Visszaolvastam és tudok normálisan írni végre.
Elég hosszúra sikeredett, bocsesz érte:
Nóri,
köszi az infót a leértékelésről, sajna nálunk nagyon hóvége van

.
Nekem is megadatott a lehetőség, hogy 6 hétig pihenhettem szülés után. Sokat számított. Ha tej-gondom volt, lepihentem és megoldódott a gond. Mindig vigyáztam, hogy ne hajtsam túl magam, mert a tej rovására ment sajna.
Utólag hogy látod, szükség volt a szülés beindítására?
Munka: köszi kérdésed, nagyon jó volt

! Jó volt Gergővel kettesben ilyen sokáig, jókat röhögtünk, adtam pár használható ötletet (érdekes, hogy anno ezek nem jutottak eszembe

), jöhet a vezérkar.
Még megyünk majd szerdán, vagy csütörtökön is, akkor Szegeden leszünk (a Belvárosban).
Nagyon elfáradtam, jólesett lepihenni. Eszter nagyon klasszul megvolt Anyukámmal, aminek örülök, így nyugodtan elengedem nyaralni is majd. Szerencsére imádják egymást, én mást sem hallok, csak Mama, meg Mama, mama, mama. Ha csörög a telefon, vagy kopognak, mindig Mama

.
És érdekes, mert Mamával mindig elalszik azonnal

.
Zoli hol tanít?
Tetszett, amit az áltsulis időkről írtál.
Eszter is akrobata alvás közben, olyan pozíciókban alszik, hogy csuda. És összevissza gurul az ágyában. Sztem azért is szeret a mi ágyunkon aludni, mert lehet pörögni (180x200 az ágyunk).
Bea,
látom, nem nyugis a 7végéd

.
Miért nem rakod be a főzős topicot a Kedvencek közé? AKkor nem kéne keresgetni.
Gabi3,
tegnap Algyőn voltunk Gergővel, figyeltelek a boltokban, de nem láttalak. Nem csuklottál

?
Enikő,
nem láttam a képeket a műsorban.
Viola szeret levegőn lenni?
Van erkélyetek?
Erika,
mit csinálsz Zsombón?
Versenyt sajnálom, azért ügyes - gondolom, nem mindenki indulhat rajta.
Én is voltam versenyen, de én a Ki tud többet a Szovjetunióról versenyen és ha jól emléxem, az élmezőnyben végzett a csapatunk

.
Karmen,
melyik fogacska kínozta a Kékszeműt?
A Babaház minden szombaton 11-kor van a kettesen.
Angéláék nem voltak - én is ezért nézem csak. Amúgy nem tetszik, nekem olyan szétesettnek tűnik a műsor.
Én is Laktoherbet ittam.
Ildi,
éjszaka

. Nem gondolkodtál még, hogy elviszed Noémit alváslaborba? Nem tudom, hogy birod, én már szétestem volna a helyedben.
Akartok tesót Noéminek?
Honnan vésted az agyadba a fogyókúrát? Mennyi idő alatt mennyit adtál le?
Tünde,
végre itt vagy

!
Tomika aranyos (Eszter is nyomja a telefonálást

), mint mindig. Milyen szekrényt vesztek és hol? Milyen alkoholmentes sört iszol?
Milyen Kálciumot szedsz?
Ági,
végre Te is előkerültél.
Kristóf hogy alszik mostanában?
Melinda,
az érzés miatt sajnállak, de Lottinak mindenképp jobb lesz (persze Neked is).
Mennyit kell benn feküdni?
Hol végzik a műtétet?
Angéla, Gabi3, Tünde!
Jó főzést és vendégséget Nektek!
Meli,
kitartás, mostmár tényleg nincs sok, hamarosan találkoztok Benivel!
Az orosházi sztorit hallottam, én 2-3 nappal a dolog után. A dokit át is helyezték Szentesre. Anyukám szomszédjának is ő (volt) a dokija. A tragédia után Szegedre átjött Sárihoz.
Azért tényleg, mik vannak

.
Vitamin:
nem írtam, hogy én vasat (Ferrofolgamma) + C-vitamint is szedtem még. Az Elevitet elkezdtem, de idegbajos lettem tőle, így abbahagytam. Most szedtem be a maradékot.
A védőnő azt mondta, elég, ha 1 doboz vitamint szedek egyszerre be, nem kell folyamatosan, majd fél év múlva lehet megint. Nem jó a túl sok vitamin sem.
Kriszti