Halihó,
Megvagyunk! Minden rendben!
Móni: Grétinek utólag is BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!!
Gergőke de cuki lehetett ahogy várt!, buli, játékok, de ügyesek vagytok!!!
Gumicsízma!!! én is én is...valami kis csajosat szeretnék én is, esténként a sétákhoz, meg ovi, bölcsi "járatok"hoz
gombfoci..de cuki..tesónak is volt rengeteg csapata..talán még én is játszottam.

"átlógás" azta micsoda bűn!!!!

ejnye bejnye....

micsoda szülők vannak, nem irogyellek!!!!
Dalus jól van, hétörfög mint eddig. Semmit nem láttunk rajat, kedve jó, étvágya van..

Happy a gyerek.
A bölcsibe azt mondta rá a gyógytornász, hogy páratlanul egészséges.

lűtszik hogy 2. gyerek, már nem tudtuk a széltől is óvni ( szerencsére) így mindent kipróbál megcsinál, ami többnyire előnyére vált. Olyan izmos, a lába, karja, válla..

cukker!
Lassan már minden déleött megyünk bölcsibe, remélem jól fogja venni az akadályokat!
Emma táncra jár! Kedd, csütörtök, és szerdán meg megy úszni remélem az ovival, meg megint lesz angol az oviban! Örülök hogy zekre már nem kell külön hordani, mert igy is kedden anyós, csütörtökön anyu vigyáz Dalusra mig táncikál Emma. Egész jónak tűnik a tánc, már első órán tanultak lépéseket, élvezték, röhögcséletk, de szépen csinálták. Egyik kis ovis társával ( Ketten vannak csak nagyok lányok, a többi 5 fiú, akik nagyok, és a többi mind 3 éves, de van köztül 3-4 kistesó

egész családias a légkör )Ma lesz a 2. óra. Ma I visszi, mert én hajkezelásen leszek.
Vicces, reggel fodrász hajfestés, du-án fodrász, hajkezelés, csavarás, hogy p-sz-v jól nézzek ki.

Tegnap körmöshoz is eljutottam. szép lett zselés köröm + gél lakk, mintával. Nem volt egyszerű mert pénteken feketruha-ezüst kiegészítővel, szombaton, kék ruha fekete kieg., vasárnap fekete ruha piros kieg. és ehhez kellett találni egy olyan mintát ( francia+ kékvirág, piros kő, fekete csíkok ) ami mindenhez megy.

de olyan szép. és találtam egy olyan ügyes csajszit...aaa hihettelne és fillékerkért dolgozik. kezem lábam, minták, zselés köröm, gél lakk...stb 3300Ft összesen.

)) juhéjjjjjj
kicist izgi összeegyeztetni a csajokat mikor hova kihez, demost anyuék sokat segítenek, mert ugye angol, fotózás is van 1-1 nap. Alig várom hogy meg legyen a gépem és mehessek fotózni!!!
Maggie: angol elkezdődött?
Vindo: ígérem jöv. héten már kijutunk a meggyes ládákkal...csak eddig horror volt minden napunk!

nálunk mé nem nem volt szülői..

jaj státuszt ,oltást el ne felejtsem!!!!!

(( brrrrrr
ja allergia..nálam is kialakult, tavaly kezdődőtt..

pollenre.

( de kaptam gyógyszert, ami teljesen karban tartja
Vindo: kinevezés? jó hogy meg van az óraszámod