neked
Rugó cuki ha napsárga akkor napsárga.

Oltás, Grétikét holnap viszem szerintem, még időpontot kell kérnem a doktornőhöz....

KépKép
Kép Kép
l.móni

Bocsánat, szerintem én csak a FB-on köszöntöttem meg Grétikét 
Isten éltesse nagyon sokáig!!!

Kép
Kép
irina

Köszön Irina :D átadom neki

KépKép
Kép Kép
l.móni

Grétának utólag is boldog születésnapot kívánunk!

Irina, és még jó kaja is volt a bulin
Nálunk automatikusan a jobb kezébe adták az oltást Rugónak.

Móni, és működtek az előre kigondolt játékok? Szétszedték a házat?
Renben, valamikor a héten (vagy a jövő hét elején) postázom.
Éljen Gergő:)

Ma egyelőre házimunkákat végeztem, még a notebookhoz sem nagyon jutottam - pedig ez nálam nagy szó.
De most végre leülök, és csinálok is valamit

Kép
vindolanda

Igen, Móni, engem is érdekel, mivel kötöttétek le a kis energiabombákat!

Vindo, nagyon ügyesen viselte Rugi az oltást. Házimunka, jáj. 

Szerintem én megfáztam, bevettem egy Panadolt, gyanús, hogy 3 napja fáj a fejem, szerintem ez a szokásos ősz eleji náthám, a hidegebb időszakot jobban viseli a szervezetem. Iszogatom a hársteát. Ármin rajtam alszik. Holnap kapja a meningo ismétlőt, de ezt már írtam. Tartok tőle, hogy utána megint rosszabb napok jönnek.

Megyek gyorsan ebédelni.

Kép
Kép
irina

Köszi Vindo átadom

Meglepő, de működtek :) Megértették a szabályokat, játszottunk együtt, nem mindhez volt kedvük de mi is idomultunk hozzájuk. Az ég világon semmi gond nem volt senkivel. Nem volt hiszti, sírás. Csak nevetés, játék, rohangálás. Akkor lett egy kicsit "ereszd el a hajam" amikor megjelentek a szülők :) De annyi még bőven belefért

KépKép
Kép Kép
l.móni

Irina volt lufifujó verseny
hátratett kézzel kellett fellógatott gumicukrot enni
a mini pizzát mindenki magának rakta össze kívánsága szerint
ki tud gyorsabban felmászni a csúszdára (persze a csúszdarészen :) )
talicskázás
és bicajozás

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni, azta, de jó játékok! :-)
Ügyesek voltatok!

Vindo, a kaját választhatták 3 opció közül, persze szinte mind krumpli + husit kért, aztán megették kb. a negyedét, mert a rohangálástól még nem voltak éhesek, illetve gyorsan vissza kellett menni rohangálni. De azért szerintem szükség volt rá, muszáj enniük is néha, még ha nem is érzik úgy. 

Van pöpec gumicsizmám (csodálatosképpen a 41-es jó!), a kínainál vettem az aluljáróban, abban nyomultam ma. Szerintem direkt bele fogok tócsákba menni vele.

Kép
Kép
irina

Ja, Móni, Ti nagyon felkészültetek
Biztos jó lehetett.

Éljen a pöpec gumicsizma
Szerintem Rugó is krumpli-hús kombót választott volna.

Közben elmentem óvodai térítési díjat fizteni.
Még van egy másfél órám, amíg jönnek a többiek. Addig igyekszem haladni a dolgaimmal.

Irina, jobbulást.
Árminnak egy kalappal holnapra, hogy ne legyen beteg az oltás után.

Kép
vindolanda

Kép
vindolanda

:D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Irina éljen a gumicsizma ma én is elgondolkoztam, hogy venni kéne, Z vitte a kocsit nekünk maradt a bicilki, ami nem lenne egyáltalán gond csak épp esik az eső. Kéne egy jó kis esőkabát is.....
Hogy viselte Ármin az oltást?

Gergőkém ma is volt oviba, szereti nagyon, de valahogy délig van belőve. Ma is ott ült a széken ebéd után és várt engem. Ahogy nyitottam az ajtót felpattant és ugrott a nyakamba és csak ölelt. A héten nem is fog bent aludni, majd jövőhéten....

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni, még nagyon az elején jártok. Bele fog jönni Gergő.

Itt is sokat esik az eső.
Sőt, éjjelre kint felejtettem két adag száradó ruhát is az udvaron
Tiszta víz lett reggelre
Most benn száradnak.

Irina, mi újság nálatok?

Kép
vindolanda

Halihó!

Vindo, köszi! milyenek a mostani hallgatók, órák?

Móni, kis drága Gergő, de édes lehet, ahogy a széken várt!
Gumicsizma: élvezi, hogy belemehet a tócsákba, mi tagadás, én is, ezt szoktuk a buszmegálló közönsége előtt nyomatni ;-) persze nem rugdossuk a vizet meg ilyesmi

Köszi, lányok, oltás megvolt, azzal nincs gond, bár egy hónapja volt utoljára nagy esti sírás, most is lett (szerintem nem az oltástól, hanem hogy fél 3 óta nem tudott elaludni hordozóban sem, aztán a felpörgöttségtől teljesen kész lesz). Hah, most 10 hónapig nem kap oltást. 
Ma kéne kicsit világot megváltani, rendbetenni magam meg dolgozni is, mert tegnap is este 7-től reggel 7-ig aludtam, úgy ki voltam ütve. Ja, éjfél előtt felkeltem, hogy a hasfájásomat rendezzem (probiotikum plusz kamillatea), ma már simán ettem a sült debrecenit. 
S. volt ma szülőin, én meg a fiúkat pesztonkáltam, hát kíváncsi vagyok, mi volt ott, az új csopiban. Állítólag itt is vannak a szülők között nehéz esetek, volt, amelyikbe már bele is futottam (nem bírta nem szóvá tenni, hogy az egyik ruhadarabunk átlóg az ő fogasrészükre, miután nem tudtuk, hogy az is foglalt, mert töküres volt, merészeltünk nem derékszögben öltözni -- csak néztem rá bamba arccal, mert ez a szint még nekem is új volt). 
Na, megyek.

Kép
Kép
irina

Ui: Ja, Ádi gombfocira akar járni az oviban (a furulya sajnos nem folytatódik...). Kapaszkodjatok meg, az egy komoly sportág, mármint elég komolyan veszik a művelői. 

Kép
Kép
irina

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?