Sziasztok!
Ismét esik az eső

Remélem ez a szomorkás időjárás már nem tart sokáig!
Köszi zso-ka33, én is sok boldogságot kívánok neked/tek és sok szerencsét a ruhához

Pont a minap láttam neten kismama esküvői ruhákat.Mivel nekünk szűk a keret az esküvőre,így próbáltam minél olcsóbban ruhát szerezni és ahol ez sikerült, ott nem volt kismama ruha,csak fűzős,aminek egy ideig van pocakban tűréshatára, de arra nem számítottam hogy ekkora pocakot fogok ilyen korán ereszteni

.
Azt nem tudja véletlenül valaki, hogy elég szóban tájékoztatnom a munkaadómat arról, hogy babás vagyok, vagy kell "igazolást" is hoznom róla?Ha jól tudom,akkor a terhesség 91. napjától jogosult a kismama családi adókedvezményre, ehhez pedig gondolom szükséges a bérszámfejtő felé jelezni hogy másképp kalkuláljon.
Lenne még egy kérdésem.

Legutóbb,amikor orvosnál voltam mondtam neki, hogy ha megoldható, akkor délutáni rendelésre adjon időpontot, mert nem szeretnék sokat táppénzem sem lenni és szabadságot sem tudok kivenni.Azt mondta, hogy egyikre sincs szükség, mivel az orvosi vizsgálatokra kötelező elmennem és így a munkáltatónak kötelessége elengedni, amit pedig sem szabadságnak nem írhat ki, sem pedig nem küldhet táppénzre.Olyan, mintha dolgoznék aznap is.Erről mit tudtok?
Mivel eddig nem sikerült képet szereznem kisgombócról, hogy meg tudja nézni a család is, azon gondolkodom keresek egy helyet és elmegyünk 4D-ben mozizni

Viszont akkor már szeretném megtudni a nemét is,ha lehet

Hallottam, hogy olyan 18 hetesen érdemes ilyenre elmenni, mert akkor sokkal szebben látszik mindene (gondolok itt az arcvonásaira és a testi felépítésre is).Van valaki köztetek,aki már a 12.héten is volt?Mik a tapasztalatok?

Mindenkinek nyugodt és boldog babás napot kívánok!