A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Zitus Kép nagyon boldog születésnapot! Isten éltessen sokáig. Remélem én is, hogy minden kívánságod teljesül.

Hajnesz Kép nagyon szorítok, hogy a telefonba mást mondjanak, mint reggel láttál.

VKHajni Kép Holnap NEM Kellene! Kép

Matchi Kép nekem most 35,000 forintba kerültek a gyógyszerek, ebbe benne van a tegnap kiváltott Utro is. Még nem adtunk hálát tegnap, az eredményre tartogatom. Ti mennyit adtok? Mi 10 és 20 között gondoltuk, remélem pozitív lesz az eredmény és akkor 20-at is adok nyugodt szívvel. Tegnap volt a 2. házassági évfordulónk, mondtam is a dokinak. Azt mondta, akkor összehozunk egy babát ajándékként. Egyetértettem vele. Március 8-án lesz HCG vérvétel, két hét várakozás. Mára a görcsölés kezd elmúlni. Röviden ennyi. Tegnap a párom kiskatonáinak a száma 18 millió volt, azt mondták ez nagyon jó. Gondolom per egység, nem összesen. Ugye?

Ági Kép bárcsak pozitív lenne a teszted!

Barbi Kép milyen gyógyszert kapsz? Puregont? Nekem attól semmi baja nem volt a hasamnak. Remélem azért meg lesz az eredménye a szúrkáknak úgy 3 kg körül. Kép Hajrá, kitartást! Aztán a 2 hét várakozás lesz nagyon rossz, most még lefoglalod magad a szurikkal. Fel a fejjel! Jöjjenek azok a babák Mindenkinek!!!

Pusz
Noémi
Vendég

Jajj, valaki kérdezte, hogy jár-e táppénz. A zárójelentésen az van, hogy táppénzre javasolt. Én kivettem egy nap szabadságot tegnapra, mert a munkahelyemen az inszeminációt nem tudták, a főnökömnek csak annyit mondtam, hogy orvosi vizsgálatra kell mennem. A közvetlen munkatársam tudja csak, hogy hol voltam.
Tegnap különben egész nap aludtam szinte, 10-kor volt az inszemináció, 1/2 1-re értünk haza. Innentől 6-ig aludtam, majd olyan 10 körül megint lefeküdtem reggelig. Jól esett az alvás. A bromo még mindig kiüt, ez normális? Estére veszem be, de reggel is kéne egy egész. Ezt még nem mertem bevállalni. Ráadásul - bocsánat - ha megnyomom a mellem, még mindig jön belőle tej. Ez nem normális, ugye? Szerintetek szólnom kéne az orvosnak, ugye? De hát nem is szedem az előírt adagot. Az én prolaktinom 19,5 volt, nem tudom milyen mértékegységben. Ez állítólag nem magas. Remélem nem ezen fogom elbukni az inszeminációt.
Vendég

Sziasztok!

Zita!
Boldog szülinapot kívánok Neked!A harmincadikra meg egy babát, legalább a pocidba!

Noémi!
De jó, hogy túl vagy rajta Te is! Jó fej a dokid, remélem, gondoskodott a házassági évfordulós ajándékodról!
A tejcsi miatt szerintem feltétlenül beszélj vele!
Én is az eredménytől teszem függővé a "hálaadást". Bárcsak adhatnék!

Hajnesz!
Nagyon szorítok én is! 55 perc múlva négy óra!Várjuk az eredményt!

Nina!
De jó, hogy jelentkeztél!Köszi az érdeklődést. Ma vagyok a 29. napon, eddig még semmi, de szedem a Duphastont, ami késleltetheti a mensit. Nem érzek semmit, se a pocakom, sem a cicim tájékán. Ellenben borzalmasan náthás vagyok, csúnyán köhögök és hőemelkedésem van.
Azt hiszem, reggel össze kellene magam szedni és tesztelni egyet, de nem merek!

Bogi
bogi1975

Sziasztok lányok.
Tegnap elfelejtettem tesztet venni, de ma bepótoltam, így reggel tesztelek. Kép
15.00-kor megszületett a keresztfiam.
3300 gramm 53 cm. Leventének hívják.
A kismama 5 órát vajúdott, majd vitték császározni, vele még nem, de a kereszfiammal már beszéltem, ő még alszik(mármint az anyuka). Remélem azért ő is jól van. Kép

Zitus neked is Boldog Szülinapot. Kép

Kép

Kép
pkagi

Noémi,
Még nem tudom mennyit fogok adni, holnapig eldöntöm. De jó neked, hogy már túl vagy rajta. Tényleg jó fej a dokid. Én sem reklámozom nagyon itt bent, hogy mi a helyzet, a főnököm és egy kollégám tudja csak, mért nem jövök holnap. Jó drága volt a gyógyszered, bár a következő hónapban nekem is több lesz, mert szerintem megemelik az adagot. Vagyis egyenlőre csak bízom benne, hogy megemelik, hogy legyen értelme ennek az egésznek, és a másik oldalon is legyen tüsző.
Szerintem is beszélj a dokival a tünetek miatt.

Bogi,
Nálad is a napokban derül ki, hogy sikerül-e?
Akkor nagyon szorítok, szerintem csinálj egy tesztet, ilyenkor már biztos pontos eredményt mutat. Ja és gyorsan gyógyulj meg, jobbulást.

Hajni,
Nem tudom, lehet, hogy hamarabb megyek haza, és már csak pénteken fogom megtudni, sikerült-e nálatok. Már csak 10 perc van 4 óráig, gondolom nagyon izgulsz. Nekem ilyenkor már mindig szinte kiugrik a gyomrom az idegességtől.

Matchi
matchi

CsajokKép!
A következő körre kérem szépen a drukkokat. Nem ők voltak, akik kiszemeltek minket, de azért jó volt velük egy darabig...KépKép
Puszi nektek
Hajni
hajnesz

Ági,
Ezek szerint még nem voltál dokinál? De jó, akkor még van remény, hogy pozitívat tesztelsz!!

Matchi
matchi

Hajnesz!
Szorítok a következőre!!!!!!

Matchi!
Neked meg holnapra küldöm a drukkokat!

Bogi
bogi1975

Machi küldeni akartam e-mailt, de nem megy el a címedre, majd otthonról megpróbálom.

Kép

Kép
pkagi

Hajni,

Hát akkor sajnos biztossá vált, hogy nem sikerült. Csak azért maradtam bent a munkahelyemen, hogy megtudjam mi van veled.
Úgy sajnálom. Tudom, most egy pár napig borzasztó érzés lesz, de próbálj arra gondolni, hogy a következőnek sikerülni kell!!
Akik annyit kűzdenek egy babáért, mint itt sokan, azok megérdemlik a sorstól, hogy egyszer sikerüljön. Neked is fog, csak ki kell várni az idejét!

Matchi
matchi

Bogi,
Köszi a drukkot,aranyos vagy, bár szerintem ebben a hónapban semmi esélyem nincs.

Ági,
Otthonról sajnos nem tudok még netezni, ha még itt vagy, egy fél órát még gépközelben leszek.

Matchi
matchi

Köszi Matchi, aranyos vagy! Hát most egy kicsit tényleg nehéz...Kép Holnap lehet, hogy találkozunk a folyosón, megyek fogigátlóért.
Hajni
hajnesz

BogiKép
Köszi, begyűjtöttem!Kép
hajnesz

Ment a mail matchi.

Kép

Kép
pkagi

Dodo én 17.15-ig dolgozom, de mondjuk hétvégén valamelyik nap?

Kép

Kép
pkagi

Hajni,
Lehet, hogy majd látjuk egymást. Igyekszem megfigyelni, kik várnak a Te dokidhoz, és pénteken kiderül, láttuk-e egymást. Te csak olyanokat figyelj, akik párosával jönnek.
Mért kell fogigátlót szedned? Persze csak akkor válaszolj, ha van kedved most írni. Ha nincs, azt is megértem.

Match
matchi

Ági,
Eltűnt a mailed. Ha nem nagyon titkos, ide is bemásolhatod. Ja, és gratulálok a keresztfiadhoz. Nekem már van 2 keresztlányom, a 3. március elejére várható. Lassan már megérdemelnék egy sajátot is, remélem egyszer mindkettőnknek lesz.

Matchi
matchi

Én szerintem az inszem után 3-5 ezer forint körül adok, mivel én adok minden egyes alkalommal neki ezért ennyit.
Majd a sikeres után egy picivel többet. Kép

Kép

Kép
pkagi

Én megmondtam, nekem 1 keresztgyerekem lesz. Aki előbb kér. Kép
A sógoromék, már pedzegették, hogy hát valakinek több keresztgyereke is van, de én mondtam nekem egy elég.
Nekik már van egy kislányuk és most tervezik a 2.-at. Valószínűleg ezért mondták, de én attól függetlenül imádni fogom a gyereküket, de nem vállalunk több kersztszülőséget. Kép

Kép

Kép
pkagi

Ági,
Én 5 ezerre gondoltam, mert a sima vizsgálatokon is szoktam adni neki pénzt. Ugye még nem voltál dokinál? Van még barnázás?

Matchi
matchi

Ági,
Időközben megkaptam az eltűnt leveled is.

Matchi
matchi

Van még, de nem voltam még, akármi lesz pénteken megyek eldöntöttem. Kép

Kép

Kép
pkagi

Matchi,
nálunk a fogigátló a lombik első lépése. Ezzel teljesen leállítjuk a ciklust, hogy ne érjen tüsző, meg a hormonok se zavarjanak be és el lehessen kezdeni a gyógyis-szuris stimulációt. Nem mindenhol van ez, sok helyen nem vacakolnak a leállítással.
hajnesz

Hajni,
Mostmár értem. Nem is gondoltam, hogy ez ilyen gyorsan megy. Abban a percben, ahogy kiderül, sikerült-e, már kezdik is a következőre való felkészítést?
A következő lombikra mennyi időt kell várni? 1-2 hónapot?
Holnap kb. mikor fogsz jönni?

Matchi
matchi

Wish ha erre jársz számolj be mi volt a dokinál, mert ha jól tudom ma mentél.

Kép

Kép
pkagi

ZituskaKép
Boldog szülinapot Kép Gondolom este egy tuti kis étteremben ünnepeltekKép

Noémi Kép
Ez a tejcsi dolog nagyon gyanús, szerintem minél hamarabb beszélj a dokival.
Egyébként én csak fél szem bromot szedek, de attól is álmosabb vagyok, mint egyébként, nem csodálom ha téged is kiüt.

Ági Kép
Gratula a keresztfiadhoz Kép Nekünk is az egyik választot nevünk a Levente, már csak baba kellene hozzá Kép

Valóban ma voltunka Dévai intézetbe. Salamoni döntést hozott a doki, mivel az egyik andrológiai lelet ICSI-t mondott, a másik meg inszemet, azt mondta, majd ők megnézik és eldöntik. Úgyhogy jövő héten a kedvesem megy mintát adni aztán meglátjuk. Ha jónak találják, akkor átjárhatósági és utánna inszem, ha nem akkor lombik. Szóval megint várunk, várakozunk.
Viszont találkoztam ott egy gimis osztálytársammal. Most lesz a második lombikjuk. Szorítok neki, olyan kedves lány, remélem sikerül nekik.
A párom meg ment vissza este az andrológushoz leletekért és találkozott ott a fõnökével. Jó zavarba jött a főnöke Kép, szegény. Ma egy ilyen találkozós nap volt.

Egyébként három napja nem tudok üzit feltenni, azért nem jelentkeztem. Bár beütött a sok munka megint, mostanában nyolckor indulok haza a melóhelyről, de azért olvaslak benneteket és írnék is de nem tudok. Már ma is többször ptóbáltam de hibaüzenettel elszáll.
A Dévais topikba nagy nehezen felment, ide meg már nem tudom feltenni.

wish

Sikerült!!!!!!!!!!!!!
Persze a hosszú ö-k, elég furák lettek Kép

wish

Sziasztok lányok!

Zituska!
Így utólag Én is Sok Boldog Szülinapot kívánok neked.

Ha már a szülinapoknál járunk, akkor boldog szülinapot Reninek!
Tudom, hogy Noéminek, és Andinak Holnap lesz, de nehogy azt higgyék, hogy ők kimaradnak a jó kívánságokból.
Mennyi szülinaposunk van!!! Szóval mindenkinek nagyon sok boldogságot, és minden kívánságotok teljesüljön minél hamarabb.
Kép

Bogi!
Nagyon örülök, hogy jól érzed magad, mármint a pocid, cicit. Remélem, nem szedtél össze semmi betegséget. Halottam a tévébe, hogy ha valaki beteg lesz rengeteg vitamin + folyadék. Remélem, tömöd magadba ezeket. Teszteltél már? Annyira izgulok és persze drukkolok isKép

Wish!
Szegénykém nektek is várni kell. Nem baj, hamar meglesznek az eredmények, aztán már csak arra figyelsz fel, hogy egy babóca költözött a pocakodba.

Hajnesz!
Sajnálom, de akkor nálatok megint beindultak a dolgok és az jó! Legyél nagyon optimista, mert mint tudjuk a babák a boldog mamikat keresikKép

Pusza
Nina
nina79

Wish Kép
Örülök, hogy jelentkeztél. Valóban rendetlenkedik itt a rendszer.
Remélem hamar rendbeteszik.
Azért ezek jó hírek, amiket kaptál. Előre. Kép

Lányok itt a sok férfiúi lelet után előszedtem a párom leleteit. Ugye
szerintetek is jó ez az inszemhez. Leírom:
Makler kamrás számlálás: 80 M/ml
Összspermium szám (M/minta) : 208 M/minta

Mozgó spermium: 64M/ml
Mozdulatlan spermium: 16M/ml

Ennyi.

Ja és megijesztettem a mensit a terhességi teszt vételével és megjött,
úgyhogy teszt elmarad és Zitus javíts át 2 cn-re. Köszi.

Kép

Kép
pkagi

teszt, hogy mukodik-e
saci

na,,el sem hiszem! annyit probaltam irni,,hogy csak ne- de a rendszer nem engedett
Egy ideig mentettem a leveleket,,de mar "lejartak"
ZitusKép ISTEN ELTESSEN SOKAAAAA !
vissza kell olvasnom,,mert kijottem a kepbol..sziasztok
Saci
saci

Sziasztok Lányok!
Zitus, én is boldog szülinapot kívánok neked és megelőlegezve Noéminak és Andinak is. A hétvégén nem leszek internet közelben, mert a párom meglepett egy galyatetői hosszú hétvégével, ma este indulunk.

A mi családunkban is született baba. A férjem mostohaanyja szült, kislány. 3200 gr, 53 cm, Virágnak hívják. Én is úgy szerettem volna hívni a kislányomat, de így elég hülyén nézne ki, hogy a férjem gyereke és a féltestvére is Virág, ráadásul még a vezeténevük is ugyanaz, így kereshetek új nevet. De amennyire megrázott az, amikor megtudtam, hogy a 45 éves "anyósom" terhes, most szívből tudtam örülni, hogy egészségesek, és már alig várom, hogy meglátogathassuk őket.
Jól jön most ez a pihizős hétvége, a jövőhét úgyis a "reménykedés" hete lesz, az utolsó napok izgalmával, képzelt terhességi tüneteivel.

Mindenkinek jó hétvégét kívánok!

Reni
Vanoreni

Noémi
Ez a tejfolyás nekem is gyanús Kép Reméljük azért nem kavar be az inszembe!

Hajni
Nagyon sajnálom! Kép Olyan jól alakult pedig Kép

Ági
Sajnálom hogy megjött Kép

Tündi
Vendég

Ez a szerver átállítás nagyon rossz. Egész nap nem lehetett semmit írni. Remélem ez nem tart sokáig. Kép

Tündi én örülök, hogy megjött. Holnap megyek a dokihoz és megbeszéljük az inszemet.

Matchi, ha erre jársz mesélj. Ha jól tudom ma voltál a "dokinknál" inszemen. Kép

Noémi.
Nagyon drukkolok neked! Kép

Kép

Kép
pkagi

Lányok fentebb leírtam a férjem leleteinek az eredményét. Ugye jók szerintetek is az eredményei az inszemhez?

Kép

Kép
pkagi

Ági
Mióta próbálkoztok? Miért kell inszem?

Szilvi
szilvi26

2002. novembere óta próbálkozunk.
Azt hiszem az idő miatt is, hogy ezalatt nem jött össze a baba és a legutóbbi teszten, amikor azt nézték mennyi életképes sperma van bennem előző esti akció után az sem lett jó, így úgy döntött a doki kezdjük el a mesterségest.

Kép

Kép
pkagi

proba

wish

Ági

Én is kerestem a férjem miatt és ezt találtam a neten.

Milyen értékek tekinthetők normálisnak egy spermaanalízis során?

A WHO által jelenleg elfogadott értékek a következők:

Térfogat: 2.0 ml
Koncentráció: 20 millió/ml
Totál spermiumszám: 40 milló/ml
Motilitás:
progresszív mozgást végző spermium: 50%
vagy gyorsan mozgó spermium: 25%
Normál szerkezetű spermiumok aránya: 30 %
szilvi26

Ági
Ezt is találtam:

A férfi spermáját leválogatják (általaban 12 milliós össz-spermaszám minimum szükséges hogy egyáltalán az inszemináció szóba jöhessen) és táptalajban várják a találkozást...
szilvi26

KépMűködik Kép Már annyiszor próbáltam meg írni, de most végre sikerült Kép

Ági Kép
Szerintem szuperek a férjed eredményei. Ha a miénkhez viszonyítom őket, akkor a férjednek több mint tízszer több életképes spermája van, mint az enyémnek. És még nálunk is játszhat az inszem. Úgyhogy szerintem ebben a tekintetben megnyugodhatsz Kép

Lányok, nekem az a bajom, hogy már nem tudom mit akarok, miben reménykedem és mihez kérjem a drukkokat. Olyan rossz ez a folyamatos bizonytalanság. Én akár az inszemet, akár a lombikot el tudom fogadni és végigcsinálom, csak döntsük már el végre, hogy melyik lesz és álljunk neki. De azzal is kiegyezem, ha a hétvégi akciózásunkra az esélyek ellenére is összejött a baba Kép.

Azért az fura, hogy a normális eredménytől milyen messze elmaradnak a mi spermaképünknek a számai, és mégis alkalmas lehet inszemre. Bár a párocskám szerint egy spermium is elég Kép
Csak azon tipródom, hogy ha az egyébként is alacsony valószínűggel sikeres inszemre, ilyen spermaszámmal indulunk neki az nem csökkenti-e eleve az esélyeinket. Ugyanakkor persze az is jó lenne, ha nem lenne szükség lombikra, ami azért minden szempontból jobban megterhelő. Szóval nem tudom. Ezért szeretném, ha eldőlne végre, mert akkor tudnám melyik utat járjuk és arra koncentrálhatnék teljes gőzzel Kép

wish

Szilvi Kép

Közben elolvastam, amit írtál. Értem miért lehet nálunk is inszem. Legutóbb megvolt a 12 milliós összspermaszám. Azaz ebbe csak a normálisakat kell beleérteni, vagy az összeset. Mert ha a deformáltakat és a nem mozgókat leszámítjuk, akkor viszont nincs meg.

Azt hiszem jó kis hatéreset vagyunk.

Jajjjjjjjjjjjjjjjjj, de izgulok, mi lesz hétfőn, mit mondanak Kép

wish

Szilvi nálatok mi a helyzet?

Wish.
Millió drukk neked! Kép Szerintem egyszer érdemes mindenféleképpen megpróbálni az inszemet, ha elegendő a spermaszám persze.
Én holnap megyek a dokihoz megbeszélésre és bevallom én is izgulok. Kép

Kép

Kép
pkagi

Mi most várakozunk.Kép
A férjemnek prosztatagyulladása volt, ezért még nem elég jó a spermiumok mozgása (csak 44% élénken mozgó), ami a doki szerint pár hónapon belül teljesen jó lesz.Kép Én meg várom a vakbélműtét miatt elmaradt menzimet. Legalább összeszedem magam egy kicsit testileg és lelkileg.Kép

Szorítok holnap!
szilvi26

Köszi Szilvi.
Tényleg most már emlékszem.
Lassan összekerülnek a kis kockák. Hirtelen nem tudtam ki vagy. Kép Bocsi. Kép
Addig is vigyázz nagyon magadra. Tudod infuenza járvány meg hasonlók. Kép

Kép

Kép
pkagi

Sziasztok!

Nagyon gyors leszek...
A párom eredménye oké lett,így az orvosa azt mondta,hogy van egy ismerőse aki inszemilációt végez a meddőségi szakrendelése ,azt ajánlja nekünk( a kaáliba ugye fizetős,ahogy ő mondaná,itt a tb támogatja)........
szóval ma felhívtam,holnap 11-re megyek konzultációra...nagyon izgulok és egyben nagyon örülök.Kíváncsi vagyok,hogy mit tanácsol,mikor kezdhetjük stb...Szerintetek ebbe a hónapban megvalósítható lenne???(ma 3.cn-on vagyok).???????????????

Mindenkinek minden jót!
Vendég

Szilvi Kép
Nekem pont a akkor volt meg a mensi,amikor műtöttek és utánna nem maradt ki. Szerintem neked is hamar rendbejön majd.

Vikimi Kép
Szorítok, remélem mér ebben a hónapban sor kerülhet rá Kép

wish

Pkagi!

Irtam emailt, hogy vasarnap este lenne nekem jo 6-tol!
Ird meg, hogy jo-e neked!

Zitus!
Boldog szulinapot, tegnap sem tudtam irni!!!!

Viki!

Szerintem kell jo par vizsgalat az inszem elott, de az is lehet mar most is meg tudjak csinalni, attol fugg milyen leleteid vannak mar meg, milyen vizsgalatokon vagy mar tul.

Holnap reggel megyek UH-ra, juj, de izgulok mit fogunk latni!!!!!!!!!!!!!!!!
Aztan persze hetvegen akciohegyek!!!!!!!!!!!!!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Családon belüli megszólításokról készítek felmérést (magyar és norvég viszonylatban) és nagy segítség lenne számomra, ha kitöltenétek az alábbi oldalon található kérdőívet:

www.sammm.fw.hu

Nagyon szépen köszönöm!

- Adrien
ui: Remélem, senki nem veszi zokon, hogy beírtam ide, de az aktív témáknál nagyobb eséllyel találok válaszadókat. Köszönöm a megértést!
sadrien

Sziasztok!
Na végre működik a babanet! remélem, az üzenetem is elmegy!

Wish!
Hát akkor én neked most azért szorítok, hogy mindenképpen derüljön ki minnél előbb, hogy melyik út vezet a babátokhoz! Mennek a drukkok hétfőre!

Viki!
Szerintem is van még esélyetek erre a hónapra. Amennyire jól ismerem a történeted, Ti is sok vizsgálaton keresztül mentetek már, nem hiszem, hogy az inszemhez szükséges még valami egyéb. Januárban én is az 5. ciklusnapon tudtam menni a dokihoz, és 10 nap múlva már meg is volt az első inszemem. Igaz, stimulálásra már a clostyt nem írta akkor fel, de az injekciókról még nem késtünk le. Szóval hajrá Viki, és várjuk a híreket!

Sajnos én ma teszteltem egy oltári negatívat, úgyhogy picit most össze kéne kaparni magam, hogy aztán megjöjjön és belevághassunk az utolsó inszemekbe.

Bogi
bogi1975

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?