2005.02.23 15:49
Meg is éheztem egyből!
Én már nagyon várom! 2005.02.23 16:06
. Megint gyomortükrözés szerintem
. 2005.02.23 16:32
boldog szülinap és Míra
is hasonló szép szavakat érdemel
tényleg nagyon klassz kis husi a fiad.
nem mondtak mást, mivel semmit nem kell vele csinálni, csak tudni kell, hogy kontroll. 3 éves koráig tuti nem nyúlnak hozzá. Akkor is mérlegelik súlyosságtól függően és ha muszáj megműtik.
gyomorfájás
na azért nem ilyen vacsira gondoltam.illetve gondolnék, de nem akartam ilyen bonyolultat csinálni. Végül paradicsomos-sajtos sült virsli lett a gyors kaja.
Gellértke lábának mielőbbi javulást. Bálint már 6 hós elmúlt, de még a 4 és 5 hós oltás helye is megvan
Mi még mindig nem mehetünk úszni. Aztán jövő héten elutazunk síelni és 2 szombatot nem leszünk. Szóval csak március közepe lesz leghamarabb. Olyan rossz, hogy aránylag hamar elkezdtük, aztán meg egy csomót ki kell hagyni. 2005.02.23 19:01
2005.02.24 09:20
2005.02.24 09:52
, 2005.02.24 17:00
2005.02.24 17:11
2005.02.24 17:25
2005.02.24 17:41
2005.02.24 18:14
2005.02.24 18:19
2005.02.24 18:32

2005.02.24 18:41

). Ma a nagy rágcsálás közepette bekapta az egész fogókáját, ami beszorult a szájába. Mi csak arra lettünk figyelmesek, hogy Fanni ordít ezerrel, a cumi nem megfelelő vége lóg ki a szájáből, és a két karjával kapálózik. Hát majdnem felért egy műtéttel, mire sikerült kiszedni a cumit a szájából: először finoman próbáltuk kihúzni, de nem akart jönni, végül erőből meg kellett rántani 

Azért nagxon nem szegte kedvét az incidens, mert már megint azt a részét csócsálja 

2005.02.24 19:16
Csak győzzük kivárni

2005.02.24 19:25

2005.02.24 21:27
.
), a csőrős pohár látványától is legörbül a szája.
2005.02.24 22:38
Először is ugye kezdem azzal, hogy azért csak február végén mentünk, mert egyenlőre anyagi okokból téli gumi nem tartozik az autónk felszereltségébe, és gondoltam február vége felé már majdnem tavasz van..
Ahhha! Álmodott a nyomor már megint!
Olyan hóesésben jöttünk visszafelé, hogy a Mecseken 40-50nel tudtunk átjönni, 3 elakadt kamion mellett pödörtünk, el, és egy olyan mellett, aki vészvillogóval próbált állni, ám e helyett az első kerekei álltak, a többi meg szépen csúszott visszafelé, ezért a fazon félig kilógott az ablakon, hogy legalább lássa, hogy minek csúszik neki - édes pofa, nem??
Az ilyenkor is rémkedő előzőbajnokokról meg inkább nem is mesélek. A lányzó odafelé egész fél útig bírta az ülést, utána muszáj volt kézbe vennem, bár állandóan paráztam, hogy nehogy valami baj legyen, mert üvöltött mint a sakál, és így apa nem tudott volna nyugodtan és biztonságosan vezetni. Visszafelé a rossz idő miatt nagyon hamar besötétedett, és akkor szinte végig aludt. A manó kézről kézre járt, csodálkoztam is , hogy nem üvöltött egész nap itthon, hogy vegyem fel, de lehet, hogy nagyon elege lett még neki is. Napirendünk, mint olyan el lehet felejteni, mert az jól felborult, de majd szép lassan visszaszokunk..
De addigra elutazunk valahova megint..
De megvárt a tündér amíg hazaértünk, még elbúcsozott..
Megjegyzés: tudod hogy is mondta a boszi a Gyaloggaloppban?: "A francba! Lebuktam!" Úszást jobban bírtátok már?
Jobbulást!
Fogak…Hogy nem vetted észre, amikor mi itt mindannyian arra vagyunk beindulva, hogy mikor már?
Én per speciel minden reggel azzal kezdem, hogy belematatok a szájába, hogy a fogcsücsiből lett e rendes fogunk!
Lehet hogy ezért is ijedt meg annyira, hogy már hetek óta nem mozdul tovább..
Zabbantás..
Nem lehetett rossz!
Igen, minél függőlegesebben kellene ülnie, és ültetve lenne jó, ezért ajánlják, hogy fél éves kora után, /vagy kicsit később/ kell kezdeni a tápit, amikor már a szervezete felkészült a kajálásra, pl. tud biztonságosan ülni, és esetleg kijöttek a fogacskák..
Tehát szerintem ez kivételesen nem ellentmondásos!
Pisimintából kiderült valami?

2005.02.25 05:35

Köszi.

2005.02.25 06:50
2005.02.25 07:52
Majd próbálj meg jelentkezni
Esztinek megmutattam a profilodban lévő Botis képet és annyira tetszik neki a fiad, hogy úgy döntött nem kezd mással, hazavárja
Áron baba gyönyörű
Gratula a Kismama-szerepléshez
Első éjjel egyszer felkelt, szopizott egy ötperceset majd aludt tovább reggelig. Tegnap este fürdés után nem volt hajlandó szopizni, kis sirdogálás után beájult és reggelig aludt. Én persze mindkét éjszaka legalább ötször felkeltem és átlopóztam hozzá, tapogattam, hogy jól van-e, stb. Szóval nekem több idő kell az átálláshoz.
2005.02.25 08:46
.
. Félek, szednem kell majd rá valamit - remélem, van olyan, amit lehet szoptatás mellett, mert nem szeretném abbahagyni!!! 2005.02.25 09:03
Jobbulást az összes gyerkőcnek.
neked is.
gondoltuk, hogy te veszed majd nehezebben a különalvós akadályt
kitöltöttem a kérdőívet.
sajnálom a csincsit
Utazás: mi 6 hetesen voltunk először nagyiknál, azóta 2-3 hetente járunk. Gyerekem utálja az autót, így az esetek 80%-ban végigüvölti az utat. Eleinte én is kivettem, de azóta "megszoktuk" és inkább sírjon, minthogy ne adj isten egy ütközésnél emiatt legyen baja és utána egy életen át verném a fejem a falba. Egyébként 200 kmre laknak a nagyszülők + 60 km a két szülői pár is egymástól, tehát egy hétvégén ez kb. 500 km-t jelent.
jobbulást nektek is. Én is attól parázok, hogy nehogy most összeszedjük az influ-t, mert 5-én megyünk síelni.
tápszer-ital kérdéshez nem értek.
Bálinton még nincs anyajegy, de már rajtam sincs, mert az összeset lecsípi a nyakamról
Dévény-kezelések
Én egyébként minden tudományos alapot nélkülözve úgy gondolom, hogy nem hiszem, hogy árt a lelküknek ez a dolog. Ezt azért gondolom, mert pl. Bálint negyon-nagyon sír, de ahogy vége, a csaj belenyomja a kezembe úgy pelusban, hogy öleljem magamhoz, puszilgassam, szeretgessem, beszéljek hozzá és nálunk nem túlzok, de 5 mp sem telik el és már vigyorog ezerrel és nem rám, hanem a csajszira, aki csinálja. 2005.02.25 09:27
2005.02.25 09:33
és hogy a leányzód ilyen jól viselte a rokondömpinget.
Sajnálom.
Boldog félévességet.
Mi még sokszor kelünk este, együtt alszunk, nappal van csak az ágyában.
Fürtöskéről
(Bocsi), látom nektek se kell már a tornaállvány, én össze is csomagoltam, hisz folyton hasra fordul.Mi is borostyánláncozunk.Evés közben is kezében tartja az irányítást, jobban mondva a kanalat.

2005.02.25 09:54
Már azt is olvastam,ha lesz foga a szilikont akár le is haraphatja(remélem csak túlzás ez)
.Én is megsiratom ha az aranyhalaim közül elpusztul valamelyik,nevük is van külön-külön.Mókus imádja őket nézegetni,meg persze szeretné megkaparintani valamelyiket
.Járóka ügyben teljesen elbizonytalanodtam,pedig holnap indulunk Ausztriába ott nagyon szépek vannak(+olcsóbb)etetőszéket is onnan hozunk. 

.Még pár napig biztos oda lopódzol megnézni éjjel.Édesen "csúfolkodik" a csajszika

.Míra csókoltatja Benedek völegényt
) 2005.02.25 10:02

Azóta legalább nyugodtan el tudok menni vécére 

2005.02.25 10:15
2005.02.25 10:52
És milyen gyorsan eltelt. A házunkban most született egy baba, két hét múlva jön elvileg a következő, és olyan furcsák a képek. Pedig a mieink is így néztek ki ősszel
Én egyelőre várom haza a digigépünket Afrikából
Nálunk csak ő utazik. 
2005.02.25 15:14
És látom, hogy közben nagyon el van foglalva valamivel
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|