Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Azt is mondhatnám, megnyugtat, hogy mást is nyomták, nyomják a babák. Mondjuk attól még fáj, de legalább nem vagyok egyedül. Persze azért nem kívánom senkinek.
Bennem az elejétől fogva így fexenek a babák. Kivéve, hogy Gergő megfordult és most mindketten fejvégűek lettek.
Szilvi!
Te most mennyi idős is vagy? Csak mert olyan soknak tűnik az a 20-30 deka, amennyit híznak a babóid.
Cat!
Én is meghívlak fagyizni, ha megjövendölöd a születési súlyukat
Claire!
Neked megköszönöm, ha megméred a párnát. Amúgy én kérdeztem
Nettke!
Sikerült végre összehozni a randevút a védőnénivel. Nekem amúgy azt mondta, hogy csütörtökön találkoztok, s ha kérdésem lenne, ugorjak be.
Ez a hó meg tényleg nem akar elmenni. De jövő héten csak összehozunk egy sétát
Most már én is érzem rendesen a súlyát a pocakomnak, úgyhogy gondolom, hogy a három gyerekkel még rosszabb lehet feküdni. Majd írj, h mizújs.
Az oltásos cikkeket rendszerint átugrom. Nem akarom magam elriasztani a kötelező oltásoktól.
Jaj, és a védőnénim is megkérdezte, hogy mikor fektet be az orvosom. Mert szerinte be fog. Már gyanús volt, hogy mindenkit befektetnek, csak engem nem. 10 nap múlva megyünk dokihoz, akkor megkérdezem, hogy mit gondol erről, mert nem szeretem az ilyen meglepiket.
Na, puszi mindenkinek és jó hétvégét!
Annamari
27+0