Sziasztok!
Örülök,hogy írtatok..én is szoktam figyelni,hogy van-e mozgás itt.
Azért a Facebook más..ott nem dumcsizunk,csak megy a like...
Csekom!
Nekem mindig eszembe van,hogy mi lenne 2 gyerekkel?!

Úgy meg pláne,hogy apánál már napi szinten megy a ,,tényleg nem akarsz még 1 gyerkőcöt?!
Pedig én aztán egy szót sem szólhatok Noelre..pont ezt is mondom..kizárt,hogy még 1 ilyen jó,
és tökéletes gyereket összehozzunk!!!

A barátaink akikkel összejárunk kérdezgetik,hogy mit csinálok vele,hogy ilyen?!
Semmit...ugyanazt amit mások,ti is.Tanítom,nevelem,szeretem és szigorú vagyok,és határozott ha
kell.Ennyi.Egyszerűen szerencsések vagyunk,hogy alapból ilyen természetű gyerek,és jól formálható
anyagból van!

Aztán lehet,hogy 1 év múlva a világ legrosszabb gyereke lesz!!!

Lilly!
Én már az evésen nem görcsölök..és így jobb is.Noel amikor felébred,megiszik 210 ml tejitalt.
Miközben reggelizek,néha kér belőle.Egy kis kiflit,párizsit..virslit.stb.Miután ez nem egy akkor mennyiség,és 10 felé csinálok neki még mindig tejpépt.(szigorúan Müllerben vett 2 féle ízt)mert a
gyereknek írtó kifinomult ízlése van!

Megkóstoltam,és isteniek!

Nem bánom,hogy eszi,mert
több plussz van benne,mint egy tejbegrízben!˙(prebiotikum) De ha eszek grízt,megkínálom!

Aztán jön az ebéd..az az,amit én eszek..de a kedvenc,pöri tésztával és koviubi..vagy hús és krumpli és koviubi!Ja és a leves!
Na és innentől már azt és akkor eszik,amikor kéri...kifli,tejtermékek,péksüti,gyümi,stb...
Este csak egy kis teát kér,ennyi.Még mindig ugyanakkor fürdik mint eddig,és baromi jól,és sokat alszik.este 8 után picivel már alszik,és ébredés nélkül alszik reggel 8-ig.ma 8:30-ig.12 és 13 között alszik délután,másfél-két órát.98-as ruhát hord,14,3 kg min. és 95cm fölött lehet.24-es csizmája van!

Egyedül játszik sokat,szereti a tv-t..mindig talál 1 műsort,amit hetekig naponta x alkalommal megnéz,és utána ha megunta,jöhet egy új műsor!Eddig az Xfaktor volt a nyerő,most mesét néz,vonatosat és Chuck-ot!Ha ráérek tv-t nézni vele,vagy anyu..akkor természet műsor megy,és együtt ájuldozunk rajta!

Továbbra is rendmániás.Szófogadó,és értelmes.Viszont mivel megértjük,és kiszolgálja magát,nem beszél nagyon...Néha rajtakapjuk..de ennyi.mivel nem beteg,és baromi okos,egy kicsit sem aggódom.A maga nyelvén,így is egész nap dumál!Most a ,,daru" a kedvenc.Ezt kell itt a neten is nézegetni,meg a járműveket.Számítógép rajongó..ki vagyok tőle.Bekapcsolja..és az egeret úgy használja mint mi.Néha itt is hagyom,görgesse magának a képeket.A mondókákat pedig megtanítottam hogyan kell újraindítani.Így én leléphetek a konyhába!

Takarít is velem,sőt néha ha nem kéne is..biztos elmúlik..Szépen eszik egyedül,és már az öltözködés is jól megy..a vetkőzés pláne.

A szobatisztaságot is elkezdtük újra,mert szól ha kakil.Van bili,de wc szűkítő is.Baromira kell figyelnünk mit beszélünk,mert folyton figyel,és utánoz minket..amiket mondunk,meg megy és megcsinálja...(pedig nem róla van szó,csk beszélünk)
Még órákig írnám..de nem untatlak benneteket..Szóval túl jó gyerek..vagy eelromlik később,vagy ha lenne tesója,az nem lenne ilyen!!!Viszont apa nagyon ráállt a témára...április végétől dolgozom.Kaptam egy évet,hogy átgondoljam...én előbb nem is vállaltam volna!
Puszi nektek,és írjatok!