Helló Mamacsajszik
Kicsit lefekszik az ember aludni, és mire felkel, ellátja a reggeli teendőit a gyerkőce mellett, reggelizik, kávézik már annyi olvasnivaló elé állítjátok, hogy csak na
Györesz
Botinak tegnap este mértem utoljára lázat, akkor popóban volt 37,6. Kúpot így nem kapott, az éjszakai evésnél olyan hűvös volt a buksija, hogy tutira nem volt hőemelkedése, ma reggel meg akkora vigyorral fogadott, hogy biztos vagyok abban, hogy nincs láza. Igaz, hogy amikor oltás után hazaértünk rugi helyett harisnyát adtunk rá, és mindkét combját borogattuk (hideg vizes melltartóbetéttel

). Az esti fürdé után újabb borogatást kapott reggelig. Így az egyik szúrás helyén csak maga a tű nyoma látszik, a másik combin a tű körül van egy 2mm átmérőjű piros foltocska. Szóval szerintem megúsztuk...
Liv
Én a szoptatásról is ,meg a gyerekápolásról is csak egy könyvet szereztem be (de nekem nem koraszülött a babám, így én könnyen vagyok "nagylegény"). A könyv címe: Új Baba lexikon - a csecsemőgondozás és kisgyermeknevelés ábécéje, a Corvina kiadásában jelent meg. Írói: Bernfried Leiber, Michael Radke, Manfred Müller, de ami nekem fontos volt, és ami miatt emellett a könyv mellett döntöttem, az az, hogy a magyar fordítást lektorálta dr. Veres Gábor (akit ugye egy csomó fórumból, Kismama magazinból ismerek

). Eddig még mindenre választ kaptam ebből a könyvből.
Edit
Köszi a sok infót, de ugye az ember lánya könnyen a tájékozódás csapdájába eshet már megint

Az egyik helyről azt hallom, hogy a fejlődés következő lépcsője a "repülés", a másik helyről meg azt, hogy ezt ne hagyjam (holott ugye a gyógyik azt az elvet vallják, hogy ne "szóljunk" bele mindenféle eszközzel és kényszerrel a gyerek saját fejlődésébe

). Én úgy döntöttem az arany középút szabályai szerint, hogy még egy darabig hagyom, hadd röpködjön (nem akarom szárnyát szegni

), aztán egy-két hét múlva, ha még mindig nem akar leszállni, akkor elkezdem nyírbálni a mozdulatait

Okosvagyok????

Kyrandia
Fránya betegség

De lagalább most már olyan szert kap, ami várhatóan gyorsan segít neki meggyógyulni. Jól tetted, hogy elvitted dokihoz

JOBBULÁST a prücsöknek
Andi
Elképzelem, ahogy taknyos Pipike a lábát gyömöszöli az egyetlen légbeeresztő nyílásába (szájába). Moshatod majd a taknyos zoknikat

Egyébként nektek is JOBBULÁST
Csengo
Ügyi vagy a szopival, fejéssel. Csak így tovább. Most rajtad én is belelkesedtem, és a következő szopitól kezdve én is újra mellszívót ragadok
Szia Anita
Üdv nálunk. Dekára és centire egyforma adatokkal születtek a babáink, ráadásul a kisfiamnak ugyanilyen édi tokája van

Nagyon aranyos a kislányod
Nézted már Efgabi profilját? Nincs neki e-mail cím megadva? Ha van, akkor szerintem kérdezd meg tőle az anzac-ot levélben.
Nikk
Arab-bandus tök vagány

Nagyon jó fotoarca van a legényednek, de komolyan. Irigykedem is, mert én minden képen úgy nézek ki, mint aki arra vár, hogy egyszerre ecetes ollóval vágják is ki a fizimiskáját a képeről
Dino
Mi is nemrég vettünk digi-f.gépet. Mi is Canon pártiak voltunk, de mégsem olyat vettünk. Mi úgy csináltuk, hogy összeszedtük a gondolatainkat, hogy mit is szeretnénk ettől a géptől. Nekünk az volt a fontos, hogy:
- lehessen vele panoráma képet készíteni
- az optikai zoom jó nagy legyen
- mindenképpen Li akkumlátora legyen
- árlimit 90 eFt
Aztán nekiláttunk a neten bogarászni, hogy mit tud egyik-másik gép. Kettő gép között vaciláltunk sokat (Canon és Olympus) de végül az Olympus Camedia 765 Ultra Zoom mellett döntöttünk. Egyrész mert ennek volt panoráma-kép funkciója, másrészt meg ennek volt Li aksija. Design szempontjából mindkettőnknek a Canon tetszett jobban, de tudom, hogy a fejünket vertük volna a falba, ha a külcsíny mellett döntöttünk volna az igényeink helyett. Bár kevésbé mutatós a gép, roppant elégedettek vagyunk vele.
Szerintem próbáljátok meg ti is az igényeiteknek és pénztárcátoknak megfelelő gépet megtalálni, és ne feltétlenül egy bizonyos márkához ragaszkodjatok a mi "ajánlásaink" alapján. Akkor lesztek elégedettek a géppel, ha a ti igényeiteket elégíti ki.Szerintem
Na eldugulok
Csirkesz