olyan szépeket írsz! Nagyon szorítok, hogy ebben a hónapban a baba beköltözzön a pocidba. A párod meg se fogja tudni mi az az andrológus!2005.02.16 11:21
Remélem a vérvétel eredményeim is jók lesznek, és neked is a prolaktin szinted.
Attól nagyon fél, hogy tőle is fognak vért venni. Ha szükség lesz rá, akkor nem tudom, hogyan fogom elcipelni. 2005.02.16 11:35
2005.02.16 11:36
Ráadásul a kiskatonákat be is lehet vinni sok helyen, nem kell ott "lecsapolnia magát", otthon meg igazán nem lehet gond mintát produkálni
Ha meg nem, akkor sajnos lesz több vizsgálat, de erre ne is gondoljunk! Meg szegény mi nők, hányszor megyünk vérvételre és egyéb "panorámás" betekintésre, mégis kibirjuk
Szóval tessék a férjeinket meggyőzni, ha kell, menni fog az!
De ha neked teccett
Legyen úgy ahogy akarod, és több 1 cn-t ne írjál nekünk!
Nekem nincs, kiváncsi vagyok egyezik-e majd a hőmmel meg a Jónással a páfrány-invázió
2005.02.16 13:44
ha van idod, legyszi irj maaa egysort errol az AVIVAROL. Az mit tud? koszike
- vmi rossz babona? mint a fekete macska?
Nem szandekozom amugy sem sokaig maradni - de majd meglatjuk. Remelem nyugdijba nem innen megyek
lehet, hogy lehet, hogy IGEN?? nagyon szoritok!
fokhagyma temaban nem egyzunk, de szerencsere ez ugy sem a "ki-tud-tobbet- a-fokhagymarol" topic 
2005.02.16 14:17
2005.02.16 15:28
Teszt?
2005.02.16 16:37

2005.02.16 16:47
Csak hinni kell
Én most benned hiszek és szorítok

2005.02.16 16:50
2005.02.16 17:18
2005.02.16 17:40
szívből gratulálok Nektek és nagyon boldog babavárást (és tesóvárást
) kivánok. Tündi mindent leírt, kérlek oszd meg a sikersztorik topikba is, hogy mások is erőt merítsenek az elkeseredett pillanatokban. A gynevacról már én is sokat hallottam, köszönjük, hogy megosztottad velünk. Remélem hogy 8 hónap múlva képecskét is küldesz nekünk a babátokról. Szerintem akkor is elkél majd a bátorítás a topiklakóknak. 2005.02.16 18:19
és
egyszerre. Most azt írta az andrológus, hogy inszemre alkalmas. Szóval egyre kíváncsibb vagyok mit mond majd Dévényi doktor jövő héten. De gondolom így nem lesz lombik. Ebben az a rossz, hogy akkor most megnyúlik egy kicsit a várakozás, nekem is gondolom néznek még petevezeték átjárhatóságot meg ilyesmi. Ráadásul az én peteérésem sem túl mintaszerű, de a dokim azt mondta ne foglalkozzunk vele, mert a lombik miatt úgyis fogok kapni egy csomó gyógyszert. Szóval három hónap várakozás után, megbarátkozva vele és belenyugodva abba, hogy lombik lesz, most várhatóan kezdjük elöről az okok kutatását. Kicsit ki is borultam, de azért jól vagyok. Megvárjuk a szerdát aztán meglátjuk
. Mindenesetre a tény az, hogy lassan 2 éve hiába próbálkozunk 
2005.02.16 18:43
2005.02.16 19:05
. Látszik, kicsit azért ütött rajtam az eredmény. Szétszórt vagyok
. 
2005.02.16 21:21
) 2005.02.16 21:43

2005.02.16 22:25
Ha Szegeden járunk....2005.02.17 07:52
, tényleg örülnék, ha minnél többen eltudnátok jönni!
Remélem így lesz ezután is!
Nem tudom hány napig még... lehet, hogy tényleg a sok idegeskedés miatt vacakol - nem tudom. De 1-2 nap sztem, és kiderül!
2005.02.17 07:56
2005.02.17 09:38
Értsd az inszem többnyire csak elnyújtja a folyamatot, reméljük ti is a kivételek közé tartoztok! Viszont ha ilyen nagy mértékben javult a spermaszám, akkor javulhat még, nem? Mennyi idő alatt ment fel 3-ról 12 millára? Nem lehet hoyg esélyesek lesztek a spontán babára?
Ügyesek vagytok, tényleg megérte a fáradozás! Te mindig ott vagy? Mit dolgozol ott? Úgy értem papímunka, árurendelés? Konyha, pult, stb,-be is besegítesz? Lehet hoyg hülyeséget kérdezek és csak én vagyok ilyen vaksi, de mi az ott az asztalok végénél a terméskő tetején? Olyan mintha tv monitor lenne vagy szgép monitor
Néhény évig birtam, aztán kaptam egy jobb ajánlatot irodista vonalra
Akkro váltottam, és azóta kuksolok irodákban számítógépek előtt
Nem bántam meg a váltást, nincs éjszakába nyúló melózás, hétvégi és ünnepnapi meló. Nincsenek szemtelen részegek és bunkó pasik akik azt hiszik mindent megkapnak. Gondolom nem kell részleteznem
Nem mondom, hogy néha nem hiányzik az a nyüzsgés, változatosság, de nem annyira hogy visszamenjek a vendéglátásba
Főleg nem a családtervezés kellős közepén
2005.02.17 09:41
. Bár egyelőre ez eröltetett optimizmus, de igyekszem valóban hinni is benne.2005.02.17 09:49
2005.02.17 10:21
2005.02.17 10:36
2005.02.17 10:37
ez biztosan pszichésen van. Az én 28 napos órára pontos rendszeres mensim, (legalább 6 évig ilyen volt) az utóbbi 3-4 hónapban mindig késik. Legutóbb a 31. napon jött meg. Én most már nem foglalkozom vele, biztos, hogy pszichésen kergítettem így meg. A 29. napon csináltam most egy tesztet és megnyugodtam, hogy megint csak szórakozik velem. Próbálj meg túllenni rajta. Nem könnyű, de csak őrlöd magad.
én is már nagyon várom a lombikot. Mégis azt kell mondjam, hogy az inszeminációnak ha 1% esélye is van nálatok, meg fogják csinálni. Lehet, hogy nem mind a 6-ot, de legalább 3-at. Ez nem időhúzás, de a szervezeted szempontjából sokkal kevésbé megterhelő, mint a lombik. És ki tudja, lehet, hogy az inszem sikerül nektek. Én is ebben bízom, úgy, hogy tudom, a 4. inszemet már kihagyom. De most a 2.nál tartok és reménykedek. Hogy talán ez lesz az. Így sem könnyű, de próbálj te is így gondolkodni. A spermák érési ideje különben 3 hónap. Ezzel is tudtok számolni.
nagyon szép a hely. ÜGyesek vagytok! Volt egy lány akinek a költözködés kellős közepén sikerült a baba. Ki tudja, talán nektek is egy étteremnyitás hiányzott?? Várom a következő napok fejleményeit!
dettó 

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|