Velünk minden rendben az időhiányon kívül:-)
Az éjszakai érbedések nálunk is korábbra tolódtak. Az 5 óra helyett most a 3 és 4 óra között ébred Boti,.
Írtátok a pelusméretet. Mi napközben 2-es, éjjel 3-as méretet használunk, volt olyan, hogy szórakozottságomban Liza 4+-os pelenkáját adtam Botira és fel sem tűnt, csak akkor amikor a következőt cseréltem.
Én külön mosom Boti ruháit és ecettel öblítek mint Amalilaah, én viszont nem vasalok
MOst lesz akkor találkozó vagy sem október 2-án? Én szivesen elmennék. Jön még valaki ? Nusildi? Veronika? Többiek?
Nusildi, ezt a Tarzan parkos bulit hogy képzeljem el. Van valamilyen bérelhető helyiség vagy mindenkinek kifizetitek a belépőt? Boldog születésnapot Lottinak.
Savariaa,
és akkor végül próbáltad a cumit? Az elején minden gyerek öklendezik.
Még egy dolog eszembe jutott:
lehet hogy ki fogtok nevetni, de olvastam, hogy van olyan baba akin az segít, ha az anyukája használt, tejszagú mamiszagú pólóját teszik a kiságyba. Ha felébred a baba, akkor ismerős lesz az illat és megnyugszik. A pelus arc elé jó ötlet, nálunk mindkét gyerek így alszik. Állítólag akik a méhfalba fúrták az arcukat a pocakban, azok szeretnek így aludni. A kettőt kombinálhatod is
Andi, a Prevenarnál Boti is belázasodott.
Monis szuper lett a kép, és tök jó, hogy ugyanaz a párna a kellék.
Mi meg a 2 gyerekről csináltunk hasonlót, mindjárt azt is csatolom.
Picur, gratula a 7 foghoz és a fél évhez. Csinálhattok felezőbulit, mint az egyetemeken.
A múltkor írtad a fröccsöt, férjed nem is mondott hülyeséget, mert én a hozzátáplálásnál a krumlit és a répát anyatejjel pépesítettem jó szottyosra, így volt egy ismerős íz az ismeretlen kajában. Ezt persze tápszerrel is meg lehet csinálni. A barátnőm a tápszert tejfröccsnek hívja
Amadilaah 4 óvónő szegény Bence! Hogy viseli a sok változást?
Kat, sajnálom a fogadat, még szerencse hogy nem terhesség alatt jött ki mint Magnolinak.