Sziasztok!
Noémi,Wish
Köszönöm szépen! Igen, szerencsére vannak topikok, ahol sokkal több olyan van akiknek gyorsan összejött a baba. Majd nézelődöm arrafelé is
Zitus
Én lassan már azon is meglepődök, ha érzem egyáltalán hogy van izmom, nemhogy olyan amiről nem is tudtam hogy van
Ha piros akkor az már menzi, nem?
Sok sikert kívánok az éttermetekhez! Én is szivesen elmennék megnézni, ez már a 3. ok lenne hogy Szegedre menjek, van ott 2 barátnőm is. Majd írjál, hogy alakul a dolog, mint régi vendéglátós érdeklődöm. Ilyen fontos dolog mellett nem csoda, hogy nem tudtál sokat írni nekünk.
Dodo
3x1 closty az nem semmi! Tényleg nagyon drukkolok, hogy végre sikerüljön!
A tábla alján meg nem is olyan rossz lenni, hiszen ha a zebrák elindulnak lefelé, akkor úgyis odaérnek hozzánk is
Reni
A 21-es tüsző nagyon jó, bármikor megrepedhet, akciózzatok aztán most rendesen! A 8 mm-es nyálkahártya még egy picit vékony, 1-2mm-t még kellene vastagodnia, de mire a baba odaér (4-5 nap) addigra vastagodhat még. Addig igyál sok folyadékot, ásványvizet, és fogyasszál kefirt, joghurtot, sajtot, stb, tejterméket, amik segítenek a nyálkahártya vastagodásában. Sok sikert!
Lányok
Tegnap nagyon ügyes voltam

Nagyon korán tudtam végezni a munkámmal (16.30), a párom eljött értem és még elcsíptük a rendelés végét

Úgyhogy voltam vérvételes papírért, ma reggel már vérvételen is. Péntek du. lesz kész az eredmény, de valószínüleg csak hétfőn reggel tudok majd menni érte. Megbeszéltük a dokimmal, hogy ha 500 alatt lesz a prolaktinom az már jó, de a teherbeeséshez jobb lenne lenyomni 250-re. Ha ennél nagyobb akkor szedem még a bromot, de 500 alatt szerintem már megintcsak nő az esély a babára
És megkérdeztem tőle azt is, hogy tud-e Pécsen andrológiai magánrendelést, mert ha most jó a prolaktin meg akciózás ezerrel és mégsem leszek babás, akkor szeretnénk ezt a vizsgálatot. Azt mondta hogy akkor ad beutalót a Megyei kórházba a Dr. Török Attiláékhoz, és ők megcsinálják a vizsgálatot Na, ez is lezsirozva.... már csak a párommal kéne megbeszélnem Bár szerintem nem fog ellenkezni
Tündi