Kedves nyainya, leírnék valamit ami hátha segít neked, hogy lásd, nem vagy egyedül
Én 28 éves vagyok, mi 1, 2 hónapig próbálkoztunk, a páromnál tudtuk, hogy vannak gondok, de május 19.-én amikor megkaptam az andrológiai eredményt én azt hittem belehalok, 0 mozgó spermium, sírtam és sírtam, 2 hét múlva megint mentünk és adtunk mintát, akkor azt az eredményt kaptuk, hogy 30% mozog csak a kevés mennyiségnek, és az orvos azt mondta, hogy lombik és kizárólag icsi, keressek egy intézetet.
az egész nyaram arra ment el, hogy 1. fel kellett dolgoznom a tényeket, nem volt könnyű, miért pont én, miért pont mi? jó emerek vagyunk, imádjuk a gyerekeket, itt lenne az ideje, hogy mások gyereke helyett a sajátunkban gyönyörködjünk és erre tessék! Csak így lehet?!
Utánanéztem az egész lombik témának, olvasgattam vagy 2 hónapig ezt a fórumot is mire egyáltalán írtam...
Még Dario javaslatára július végén felhívtam az intézetet kaptunk időpontot szept 3.-ra, aztán 17.-én elmentünk a tájékoztatóra.
És tényleg minden szörnyű dolgot elmondtak! Miért, mert igen ez a mi döntésünk.
Én a konzultációra minden lehetséges vizsgálatot megcsináltattam és Dévisz el volt ájulva, hogy ilyet ritkán látni
Én is félek, de viszont tudom, hogy vagy összejön elsőre, vagy még sok idő kell a babához. Én úgy megyek oda most okt. végén az első lombikomra, hogy pozitívan állok hozzá, ki kell bírnom hiába vagyok különleges fémből
A lényeg én úgy gondolom és ezt Pipus leírta, hogy bízni kell az orvosban, és betartani amit mond, ha betartom ( én úgy gondolom) akkor nem halok bele, ha figyelek a jelekre és ha baj van rohanok egy kórházba. Enni a sok husit, fehérjéhez juttatni a szervezetem, inni a folyadékot, figyelni hogy ne erőltessem meg a testem és ÉÉN HISZEK BENNE, hogy ha így állok hozzá meglesz a babám/im
és 30 alatti szervezet hátha jól reagál és meglesz elsőre az a baba. Meg kell nézni szerintem, hogy milyen ez az egész és bízni és erősnek lenni.
Én ezt fogom tenni, és ott lebegnek előttem az elődök
Remélem kicsit tudtam segíteni!

Olcsikám és Ádi, immár 11 hetesek!