A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Wish Kép ja,,akkor erted..! a kezdodo megfazasra a legjobb a sok alvas,,de hat konnyu ezt mondani,,tudom - ha dolgozol. Probalj meg lelepni hamarabb...
Dodo Kép nem Te is iden leszel terhes?? emlekszel? azt mondtak,,meg tudjuk is,,szoval lassan "te is nezheted a kisagy helyet"
Zbarbi Kép tok hulye vagyok! nem ertelek,,! miert kell megjonnie ennyire? lehet, hogy lemaradtam vmirol??! ha nem jon meg,,annak nem orulunk? akkor nem az van, hogy baba koltozott beled?!! KépSegitsen vki folfogni!
saci

Nahát! Beindult a Topik! Kép

Saci Kép remélem minden rendben lesz a laparral. Ne aggódj, értik az orvosok a dolgukat.

Zitus Kép hődet méred? Abból jobban tudnék találgatni KépKépKépKépKépKépKépKép Nagyon szorítok, hogy ne hormon miatt legyen ez a korai barnázás. Az én óramű pontos (6-8 éve!!!) 28 napos mensim az elmúlt 2 hónapban a 31. napra csúszott. Biztos megijedt az inszemektől. Mást nem is bírok elképzelni. Kép Lehet, hogy a tiéd is a vesztét érzi, jön az a baba 9 hónapra!

Agi Kép nagy-nagy gratula a sok vízhez! Ez már fél siker! Az adagoló tollat az orvostól kapod ingyen, amikor a kezedbe adja a Puregon receptet. Feltéve, hogy puregont kapsz, kaphatsz más FSH tartalmú injekciót is, pl Menogont. De ezt orvosa válogatja. Én ma a taxiban adtam be a szurit, muszáj volt, már így is elmúlt 9 óra. szóval semmi fájdalom Kép (fakír Kép)

Wish Kép de jó, hogy jobban vagy! Isteni lehet ez az űrkorszak. Kép Tündivel én is egyetértek Kép

Dodo Kép úgy sajnálom, neked már tényleg igazán kijárna az a kisbaba! Mit segítsünk? Bár tudnék. Fel a fejjel, tarts ki. Érzem, hogy már nem soká kell várnod. :Kép

Tündi Kép nagyon szorítok! Talán épp ebben a hónapban! Remélem már nem kerül sor a vizsgálatokra. Szerintem jelentkezzetek be az andrológushoz elrettentő példaként, hogy le kelljen majd mondani az időpontot aktualitás vesztés miatt Kép Volt már rá számtalan példa. KépKép De ha mindkettőtök ok, akkor a legjobb az esély arra, hogy az első inszem sikerüljön! Erre gondolj! Menni fog!

Gyöngyi Kép persze, hogy írjál! Sokkal gyakrabban és többet is akár!

Pusz
Noémi
Vendég

Noemi, koszi, de en mar reg tul vagyok a laparoszkopias muteten, most a Szilvi jon. biztos osszekeverted. nem baj. Emeseanyu Szilvinek sok sikert!
pusz. saci
saci

Barbi Kép biztos, hogy negatív az a lelet? Csinálj már egy tesztet! Már elég rég óta késik. Ki tudja, hátha későn gondolta meg magát a csöppség és a vizeleted még nem mutatta ki.

Saci Kép Szilvit Kép akartam írni a laparra. Szilvi Kép neked szólt.

Wish Kép pihenj. Különben mi is költözködünk a jövevény(ek) miatt, hogy ne akkor kelljen. Remélem nem kell sokat várni rájuk. Most áruljuk a lakást. Kép

Tündi Kép Wishnek igaza van, most jó az idő egy andrológiai vizsgálathoz. 5 nap kell hozzá és amikor spontán próbálkoztok ez szinte kizárt. Kép

Szép napot mindenkinek! Kár, hogy megint szakad a hó. Tegnap olyan szépen sütött a nap.

Pusz
Noémi
Vendég

SACI!

Az első inszemináción már túl vagyok, de sajnos nem sikerült ( vér és vizelet eredmény alapján)!
Azért várom annyira hogy minnél előbb elkezdhessük a következő stimulációt!

barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Sac Kép nagyon gyors vagy Kép
Vendég

Barbi Kép vérvizsgálat is volt??? Nem tudtam. Mikor? Szorítok nagyon!
Vendég

Te Noémi
Ne rémisztgess engem az inszemmel, mert elfutok a topikból KépKépKépKép
Kiskatonavizsgálat kizárólag ciklus 2. felében, amikor a hőm már felment, addig nem adok a dokinak egy darabot sem! Kép
Most ebben a hónapban a következő taktikához folyamodunk: menzi után akciók 2 naponta, 12-20 napok között naponta. Hőmérés, PG53, Jónás naptár, prolaktinszint nézés Kép Szerintem ez éppen elég kell legyen a sikerhez, ha a baba is úgy gondolja Kép
És plusz talán kiskatonavizsgálat, de lehet ha ez a hónap is sikertelen lesz cask azután nézzük meg őket. Jó hogy így tervezem az andrológiát, a párom meg még semmit se tud róla Kép

Wish
Rendbe kéne hozni a pocid, van rá 2 heted! Szedd össze magad! Kép Nehogy ez miatt csússzon a dolog!
Tényleg jobbulást!

Tündi
Vendég

Tündi Kép
Ezen nem múlhat semmi. Ez valami vírus lesz, mostmár az orrom is elkezdett eldugulni. Déltől kettőig megbeszélésem van, aztán hazamegyek aludni és estére meggyógyulok Kép

Ági Kép
Most szentkirályi vizet iszok, ezen nem írja, hogy lenne benne jód. Csak kálcium, nátrium és magnézium tartalom van jelezve rajta. Tegnap egy Naturaqua-s üveget is megnéztem, abban sincs jód.

wish

Tündi Kép nem akartalak! biz' Isten! Ne haragudj.
Ez nálam már biztos hülye beidegződés! Pedig igenis sikerülnek spontán gyerekek! Például a tiétek, ugye???
KépKépKépKépKép
Vendég

Noémi!

A vérvizsgálat alatt a vérvételt értem( múlt hét pénteken), lehet hogy rosszul fejeztem ki magam. Gondolkodtam már én is rajta de nem hinném hogy ekkorát tévedet volna az orvosom.

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Tündi nem akarlak elkeseríteni, e én úgy tudom, hogy soikeres legyen a próbálkozás 3 naponként kell, mert addigra termelődik újra annyi mennyiség és olyan minőség.
Javítsatok ki lányok ha nem jól tudom, de ezt olvastam egy orvosi portálon és már nekem is sokan mondták.

Kép

Kép
pkagi

Zbarbi! mar ertelek! es drukkolok! ;) Kép
Wish: pihenni, pihenni, meleg furdokad, forro teat inni kozben, de ne tul forrot, mert akkor a mez es citromnak elhalnak a gyogyito tulajdonsagai. melle egy barmilyen fajdalomcsill. es gyulladascsokkento. pl Aszpirin, vagy Ibuprofen. felesleges a dragakat venni. tuti izzadas-be az agyba es alvas. ha nagyon leizzadsz, akkor at kell oltozni. ill. a fokhagyma CSODAKRA kepes! en lassan 2 eve egyaltalan nem voltam beteg, meg nathas sem. A pasim allandoan! en zabalom a fokhagymat o nem. Viszont en vagyok a budos! ez van.
saci

Tündi Kép, ÁgiKép
A "megint megjött... - Hasznos linkek" topikban van róla bejegyzés, hogy mikor milyen gyakorisággal érdemes.
A 2003 Június 28 szombat - 10h 17 - bejegyzés és utánna még jópár erről szól.

wish

Akkor úgy klátszik, hogy az egy nap többször a hatásos Kép
Okasabb lettem köszi Wish. Kép

Kép

Kép
pkagi

Sziasztok!

Tündi
Már tudom, hogy miért volt kusza a hőgörbém. Tegnap jöhettem haza a kórházból a csütörtöki vakbélműtétem után.Kép Szerintem a vakbélgyulladás kavarhatott a hőmérsékletembe. Most egy darabig szünet van a babatervezésben. Itthon pihizhetek hetekig, úgyhogy többször tudok jönni.Kép
Olvastam, hogy Neked megjött, de örülök, hogy nem keseredtél el. Én is mondogatom magamnak, hogy fel a fejjel, megerősödök és folytathatjuk.

Szilvi
szilvi26

Noémi
Íííííígy van, vannak spontán babák, remélem a miénk is az lesz, bár kezdem úgy érezni hogy ez a világ rendjében valamiféle kiváltság Kép

Ági, Wish
Tudom én, hogy 2 naponként a jó. De azt már kipróbáltuk Kép Most ezt próbáljuk ki Kép Ha nincs gond most a kiskatonáinkkal, akkor naponta is lesz annyi hogy elég legyen. Avagy nem tudhatjuk, hogy nem-e pl azzal van gond hogy csak 1 napig életképesek. Szóval lutri, ezért szerintem ki kell próbálni Kép Hát hoyg hogy bírjuk majd az más kérdés Kép

Szilvi
Hát akkor neked is jobbulást kívánok, valóban ilyen műtét után nem sok értelme van hőt nézni. Láz, hőemelkedés, antibiotikumok. Ha meggyógyulsz teljesen és indulhat a project akkor mérjél hőt és megnézzük majd együtt itt, oké? Kép

Tündi
Vendég

Lányok, Wish!

Bemásolok egy cikket. Jó felkészülni rá.
Lányok nekem nagyon szúr a hasam, olyan mint amikor a choragon inekciót kaptam és utána rá 2 napra görcsöltem. Szerintetek mi ez? Én már most pecsételek és várom a mensit.

A cikk:

Magyarország - Minden korábbinál pusztítóbb influenza közeledik hazánkhoz. A mostani vírus ugyanis megváltozott tulajdonságú, és könnyen leterít bárkit. A vírus egy nap alatt száz kilométert is képes megtenni, úgyhogy vitamint elő! Míg külföldön már a halottak várható számát latolgatják, itthon meglepő nyugodtsággal kezelik a kérdést.
Mint arról a Blikk tegnap beszámolt, hatalmas influenzavírus tombol Európában. Olaszországban hárommillió embert döntött le a lábáról, Németországban másfél millióan nyomják az ágyat, de Bécsben is harmincezren vonultak betegállományba. A német kutatók rendkívül borúlátóak: minimum húsz-, de inkább kilencvenezer ember halálát jósolják az influenza szövődményei miatt. A britek még tovább mentek. Mivel 1968 óta nem volt influenza-világjárvány, ezért arra számítanak, hogy az idén ezt már nem kerülhetjük el. A kormány kitelepítési tervekkel és felfújható halottasházakkal készül fel a betegséghullámra.
Ez az influenzavírus naponta száz kilométert képes megtenni, így Bécsből bármelyik pillanatban megérkezhet hozzánk. Bár Magyarországon 1,2 millió ember megkapta az oltást, ám könnyen elképzelhető - vélik a kutatók -, hogy ennek a vírusnak megváltozott az antigén-tulajdonsága, azaz mutálódott, s akkor nem teljes értékű a védelem.
Dr. Berencsi György, az Epidemiológiai Intézet virológusa szerint pánikot könnyű kelteni

Kép

Kép
pkagi

Agi Kép Tündi Kép az én barátnőm úgy esett teherbe a 3. próbálkozós hónapban, hogy a 10. és 18. nap között 2! naponta voltak együtt, minden hónapban. Szóval változó. A sógornőm az első próbálkozós hónapban esett teherbe, ők állítólag "alig" voltak együtt abban a hónapban. Lehet, hogy viszont épp jókor. Kép

Tündi Kép azért érzed, mert itt speciális a tábor. Nézz be a terhesség magzatok kor topikokba, ott egy csomó ismeretlen nevet találsz majd és akkor már nem is gondolsz erre. Kép

Noémi
Vendég

Ági Kép ez szörnyű hír. Akkor én ki se megyek az utcára. Pont most? Nekem nem szabad lebetegednem!
Duplájára emelem a vitaminomat!
Vendég

Lanyok, egyet mondok: Fokhagyma !!!!Kép azt kell zabalni, amikor teheti az ember,,sajnos a munkahelyen en sem tehetem,,de hetvegen! legjobb, ha csinaltok egy isteni sajtkremet, kis tejfollel, vagy juhturoval,,pirospaprika,,es bele a zuzott fokhagyma. (legjobb, ha egy napig osszeall a hutoben)
Ha ebbol vki mar egy kicsit is eszik nem fogja erezni, ha kozben te bevagsz par gerezdel. A szag ugyanaz! en tutira ezt eszem, es garantalom, hogy semmilyen virust nem fogok osszeszedni! de ha igen, beszamolok Kép sac
saci

Lányok szerintetek mitől szúr ennyire a hasam, vagy a méhem, már megállapítani sem tudom mi fáj.
Óránkét, kb 3x5 perc.

Kép

Kép
pkagi

Pkag Kép sajnos nem tudom, de akkor mukodnek a dolgok legalabb! biztos mindjart megjon..vagy nemKép
kulonben en is pecsetelek,,en holnapra varom! Nem tudsz lefekudni? dolgozoban vagy? Hajninak mondtam a PMS teat,,nagyon jo a menstruacios gorcsok ellen. gyogyszertarban lehet kapni. jobbulast - sac
saci

Mas temat kerdeznek : ki jartas az intimtornaban? en most tanulom, a sexre kifejtett jotekony hatasa mellett,!!Kép !! segiti a teherbeesest (allitolag,) mert verboseg...stb. Jobban dolgoznak ott a dolgok...Vkinek vmi tapsztalat? kosz - saci
saci

Az egyik barátnőm terhes és írta mennyi vizsgálatra kell járnia és hogy mennyire nem szereti stb....
Megírtam neki, hogy mennyire szívesen lennék én már azokon a vizsgálatokon. Kép

Kép

Kép
pkagi

Ági Kép
Szerintem jósló fájások. Kilenc hónap múlva szülni fogsz Kép

SaciKép
Én megvettem a Kriston féle intimtorna könyvet, de még nem olvastam el. Tartanak tanfolyamokat is. A barátnőm volt is rajta, bár ő akkor már babás volt. Bár úgy is nézhetjük, hogy annyira jó volt, hogy 5 hónappal elötte terhes lett tőle Kép

Tündi Kép
Pont azt írja, hogy peteéréskor az a jó, ha minél többször naponta. Úgyhogy szerintem jó módszert találtál ki.
Egyébként szerintem is ide a nők speciális rétege irogat inkább, úgyhogy ne rólunk vegyél példát. Bár vannak kivételek (pl Megann, Mea) Olvasgasd a babás topikokat inkább Kép

wish

wish

Áttévedtem Wish a Dévais topikba. Láttam ott is aktív résztvevő vagy. Ott most két lánynak sikerült, ami nekünk egyenlőre még csak álom. Olyan jó volt olvasni.
Ők lombikosak, vagy inszemesek voltak.
Most megyek ugye majd az első inszemre és olyan jó lenne bízni.

Kép

Kép
pkagi

Ági Kép
Ők lombikosak voltak. Olyan jó, hogy sikerült nekik Kép.
De inszemmel is sikerülhet, bízzál benne Kép

wish

Wish, akkor a baratnodnek jol bejott az intim torna Kép lehet, hogy nekem is be kene iratkoznom,,es rogton minden megoldodna. nem tudod, hogy hol van? nekem is konyvem van, de nem Kriston-os.
Ezek szerint a tobbiek nem intim tornaznak..? vagy csak sokat dolgoznak! ?
saci

Sziasztok!

Saci,

Én múlt héten kezdtem el intimtornára járni. (Kriston) a Deák térnél van, és 5X2 óra. bár már én is babás vagyok, de azt mondják tényleg van jótékony hatása a fogamzásra. Egyébként a tanfolyam végén van egy külön 15perc a kismamáknak és azoknak akik kifejezetten babát szeretnének. Kép Eddig tapasztalat alapján csak ajánlani tudom. Én du. járok bár ilyenkor elég sokan vannak, de sajna a munka miatt nem tudok de menni.

Pusz,
Drika
drika

Drika Kép koszi, van telefonszamod oda? mennyibe kerul kb? en azt hiszem kiprobalom! kosz saci
saci

Sziasztok!

Én még nem irtam ide, csak az inszemes topicba irogatok, de olvaslak benneteket.Kép

Saci!
Nem tudom, hogy a kettő ugyanaz-e, de mi most megyünk egy páran Avivát tanulni.Ez is intim torna és a fogamzást segíti.Vasárnapra kaptunk időpontot és megyünk hárman egy másik topic "lakóival".Vasárnap lesz az oktatás 11-15 óra között a Dózsa György úton.Ez 5000 ft és a négy óra alatt megtanítanak, hogy otthon jól csináld.Mi 5 főre foglaltunk helyet de eddig hárman vagyunk.Úgyhogy ha van kedved csatlakozhatsz hozzánk.

Márti
martibaba

Sziasztok!Kép

Még mindíg pecsételek, de ez egyáltalán nem barna, hanem piros. Ez még mindíg jobb, mintha barnáznék!!
NoémiKép A hőmérőről leszoktam, mert minden hónapban ugyanolyan szép szabályos görbét produkáltamKép, nem volt értelme tovább mérnem! Ja, és ennek örömére Vasárnap este ki is esett a kezemből a lázmérő. és ripityára tört! Nem sajnáltam!Kép

Tündi!Kép A Callaneticsben az a jó, hogy nem köpöd ki a tüdődet közben, de mégis nagyon hatásos! Szinte észrevétlenül mozgat meg olyan izmokat, amiről nem is gondolnád, hogy vannak!KépAzért lehet, hogy az okozza ezt a kis kavart!

Mindegy, nem rágódom tovább a dolgon (csak egy picit)! Ha akar, akkor úgyis megjön! Lehet, hogy tényleg a torna kavart be, na meg éppen most nem túl stresszmentes az életünk:
HOLNAP NYÍLIK AZ ÉTTERMÜNK!!!!KépKépKépKépKép Nagyon izgulunk!!!

Pussssz!Kép
Zita

Kép
Kép
zituska28

Kép

Kép

Kép
Kép
zituska28

Bocs, az alsó táblázatnál nem javítottam ki a dátumot!!!!

Kép
Kép
zituska28

Saci,

06/30/2121-637. Deák tér-nél Király u. 14. 5X2 óra, 12000ft.

Drika
drika

Drika!

De jo, lehet, hogy en is elmennek! Mar olyan regota akarom, es probalgattam olvasni is a konyvet, de azert igy otthon egymagam eleg nehez megtanulni! Es egy hetig minden nap van, vagy hogy van ez az ot alkalom? Es deleott mikor kezdodik?

Lanyok!

Koszonom a sok drukkot, meg kedves szavakat, probalok nem elkenodni, meg nem ragondolni, es bizni megint. Hat tenyleg nem ma kezduk a probalkozast, de mar el sem tudom kepzelni milyen lenne, ha tenyleg sikerulneKép
Ma felhivtama dokit, es 3*1-re emeljuk a closti adagomat, eddig napi 2.5 volt. Remelem ez lesz a nyero kombinacio!

Wish!
Jo lenne ha meggygyulnal, probalj tobbet inni nyugodtan abbol a lotyibol, tudod, ha van meg neked, meg majd ha kimegyunk egyutt esetleg vasarolni, akkor ajanlanek meg esetleg valamit a torkodra, ami sebtiben meggyogyitja, es nem kell mebucainnal szenvedned. Egyebkent a fokhagyma az tenyleg jo, en kapszulaban eszem, emlekszel, mondtam, egy kapszulaban egy fej hatoanyaga van benne, nem is leszek budos tole, meg hat naponta megeszem 4 kapszulat, annyit meg ugysem tudnek megenni es hat tobb, mint 1 eve semmi bajom nem volt, meg egy kis natha sem. Tenyleg jo!

Zituska!
Hajra az etteremhez, merre lesztek, itt Pesten, vagy lent Szegeden? Meglatogatunk egyszer szivesen!!!!!!!!!!!!!!! Megkostolnam a konyhatokat!!!!!

JUJ,DE ROSSZ A TABLA LEGALJAN, SEGITSEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
VALAKIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!

pusz

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Dodo!Kép

Szegeden van az éttermünk!Kép
Várunk benneteket sok szeretettel!!!!!KépKépKép

A tábla alja tényleg egy szörnyű hely, de meglátod eljön a mi időnk is, és fent fogunk trónolni a felső táblában!!!Kép

Pussz! Zita

Kép
Kép
zituska28

Dodo,

hetente 1X van. én is próbáltam könyvből de igy jobb! Kép két alkalom között mindig gyakorolni kell és így egész jól meg lehet tanulni.

hétfő de. 9.30-11.30ig + 15 perc a 2. alkalomtól kismamáknak és arra készülőknek
szerda du. 16.30- 18.30ig + ua.

illetve van gyorstalpalós hétvége szombat-vasárnap 8.30-13.30ig (14.30 kismamáknak és arra készülőknek) - de ezt nem nagyon ajánlották pontosan amiatt, hogy nincs idő a begyakorlásra.

ja, és azt elfelejtettem hogy a telefonszámot minden de. 9-12 között lehet hívni.
Pusz,
Drika
drika

Sziasztok!

Zitus!
Szegeden hol nyílik az étterem?
Vendég

Drika Kép koszi a szamot, azt hiszem vmikor mostanaban elkezdenem..
Zituska Képsok sikert az etteremhez!!! nagyon komoly dolog egy ilyet nyitni, meg legalabb jol el lesz terelve a figyelmed!!! Majd igy leszel terhes. Lehet, hogy a bebi pont ezt akarta, hogy eloszor rendezzetek el a dolgokat...
MartibabaKép koszi, es mit csainal ez az Aviva? az idopont elvileg jo lenne. Szoval, ha tobbet tudnek rola..akkor meddig lehet jelentkezni? koszi elore is
Saci
saci

Zituska!

Nekem az egyik ismerősömék nyitottak egy szórakozóhelyet. Addig hiába próbálkoztak bébivel. A szórakozóhely megnyitása után 2 hónappal terhes lett a lány spontán. Kép

Kép

Kép
pkagi

Mártibaba Kép
Engem is érdekelne az Aviva. Még nem 100%, hogy jó vasárnap, de ma/holnap kiderül.

wish

Dodo : utolsókból lesznek az elsők!!! Kép Sac Kép hatására tegnap én is előszedtem a fokhagyma bogyóimat, duplán beszedtem. Azt tudod, hogy a fokhagyma kapszulákat este kell bevenni? A fokhagyma minden bacit elpusztít, így a jókat is. Ha este beveszed akkor másnap a jó baktériumokat meg joghurt stb formájában be tudod vinni a szervezetbe. Ezért nem javasolt nappal szedni, mert a jókat is megöli.

Zituska Kép én még csak egyszer voltam Szegeden. Kép De nem utoljára!

Pusz
Vendég

Sziasztok!

Vasárnap voltam újra a 14. cn-os UH-on. Megint a jobb oldalon van peteérésem ( a múlt hónapban is ott volt). 21 mm-es és 8 mm a nyálkahártya. Azt mondta a doki, hogy ezzel minden rendben.

Nektek mi a véleményetek, tudtok segíteni, hogy mik a jó értékek?

A vérvétel eredmények közül csak a toxoplazma-ellenagyag érkezett meg, ami negatív, tehát még én nekem sincs ellenanyagom. Erre egyáltalán nem számítottam, mert kiskorom óta mindig volt macskánk, egyszerre több is. Mindegy, most jobban odafigyelek majd.
02.21-én hétfőn újra beküldött vérvételre, progreszteront fog nézni. Ha ebben a hónapban sem sikerül, akkor a köv. ciklus 14. napján újra kell mennem UH-ra, akkora már remélem megjön minden eredményem.

ZituskaKép
Sok sikert a nyitáshoz!!!

Én is megvettem az Kriston féle intimtorna könyvet, de még nem tornáztam. Attól tartok, hogy kénytelen leszek csak a könyvből megtanulni, mert innen vidékről nem tudok bejárni Pestre tornázni. Mukaidő után, du. 6-7 előtt nem érnék fel.

Reni
Vanoreni

Biztos jo a fokhagyma kapszula,,de minek azt enni? az is budos,,es a valodi jobb! tudom, hogy azt irjak, hogy az iszonyu mennyisegu koncentratum bla bla,,,hulyeseg!!!! A fokhagyma nehez a gyomornak,,nekem reggel a legjobb ennem! Este megterheli,,- de ez en vagyok...
Wish Kép akkor lehet, hogy talalkozunk??? jajjj ,de vicces lennne!! Kép meg nekem sem biztos,,foleg, hogy semmit sem tudok errol az AVIVa rol. Te? pusz saci
saci

Sziasztok!

Noémi,Wish
Köszönöm szépen! Igen, szerencsére vannak topikok, ahol sokkal több olyan van akiknek gyorsan összejött a baba. Majd nézelődöm arrafelé is Kép

Zitus
Én lassan már azon is meglepődök, ha érzem egyáltalán hogy van izmom, nemhogy olyan amiről nem is tudtam hogy van Kép
Ha piros akkor az már menzi, nem?
Sok sikert kívánok az éttermetekhez! Én is szivesen elmennék megnézni, ez már a 3. ok lenne hogy Szegedre menjek, van ott 2 barátnőm is. Majd írjál, hogy alakul a dolog, mint régi vendéglátós érdeklődöm. Ilyen fontos dolog mellett nem csoda, hogy nem tudtál sokat írni nekünk.

Dodo
3x1 closty az nem semmi! Tényleg nagyon drukkolok, hogy végre sikerüljön!
A tábla alján meg nem is olyan rossz lenni, hiszen ha a zebrák elindulnak lefelé, akkor úgyis odaérnek hozzánk is Kép

Reni
A 21-es tüsző nagyon jó, bármikor megrepedhet, akciózzatok aztán most rendesen! A 8 mm-es nyálkahártya még egy picit vékony, 1-2mm-t még kellene vastagodnia, de mire a baba odaér (4-5 nap) addigra vastagodhat még. Addig igyál sok folyadékot, ásványvizet, és fogyasszál kefirt, joghurtot, sajtot, stb, tejterméket, amik segítenek a nyálkahártya vastagodásában. Sok sikert!

Lányok
Tegnap nagyon ügyes voltam Kép Nagyon korán tudtam végezni a munkámmal (16.30), a párom eljött értem és még elcsíptük a rendelés végét KépÚgyhogy voltam vérvételes papírért, ma reggel már vérvételen is. Péntek du. lesz kész az eredmény, de valószínüleg csak hétfőn reggel tudok majd menni érte. Megbeszéltük a dokimmal, hogy ha 500 alatt lesz a prolaktinom az már jó, de a teherbeeséshez jobb lenne lenyomni 250-re. Ha ennél nagyobb akkor szedem még a bromot, de 500 alatt szerintem már megintcsak nő az esély a babára Kép
És megkérdeztem tőle azt is, hogy tud-e Pécsen andrológiai magánrendelést, mert ha most jó a prolaktin meg akciózás ezerrel és mégsem leszek babás, akkor szeretnénk ezt a vizsgálatot. Azt mondta hogy akkor ad beutalót a Megyei kórházba a Dr. Török Attiláékhoz, és ők megcsinálják a vizsgálatot Na, ez is lezsirozva.... már csak a párommal kéne megbeszélnem Bár szerintem nem fog ellenkezni Kép

Tündi
Vendég

Tundi
a Torok Attil allitolag tok jo doki!! jo kezekben leszel!!!

ja,,es ma megjott, az 1 cn vagyok - sajnos . de kovetkezore igerem, nem fog! Kép
koszi Zituska, majd ha raersz, javits ki..
saci
saci

Saci Kép amit én eszek, az nem a gyomorban oldódik fel, ezért egyáltalán nem büdös. De ezt embere válogatja. Nekem ráadásul ez is fontos, meg hogy a jó bacikat napközben ne írtsa ki. A többiről nem is szólok ... Kép

SaciKép sajnálom, hogy te kerültél a tábla aljára. Dodo Kép a zebrákhoz tolnak felfelé a listán. Mindenki szép sorjában, ugye Kép ?

Pusz
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?