Sziasztok!
Jól beindult a topik!: )
Kyr! Akkor már értem nálun miért van az egész családnak herpesze!
Lau! Hát igen, igen!

Olyan vagyok , mint az aranypók: figyelek a részeletekre. Az nem baj, ha ott van a tápszer a polcon, ha nyugodtabb vagy, akkor a szoptatás is jobban fog menni!

Tudjuk, hogy elfoglalt vagy, de azért tessáék rendszeresen jönni! Nem ám itt a "régiek" leforgácsolódnak!
Liv! Mérleg!

Dévényezés

Kitartás, most már lasan abba is hagyhatjátok majd, nem?
Pedit! Bazsikád nagyon szép, szerintem sokan ilyen ajkat kérnek szilikonból..
Tcis!

Azért lelkiismeretfurdid ne legyen, néha nem árt a babának 10-15 perc sírás!

Én úgyis elkényeztetem állítólag!

Hőmérés: attól függ hol mérted: ha popiban, akkor minidg 0,5 fokot le kell vonni az eredményből, és úgy kapod meg a valódi értéket, pl.: popiban 37,1 = 36,6 tehát tökéletes. Nekünk azt mondta a doki, hogy "valódi" 37,5-től van hőemelkedés.
Tontica!

Jó húsban vagytok Ti is!

Édes pofi a babád, és úgy látom a szülők is jó humorral játszanak vele!
Judy!

Nem is azt mondtam, hogy nem éreztük jól magunkat a talin, csak hogy a topiktali helyett minitalit hoztam össze!

Csonthéjasok törölve, joghurt töröülve, talán a sajt, nem annyir abántja Lili pociját, a halról meg nem is tudtam. Az amúgy is nagyon jó kaja, mert tele van fehérjével!

Csoki tiltó listás, nem eszek sajnos, pedig de jó lenne!
Noémi!

Hajrá szakdoga ügyileg!

Főguru remélem megihlet!

Agyhértyagyuszkós oltás: meggyőzőtt a dokinéni, hogy most az évszakváltásnál nagyobb a valószínűsége, és ráadásul minél fiatalabb a babó annál veszélyeztetetebb, ígyhát had menjen. Majd megint borogatom. Szegény lány furin fog nézni, ha egyszer megyünk az orvoshoz és nem kap oltást..
Andi!

Szépek a lánykáid, Lili hurkácskái nem sütik!
Editke!

További jobbulást Bálintnak! Az az igazság, hogy nem merem, halkan mondani, de én azt olvastam a Kismamák és Kisbabák egészségkönyvében, hogy ilyenkor a babának lehet simán pár fok hőemelkedése, mert még elég érzékeny a hőháztartásuk. afogzásra is szokták fogni a dolgot. De ez nem szakvélemény, és nem tudom hogy akkor is ezt mondanák, ha ilyen tartósan lenne más a hő. Úszásért kár..

Mi egyre jobban élvezzük.
Moncsi! Kár hogy nem jössz

Majd csinálunk áprilisban valami minitalit neked!
Kriszti! Jobbulást Adriennek, de ez a "ködös" magyarázat engem sem nyugtatna meg..

Púp
Beszti! KÖSZÖNJÜK A TÁBLÁT!
Papzsó!

De rég voltál!Nekem hiányoztál!

Ha rendszeresebben olvastál volna minket, láttad volna, hogy a 100gr hízás ürügyén minden aggódót jól megviszataltunk, hogy az nem is kevés. A fejéssel kapcs. ugye tudod, hogy a fejőgép nem olyan hatákony mint a baba? Azért ne keseredj el, ha hozzátápi kell, attól még ugyan olyan édes lesz Mózikád, mint anélkül!
CSengo! ha jól emlékszem a te férjednek voltak munkaügyi jogi gondjai, és valaki írta neked, hogy az ő férje meg ilyenekkel foglalkozik. Megmondanád ki volt? nekem is gondom van, szeretném egy rövid kérdéssel zaklatni! Köszi!
Csirkesz!

EL NE HAGYJ MINKET!

Aért tényleg próbálj meg kintről is jelentkezni néha.. Klassz a kép, olyan boldogság sugárzik rólad!

Pakolás: ismerem milyen nehéz, csak én mindig repcsivel mentem a melóhelyeimre, és 20 kgba kellett belezsúfizni minden fontos dolgot... Gondolj erre amikor pakolsz, hogy ehhez képest milyen könnyű dolgod van!
Ez a topik lassan átmegy "külföldreszakadt anyukás, 2004 őszibabákba"!

/Aztán ezen senki meg ne sértődjön ám!!/
Gabóca! Egyetértek előttem szólokkal, ez az izolálás dolog baromság. Lili 6 hónapos lesz a hét végéén, mindenhova együtt megyünk, anyámékhoz is, játszanak akkor vele, ha akarnak. Sajnso a suli miatt rá kellett bíznom kb. 4-5x anyámra a babiust, hát abból is mindig gond volt, mert üvegből nem fogadja el a tejcsit.

Amíg szopizik mellettem a helye, mert azt tőlem tudja megkapni!

Azért mostanra titkon néha szivesen ott hagynám egy-egy éjszakára, ha tudnám, hogy el tudják látni, ha felébred!
Pusz mindenkinek,
Macs