A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2004. őszi kisbabák

Kép
h_viola

Kép
h_viola

JudyKép
LábikóKép Tegyél rá jó sok gyógypuszitKép Nekünk jövő héten lesz a 4 hós szuri.

LivKép
Jujj, Dávid micsoda kis haspókKép Hát szerintem sincs miért aggódni, kis hurkagyurkaKép

ViolaKép
micsoda hajzata van MirádnakKép

Anita

KépKép
KépKép
vasani

Sziasztok!

Viola! Boldog szülinapot! Kiscsajt hamarosan fodrászolni kell. Kép

Liv! Dávid nem panaszkodhat a hurkáira! Kép

Csirkesz! Látom, jó egyszerűt főztél! Kép Meg is éheztem egyből!

Edit! A mi köldöksérvünk szépen húzódik vissza magától, ahogy egyre többet mozog a lurkó. Kimondottan örülök neki, májusban kell csak kontrollra vinni.

Ma voltunk az első babamasszázs órán, tetszett Márknak. Hatalmas szemekkel méregette a többi babát és az új környezetet. Szerintem, ha lesz tali, nagyon fogják élvezni a babák, meg persze a mamák is. Kép Én már nagyon várom!

Macsek

Kép

Kép
macsek11

Maass, az Üllői úton van az Ibis Hotel, szerintem az nem olyan drága.

Lányok, a babák gyönyörűek!!!

Jómagam gyomorfájással küszködöm 2 napja, valszeg a refluxom újult ki, ma volt is fent a Dokibácsi (nagy meglepetésemre, mert a férjem hívta fel), és kaptam beutalót a gastroenterológiáraKép. Megint gyomortükrözés szerintemKép.

Pipike amúgy jól van, csak ma kicsit nyűgösebb az átlagosnál. Most épp a tornapadon lévő méhecskét bűvöli.

Pussszanat,
Andi
Vendég

MaasKép
nagyon szép a lányod, de már nem merek stipi-stopizni, mert fiam megharap (tegnap kibújt az első fogacska), hogy nem akar Csirkesz-Botival ujjathúzni Kép

ViolaKép boldog szülinap és Míra Kép is hasonló szép szavakat érdemel Kép

LivKép tényleg nagyon klassz kis husi a fiad.

Köldöksérv: laikusként én is azt mondtam, már elmúlt. Nem is duzzad kifelé, a doki belenyúlt és úgy mondta, hogy van. CsirkeszKép nem mondtak mást, mivel semmit nem kell vele csinálni, csak tudni kell, hogy kontroll. 3 éves koráig tuti nem nyúlnak hozzá. Akkor is mérlegelik súlyosságtól függően és ha muszáj megműtik.

Andi Kép gyomorfájásKép

CsirkKép na azért nem ilyen vacsira gondoltam.illetve gondolnék, de nem akartam ilyen bonyolultat csinálni. Végül paradicsomos-sajtos sült virsli lett a gyors kaja.

JudyKép Gellértke lábának mielőbbi javulást. Bálint már 6 hós elmúlt, de még a 4 és 5 hós oltás helye is megvan Kép

Maccs Kép Mi még mindig nem mehetünk úszni. Aztán jövő héten elutazunk síelni és 2 szombatot nem leszünk. Szóval csak március közepe lesz leghamarabb. Olyan rossz, hogy aránylag hamar elkezdtük, aztán meg egy csomót ki kell hagyni.

Képzeljétek voltam ma a Prince Oliver nagykerben a Váci úton. Hát persze, hogy a 450 Ft-os akciós dolgokból 68-asig voltak és 110-től. Nekünk meg 80-as kellene, de azért jól bevásároltam a normál árasokból.
Megyek sütök egy pizzát.
Puszi

Edit
Kép

Kép
reditke

Lányok, annyira görcsöl a gyomrom, hogy bevettem egy Quamatelt. Előtte megszoptattam Pipikét, mert ettől a gyógyszertől nem lehet. Szerintetek mennyi idő múlva szoptathatok újra? Egyáltalán, le kell fejnem a tejcsit előtte???
Vendég

Felhívtam egy szoptatási tanácsadót, aki nem tudott mint mondani a hatóanyagra. Ajánlott egy honlapot, ahol szintén nem találtam semmit. Felhívtam a gyerekorvost, akit nem tudtam elérni... Így úgy döntöttem, adok este Pipikének egy kis sárgarépa-pürét, amiből kicsit evett is, aztán elaludt. Nem merem megszoptatni, így éjszaka tápszert kap. Reggel majd meglátom...
Üdv,
Andi
Vendég

Andi, hogy vagy? Nem hívsz fel egy másik szopis tanácsadót, vagy akár kettőt, hátha valamelyikük tudna valamit mondani?

Kép

Kép
liv

Andi!

Kit hívtál?
Dr. Sarlai Katalin szerintem tudna segíteni...
<font color="0000ff">Fővárosi Szent István Kórház
Dr. Sarlai Katalin
1024 Budapest, Nagyvárad tér 1. N épület
Időpontegyeztetés szükséges!
Telefon: 216-0350 / 1644, 455-5700 / 1644</font>

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Andi
Remélem már jobban vagy!GyomortükrözésKép
Macsek,Anita
Születése óta óriás a haja,még mindig előbukkan néha a koszmó mert alig fértem a fejbőréhez a "hajzuhatagtól".Már említettem a fodrászomnak,hogy nemsokára ketten megyünk vágatniKép

Megint havazott nem tudom mikor jön már a kikelet sok-sok napsütéssel és madárcsicsergéssel...
Viola
h_viola

Liv, BesztiKép,
Már megoldottam. A fürdetés után tápszert kapott, éjszaka pedig négyszer is felkelt, és megszoptattam. Remélem, nagyon remélem, hogy ettől az egy szemtől nem lesz gond. A háziorvos kis gyógyszeres könyvében (ami egy tömörebb kiadás) egy szóval sem írtak arról, hogy szoptatós anyukák nem szedhetik. A gyógyszer dobozán és a neten a termékismertetőn persze rajta volt.
Nem tervezem, hogy újabb szemet beveszek, most szerencsére nem fáj (lekopogom), és ma, ha meg tudom oldani, megyek a dokihoz. Ott majd megmondják, mit szedjek.
Andi
Vendég

nyugi Andi, én cataflamot vettem be egyszer, még régebben, Maszat 2 hónapos volt-, felhvtuk a klinikát, ahol született, mert persze éjjel történt, ők azt mondták, hogy ez lórúgás, 6 óra alatt ürül, addig fejjek, s öntsem ki, gyereknek cukros teát-vizet, hogy ne legyen baj, akkor még 2 óránként hamizott

szerintem amit te bevettél nem ilyen durva, így nyugi Kép

zsófi
papzso

Andi!

Javulast neked.

Nalunk is kivan a lurko.
tegnap ota hany es hasmenese van.
Persze holnap utan mennenk sielni. Kép

Bar mar javul, mert kveset kakil es nem hany.
Az alagat nem latom, mert pelusba megy.

Szoval mi most ezzel kuzdunk.
Raadasul nem akart enni semmit, de ma mar szopizott egy keveset.
REmelem holnapra megjobb lesz.

A doktor neni is kijon reggel. Kép

Magi
Vendég

Sziasztok!

Felhívnám a figyelmeteket a legújabb Kismama 91. oldalára! Kép

És két gyors kérdés, csak kíváncsiságból:

A ti babáitok is imádják a zenélős játékokat?

Nálatok a gyerkőcökön van(nak) már, illetve volt(ak)a születésükkör anyajegy(ek)?

Üdv., Liv

Kép

Kép
liv

Liv,
A februári Kismamára gondolsz, vagy ez már a márciusi? Miről van szó a 91.oldalon?

Anyajegy: Pipikén nincs még, de Niki nagyon anyajegyes, csakúgy,mint én. És rajta már a születésekor volt egy elég nagy, de szerencsére halvány májfolt (a hasán). Anyajegyre nem emlékszem.

Zsófi,
Pipikének szerencsére semmi baja, és nekem sem fáj tegnap este óta gyomrom. Remélem, ez így is marad.

Üdv,
Andi
Vendég

Andi Kép
örülök, hogy jobban vagy!

Kis tanácsot kérek tőletek: amíg Liza csak este kapott tápszert,addig nem adtam neki se vizet, se teát. De mostmár többet kap tápszert, mint tejcsit sajna, kell utána adnom valamit? Ha igen, akkor tiszta vizet, vagy teát (ha nem teszek bele cukrot - márpedig nem szeretnék - akkor végülis olyan mint a víz) és minden tápi után? Szégyen szemre, csak onnan merült fel a dolog, hogy mostanában úgy erölködik, amikor kakil és elég sűrűt termel, majdhogynem darabos. Szép kaka-leírás volt, mi? Kép
Egyébként sem akar néha enni, főleg délután, és sokat sír csak úgy. Kép
Szóval segítsetek egy feledékeny anyukának!
Köszi!
kyrandia

Sziasztok!

Ezt még délelőtt írtam, csak szünetelt a babanet...

Lekocogtam a postaládához, benne volt az új Kismama magazin. Szuper, Benedek épp alszik, van időm átfutni. Szokásom szerint hátul nyitom ki, Az élet írta résznél, s kik vannak az első fotón, cikkben: Ruben és Lorena. Linato! Gratula a cikkhez!

Tegnap pótkarácsonyt tartottunk. Megvettük a házimozit, amit karácsonyra szeretett volna a párom, csak nem fért bele a költségvetésbe, s megjött Benedek etetőszéke is. Nagyon klassz, s a kisfickó is imádja, majd lesznek képek is.

Viola,
Boldog szülinapot visszamenőleg! Mira azokkal a fürtökkel!!!! Nem véletlen stipi-stopiztam Kép

Andi,
örülök, hogy jobban vagy.

Kormi

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

Sziasztok!

Ma voltunk a második Dévényi tornán. Hát..., az én babám is végig sírdogálta a kezelést. Az előző alkalom csak bemelegítés volt ehhez képest. Remélem nem hagy maradnadó nyomokat a gyerek lelkivilágában. A gyt is mondta, hogy most folynak kísérletek arról, hogy okoz-e maradandó lelki traumát a Dévényi torna.

Kyrandia! Nekem a védőnő csipkehús teát ajánlott a babinak. Patikában lehet kapni csipkehúst.

Liv! Áron is szereti a zenélő játékokat. Az ágy felé szerelhetőt már nem annyire, mert nem éri el a kis kezeivel. Anyajegyünk még nincs, de van két halványodó tűzfoltunk.

Trompipi! Egy szem gyógyszer nem okozhat nagy problémát. Amikor én AB szedtem mellgyuszira, akkkor mondta azorvos, hogy a tejbe kb. 15%-ban megy át. Mivel nem rendzsresen szeded, így a baba nem sokat érzékelt volna belőle.

Én is kérdezek.
- Lázcsillapító kúptól Áron nyúlósat kakilt. Ti is tapasztaltatok hasonlót?
- Voltatok már a Aranytízben baba-mama tornán?

Áron baba csörgőzik:
Kép

Andrea

KépKép
Áron

Viola! Boldog szülinapot! KépKépKép
Liv! Fanni is hány állandóan, de hízik is rendesen mellette. Nincs olyan nap, hogy legalább 2x ne jönne vissza a kaja Kép
Csirkesz! Bár már mindenki tudja rajtam kívül, de azért megkérdezem: miért és mikor mentek ki a németekhez. Anno erről lemaradtam, mikor írtad; és hiába próbáltam visszakeresni, 20 perc után feladtam KépKépKép

Pocó

Kép
Kép
pocó

Fanni ma alkotott nem kis infarktust okozva. Szereti a cumit, néha csak úgy elrágcsálja azt a végét, amin az a fityegő fogókarésze van ( tehán nem az előírásnak megfelelően alkalmazza KépKépKép ). Ma a nagy rágcsálás közepette bekapta az egész fogókáját, ami beszorult a szájába. Mi csak arra lettünk figyelmesek, hogy Fanni ordít ezerrel, a cumi nem megfelelő vége lóg ki a szájáből, és a két karjával kapálózik. Hát majdnem felért egy műtéttel, mire sikerült kiszedni a cumit a szájából: először finoman próbáltuk kihúzni, de nem akart jönni, végül erőből meg kellett rántani KépKépKép Azért nagxon nem szegte kedvét az incidens, mert már megint azt a részét csócsálja KépKépKép

Kép
Kép
pocó

Viola
Boldog szülinapot Apa tudja mi kell a nőknek Kép

Andi jobbulást remélem nem jön elő ujra a fájdalom Kép

Liv
Anyajegy nem volt,most sincs Bandikán Én elég anyajegyes vagyok apával együtt Ő is elég esélyes rá szerintem.A zenélő játékokat imádja,meg a zenét is,van egy két dallam mire felkapja a fejét és figyel Kép

Kata
Jobbulást nektek.Kitartás mindjárt itt a jó idő Kép Csak győzzük kivárni

Kyr
Légzésfigyelő érzékenységét próbáltátok már állítani,mert nálunk az volt egyszer a baj hogy nem volt elég érzékenyre állítva és lemászott róla.A víz elég rendesen kivert minket,de láttuk hogy semmi baj.Azóta se szólalt meg Kép

Macs
tudtál már a sulihoz igazolást szerezni a gyedről ?Milyen volt Pécs?Itthon vagytok már ? Kép

Kép
Kép
nikk0830

Liv! Nekünk tűzfolt volt Dórin is meg Fannin is, ráadásul ugyanott, mindkettőjüknek a homlokán. Dórinak már teljesen eltűnt, Fanninak még megvan mindig. Dórin viszont most kezdenek kialakulni az anyajegyek, 3 van már neki. Ezt apától örökölte, rajta rengeteg van.

Kyr! Én a tápszeren kívül nem adok külön folyadékot Fanninak. Részben mert nem is ivott meg eddig mást, ha megkínáltam; részben meg azért, mert a tápszer is hasonló töménységű, mint az anyatej, az is sok folyadékot tartalmaz. De a rendes gyümis hamikhoz sem akar tiszta vizet inni, megkóstolja, jót rötyög rajta, és kiköpi KépKépKép

Pocó

Kép
Kép
pocó

Nikk Kép
már régóta nem volt riasztás, állítottunk rajta,
és a gyereken is, hiszen nagyobb már Kép.
Mivel még nem érkeztek a tömeges itatás-válaszok, (akik írtak, azoknak már most köszi!), az is felmerült, hogy cumisüvegből, kiskanállal, pohárból, csőröspohárból adjam-e, ha kell. A poharas sztorit már írtam asszem (tápszerrel bizonyosodtam meg, hogy működik a búvárreflexe Kép), a csőrős pohár látványától is legörbül a szája. Kép
Nem tudok kiigazodni a lányomon, tegnap este zokogva eltolta a cicimet, a tápszert meg boldogan szipókázta. Na, ma rákészültem egy tisztességes adaggal: szééépen kitolta a nyelvével pár korty után, viszont úgy cicizett, mint egy pióca. ???
kyrandia

Tegnap éjjel írtam, de csak most sikerül feltennem, pedig napközben többször is próbálkoztam!

Sziasztok! Kép
Na megvolt a nagy kalandtúra.. Kép Először is ugye kezdem azzal, hogy azért csak február végén mentünk, mert egyenlőre anyagi okokból téli gumi nem tartozik az autónk felszereltségébe, és gondoltam február vége felé már majdnem tavasz van.. Kép Ahhha! Álmodott a nyomor már megint! Kép Olyan hóesésben jöttünk visszafelé, hogy a Mecseken 40-50nel tudtunk átjönni, 3 elakadt kamion mellett pödörtünk, el, és egy olyan mellett, aki vészvillogóval próbált állni, ám e helyett az első kerekei álltak, a többi meg szépen csúszott visszafelé, ezért a fazon félig kilógott az ablakon, hogy legalább lássa, hogy minek csúszik neki - édes pofa, nem?? Kép Az ilyenkor is rémkedő előzőbajnokokról meg inkább nem is mesélek. A lányzó odafelé egész fél útig bírta az ülést, utána muszáj volt kézbe vennem, bár állandóan paráztam, hogy nehogy valami baj legyen, mert üvöltött mint a sakál, és így apa nem tudott volna nyugodtan és biztonságosan vezetni. Visszafelé a rossz idő miatt nagyon hamar besötétedett, és akkor szinte végig aludt. A manó kézről kézre járt, csodálkoztam is , hogy nem üvöltött egész nap itthon, hogy vegyem fel, de lehet, hogy nagyon elege lett még neki is. Napirendünk, mint olyan el lehet felejteni, mert az jól felborult, de majd szép lassan visszaszokunk.. Kép De addigra elutazunk valahova megint.. Kép
Nem tudom hogy vagytok vele, de mi most sokat néztük a rokonokkal a korai képeket és videókat, és most megint óriásit döbbentem, hogy milyen hatalmasat nőtt a baba! Kép Kép Kép

Ma kimúlt a legkedvesebb állatkám, a csincsi, ettől eléggé el vagyok kámpicsorodva.. Kép De megvárt a tündér amíg hazaértünk, még elbúcsozott.. Kép

A teljesség igénye nélkül megpróbálok egy két dologra reagálni, de jó sokat termeltetek, úgyhogy mindre nem tudok majd úgy sem!

Kyr! Kép Megjegyzés: tudod hogy is mondta a boszi a Gyaloggaloppban?: "A francba! Lebuktam!" Úszást jobban bírtátok már?

Kata! Nátha Kép Kép Kép Jobbulást!

Dinó! Gratula a fogacskához!

Kormi! Tudom, hogy a fogorvoslás nagyon rémes dolog, de próbálj meg egy megbízható szakorvost keresni, és mindenképp csináltasd meg a fogadat, egy ilyen gyulladt góc rengeteg egyéb, súlyos problémát tud okozni!!!! Én sem jókedvemben, vagy mazohista hajlamaim miatt járok ám hozzá&#8230; Kép

Viola! Üdv köztünk!

Nikk! Ha hozzánk idetalál a fogtündi, akkor azonnal továbbküldjük, /mi nem vagyunk irigyek, mint a többiek/ csak nem tudjuk a pontos címet. Lehet, hogy neki is az a problémája, hogy elvault a térképe, és pl, Marx tér van még rajta a Nyugati tér helyett.. Kép

Csirkesz! Kép Fogak&#8230;Hogy nem vetted észre, amikor mi itt mindannyian arra vagyunk beindulva, hogy mikor már?Kép Kép Én per speciel minden reggel azzal kezdem, hogy belematatok a szájába, hogy a fogcsücsiből lett e rendes fogunk! Kép Lehet hogy ezért is ijedt meg annyira, hogy már hetek óta nem mozdul tovább.. Kép Zabbantás.. Kép Nem lehetett rossz!

Noémi! Köszönjük a gratulációt!Kép
Babs Péterkéjének is sok boldogság 1/2szülinapot kívánunk!! Kép
Zsófi! Kép Igen, minél függőlegesebben kellene ülnie, és ültetve lenne jó, ezért ajánlják, hogy fél éves kora után, /vagy kicsit később/ kell kezdeni a tápit, amikor már a szervezete felkészült a kajálásra, pl. tud biztonságosan ülni, és esetleg kijöttek a fogacskák.. Kép Tehát szerintem ez kivételesen nem ellentmondásos! Kép

Reditke! Kár az úszásért! De nem késő, majd bepótoljátok, az egyik ismerősömék most kezdik, pedig már 8 hónapos a gyerek! Kép Pisimintából kiderült valami?

Járóka téma: Csak a kedélyek borzolása miatt mesélem el, hogy nekünk van a kis méretű és huzatos lakás miatt nehezen tudom jó és biztonságos helyre tenni a babát, ezért vettem. Nem igazán szereti. Barátnőm, aki a korai fejlesztőben dolgozik, rögtön leugatott, hogy milyen baromság, mert a pszichológiai tesztek kimutatták, hogy így a baba be van korlátozva, és később a kezdeményező készségét elveszíti, és zárkózott, visszahúzódó felnőtt lesz belőle. Ezzel csak azt akartam mondani, hogy ha akarunk, mindenre találunk negatív véleményt, szóval szerintem mindenki hallgassa meg ezeket, mérlegelje, és aztán használjon azt, és tegye azt amit a gyerek elvisel. Ha valami nem esik jól neki, nem szereti, úgyis jelzi! Kép

Jóéjt mindenkinek,
Macs

ilyen volt az út:
Kép
maccs

Macs! Sajnálom a csincsit KépKépKép

Kép
Kép
pocó

Liv, Kormi! KépKépKép Köszi.KépKépKép

A kismama hátuljában van terantológiai/így írják?/ tanácsadó telcsiszáma. Ő azt tudja megmondani, hogy terhesen és szoptatás alatt milyen orvoságot lehet bevenni. Szerintem azt is tudja, hogy mennyi idő alatt ürül ki a szervezetből.

Macs! Részvét Csincsi miatt.Kép

Az összes gyerkőm beteg. Miléna arcüreg és tüszős mandula, Korina középfül, Lorena tüdőgyulladás, Ruben pedig nagyon köhög és taknyos. De már javulgatnak.

Dobok egy képet az ikrekről:

Kép
linato

Családon belüli megszólításokról készítek felmérést (magyar és norvég viszonylatban) és nagy segítség lenne számomra, ha kitöltenétek az alábbi oldalon található kérdőívet:

www.sammm.fw.hu

Nagyon szépen köszönöm!

- Adrien
ui: Remélem, senki nem veszi zokon, hogy beírtam ide, de az aktív témáknál nagyobb eséllyel találok válaszadókat. Köszönöm a megértést!
sadrien

Linato!

Én is olvastam a Kismama legújabb számát! Kép
Azonnal beugrott, hogy csakis Ti lehettek azok!!!

Edit
pedit

CsirkeszKép
Jó utatKép Majd próbálj meg jelentkezniKép Esztinek megmutattam a profilodban lévő Botis képet és annyira tetszik neki a fiad, hogy úgy döntött nem kezd mással, hazavárjaKép

AndreaKép
TornaKép Áron baba gyönyörűKép

Macs,
sajnálom nagyon a kiskedvencedetKép

LinatoKép
édesek nagyon az ikrecskékKép Gratula a Kismama-szerepléshezKép

Minden beteg babónak nagyon gyors gyógyulást kívánok!

Rólunk annyit, hogy Esztit nem túlzottan hatotta meg a különköltözés, ugyanolyan jókat alszik, mint szokott.Kép Első éjjel egyszer felkelt, szopizott egy ötperceset majd aludt tovább reggelig. Tegnap este fürdés után nem volt hajlandó szopizni, kis sirdogálás után beájult és reggelig aludt. Én persze mindkét éjszaka legalább ötször felkeltem és átlopóztam hozzá, tapogattam, hogy jól van-e, stb. Szóval nekem több idő kell az átálláshoz.Kép

Két fotóKép

Kép
Kép

Anita

KépKép
KépKép
vasani

Sziasztok!
Ma megveszem a Kismamát!!! Kíváncsi vagyokKép.
10:40-re megyünk Pipikével orthopediára, kontrollra. Remélem, minden OK.
Gyomorfájás megszűnt, viszont éjszaka sokszor arra kelek, hogy fáj, kapar a torkom a savtólKép. Félek, szednem kell majd rá valamit - remélem, van olyan, amit lehet szoptatás mellett, mert nem szeretném abbahagyni!!!
Nekem most anyahiányom van, és holnap lehet, hogy elindulok a 2 csajjal autóval Szoboszlóra, meglátogatni a szüleimet. A párom fallabdázni megy, így nem tud velünk jönni, de nekem nagyon mehetnékem van. Kicsit félek így elindulni (voltam már, de Pipikével még úgy, hogy apa nincs velem, nem mentem). Még alszok rá egyet...
Most megyek hajat mosni. Sajnos visszajött a hajhullásom.
Andi
Vendég

Linato Kép Jobbulást az összes gyerkőcnek.
Trompi Kép neked is.
Anita Kép gondoltuk, hogy te veszed majd nehezebben a különalvós akadályt Kép
Sadrien Kép kitöltöttem a kérdőívet.
MaccsKép sajnálom a csincsit Kép Utazás: mi 6 hetesen voltunk először nagyiknál, azóta 2-3 hetente járunk. Gyerekem utálja az autót, így az esetek 80%-ban végigüvölti az utat. Eleinte én is kivettem, de azóta "megszoktuk" és inkább sírjon, minthogy ne adj isten egy ütközésnél emiatt legyen baja és utána egy életen át verném a fejem a falba. Egyébként 200 kmre laknak a nagyszülők + 60 km a két szülői pár is egymástól, tehát egy hétvégén ez kb. 500 km-t jelent.
Napirend-nálunk már nem borul fel ilyenektől. Alvásidejét, fürdetést ugyanúgy nyomjuk ott is.
Pisiből kiderült, hogy nincs gyulladás.

Magi Kép jobbulást nektek is. Én is attól parázok, hogy nehogy most összeszedjük az influ-t, mert 5-én megyünk síelni.

Kyr Kép tápszer-ital kérdéshez nem értek.

Liv Kép Bálinton még nincs anyajegy, de már rajtam sincs, mert az összeset lecsípi a nyakamról Kép

Áron Kép Dévény-kezelések Kép Én egyébként minden tudományos alapot nélkülözve úgy gondolom, hogy nem hiszem, hogy árt a lelküknek ez a dolog. Ezt azért gondolom, mert pl. Bálint negyon-nagyon sír, de ahogy vége, a csaj belenyomja a kezembe úgy pelusban, hogy öleljem magamhoz, puszilgassam, szeretgessem, beszéljek hozzá és nálunk nem túlzok, de 5 mp sem telik el és már vigyorog ezerrel és nem rám, hanem a csajszira, aki csinálja.
Nem tudom másnál is így van-e, de nálunk az elejétől így volt.

Tegnap voltunk az 1 hónapos kontrollon, fél órás kezelés volt és azt mondták, hogy tökéletes. Kúszatható, mászatható, ültethető, guggoltatható. Legközelebb április végén kell mennünk, hogy megnézzék járatható-e.
Na, pattanok, remélem el tudom küldeni a hozzászólást....
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok!

Nagyon tündériek a babák!
Ne haragudjatok, hogy mindig csak kérdésekkel fordulok hozzátok és máskor nem nagyon írogatok, de annyira termékenyek vagytok, hogy mire végig olvaslak titeket, addigra már nincs időm írni, mert Norbika nagyon keveset alszik nappal és nagyon igényli a társaságomat!

Szóval Ti tudtok olyanról, hogy a homeós bogyót, jelen esetben az Urtica Uriens 5ch-t nem lehet folyamatosan szedni, mert ellenkező hatást fejt ki? A másik topikba írták nekem! Pedig én eddig folyamatosan szedtem! Tudtok olyan internetes oldalt mondani, ahol lehet olvasni a bogyó alkalmazásáról?
Előre is köszi!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

SziasztokKép

MaccsKép
Jó hogy újra itt vagyKépés hogy a leányzód ilyen jól viselte a rokondömpinget.
CsincsiKép Sajnálom.

KormiKép Boldog félévességet.

AndiKép
Gyógyulj meg, vizsgáltasd azért ki magad.
Helénán nincs még anyajegy, nekem elég sok van, kiváncsi leszek kijönnek e rajta.

AnitaKép
Gratula a külön alváshozKép Mi még sokszor kelünk este, együtt alszunk, nappal van csak az ágyában.
Lehet hogy jól elkapatom, de most ez így praktikusabb.Olyan nagylányos Eszti a képenKép

Eszméletlen, hogy nőnek a babók, egy egy ruhát kb 2-3 hétig hordunk aztán már nagyobb méret kell.

Linatoékat feltétlenül megnézem, nem szoktam újságot venni, de most kivételt teszekKép
És jobbulást a piciknek és nagyobbaknak.

PocóKép
Nekünk meg egy gumi játék szorult a szájába, a pingvin farka szorult be a szájába, persze mert mindent teljesen akar "birtokolni".Apjának nem is mondtam, jól leszidott volna, hogy miért nem figyelek jobban a gyerekre.Azóta a fiókban van ez a játék.Kép

ViolaKép
Jók a képek Kép FürtöskérőlKép (Bocsi), látom nektek se kell már a tornaállvány, én össze is csomagoltam, hisz folyton hasra fordul.Mi is borostyánláncozunk.Evés közben is kezében tartja az irányítást, jobban mondva a kanalat.Kép

Sütőtököt imádja Heléna, fél üveggel be is nyom egyszerre.Napi egyszer kap hozzátápit egyenlőre.(tízóraira)Néha, ha kevesebb a tejcsim tejpépet is ,azt vacsira.

Mivel ma vagyunk fél évesek, rakok fel egy-két képet.

Noémi

1. kép. Ő a babysitterem, nagyon jól megértik egymást, aggódom ha mászni kezd Heléna, macsek szőr nélkül marad a nagy szeretetben.Kép

2. Ugye csak így lehet elférni a kiságyban?Kép

KépKép
fantikbaba

Kép
fantikbaba

A szélessávért bocsiKép
fantikbaba

Sziasztok lányok,valaki szóljon a tavasz tündérnek légyszi,mert itt olyan borús van mint novemberbenKép

Pocó
Míra is úgy használja a cumit mint Fannid,jó lesz odafigyelnemKépMár azt is olvastam,ha lesz foga a szilikont akár le is haraphatja(remélem csak túlzás ez)

Maccs
CsincsiKép.Én is megsiratom ha az aranyhalaim közül elpusztul valamelyik,nevük is van külön-külön.Mókus imádja őket nézegetni,meg persze szeretné megkaparintani valamelyiketKép.Járóka ügyben teljesen elbizonytalanodtam,pedig holnap indulunk Ausztriába ott nagyon szépek vannak(+olcsóbb)etetőszéket is onnan hozunk.

Anita
AlvásKépKépKép.Még pár napig biztos oda lopódzol megnézni éjjel.Édesen "csúfolkodik" a csajszikaKép

Nikk
Apa tényleg telibe talált a meglepcsi úttal,ilyenkor feltöltődök sok pozitív energiávalKépKépKép

Kormi
Fogorvos nagyon rossz,de inkább most szenvedjünk,mint késöbb fog nélkül maradjunkKép.Míra csókoltatja Benedek völegénytKép

Andrea
Nagyon huncut pofikája van Áron babánakKép

Kyrandia
Nekem annó azt mondták,hogy nem kell más folyadék a tápszer mellet(kivéve ha láz,hányás van).Azóta sem fogad el teát,vizet max.egy jót gurgulázik vele aztán a képembe prüszköli és nagyokat kacag rajtam...

Lányok
Tegnap vettem neki Barack+alma babakajcit,hát azt úgy falta,hogy nem győztem lapátolni,aztán az üveg felénél nem mertem elsőre többet adni,volt nagy böbmi.hogy miért vetted el Anya?!Kép

Nagyon szép napot a topik összes gyönyörű babájának(persze az Anyuknak isKép)

Viola
h_viola

Egy gyors kérdés: amikor először próbáltak oldalra fordulni a gyerkőceitek, hogyan csinálták: ha pl. jobbra akartak fordulni, akkor "kirúgták" a bal lábukat, vagy pedig inkább "letámasztották", és úgy próbálták ellökni magukat?

Liv

Kép

Kép
liv

Viola! Mi Dórinak 2 éve nem vettünk járókát, mert tök nyugodt baba volt, nem mászott el semerre, nem szedegette össze a szöszöket a földről és nem ette meg. Akkor nem is vettünk járókát, úgy éreztük, hogy tök fölösleges. Nála tényleg az is volt. Viszont múlt héten kénytelenek voltunk venni egyet, mert Fanni állandóan vegyűjt mindent a szőnyegről és kapásból eszi meg; elmászik mindenfelé, ha csak fél percre is leteszem. Fanni "önveszélyes", nála nem merünk kockáztatni KépKépKép Azóta legalább nyugodtan el tudok menni vécére KépKépKép
Pocó

Kép
Kép
pocó

Noémi
Nagyon boldog 1/2 éves szülinapot Helénának!Kép(na ezért kéne a járóka nekünk is)
h_viola

Liv! Fanni balra kirúgta magát, jobbra kitámasztással fordult még a kezdetekkor KépKépKép

Pocó

Kép
Kép
pocó

Andrea! "Most folynak kísérletek arról, hogy okoz-e maradandó lelki traumát a dévény-torna"? Ne pánikoltass!!!!

Pocó, hány vagy bukik? Mert Dávid naponta 1x sugárban hány.

Maccs! Csincsillád: sajnálom!
Régi fotók, videók: én is épp a napokban néztem vissza. Nálunk még döbbenetesebb volt, gondolhatod. El se hittem, hogy a mostani 7,80 kg-os gyermekem az a 2 kg-os, pici, törékeny baba, akit hazahoztunk a kórházból.

Linato, jobbulást a gyerekeknek!

Liv

Kép

Kép
liv

Hát nem sugárban hány, az tény ( bár 2-3x azért olyan is volt ). Viszont amikor a kaja fele visszajön, azt nem bukásnak nevezném KépKépKép Na a lényeg: nem sugárban hányás, amit Fanni művel.

Kép
Kép
pocó

JObbulást mindenkinek! Vigyázzatok magatokra, csak most kezd majd tombolni az influ, ha kicsit enyhébb lesz az idő!Így én hidegpárti vagyok Kép

Maccs, sajnálom a csincsid. Én nem vagyok nagy állatbarát, de amikor a páromék snaucerjét műtétről vittük haza, majd elbőgtem magam. Arról nem is bveszélve, amikor le kellett fogni altatáshoz.

Látod, Liv, pedig mennyit aggódtál Kép És milyen gyorsan eltelt. A házunkban most született egy baba, két hét múlva jön elvileg a következő, és olyan furcsák a képek. Pedig a mieink is így néztek ki ősszel Kép

A képek tündériek Kép Én egyelőre várom haza a digigépünket Afrikából Kép Nálunk csak ő utazik.
Nekünk Mózival már az is túra, hogy Pesterzsébetről elmegyünk az Örsre az ikeába, kíváncsi vagyok, hogy ma hogyan boldogulunk.

Puzi mindenkinek! zsófi

ui: menetközeb veszek újságot, remélem 200-ból kijön, annyi az össz kp-m Kép
papzso

Pocó! Ma reggel Mózi is művelt hasonlót, nem buki volt, amikor darabosan jön vissza, hanem uaz a tejcsi jött vissza. Egyébként jól van, csak kevesebbet akar enni, én meg erőltetem, hogy még szopi, lehet, hogy ezt a többletet adta vissza.
papzso

Maccs Kép
lebukást vállaljuk Kép
Cincsilla Kép

Fantikbaba Kép
Örülök, hogy nem csak nálunk van cica!(Perzsa?)
A család - és a védőnő - kezdi elhinni, hogy lehet így is.
Kép

Anita Kép
El tudom képzelni, ahogy lánykád édesen alszik, te meg rohangálsz. Szerintem, ha észrevenné, jót mosolyogna. Kép
kyrandia

Ha már állatok, ééén iiiis! Kép
Nálunk cica nincs, viszont egy berni pásztor van. Dávid mostanában nagyon nézi, felfedezte, hogy rohangál körülötte valaki, aki nem Apa és nem Anya. Kép

Kép

Kép

Kép
liv

LivKép
Gyönyörű a kutyus,mi a neve?Itt a lakótelepen nem tartunk kutyát,de majd ha megnyerem a lottó ötöst és családiházba költözünk jöhetnek az ebekKépKépKép
Viola
h_viola

SziasztokKép

NoémiKép
Heléna lábkilógatós póza isteniKép És látom, hogy közben nagyon el van foglalva valamivelKép

CsajokKép
A cicák és a kutyus is gyönyörű.Kép

Én egyszeres kutya és kétszeres macsi gazdi vagyok. A cicák bent laktak velünk, amíg Pesten laktunk albérletekben. Aztán végre lett saját házikónk és itt kinti-benti macsik lettek. Viszont terhesség elején friss toxoplazma fertőzést állapítottak meg nálam. Ekkor teljesen kiköltöztettük őket. Illetve csináltunk nekik a tetőtérbe (ami most még csak padlás) külön feljárót. Oda felvittük nekik az összes játékukat, meg ülőkéjüket és most ott laknak. Szerencsére nagyon élvezik, így nem kell, hogy lelkifurdalásunk legyen. Természetesen amikor bezártuk előttük az ajtót, úgy elsirattuk őket a párommal, mintha soha többet nem látnánk őket. Pedig itt esznek a teraszon és felettünk laknak. Dehát az ember ilyen (úgy értem, aki így tudja szeretni a kis állatkáit). Pedig nem biztos, hogy tőlük kaptam a fertőzést, mert hosszú évek (7) óta velük élünk. Sőt, három különböző doki, három különböző véleményt mondott a leletemre. Tehát az sem biztos, hogy annyira friss fertőzés volt. Kaptam gyógyszert rá, amit a szülésig szedni kellett volna, de félidőben azt mondta a fődoki, hogy hagyjam abba, mert felesleges. Ti is látjátok, hogy milyen gyönyörű, egészséges lánykám született, hála az égnek és még ki tudja kinek.

Bocs, hogy ilyen hosszú voltam, de csak én és a párom tudott erről az egészről, mert a családot nem akartuk megijeszteni ezzel, azóta sem mondtuk el. Tudjátok, "nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek". Meg most már én is ki merem mondani, hogy semmi baja nem lett a babómnak. Persze a terhességet végigparáztamKép

Teszek fel én is fotót az állatkáimról, ha már így összejöttünk, mi gazdik.Kép

Zénó
Kép
Rumli
Kép
Kupi
Kép

Anita

KépKép
KépKép
vasani

Anita
Zénó úgy ahogy van ZABÁLNI való!!!Nagyon de nagyon IrígyKép vagyok,Én is akarok ilyen jópofa kutyust(okat)!!!!

Viola
h_viola

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?