Melinda,
akkor ezek szerint befordult Ruben? Nem úgy volt, hogy faros? Vagy lemaradtam valamiről?
Hogy vannak? Voltál benn?
Lottika jobban van?
Azért jól eltitkoltátok egymást

!
Hajni,
gratu a vizsgához, ügyes voltál

.
Kössz a könyv-infót.
Gira,
hová költöztetek (utcára gondolok) ?
A méhen belüli kommunikáció nálunk is szuperul "bejött"

.
Mi is az utsó percben szereztünk be mindent azért, mert október végén költöztünk a lakásunkba (december elejére voltam kiírva). A minél kevesebb pakolnivaló miatt.
Nóri,
a pénteki éjszakánt brutál volt, az ágyat vissza is vittük, többet nem visszük át a mi szobánkban. Nem tudom, mi van Eszterrel, fenn volt vagy ötször, mind az ötször szopi. Már nagyon elég volt.
A szombati éjszaka tuti jól telt, egyszer volt fenn, szopi, majd el is aludt, nyomta fél hétig.
Nem tudom, mi történt Vele, hogy ennyiszer fenn van. Soha nem csinált ilyet.
Viszont alkalmazzuk a módszeredet - ebéd előtti séta. És szuper jól bevált

!
Eszter viselt dolgai:
jelez, ha kaki van (kaka és mutogat a pelusra), a formadobós gömbbe bele tudja rakni az adott formákat a megfelelő likba

, ma megkértem, h hozza oda nekem a távirgát - odahozta, kidobja a kukába a szemetet, megmondja, hány éves, telefonál, megmutatja a testrészeit, testápolózza magát (engem is

), elmutogat mindent, amit szeretne (inni, enni például). Megmutatja a zöldségeket (velem szokott főzni), saját magát Babának hívja (ezt pár napja figyeltem meg), integet, ha beérünk a boltba (ezt nem mindig), de ha kijövünk, szinte mindig.
Mosás után amikor kiszedem a ruhákat a gépből, megmondja, melyik kié (mama, pppa, baba, nyanya - ez én lennék).
Vettünk vízbázisú filcet (kössz az infót Gigi), most azzal "rajzol".
Ennyi jutott eszembe. Ha megkéem, h dolgokat ne bántson nem piszkálja, visszaviszi a helyére, odahozza nekem. Lecsatolja a pelust, a nacija egyik szárát felhúzza.
Puszit ad (nekem a legkevesebbet

) mindenhová. És nyomja a babaszöveget. Persze beszél is pár dolgot. Ja, a legújabb a tigrisbőgés, ilyenkor félni kell Tőle

.
Bocs, ha sok volt

.
Anita,
köszi a gratulát

. Mit szólt a Kedvesed amikor mondtad, h babát vársz?
Hajni, Gabi3,
az ágyat a soxori éjszakai ébredés miatt vittük át - hátha bejön. Nem jött be

.
Gabi3,
érdekes érzés volt és valahogy azt is "tudtam", hogy ha most... akkor tuti megfogan. Néha erősek a +érzéseim

.
Holnap megyünk vérvételre reggel (nem viszem éhgyomorra) - ill. délelőtt.
Nem tudjátok, mikor érdemes elmenni az eredményért? Nem szeretnénk órákat sorbanállni.
Kriszti
Bocs a sokért

.