A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Tündi Kép olyan szépeket írsz! Nagyon szorítok, hogy ebben a hónapban a baba beköltözzön a pocidba. A párod meg se fogja tudni mi az az andrológus!
Vendég

Tündi!

Köszi az infókat,megnyugtattálKép Remélem a vérvétel eredményeim is jók lesznek, és neked is a prolaktin szinted.

Azt mondta az én dokim is, ha nálam az eddigi eredmények mind jók lesznek, akkor mi is elkezdjük a páromat megvizsgáltatni.

Ő már tud róla, hogy mi készül elleneKép Attól nagyon fél, hogy tőle is fognak vért venni. Ha szükség lesz rá, akkor nem tudom, hogyan fogom elcipelni.

Reni
Vanoreni

Sziasztok Lányok!

Úgy döntöttem mégis beadatom a bárányhímlő+rubeola ellenanyagot, mert még nem voltam és semmi kedvem pont akkor elkapni, amikor majd nagy nehezen teherbe esek!
Igaz utána 3 hónapig nem lehet próbálkozni (vagyis nem eshetsz teherbe) de inkább vállalom, mint idegeskedjek egész terhesség alatt!

Üdv
Évi
evike1975

Reni
Mondd meg a párodnak, hoyg neki ez csak egyszeri vizsgálat, ha minden oké Kép Ráadásul a kiskatonákat be is lehet vinni sok helyen, nem kell ott "lecsapolnia magát", otthon meg igazán nem lehet gond mintát produkálni Kép Ha meg nem, akkor sajnos lesz több vizsgálat, de erre ne is gondoljunk! Meg szegény mi nők, hányszor megyünk vérvételre és egyéb "panorámás" betekintésre, mégis kibirjuk Kép Szóval tessék a férjeinket meggyőzni, ha kell, menni fog az! Kép

Noémi Kép
De drága vagy, nem is tudom, mi szépet írtam ..... Kép De ha neked teccett Kép

Saci
A Török jó, ja, de azé nem szeretnék a keze közé kerülni, ha egy mód van rá Kép
SAjnálom, hoyg megjött neked is Kép Legyen úgy ahogy akarod, és több 1 cn-t ne írjál nekünk! Kép

Hajnika
Páfrányok? Kép Nekem nincs, kiváncsi vagyok egyezik-e majd a hőmmel meg a Jónással a páfrány-invázió Kép

Tündi
Vendég

Hello Lányok!

Nem tudnátok Pesten javasolni egy jó andrológust?
Páromat elviszem, mert deformáltak a spermái, hátha van erre valami megoldás!

Üdv
Évi
evike1975

Sziasztok.

Képzeljétek elmúltak a pecsétes napok és most semmi. Kép
Nem képzelek be semmit, de azért jó lenne. Kép

Kép

Kép
pkagi

Sziasztok Lányok!
A bárányhimlő is gondot okozhat terhesség során? Tudtok erről valamit, én csak a rubeoláról tudtam.
Üdv: Amica

Kép
Kép
Kép
amica

Agi KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Vendég

Ági
Akkor van remény, drukkolok! Kép

Amica
Sajnos effajta kórokhoz nem értek Kép

Tündi
Vendég

Drika Kép ha van idod, legyszi irj maaa egysort errol az AVIVAROL. Az mit tud? koszike
WISh, te meg mindig gondolkodol rajta?

es ki is irta? tabla aljan vagyok? az baj? Kép - vmi rossz babona? mint a fekete macska? Kép Nem szandekozom amugy sem sokaig maradni - de majd meglatjuk. Remelem nyugdijba nem innen megyek Kép

Pkagi Kép lehet, hogy lehet, hogy IGEN?? nagyon szoritok!

Noemi Kép fokhagyma temaban nem egyzunk, de szerencsere ez ugy sem a "ki-tud-tobbet- a-fokhagymarol" topic Kép
saci

Amica.

Szerintem minden gyermekkori betegség veszélyes, ha terhes vagy.
Voltál már bárányhimlős?
Én sajna semilyen himlős nem voltam, úgyhogy ha terhes leszek nagyon kell vigyáznom.
Pedig most vannak a családban kicsi gyerekek. Kép
Én viszont úgy tudom, hogy ezt általában oviban szokták a gyerekek elkapni.

Kép

Kép
pkagi

Amica
Találtam neked valamit: a Babanet főoldalon a Publikációk linkre menjél. Ott találsz cikket Terhesség és bárányhimlő cím alatt, és ez alatt van közvetlen még egy cikk ezzel a témával.

Tündi
Vendég

NOÉMI MIKOR MÉSZ INSZEMRE?

Kép

Kép
pkagi

Ági Kép
Kép Teszt? Kép

Saci Kép
Este megbeszélem a párommal, hogy hétvégén hazautazunk-e, de szeretnék elmenni.

Az Aviváról:http://shape.proweb.hu/main.php?rovat=4&cikk=237

wish

Ági Kép pénteken megyek UH-ra, szerintem kb még egy hét az inszem.

Sac Kép így van Kép
Vendég

Nem merek még tesztelni. Látjátok még csak a 24. napon vagyok, lehet, hogy ez volt az előjele, hogy meg fog jönni.

Kép

Kép
pkagi

Bocs 25. napon.
Tegnapi a tábla Zitus. Dobj egy mait is. Kép

Kép

Kép
pkagi

Ági Kép akkor még semmi sincs veszve!!! REMÉLJÜK!!!
Vendég

Megmondom őszintén én lennék a legjobban meglepve, ha esetleg igen, mert most se a pajzsmirigyem nem volt megfelelő a teherbeesésre és amúgy meg 2 év 3 hónap után csak úgy ukk-mukk teherbe esnék spontán, ráadásul én ha jól tudom kinyírom a kiskatonákat és el sem jutnak a célig.

Kép

Kép
pkagi

Ági Kép visszaolvastalak! Nagyon bíztató! Kép
Mennek a babatapasztók!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Vendég

Köszi Noémi. Kép

Kép

Kép
pkagi

Sziasztok!
Én még nem jártam itt de hátha valakinek jót teszek.
Gondoltam írok pár sort a történetemről.
Van egy 18 éves fiam és a férjem a nevelőapja.
Nagyon régóta szeretnénk babát.1998.01. óta élünk együtt.
Sajnos azt mondták nem fog sikerülni természetes úton mert az egyik petevezetékem nincs meg a másik pedig nem átjárható. Maradt a lombik.
Gondolom sokatoknak nem kell ecsetelni a tortúrát.
Négy próbálkozás után feladtuk,mert már sem anyagilag sem lelkileg nem bírtuk tovább.
Miután az én sejtjeim falták a férjemét azt mondták kész csoda ha megtapad.Egy év várakozás után döntöttünk az örökbefogadás mellett. Nehéz döntés volt!
Tanfolyam , vizsga stb. Eltelt majd egy év és december 10.én megkaptuk az engedélyt kapunk kisbabát.
Sajnos én időközben lebetegedtem. Nekem 1996-ban volt egy agydaganatom amit hála Istennek megúsztam.
A rosszullétek arra utaltak,hogy ismét baj van.
Mr. negatív.vérvét.neg. Diagnózis:Agyi keringési zavar.
Be kellett feküdnöm a kórházba értágító infúzióra.Egy hét pihi azután ismét munka. A rosszullétek nem múlnak. Most már a szagokra is érzékenyebb vagyok!
Nagyon sokat kávézom és munkában értekezlet előtt én szoktam készíteni. Belekortyoltam és JAJ!!!!!!!!!
Futás!
A férjem rohan utánam,kijött a kávé........Kép
Nem lehet,nem hiszem,kizárt megmondták,hogy nem lehetek terhes!!!!!!!!!
Azért vegyünk egy tesztet. El is felejtettem csak két nap múlva csináltam meg. Nem akartam hinni a szememnek! POZITÍV!
A férjem is kétkedik. Á biztos rossz a teszt.
Vegyünk még két különbözőt. Másnap reggel a nagyfiam a férjem és én is bambulva néztük ahogyan árad át a teszt csíkhoz a pár csepp vizeletminta és lássatok csodát!
Mind a kettő POZITÍV!!!!!KépKépKépKép
Amiről időközben elfelejtkeztem én az utolsó beültetés előtt beszéltem egy nagyon kedves orvossal akik feltalálták a GYNEVAC tejsav baktériumot.Törzskönyvezett oltóanyag. Ami oldja a rejtett gyulladásokat amik szabad szemmel nem látható és egyáltalán nem érzékelhető.Annyit kértek csupán , hogy ha beadatjuk és lesz pozitív eredmény akkor hívjam fel őket telefonon és közöljem a jó hírt.
Ma 2005.02.06.án 06 hetes magzatom van aki egészséges és tündérien ver a kis szíve!
űMéghogy kizárt dolog a spontán terhesség!Kép
Isten előtt nincs akadály! Hiszen a biblia is írta valahol,az "úr útjai kifürkészhetetlenek!"

Tiszta szívből kívánom mindenkinek,hogy egészséges kisbabája legyen. Higyjetek és adatikKép

Takácsné Hajni
Ha valakit érdekel akkor az email címen tudok bővebb infót adni csak kérdezzetek.
takacslaci@chello.hu
bubi2

Ó Hajni nagyon jó ám ilyen történeteket hallani. Gratulálok neked és az apukának is.
Kép

Kép

Kép
pkagi

Ági Kép
Látod, vannak csodák Kép Csak hinni kell Kép Én most benned hiszek és szorítok Kép

Hajni Kép
Gratulálok Kép

wish

Kedves Hajni!

Én személy szerint még a közelében sem járok a tortúráknak, mégis szivből köszönöm, hoyg leírtad ide nekünk a történetedet. Egyben arra is megkérnélek, hogy van egy Siker Storyk topik picit lejjeb, és másold be oda is, mert érdemes lenne!
Hihetetlen amit leírtál, elképesztő hoyg emberek mit bírnak szenvedni és tenni a babáért!
Azt hiszem szavakkal ki sem tudom fejezni azt amit kívánok nektek: sok boldogságot, erőt, és legfőképp további zavartalan egészséget!
Gratulálok nektek!

Köszönettel:
Tündi
Vendég

Sziasztok!

Pkagi,
Te is a Söfibe jársz A. dokihoz? Remélem nem lesz szükséged inszemre. Én is hozzá járok, ha minden igaz jövő héten lesz az első inszemem. Neked mondtak erről az egészről részletes információt? Ha mégsem hozzá járnál, bocsi hogy így ismeretlenül Nálad érdeklődöm.

Matchi
matchi

Hajni Kép szívből gratulálok Nektek és nagyon boldog babavárást (és tesóvárástKép) kivánok. Tündi mindent leírt, kérlek oszd meg a sikersztorik topikba is, hogy mások is erőt merítsenek az elkeseredett pillanatokban. A gynevacról már én is sokat hallottam, köszönjük, hogy megosztottad velünk. Remélem hogy 8 hónap múlva képecskét is küldesz nekünk a babátokról. Szerintem akkor is elkél majd a bátorítás a topiklakóknak.

Még egyszer hadd gratuláljak nektek.

Noémi
Vendég

Lányok, megjött a párom az andrológiai kontrollról. Sokat javult a spermakép, ami Kép és Kép egyszerre. Most azt írta az andrológus, hogy inszemre alkalmas. Szóval egyre kíváncsibb vagyok mit mond majd Dévényi doktor jövő héten. De gondolom így nem lesz lombik. Ebben az a rossz, hogy akkor most megnyúlik egy kicsit a várakozás, nekem is gondolom néznek még petevezeték átjárhatóságot meg ilyesmi. Ráadásul az én peteérésem sem túl mintaszerű, de a dokim azt mondta ne foglalkozzunk vele, mert a lombik miatt úgyis fogok kapni egy csomó gyógyszert. Szóval három hónap várakozás után, megbarátkozva vele és belenyugodva abba, hogy lombik lesz, most várhatóan kezdjük elöről az okok kutatását. Kicsit ki is borultam, de azért jól vagyok. Megvárjuk a szerdát aztán meglátjuk Kép. Mindenesetre a tény az, hogy lassan 2 éve hiába próbálkozunk Kép

wish

Matchi.

Igen a Schömpibe járok Arnold dokihoz. Te is?

Kép

Kép
pkagi

Wish!
ez az eredménytelen várakozás,a hónapról hónapra történő reménykedés ze a legrosszabb.Mi 1,5 éve próbálkozunk.Nálam úgy néz ki talán oké a dolog a férjemnél alacsony a spermaszám(16millió)és a tesztoszteron.Kezelték 3 hónapig andriolla.Ha nem segített akkor injekció kúrára fogják.Kérdezem én?Miért,ha úgyis csak egy út lehet?És mi megyünk is tavasszal a kaáliban,hogy végre ne ide oda dobálva menjen a dolog,hanem célirányosan.A párodat kezelték valamivel?
Fel a fejjel és csak előre a babáért.
Vendég

Vikimi Kép
Nálunk 12 millió a spermaszám most, a múltkor csak 3 volt.
A páromnak hormont akar adni az andrológus, de mi nem nagyon szeretnénk.
Mindegy, meglátjuk szerdán mi lesz. Ja és persze nem Dévényi, hanem Dévai Kép. Látszik, kicsit azért ütött rajtam az eredmény. Szétszórt vagyok Kép.

Nincs nagy tragédia, csak kezdem unni, hogy ami a fénynek tűnik az alagút végén, az csak egy lámpa a következő kanyarban. De mindent a babért. De most azonnal ! Kép

wish

Sziasztok!Kép

Bocs, még nem frissítettem a táblát, mert nem volt időm - nagyon izgi napunk volt/van!Kép

Mindjárt visszaolvasok, addig is egy kis ízelítőKép
Itt egy részlet az étteremből:

Kép

Ez a kép még akkor készült, amikor nem voltunk teljesen kész, azóta már kiegészült pár dologgal!Kép

Z.

Kép
Kép
zituska28

Zita!
Nagyon szép, nagy-nagy gratula hozzá. Megkérdezhetem, hogy merre van Szegeden? Szerintem a topiclakók közül nekem van a legnagyobb esélyem, hogy először teszteljem a konyhátokat.

Nina!
Merre vagy? Olyan rég jelentkeztél!
Bogi
bogi1975

Bogi!Kép

Tééééényleg! most jut eszembe, hogy Te is szegedi vagy!!!Kép
Gogol u. 20. - Brothers steakhouseKép
GYERTEK!Kép

ui.: még nem olvastam vissza, de mingyá'Kép!

Z.

Kép
Kép
zituska28

Tündi!
Köszönöm, megnéztem a bárányhimlőt. Aki nem volt még terhesen ne is legyen, mert fejlődési rendellenességeket okoz mint a rubeola. Van ellene oltás, de akkor várakozni kell a próbálkozással pár hónapig.
Amica

Kép
Kép
Kép
amica

Zituska!

Nagyon kafa az etterem, remelem hamarosan lathatjuk! ha arra jarunk, akkor biztos bemegyunk!
Sok sikert a vallalkozashoz!!!!

Wish!

Szerintem azert oruljel, hogy jobb lett a spermakep, mert az azert jo lesz lombikhoz is. Probalkoztok most az inszemmel, de lehet hogy az bejon nektek! Sajnos kiszamithatatlan, hogy melyik a jo megoldas!

Hajni!

Nagyon lelkesito a torteneted, koszi, hogy leirtad, az ilyenektol mindig jobban leszek, es ugy erzem, nekem is mindjart sikerul.

Agi!

AKKOR....??????????????????

JUJ, DE JO, NEM EN VAGYOK A TABLA ALJAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (bocs, Saci, nem neked szolt szemelyesen az oromKép)

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Tündi!Kép

Régi vendéglátós???? Mesélj!Kép
Gyere Szegedre, és üljetek be hozzánk a barátnőiddel egy ebédre v. vacsira!Kép
Válasz a kérdésedre: ez még bizti nem mensi, mert ahhoz nagyon kevés. Most éppen nincs semmi... De nem dőlök be neki, mert már volt ilyen, csak nem a 24. napon, hanem kb. a 30.-on.

Ági!Kép

Ez azért tényleg izgi, én nagyon szorítok!KépKép
Bár most nekem sinmcs semmi, de egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy holnap sem lesz!

Dobok egy táblit, jóóóó??Kép

Kép

Kép

Puszi! Zita

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

Zitus, kérnék szépen egy javítást: ma 14. cn. Köszönöm!
Értem már a sok munkát!!! Gratula a szép étteremhez!!!

Bogi, emil ment!

Dana
dana

Zituska Kép

Nagyon szép az étterem. Ezért megérte sokat dolgozni Kép Ha Szegeden járunk....

wish

Zita!
Feltétlenül betérünk a közeljövőben!Aztán majd leírom,hogy hogy tetszett!
Nem lehet, hogy az éteremnyitási idegeskedés miatt vacakol a mensid? Bár a másik variáció jobban tetszene...
Bogi
bogi1975

Sziasztok!Kép

Köszi, a gratukatKép, tényleg örülnék, ha minnél többen eltudnátok jönni!Kép
Nagyon jól sikerült tegnap az első napunk!Kép Remélem így lesz ezután is!

Bogi!Kép
Nekem is jobban tetszene a "másik variáció", de ma megint pecsételekKép Nem tudom hány napig még... lehet, hogy tényleg a sok idegeskedés miatt vacakol - nem tudom. De 1-2 nap sztem, és kiderül!

Dana!Kép
Javítottalak!
Ritkán írsz...Kép

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

Bocsi ha hülyeséget írok,de le kell írnom.
Nosa azt hiszem a természet csúnya tréfát űz velem.A múlt hónapban 4 nappal hamarabb mejött és most ennyit késik.Mikor végre késik egy kevesett akkor jön a nagy kopp.Mindig pontos,órát lehetne igazítani hozzá,de most csak szórakozik.Az egész alhasam görcsöl,mellfeszülés nincs,bármelyik pillanatban megjöhet,de nem???!!! még tartogatja magát,hogy azt hihessem talán...sajnos ezekben már nem hiszek.Kezdek nagyon magam alatt lenni.
Köszi,hogy leírhattam.
Vendég

Sziasztok.

Zitus, akkor majd ha már mindegyikünknek babája lesz rendezünk egy Baba-mama partyt nálatok. Kép
Mit szólsz? Kép Kép Kép

Kép

Kép
pkagi

Wish.

Fel a fejjel. Nem lehet megbeszélni a dokival, hogy ti már felkészültetek lélekben a lombikra és lehetséges lenne e?

Kép

Kép
pkagi

Viki
A te kitartásod is igazán példaértékű! Remlem, hoyg a Kaáliban mielőbb "helyre raknak" benneteket! Majd írjál hogy hol tartotok a vizsgálatokkal, drukkolok nagyon!

Wish
Hát ez az arany középút negatív példája Kép Értsd az inszem többnyire csak elnyújtja a folyamatot, reméljük ti is a kivételek közé tartoztok! Viszont ha ilyen nagy mértékben javult a spermaszám, akkor javulhat még, nem? Mennyi idő alatt ment fel 3-ról 12 millára? Nem lehet hoyg esélyesek lesztek a spontán babára?

Zitus
Nagyon szép az étterem, nekem irtóra tetszik Kép Ügyesek vagytok, tényleg megérte a fáradozás! Te mindig ott vagy? Mit dolgozol ott? Úgy értem papímunka, árurendelés? Konyha, pult, stb,-be is besegítesz? Lehet hoyg hülyeséget kérdezek és csak én vagyok ilyen vaksi, de mi az ott az asztalok végénél a terméskő tetején? Olyan mintha tv monitor lenne vagy szgép monitor Kép
Én eredetileg vendéglátóipari eladó voltam, ezt tanultam, ez a szakmám. Dolgoztam pultosként is felszolgálóként is étteremben, cukrászdában, billiárd szalonban, kávézóban, presszóban, pizzériában, mikor mit hogy hívtak KépNéhény évig birtam, aztán kaptam egy jobb ajánlatot irodista vonalra Kép Akkro váltottam, és azóta kuksolok irodákban számítógépek előtt Kép Nem bántam meg a váltást, nincs éjszakába nyúló melózás, hétvégi és ünnepnapi meló. Nincsenek szemtelen részegek és bunkó pasik akik azt hiszik mindent megkapnak. Gondolom nem kell részleteznem Kép Nem mondom, hogy néha nem hiányzik az a nyüzsgés, változatosság, de nem annyira hogy visszamenjek a vendéglátásba KépFőleg nem a családtervezés kellős közepén Kép

Tündi
Vendég

Ági Kép
Nem tudom. Meg kell várni a szerdát és kiderül, de inkább már nem reménykedem semmiben.

Most inkább arra készülök lelkileg, hogy akkor vizsgálatok, inszem. Majd megmutatom, hogy hogyan sikerülhet inszemmel is Kép. Bár egyelőre ez eröltetett optimizmus, de igyekszem valóban hinni is benne.

wish

Tündi Kép
Igen, ez a legrosszab az egészben, hogy örülni is kell neki, meg nem is. Valószínűleg a múltkor azért volt olyan alacsony a spermaszám, mert a vizsgálat elött egy hónappal nagyon lázas volt szegénykém, de az mostanra már elmúlt, eszi a Macat és a vitaminokat, szóval sokat már nem javulhat. Az andrologus szerint kicsik a herék, amire növesztő hormont akar adni. Ezt mi nem nagyon szeretnénk, többek között azért sem, mert ettől kis mértékben a személyisége is megváltozik. Ezt is az andrológus mondta. Azt mondta, hogy mindene megnőnene tőle és sikeresebb lenne a munkahelyén, mivel a hormon hatására agresszívabb lenne a viselkedése is. Na ez az amiből nem szeretnénk kérni. Ez számomra azt jelenti, hogy megvéltozik a viselkedése/szemályisége. És mi van ha úgy már nem passzolnánk össze? Lehet, hogy ez hülyeség, de egyelőre így gondolom.

wish

Vikimi MEgertelek!! nekem ugynazt tette decemberben,,,teljesen beleeltem magam,,aztan jol pofara estem -de lehet, hogy neked sikerul! remelem! Nehez nem erre gondolni minden percben,,de kozben pozitivan allni hozza, hogy nehogy a negativ energiak eluzzek a bebit...

Wish..mit tesztek? csak tatott szajjal olvasom-jo lenne segiteni, de nem tudom mit. Lehet, hogy banalis ez esetben,,-akkor felejtsd el,-,de az en uramnak a napi 1 cink tabletta es sok napi 500 mg C vitamin segitett.+ a gingzeng ampullak (meg kell inni). Megertelek, hogy hormont nem akar/tok...De a lombikhoz is kell az? ott eleg, ha van 1 db sperma...nem? nagyon szoritok, hogy legyen kitartasotok..Amikor osszejon a kis tronorokos,,akkor ezekre a harcokra mar nem fogtok emlekezni! Es az is eljon!!!!!

Zitus, jo sok munka lehetett ez a szep etterem!! ugyesek legyetek! ha en Szegeden jarok,,feltetlen megnezlek!

Mellesleg,,jelentem: hogy en, akinek altalaban semmilyen panasza nincs ha megjon,---egesz ejjel gorcsoltem,,2 oran at,,ilyen lehet a szules,,mar majdnem sikoltoztam,,azt hittem el fogok pusztulni. Jarkaltam a lakasban,,nem tudtam lefekudni,,mert egy gomboc volt a hasam. na mindegy. A laparoszkopas mutet utan 1 honappal voltam ilyen rosszul, aztan meg egyszer es most. De az elso alkalommal a mento szedett ossze, mert a varosban voltam! ma legalabb itthon . Lehet, hogy a PCo-m ujul ki? vagy mi?
saci

Wish
Teljesen megértelek! Ha 12 millióval lehet inszem simán és lombik is, akkor minek tovább nyomni hormonokkal a párodat, ha ennél sokkal nem javulhat már?? Én sem vállalnám be szivesen. Szerintem jól döntöttetek (bocs, hogy leírtam, tudom hogy nem kérdezted a véleményemet!)!

Saci
És már jól vagy? Semmi jele az éjjeli görcsnek? Ne gondolj a PCO-ra hogy kiújulhat! Dehogy újulhat ki! Kép

Tündi
Vendég

Vikimi Kép ez biztosan pszichésen van. Az én 28 napos órára pontos rendszeres mensim, (legalább 6 évig ilyen volt) az utóbbi 3-4 hónapban mindig késik. Legutóbb a 31. napon jött meg. Én most már nem foglalkozom vele, biztos, hogy pszichésen kergítettem így meg. A 29. napon csináltam most egy tesztet és megnyugodtam, hogy megint csak szórakozik velem. Próbálj meg túllenni rajta. Nem könnyű, de csak őrlöd magad.
És gyere gyakrabban. Másik topikba is írsz? Olyan ritkán hallunk felőled, nagyon eltűntél. Írj többet, bármiről. Az segít. Engem is a topik rakott rendbe. Bár nem ment egyik napról a másikra. Ezúton is köszönöm!!!

Wish Kép én is már nagyon várom a lombikot. Mégis azt kell mondjam, hogy az inszeminációnak ha 1% esélye is van nálatok, meg fogják csinálni. Lehet, hogy nem mind a 6-ot, de legalább 3-at. Ez nem időhúzás, de a szervezeted szempontjából sokkal kevésbé megterhelő, mint a lombik. És ki tudja, lehet, hogy az inszem sikerül nektek. Én is ebben bízom, úgy, hogy tudom, a 4. inszemet már kihagyom. De most a 2.nál tartok és reménykedek. Hogy talán ez lesz az. Így sem könnyű, de próbálj te is így gondolkodni. A spermák érési ideje különben 3 hónap. Ezzel is tudtok számolni.

Beszéljétek át és ne bánjátok az inszeminációkat, ha mégis ezzel fognak kezdeni. A te érdeked. A párodnak gyakorlatilag úgyis mindegy, de a szervezetednek talán nem. És lehet, hogy egy kis hormontól észheztér és nem lesz szükségetek a lombikra. BÍZZUNK EBBEN EGYÜTT!

Zitus Kép nagyon szép a hely. ÜGyesek vagytok! Volt egy lány akinek a költözködés kellős közepén sikerült a baba. Ki tudja, talán nektek is egy étteremnyitás hiányzott?? Várom a következő napok fejleményeit!

Ági Kép dettó KépKépKép

Pusz
Noémi
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?