Boldog Szülinapot
Ne keseregj, a 30 még nem a világ vége, és mindig azt mondják, hogy egy kisbaba fiatalítja az anyukáját. Úgyhogy Te még épp időben lettél Pipike anyukája

Csirkesz
A bestiák szuperek

2005.01.31 10:15

2005.01.31 10:21
Esetleg tényleg baracklekvárral próbáld meg a méz helyett (ahogy Noémi is írta), nehogy babapoci fájás legyen belőle, mint nálunk. 2005.01.31 10:24
Az elmúlt hetekben 2 óránként eszünk.
Állni is imád, de mostanában a repülőst szeret játszani. Végül is mindegy, ha anya vagy apa játszik vele.
Jó lenne már egy átaludt éjszaka. Mostanában már 2-szer kell éjszaka, pedig volt olyan régebben, hogy csak egy ébresztett. 
Fülfájás:
2005.01.31 10:30
2005.01.31 10:56
Bár nálunk oltásra nem jönnek ki, de ha úgy érzed, adj az asszisztensnek is. Én valszeg adnék.2005.01.31 11:09
2005.01.31 11:16
) 
Nagyon tetszik a pulcsija. Te kötötted, vagy vetted?
) 2005.01.31 12:02
2005.01.31 12:08
.2005.01.31 12:24
Rászokott arra, hogy elrugja magát a kád oldaláról és az apja meg rásegít egy kicsit. A víz hullámzik és belemegy a fülébe. Bajunk még nem volt belőle. Remélem nem is lesz. Gondolom ez is alkat kérdése. 2005.01.31 12:31
Pontosan így éreztem én is tavaly. Hogy már nem leszek többé huszonéves. Dehát ez a filing hamar elmúlt, mert már 31 leszek idén
A lányok nagyon szépek
Együttérzek Veled, mert 2 hete én is 5 napig voltam egyedül, mert apu Angliában meg Irországban járt. Nem volt könnyü, de kibirtuk. Igazából annyira gyorsan ment minden, hogy nem is volt nagyon idöm magányosnak érezni magam.
Tegnap elmentünk ügyeletre vele, de a doktornö azt mondta, hogy semmi különös. Viszont sajnos nagyon fáj a szopizás. 2005.01.31 12:31
Aranyosak a lányok!
Anita!
Üdv közöttünk!
Jobbulást! Mostanában nálunk is előfordul az óránként kelünk és napközben sem alszunk csak 20-20 percet program.
2005.01.31 12:40
. Viszont eszem tejfölt és Trappistát meg vajat csínnyán. Azóta nincs kiütése a picurnak. próbáld meg!
Fül a vízben. Az a lényeg, hogy fürdés után jól töröld ki. Azt az úszáson is elmondták, hogy a lényeg sapka a fejre úszás után és fül nagyon kitöröl. Mi járunk úszni és itthon is vízben van neki. Én minden fürdés után jól áttörlöm és még egy fülpiszkával is megpróbálom tisztára törölni, ahol vastag felnőtt ujjal nem elérhető.
örülök, hogy dokinéni megnyugtatott védőnénivel szemben. 2005.01.31 13:59
2005.01.31 14:13

(Vasad, Pest megye). Nálatok is?
). De a többi nagy alvás miatt már el sem várom tőle.
2005.01.31 14:18

Úgy örültem, mint majom a farkának
A negyed 3-as szopi előtt már mondjuk én is felébredtem, mert csöpögött a tejcsi
Próbálkoztam a fejéssel este, miután elaludt, és bár éreztem, hogy van még benne, nemigazán tudtam még fejni is. Nem is foglalkozom most már vele
Bár az elmúlt héten pici fiam se gyarapodott hú de sokat, de már 69 centi
Valószínű, most nőtt hosszában is
Megpróbálom altatni, mert kicsit nyügi most
2005.01.31 14:18

Úgy örültem, mint majom a farkának
A negyed 3-as szopi előtt már mondjuk én is felébredtem, mert csöpögött a tejcsi
Próbálkoztam a fejéssel este, miután elaludt, és bár éreztem, hogy van még benne, nemigazán tudtam még fejni is. Nem is foglalkozom most már vele
Bár az elmúlt héten pici fiam se gyarapodott hú de sokat, de már 69 centi
Valószínű, most nőtt hosszában is
Megpróbálom altatni, mert kicsit nyügi most
2005.01.31 14:33
itt (Bp-től délre iciripicivel) is gyönyörűen havazik, csak sajnos Bálint náthája és az én torokfájásom miatt nem megyünk ma ki.
hát szopik között pihenek, meg hétvégén ha itthon van a férjem vagy ha elutazunk a nagyszülőkhöz.De nem panaszkodom, unokahúgom kislánya, aki hónapokig gyönyörűen aludt, most 8 hónaposan csak kézben van el hetek óta és csak az anyuka kezében és napi 1-2 órát alszik csak az ágyában. Mindig ilyenekre gondolok, amikor fáradt vagyok és szerencsésnek érzem magam
2005.01.31 14:39
Látod, tényleg nem a tejecske a gond, bár lehet átvitt értelemben igen, mert a fini meleg tejci illatú cici ébresztette őkelmét gyakran. Külön szunyálva meg tényleg az éhség volt az ébredés oka.

El is hiszem, hogy fáj. Nem próbáltad meg esetleg más tartásban a szopit? Hátha nem úgy nyomja a szájávan a bimbódat, mint a megszokott pózban, és akkor elviselhetőbb lesz a fájdalom. Persze ez csak tipp... 2005.01.31 16:38
Mondjuk ő most a legboldogabb, hogy nem kell oviba mennie a héten. Látszatra nem viseli meg a dolog túlságosan, csak engem, mert cseszik szótfogadni, bármit is mondok
2005.01.31 17:10
(Én sajnos nem tudom, hogy hogyan kell virágot feltenni meg ilyesmi, de ha tudnám, tennék fel.
)
2005.01.31 17:13
2005.01.31 17:28
valahogy megallt ott az ido) 2005.01.31 17:30
2005.01.31 18:15
Pipike szerintem nagyon hasonlit rád
De még mondják a déli gyümiket mézet mogyorot

2005.01.31 20:25
De már nem ettem meg.

Jól elvan hason, tartja magát, de inkább akezét kapja be ahelyett, hogy megfogna valamit
Na meg repülőzik hason. Hanyatt fekve nagyokat dumál, keze-lába folyton jár, de megfordulni még csak nem is próbál. (Ma oldalra billentettem, és a súlyánál
fogva hasra dőlt. erre úgy megijedt, hogy elkezdett bömbölni. Hogy lesz ebből forgás??) 2005.01.31 21:00
2005.01.31 21:33
Lábával kutyázik: próbálja maga alá húzni és hátrafelé rúg vele, néha halad is pár millimétert
2005.01.31 21:48
, fogom szoktatni a köv. napokban, de mivel először be volt tojva, gondoltam akkor hűtöm le, ha már a locsolás tetszik neki. 2005.02.01 00:39
Oltás: egyenlőre csak nyűgös volt tőle egész nap Lilike, majd meglátjuk holnapra milyen lesz a lábikója. Aromaterápia megfázásra: borsmenta, mentol, fenyő, eukaliptusz. terhesteszt: hormonkáid még valószínűleg nem álltak helyre teljesen.
"Bestiák"!
Szoptatás!
Bagoly, bagoly, itt veréb!
Nem is értem, miért nem szeretnél most azonnal terherbe esni megint!
Margarin: növényi alapanyagú tehát nem tejtermék. Vaj: állati eredetű tejtermék!
Margarint ne száműzd, felesleges!
A "kis" "fekete" listán többek között szerepelnek a csonthéjasok, mák, a citrus /hasfájáson kívül hasmenést is okoznak a bébiknek/ és déli gyümik /erősen allergizálnak lásd banán - a legfrissebb szakirodalom most már csak 8 hónapos kor után ajánlja a banánt is babáknak, holott régen ezzel kezdték/, puffasztó zöldségek, hüvelyesek, "k" betűsek, paprika, uborka, retek, hagyma, tejtermékek, nehéz, fűszeres ételek, kakaós + csokis ételek, állítólag a vanilia és a fahéj sem jó, de én azt büntetlenül ehetek. A többit a sorból az elmúlt időben nem ehettem..
Jó változatos az étrendem..
Viszont elmúlt a hasfájás, ha nem eszek ilyeneket nincs gond, nem kellenek a homeós bogyik sem!
Viszot nekem gyerekkoromban azt mondták, hogy nem szabad a fület közvetlenül mosdás után azonnal fülpucival kitörölni, mert feloldott fülzsírt kitörlöd, és ezzel a természetes védekezését szünteted meg! Na tessék!
ime ellentmondásos tanácsok tömegének ismét egyike!
Hólyag
És ez szerintük semmi különös? Lehet hogy megkérdeznék még egy orvost..
Jobbulást!
Bár többnyire csak a szánkóra gumipókozott hordozóban húztuk magunk után!
2005.02.01 00:54
Azt tudtam, hogy van Börsön rendelése, és nagaon szimpi volt, úgyhogy én már kitaláltam, hogy ha Lili kicsit nagyobb lesz és tudunk majd ilyen sokat tömegközlekedni is akár, akkor majd hozzá átiratkoznánk..
Amíg elaszik nálunk is nehezn megy. Két dologra tippelek, hogy Lilinél miért megy napközben az elalvás rosszabul, pedig látom, hogy hulla fáradt: a.) mostmár túl érdekes neki minden, b.) fogcsírák rendetlenkednek. Mindenesetre én nem bánom hogy úgy kell álombasimogatni, nekem tők jó érzés..
2005.02.01 01:12
2005.02.01 08:17
Könnyel sír, és kb 2 mp alatt be tud pörögni.
2005.02.01 08:20
Még egy kérdés: a Continuin tabletta mellett lehet szedni?
Meg úgy érzem lázas is vagyok, de a lázmérő nem ezt mutatja. Nem tudom... Csak úgy félek, hogy átadok valami náthát (vagy mit) a babómnak. 2005.02.01 08:56

Na de egyikőtök babájának sincs ilyen szép pöttyös tokája, meg befonható hosszúságú haja böböbőőőő.
2005.02.01 09:11

2005.02.01 09:57
2005.02.01 10:07
Maccs
köszönöm a fülpiszkás kiigazítást. Sajnálom, hogy nem voltam érthető, a fülpiszkát a kagyló tisztogatásra használjuk, mivel apa reszortja az esti fürcsi és az ő disznó vastag ujjai nem férnek be a kagylóba sem még törcsi véggel sem
Urticát ne fogd meg kézzel, közvetlenül a szádba ejtsd bele.
hogy szunyált Boti az éjjel? fárasztós-teletömős recept műkösik? Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|