Babócák nagyon szépek még mindig - Apa kezén Róna Tündér tüneményes!
Ezt az üzit tegnap reggel óta nem tudom elküldeni, remélem, most sikerül. A TvNetworkös fiúk csinálták egész nap a vevőt a házban, bízom benne, h sikerrel.
Enikő,
lehet lekváros gombóc is, vagy angyalbögyörő is
. De bármilyen főtt tészta remek tejszaporító - ahogy Dancsi is írta. Érdemes egy próbát tenni. De ne bolti legyen. Seri,
köszi a tipp továbbadását (húsleves) . 1 hónapja szült egy kollégánk felesége, akinek a 3. napon még nem indult el a tejcsije. Főztem egy kondér pulykahúslevest, teleraktam zöldséggel, tésztával meg hússal. Indulás előtt felrottyantottam, bele hőálló tatyiba és bevittük Neki. Aznap este már szopizott a fia, másnap már egész nap, azóta szerencsére minden okés. A húsleves ilyen "csodát" művel
. Ezért is ajánlom. Neked Csilla hanyadik babód?
Gerika,
jaja, kicsit kevesebb az időm írni, de igyexem
. A múlt 7en Gergő tápos volt és megtalált egy online tőzsde honlapot, így megoldódott a ˇkiüljönagépelé" - kérdés
. Azért aranyos Tőled, hogy így észrevetted
. A másik dolog: Eszteremmel kicsit többet foglalkozom mostanában. Játszunk, táncolunk, bevonom a főzésbe - 2 legyet ütök 1 csapással. A kaja is megvan, ő is szórakozik. Minden zöldséget megkóstol nyersen (ma épp a v.hagymát
), majd pakolgatja őket. Imádnivaló. Kis kuktám. Ildi,
én is aggódom folyton, de ez már csak így van. Ha nézted szombaton a Babaházat, ott nagyon jól elmondták. Anyukák révén büszkeséggel tölt el bennünket, ha Manónk valami új dolgot produkál
. Ha pedig nem teszi azt, amit a korosztályában szinte minden gyerek, teljesen be vagyunk parázva, hogy mi a baj? Ne aggódj Te sem, Noémi nagyon ügyes, látod felállt a járókában, elkezdett gügyögni, jön majd a többi. De egyszerre nem lehet mindent.
Hajni,
a Jakab Lajos utca pont a mi házunkba torkollik. A ház az utolsó a Makkoson (narancssárga) - ha a Csongrádi felől jösz. Ebben az egyben van törés és legnagyobb is. Remélem, így mostmár tudni fogod
. Luca szókincse sem rossz, mond majd kacifántosabbakat is - hála a játszótereknek és oviknak. Gabi3, Nina,
voltatok a 100xszépben szombaton? Milyen volt?
Tücsökzenéről még mindig nem tud senki?
Angéla,
nászutas sztori nem rossz
. Kép Bogiról? Tegnap annyira édes volt ahogy nézett
Nina,
tetszett a simogatós sztori!
Dancsi,
Áronhoz gratula Anyucijának! Hogy vannak?
pelus,
hozott a barátnőm kipróbára Liberó bugyit. Nagyon jó, tetszik Eszternek is
, meg nekem is, nyilván ilyet fogunk mostmár venni (asszem up&go). Eszternek az étvágya átlágon felüli, aminek nagyon örülök végre. Nem akarom elkiabálni.
Kicsit arról, mit tud
: Mindenkinek puszit küld (Teletubby-napocska-babának milliót), egyre többször áll fel egyedül. A lépcsőtől a lakásunkig kezemet fogva szépen megy. Kedvence az etetőszék tologatása, közben sétálgat persze
. Én vagyok a nnnnya, Gegő ppppa, mama pápá (elment mama), baba, vauvau (kutya), kárkár (varjú), nagy, félelmetes ordítás a tigris és oroszlán, a halacska pedig szép tátogás. Mindent megértet - a nagyon kislyukú karikát nem tudja a kezére tenni, így azt mindig a babáéra kell tenni. Megy a néni még és a Hungarorama-ra a DunaTv-n (8:20 körül) mindig táncolunk - a zenéjére. Imád táncolni, rogyasztja a lábakat.
Tegnap este tenyerébe vette az államat, mondta, hogy nnnya, adott egy puszit és hozzámbújt. Majdnem elbőgtem magam
. Ennyi jutott az eszembe - bocsi, ha kicsit sok volt
. Szép napot Nektek!
Kriszti

Nem húzódott össze szülés után a méhe, és nagyon vérzett, de ezen már túl van. Most pedig az emésztésével van gond, gyógyit kap rá, 2 napig no szopi, pedig tejci beindult.