Hali csajok!
Bocsi visszaolvasni nem tudtam még, de fogok!
De a lényeg!
ÁDINAK és RUGINAK sok sok boldog születésnapot kívánunk! Bosi nem tudtam jönni előbb.

Köszönjük az Emma köszöntést, ( láttam a lap tetjén

)
Mi jól vagyunk. Voltunk Noszvajba, szupi volt, kalandpark, bicikli "túra" pancsizás, hétfőn jöttünk haza, kedd-szerda Budapesten voltunk I-vel és a kollégákkal+ párjukkal. Míg Ők tárgyaltak mi 2 napos shoppingtúrán voltunk! 3 napos szeminárium lesz és mind a 4-őnknek kellett ruhát beszerezni rá..

jó volt nagyon de hullák lettünk .
3-án volt a 8. házassági évfordulónk! Fent ünnepeltük a többiekkel együtt egy szupi vacsival.
Mire szerdán este hazaértünk Emmának már kibirhatatlanul fájt a füle, a sok búvárkodáskor belemegy a víz és nem tudja kirázni.:-é) így ügyelet, gézcsík..de már jól van, már csak cseppenteni kell.
Tegnap volt ugye a szülinpja, de nevelés mentes nap volt, így együtt csavarogtunk. Már korán reggel megköszöntöttük az ágyban, nagyon boldog volt! Du-án jöttek a kis ovistársak, szomszédok. Jól sikerült, ugrálóvár lefárasztotta őket!

az egyik kislány itt is aludt!

de édesek voltak, semmi gond nem volt velük.
Ma kertvárosi utca bál van..oda megyünk.
Holnap a család jön szülinapozni

hétfőn az oviba. péntek-vasárnap szeminárium...oh kicsit zsúfoltak a napjaink, hulla fáradt vagyok....edzeni sem birok menni. D eszerencsére fogyni fogyok, mivel a szénhidrátot cukrot sütiket igyekszem kiiktatni , vagyis csak igen minimálisra csökkeneteni.

Már látszik..
na ébredt is a kicsi mennem is kell.
puszi nektek!
este ha tudok visszaolvasok és reagálok.