A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Melinda,
gratulálok a Tesódnak!!! Jó egészséget kívánunk Nekik és sok boldogságot Kép!
Végül csaszi lett, vagy hüvelyi szülés?

Nóri,
majd írok én Eszterrel kapcsolatban, csak tegnap egész nap nem volt netünk.

Hajni,
hol vetted azt a könyvet?

Még vissza sem olvastam egészen.

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Melinda: Gratula tesódnéknak. Nagyon édes baba Ruben! Figyi az, hogy lehet, hogy a tesódat is meg Téged is Melindának hívnak?? KépKép

Gira: HOgy vagy?Kép

Puszka
Enikö

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Melinda: Gratula tesódnéknak. Nagyon édes baba Ruben! Figyi az, hogy lehet, hogy a tesódat is meg Téged is Melindának hívnak?? KépKép

Gira: HOgy vagy?Kép

Puszka
Enikö

ceniko
Szeged

Végre sikerült átköltöznünk a koliból a lakásba, úgyhogy most már egészen jól vagyok. Most már végre teljes odaadásommal készülgetek gyermekünk fogadására. Kelengyét válogatok, keresgélem, mi kellhet még... Nagyon élvezem.
Ti egyébként babonásak voltatok olyan szempontból, hogy nem vettetek semmit a gyereknek a születése előtt? A sógornőmék még egy kicsi zoknit se szereztek be... aztán, amikor a gyerek megszületett a tapasztalatlan apuka rohangált gyerekcuccok után. Ezt nem tartom épp ésszerű dolognak, de végül is annak is lehet értelme abban az esetben, ha rosszul alakulnak a dolgok. Én pl erre az esetre nem készülök. Kép
Babó is jól van. Érzi az új hely szellemét, mert majd' kiugrik a pocakomból. Máris nagyon vágyik szeretetre. Sose hittem volna, hogy ennyi valóságalapja van a méhen belüli kommunikációnak, ha nem magam tapasztalom, hogy hogyan feszíti oda kicsi testét, ahol simogatom Kép Nagyon jó érzés. Kép
Hétfőn megyek UH-ra, akkor majd új adatokkal tudok szolgálni a méreteiről.

Gira
Vendég

Végre sikerült átköltöznünk a koliból a lakásba, úgyhogy most már egészen jól vagyok. Most már végre teljes odaadásommal készülgetek gyermekünk fogadására. Kelengyét válogatok, keresgélem, mi kellhet még... Nagyon élvezem.
Ti egyébként babonásak voltatok olyan szempontból, hogy nem vettetek semmit a gyereknek a születése előtt? A sógornőmék még egy kicsi zoknit se szereztek be... aztán, amikor a gyerek megszületett a tapasztalatlan apuka rohangált gyerekcuccok után. Ezt nem tartom épp ésszerű dolognak, de végül is annak is lehet értelme abban az esetben, ha rosszul alakulnak a dolgok. Én pl erre az esetre nem készülök. Kép
Babó is jól van. Érzi az új hely szellemét, mert majd' kiugrik a pocakomból. Máris nagyon vágyik szeretetre. Sose hittem volna, hogy ennyi valóságalapja van a méhen belüli kommunikációnak, ha nem magam tapasztalom, hogy hogyan feszíti oda kicsi testét, ahol simogatom Kép Nagyon jó érzés. Kép
Hétfőn megyek UH-ra, akkor majd új adatokkal tudok szolgálni a méreteiről.

Gira
Vendég

Gratula Melindáéknak! Nem semmi neve van a babának! Kép

Gira!
Remélem nagyon jól fogjátok érezni magatokat az albiban!
off
A 122-ben ugye lecsavarva hagytátok a fűtést?

Nóri
norcee

Gratula Melindáéknak! Nem semmi neve van a babának! Kép

Gira!
Remélem nagyon jól fogjátok érezni magatokat az albiban!
off
A 122-ben ugye lecsavarva hagytátok a fűtést?

Nóri
norcee

Sziasztok!
Melinda, mégegyszer nagy gratula. Csodaszépek mindketten! Sok-sok tejcsit kívánok. Melyik szobában készült a kép? A klinikán már ilyen szép faágyak vannak??:-)))

Köszi mindenkinek, aki gondolt rám, 3-ast kaptam! Belehúztam rendesen, úgyhogy kicsit el is ment a kedvem, de ez a jegy tökéletesen megfelel.

Az "Anyu, taníts engem" szerintem minden könyvesboltban kapható, én spec a Bartók téren vettem annak idején abban a gombában. Ez egy sorozat egyébként, a hátuljában lehet róla olvasni. Ha valamit keresek, mostanság az Alexandriába szoktam menni, állítólag a Kárász utcai Móra könyvesbolt is hozzájuk tartozik, melegen ajánlom. Meg a könyvet is az elkötelezetteknek.

Gira, én is így éltem meg, ha a hasamra tettem a kezem, mindig ott rugdosott a nagylány. Aztán észrevettem, hogy a születése után is megmaradtak bizonyos mozgástípusok:-))
Hogy érzed magad egyébként? Babonás meg ne legyél, nehogy később derüljön ki, hogy valami hiányzik.
H
babamama

Sziasztok!
Melinda, mégegyszer nagy gratula. Csodaszépek mindketten! Sok-sok tejcsit kívánok. Melyik szobában készült a kép? A klinikán már ilyen szép faágyak vannak??:-)))

Köszi mindenkinek, aki gondolt rám, 3-ast kaptam! Belehúztam rendesen, úgyhogy kicsit el is ment a kedvem, de ez a jegy tökéletesen megfelel.

Az "Anyu, taníts engem" szerintem minden könyvesboltban kapható, én spec a Bartók téren vettem annak idején abban a gombában. Ez egy sorozat egyébként, a hátuljában lehet róla olvasni. Ha valamit keresek, mostanság az Alexandriába szoktam menni, állítólag a Kárász utcai Móra könyvesbolt is hozzájuk tartozik, melegen ajánlom. Meg a könyvet is az elkötelezetteknek.

Gira, én is így éltem meg, ha a hasamra tettem a kezem, mindig ott rugdosott a nagylány. Aztán észrevettem, hogy a születése után is megmaradtak bizonyos mozgástípusok:-))
Hogy érzed magad egyébként? Babonás meg ne legyél, nehogy később derüljön ki, hogy valami hiányzik.
H
babamama

Hajni!

Gratulálok!Jó az a hármas.Lesz még vizsgád?

Ildi
tfildiko

Hajni!

Gratulálok!Jó az a hármas.Lesz még vizsgád?

Ildi
tfildiko

Kriszti! Sima hüvelyi szülés volt.

Enikő! Csak én vagyok Melinda, a hugom Melissa.

Hajni! A megfigyelőben készült a kép.

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Kriszti! Sima hüvelyi szülés volt.

Enikő! Csak én vagyok Melinda, a hugom Melissa.

Hajni! A megfigyelőben készült a kép.

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Melinda,
akkor ezek szerint befordult Ruben? Nem úgy volt, hogy faros? Vagy lemaradtam valamiről?
Hogy vannak? Voltál benn?
Lottika jobban van?
Azért jól eltitkoltátok egymást Kép!

Hajni,
gratu a vizsgához, ügyes voltál Kép.
Kössz a könyv-infót.

Gira,
hová költöztetek (utcára gondolok) ?
A méhen belüli kommunikáció nálunk is szuperul "bejött" Kép.
Mi is az utsó percben szereztünk be mindent azért, mert október végén költöztünk a lakásunkba (december elejére voltam kiírva). A minél kevesebb pakolnivaló miatt.

Nóri,
a pénteki éjszakánt brutál volt, az ágyat vissza is vittük, többet nem visszük át a mi szobánkban. Nem tudom, mi van Eszterrel, fenn volt vagy ötször, mind az ötször szopi. Már nagyon elég volt.
A szombati éjszaka tuti jól telt, egyszer volt fenn, szopi, majd el is aludt, nyomta fél hétig.
Nem tudom, mi történt Vele, hogy ennyiszer fenn van. Soha nem csinált ilyet.
Viszont alkalmazzuk a módszeredet - ebéd előtti séta. És szuper jól bevált Kép!
Eszter viselt dolgai:
jelez, ha kaki van (kaka és mutogat a pelusra), a formadobós gömbbe bele tudja rakni az adott formákat a megfelelő likba Kép, ma megkértem, h hozza oda nekem a távirgát - odahozta, kidobja a kukába a szemetet, megmondja, hány éves, telefonál, megmutatja a testrészeit, testápolózza magát (engem is Kép), elmutogat mindent, amit szeretne (inni, enni például). Megmutatja a zöldségeket (velem szokott főzni), saját magát Babának hívja (ezt pár napja figyeltem meg), integet, ha beérünk a boltba (ezt nem mindig), de ha kijövünk, szinte mindig.
Mosás után amikor kiszedem a ruhákat a gépből, megmondja, melyik kié (mama, pppa, baba, nyanya - ez én lennék).
Vettünk vízbázisú filcet (kössz az infót Gigi), most azzal "rajzol".
Ennyi jutott eszembe. Ha megkéem, h dolgokat ne bántson nem piszkálja, visszaviszi a helyére, odahozza nekem. Lecsatolja a pelust, a nacija egyik szárát felhúzza.
Puszit ad (nekem a legkevesebbet Kép) mindenhová. És nyomja a babaszöveget. Persze beszél is pár dolgot. Ja, a legújabb a tigrisbőgés, ilyenkor félni kell Tőle Kép.
Bocs, ha sok volt Kép.

Anita,
köszi a gratulát Kép. Mit szólt a Kedvesed amikor mondtad, h babát vársz?

Hajni, Gabi3,
az ágyat a soxori éjszakai ébredés miatt vittük át - hátha bejön. Nem jött be Kép.

Gabi3,
érdekes érzés volt és valahogy azt is "tudtam", hogy ha most... akkor tuti megfogan. Néha erősek a +érzéseim Kép.

Holnap megyünk vérvételre reggel (nem viszem éhgyomorra) - ill. délelőtt.
Nem tudjátok, mikor érdemes elmenni az eredményért? Nem szeretnénk órákat sorbanállni.

Kriszti

Bocs a sokért Kép.

Kép

Kép
eszteranyu

Melinda,
akkor ezek szerint befordult Ruben? Nem úgy volt, hogy faros? Vagy lemaradtam valamiről?
Hogy vannak? Voltál benn?
Lottika jobban van?
Azért jól eltitkoltátok egymást Kép!

Hajni,
gratu a vizsgához, ügyes voltál Kép.
Kössz a könyv-infót.

Gira,
hová költöztetek (utcára gondolok) ?
A méhen belüli kommunikáció nálunk is szuperul "bejött" Kép.
Mi is az utsó percben szereztünk be mindent azért, mert október végén költöztünk a lakásunkba (december elejére voltam kiírva). A minél kevesebb pakolnivaló miatt.

Nóri,
a pénteki éjszakánt brutál volt, az ágyat vissza is vittük, többet nem visszük át a mi szobánkban. Nem tudom, mi van Eszterrel, fenn volt vagy ötször, mind az ötször szopi. Már nagyon elég volt.
A szombati éjszaka tuti jól telt, egyszer volt fenn, szopi, majd el is aludt, nyomta fél hétig.
Nem tudom, mi történt Vele, hogy ennyiszer fenn van. Soha nem csinált ilyet.
Viszont alkalmazzuk a módszeredet - ebéd előtti séta. És szuper jól bevált Kép!
Eszter viselt dolgai:
jelez, ha kaki van (kaka és mutogat a pelusra), a formadobós gömbbe bele tudja rakni az adott formákat a megfelelő likba Kép, ma megkértem, h hozza oda nekem a távirgát - odahozta, kidobja a kukába a szemetet, megmondja, hány éves, telefonál, megmutatja a testrészeit, testápolózza magát (engem is Kép), elmutogat mindent, amit szeretne (inni, enni például). Megmutatja a zöldségeket (velem szokott főzni), saját magát Babának hívja (ezt pár napja figyeltem meg), integet, ha beérünk a boltba (ezt nem mindig), de ha kijövünk, szinte mindig.
Mosás után amikor kiszedem a ruhákat a gépből, megmondja, melyik kié (mama, pppa, baba, nyanya - ez én lennék).
Vettünk vízbázisú filcet (kössz az infót Gigi), most azzal "rajzol".
Ennyi jutott eszembe. Ha megkéem, h dolgokat ne bántson nem piszkálja, visszaviszi a helyére, odahozza nekem. Lecsatolja a pelust, a nacija egyik szárát felhúzza.
Puszit ad (nekem a legkevesebbet Kép) mindenhová. És nyomja a babaszöveget. Persze beszél is pár dolgot. Ja, a legújabb a tigrisbőgés, ilyenkor félni kell Tőle Kép.
Bocs, ha sok volt Kép.

Anita,
köszi a gratulát Kép. Mit szólt a Kedvesed amikor mondtad, h babát vársz?

Hajni, Gabi3,
az ágyat a soxori éjszakai ébredés miatt vittük át - hátha bejön. Nem jött be Kép.

Gabi3,
érdekes érzés volt és valahogy azt is "tudtam", hogy ha most... akkor tuti megfogan. Néha erősek a +érzéseim Kép.

Holnap megyünk vérvételre reggel (nem viszem éhgyomorra) - ill. délelőtt.
Nem tudjátok, mikor érdemes elmenni az eredményért? Nem szeretnénk órákat sorbanállni.

Kriszti

Bocs a sokért Kép.

Kép

Kép
eszteranyu

Melinda! Gratula Melissának Rubenhez!Kép

Gira! Jó készülődést, mikorra is vagy kiírva?

Kriszti, nagyon ügyes Esztike! Kép
Szerintem dél körül nincsenek sokan, én is akkor voltam, nem kellett sokat várnom.

Ági, merre vagy?

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Melinda! Gratula Melissának Rubenhez!Kép

Gira! Jó készülődést, mikorra is vagy kiírva?

Kriszti, nagyon ügyes Esztike! Kép
Szerintem dél körül nincsenek sokan, én is akkor voltam, nem kellett sokat várnom.

Ági, merre vagy?

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Kriszti! De igen, faros volt,de megfordult.KépKép
Anyuval bent voltuk a szülőszoba előtt, ott izgultuk.
Lottika jobban van, de még mindig kényes kérdés az evés.

Lottika már adott becenevet az uncsitesónak: RUBINIK. Édes, nem?!KépKép

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Kriszti! De igen, faros volt,de megfordult.KépKép
Anyuval bent voltuk a szülőszoba előtt, ott izgultuk.
Lottika jobban van, de még mindig kényes kérdés az evés.

Lottika már adott becenevet az uncsitesónak: RUBINIK. Édes, nem?!KépKép

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Melinda,
aranyos Lottika Kép.

Gerika,
köszönöm Kép.

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Melinda,
aranyos Lottika Kép.

Gerika,
köszönöm Kép.

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Nóri! Orsit sose viszem ki magammal, ha igen akkor meg bekötöm az etetöszékbe. Igy mi nem teregetünk meg ilyesmi. Szereti nézni az állatokat, mondom keresse meg a cicát, malacot stb. ha megtalálja megtapsolja magát, akkor mondom is ügyes. Néha azért rossz helyen nyitja ki a könyvet de egész jol megy már nekiKép
Tudja mit nem szabad elvennie, nálunk elöl van a CD, kazetta egy csomo, a polcon fényképtartók, kagylók. Tudja mihez nem szabad nyulni. Ha valami olyat csinál amit nem szabad rászolok és abbahagyja, ált. elég szofogado. Beszélni nem tud, de a kedvence ha számolok neki.
A hasát meg tudja mutatni, magán mást nem, de a játékoknak tudja a szemét, orrát, fülét hol van.
A játékokat már régen felismeri, ha mondom megkeresi amit akarok. Felismeri a képeket, melyik mesefigura hol van, tudja azt is melyik könyvben. Menni nem szeret, ha akar végigmegy a szobán de ált. mászik kényelmesebb neki, meg gyorsabbKép Ja meg tudja melyik ennivalot szereti, ha eszünk mindig mondom elöbb mit fogok adni, az alapján dönti el kinyitja-e a szájátKép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Nóri! Orsit sose viszem ki magammal, ha igen akkor meg bekötöm az etetöszékbe. Igy mi nem teregetünk meg ilyesmi. Szereti nézni az állatokat, mondom keresse meg a cicát, malacot stb. ha megtalálja megtapsolja magát, akkor mondom is ügyes. Néha azért rossz helyen nyitja ki a könyvet de egész jol megy már nekiKép
Tudja mit nem szabad elvennie, nálunk elöl van a CD, kazetta egy csomo, a polcon fényképtartók, kagylók. Tudja mihez nem szabad nyulni. Ha valami olyat csinál amit nem szabad rászolok és abbahagyja, ált. elég szofogado. Beszélni nem tud, de a kedvence ha számolok neki.
A hasát meg tudja mutatni, magán mást nem, de a játékoknak tudja a szemét, orrát, fülét hol van.
A játékokat már régen felismeri, ha mondom megkeresi amit akarok. Felismeri a képeket, melyik mesefigura hol van, tudja azt is melyik könyvben. Menni nem szeret, ha akar végigmegy a szobán de ált. mászik kényelmesebb neki, meg gyorsabbKép Ja meg tudja melyik ennivalot szereti, ha eszünk mindig mondom elöbb mit fogok adni, az alapján dönti el kinyitja-e a szájátKép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Nóri,
elfelejtettem még 1 fontos dolgot írni. Eszter mindent törölget. Ha lecsöppen a víz, addig nem nyugszik amíg le nem törli az asztalról/lábáról/földről. Mindent törölget, mint az állat, közben úgy jár a kis teste, mintha tvisztelne Kép.

Kriszti

Ps,
most 7-től a Naplóban lesz szó a gázos bébiételekről.

Kép

Kép
eszteranyu

Nóri,
elfelejtettem még 1 fontos dolgot írni. Eszter mindent törölget. Ha lecsöppen a víz, addig nem nyugszik amíg le nem törli az asztalról/lábáról/földről. Mindent törölget, mint az állat, közben úgy jár a kis teste, mintha tvisztelne Kép.

Kriszti

Ps,
most 7-től a Naplóban lesz szó a gázos bébiételekről.

Kép

Kép
eszteranyu

Erika!

Köszi,hogy félrerakattad a jegyet.

Melinda!

Nagyon édes a Lottika,jó nevet talált ki az unokatesójának.

Kármen,Kriszti!

Ügyesek a lányaitok.

Ildi
tfildiko

Erika!

Köszi,hogy félrerakattad a jegyet.

Melinda!

Nagyon édes a Lottika,jó nevet talált ki az unokatesójának.

Kármen,Kriszti!

Ügyesek a lányaitok.

Ildi
tfildiko

Sziasztok!
Itt vagyok, csak keves idom volt irni.

Melindak, gratula Rubenhez, de jo, hogy minden renben volt! Lottika nagyon edes, jo a becenev! Kép

Hajni, ugyes vagy, gondoltam, hogy sikerulni fog. Kép

Kriszta, nagyon ugyes Eszter, hogy mar ennyi mindent csinal. Azert nem semmi, hogy meg ilyen idoben is kint teregetsz. Megszaradnak igy a ruhak?

Erika, Petinek is gratula, hogy tovabbjutott.

Gira, mi a 6. honaptol kezdtuk el megvenni a babacuccost, mindenfelekeppen ott akartam lenni a vasarlasnal.

Seri, ha meg mindig nyugos Csilla probald meg betekerni pledbe, vagy esetleg a polyat is kiprobalhatjatok.

Mi megvagyunk, Krsitofnak kibujt meg egy ragofoga, meg ma jot esett a jegen, tiszta seb az orra korul. O is egyre tobb mindent mond, mar meg sem tudnam szamolni.

Agi
agi77

Sziasztok!
Itt vagyok, csak keves idom volt irni.

Melindak, gratula Rubenhez, de jo, hogy minden renben volt! Lottika nagyon edes, jo a becenev! Kép

Hajni, ugyes vagy, gondoltam, hogy sikerulni fog. Kép

Kriszta, nagyon ugyes Eszter, hogy mar ennyi mindent csinal. Azert nem semmi, hogy meg ilyen idoben is kint teregetsz. Megszaradnak igy a ruhak?

Erika, Petinek is gratula, hogy tovabbjutott.

Gira, mi a 6. honaptol kezdtuk el megvenni a babacuccost, mindenfelekeppen ott akartam lenni a vasarlasnal.

Seri, ha meg mindig nyugos Csilla probald meg betekerni pledbe, vagy esetleg a polyat is kiprobalhatjatok.

Mi megvagyunk, Krsitofnak kibujt meg egy ragofoga, meg ma jot esett a jegen, tiszta seb az orra korul. O is egyre tobb mindent mond, mar meg sem tudnam szamolni.

Agi
agi77

Melinda,
gratula a tesódnak!

Kriszti,
nagyon ügyes már az Eszrerke! Kép

Képzeljétek, nem vettem meg a TAGA kocsit, mert az utolsó pillanatban befutott egy PP Aria ajánlat, 20 ezer Ft-ért. Szinte nem is használták a kocsit, mert a gyerek nem maradt meg benne. Tök szép állapotban van és mivel a hétvégén Bp-en voltunk, el is tudtuk hozni. Kép Kép
Olyan klassz kis kocsi, mindenkinek csak ajánlani tudom. Újonnan baromi drága, de használtan is tuti ki lehet fogni jobb darabot. Gyerekestül simán fel tudam emelni és le-fel cipelni több lépcson is. Nem lehet mondjuk totál ledönteni, de így is tud benne aludni Jozsó ha nagyon muszáj. Mondjuk ez nem a sétáltatós kocsink lesz, hanem a lóti futi kocsi. Kép

Jozsó alvási szokása sajna nem a legtutibb, éjjel mindig mellettem köt most már ki, elalszik 8 körül cicin a saját ágyában, legkésobb 3-kor átviszem magamhoz, ahol van, amikor óránként felsír, feláll, felül, olyankor le kell nyomni, simizni, magamhoz húzni és alszik. Csak rohadt fárasztó, hogy mire én is visszaalszom, újból felébred. Kép
Vendég

Melinda,
gratula a tesódnak!

Kriszti,
nagyon ügyes már az Eszrerke! Kép

Képzeljétek, nem vettem meg a TAGA kocsit, mert az utolsó pillanatban befutott egy PP Aria ajánlat, 20 ezer Ft-ért. Szinte nem is használták a kocsit, mert a gyerek nem maradt meg benne. Tök szép állapotban van és mivel a hétvégén Bp-en voltunk, el is tudtuk hozni. Kép Kép
Olyan klassz kis kocsi, mindenkinek csak ajánlani tudom. Újonnan baromi drága, de használtan is tuti ki lehet fogni jobb darabot. Gyerekestül simán fel tudam emelni és le-fel cipelni több lépcson is. Nem lehet mondjuk totál ledönteni, de így is tud benne aludni Jozsó ha nagyon muszáj. Mondjuk ez nem a sétáltatós kocsink lesz, hanem a lóti futi kocsi. Kép

Jozsó alvási szokása sajna nem a legtutibb, éjjel mindig mellettem köt most már ki, elalszik 8 körül cicin a saját ágyában, legkésobb 3-kor átviszem magamhoz, ahol van, amikor óránként felsír, feláll, felül, olyankor le kell nyomni, simizni, magamhoz húzni és alszik. Csak rohadt fárasztó, hogy mire én is visszaalszom, újból felébred. Kép
Vendég

Sziasztok!
Melinda:Akkor bocs, azt hittem a Meli az a Melinda becézése. Vagyis nekem azKép Így már világos a rokoni kapcsolat Kép
RubinikKép Édes a csajod! Kép

Gira: Én is mindent megvettem kb a 6. hónaptól, mint Ági! Nem vagyok babonás. Sztem hülyeség semmit sem venni, mert szülés után elég macerás lenne, fájó gátsebbel, hulla fáradtan a pici babával babacuccok után rohangálni...
Örülök, hogy jól vagytok és manó szorgalmasan mocorog a pocakodban! Kép Várjuk a méreteket és az újabb infókat Picúrról Kép

Kriszta: Édes lehet Eszter ahogy twisztelKép Az én lányom is ilyen takarítós volt és most is az. Ha pl ebéd közben lecsöppen egy csepp limonádé az asztalra, addig nem hagy békén, amíg le nem törlöm vagy Ö le nem törli. Ezt a rendmániát tölem örökölte Kép

Ági: Kristófnak gyógypuszik mennek a pofijára...

Ma mentünk a tecsóba, és babakocsiba toltuk ugye Violát, Bogi pedig gyalog jött velünk.Egyszer csak egy taxis majdnem elütött bennünket (a járdán), mert farolt és nem tünt fel neki, hogy ott állunk.De tényleg csak nagyon kicsin múlott... Hát, ideges lettem egy icipicit (bakker nemigaz, hogy még a járdán sem vagyunk biztonságban) és elkezdtem kiabálni neki, hogy álljon meg, meg bunkó nem lát a szemétöl, s*ggfej...stb, hát szóval izé, nem válogattam meg a szavaimatKép. Állati ideges lettem hirtelen, na, hát bárkivel elöfordul az ilyen.Föleg velem amilyen "hirtelen" vagyok. Na a lényeg, hogy Bogi rámszólt, hogy anya a szádra ütök ha ilyen csúnyákat mondaszKép irgumgurgum!KépKép
Csak lestem. Basszus majdnem elütött bennünket az az állat, erre még én vagyok lecseszve, hogy csúnyákat mondok felháborodásomban...KépKép Nahh, végül is igaza volt a Boginak szó se róla, csak hát..hna...Kép

Na megyek szétnézek még kicsit a netenKép
Puszka

ceniko
Szeged

Sziasztok!
Melinda:Akkor bocs, azt hittem a Meli az a Melinda becézése. Vagyis nekem azKép Így már világos a rokoni kapcsolat Kép
RubinikKép Édes a csajod! Kép

Gira: Én is mindent megvettem kb a 6. hónaptól, mint Ági! Nem vagyok babonás. Sztem hülyeség semmit sem venni, mert szülés után elég macerás lenne, fájó gátsebbel, hulla fáradtan a pici babával babacuccok után rohangálni...
Örülök, hogy jól vagytok és manó szorgalmasan mocorog a pocakodban! Kép Várjuk a méreteket és az újabb infókat Picúrról Kép

Kriszta: Édes lehet Eszter ahogy twisztelKép Az én lányom is ilyen takarítós volt és most is az. Ha pl ebéd közben lecsöppen egy csepp limonádé az asztalra, addig nem hagy békén, amíg le nem törlöm vagy Ö le nem törli. Ezt a rendmániát tölem örökölte Kép

Ági: Kristófnak gyógypuszik mennek a pofijára...

Ma mentünk a tecsóba, és babakocsiba toltuk ugye Violát, Bogi pedig gyalog jött velünk.Egyszer csak egy taxis majdnem elütött bennünket (a járdán), mert farolt és nem tünt fel neki, hogy ott állunk.De tényleg csak nagyon kicsin múlott... Hát, ideges lettem egy icipicit (bakker nemigaz, hogy még a járdán sem vagyunk biztonságban) és elkezdtem kiabálni neki, hogy álljon meg, meg bunkó nem lát a szemétöl, s*ggfej...stb, hát szóval izé, nem válogattam meg a szavaimatKép. Állati ideges lettem hirtelen, na, hát bárkivel elöfordul az ilyen.Föleg velem amilyen "hirtelen" vagyok. Na a lényeg, hogy Bogi rámszólt, hogy anya a szádra ütök ha ilyen csúnyákat mondaszKép irgumgurgum!KépKép
Csak lestem. Basszus majdnem elütött bennünket az az állat, erre még én vagyok lecseszve, hogy csúnyákat mondok felháborodásomban...KépKép Nahh, végül is igaza volt a Boginak szó se róla, csak hát..hna...Kép

Na megyek szétnézek még kicsit a netenKép
Puszka

ceniko
Szeged

Dancsi,

köszi Kép a dícséretet.
Alvás: együttérzek Veled...
Kocsi: sok sikert hozzá.
De jó Nektek, voltatok Pesten.
Remélem, Apánk megkapja a személyautót a cégtől és mi is ki tudunk végre mozdulni.
Mindig menősek voltunk, mióta Eszter megérkezett állandóan itthon vagyunk.
De ha lesz autó... Kép

Ági,
szeretek kinn teregetni, klasszul átfújja a ruhákat a szellő, meg a levegő.
Megszárad egész jól, éjszakára telerakom a lakást a behozott ruhákkal (pl. járókára is jut - Ildi! Kép és isteni illat lesz benn. Mintha egész nap szellőztettem volna.
Érdekes, de tényle száradnak kinn.
Kristóf nózijára: Kép.
Alvás milyen Nálatok? Szopi még mindig sok van?

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Dancsi,

köszi Kép a dícséretet.
Alvás: együttérzek Veled...
Kocsi: sok sikert hozzá.
De jó Nektek, voltatok Pesten.
Remélem, Apánk megkapja a személyautót a cégtől és mi is ki tudunk végre mozdulni.
Mindig menősek voltunk, mióta Eszter megérkezett állandóan itthon vagyunk.
De ha lesz autó... Kép

Ági,
szeretek kinn teregetni, klasszul átfújja a ruhákat a szellő, meg a levegő.
Megszárad egész jól, éjszakára telerakom a lakást a behozott ruhákkal (pl. járókára is jut - Ildi! Kép és isteni illat lesz benn. Mintha egész nap szellőztettem volna.
Érdekes, de tényle száradnak kinn.
Kristóf nózijára: Kép.
Alvás milyen Nálatok? Szopi még mindig sok van?

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

el is felejtettem a nagy újságot! Jozsó péntek óta egyáltalán nem kúszik, csak mászik! Kép Majd' 4 hónapig kommandózott. Már azt hitte mindenki, hogy egyáltalán nem fog mászni.

Kriszti,
hogy szúrod be ezeket a smile-kat?
Vendég

el is felejtettem a nagy újságot! Jozsó péntek óta egyáltalán nem kúszik, csak mászik! Kép Majd' 4 hónapig kommandózott. Már azt hitte mindenki, hogy egyáltalán nem fog mászni.

Kriszti,
hogy szúrod be ezeket a smile-kat?
Vendég

Enikő,
teljesen igazad van, én is jártam már úgy, hogy félre kellett állnom a járdán, mert jött az autó.
Bogid tündéri módon megmondta Neked a frankót Kép!
Violád hogy van?
Egyébként én is csak lestem, h Melindának hogy lehet a tesója is Melinda Kép?
Jól becserkésztek minket Kép.

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Enikő,
teljesen igazad van, én is jártam már úgy, hogy félre kellett állnom a járdán, mert jött az autó.
Bogid tündéri módon megmondta Neked a frankót Kép!
Violád hogy van?
Egyébként én is csak lestem, h Melindának hogy lehet a tesója is Melinda Kép?
Jól becserkésztek minket Kép.

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Dancsi,
ügyes a Srácod Kép!
Akkor nem is fogod már a "kommandózik" szót használni? Nekem nagyon tetszik!
Azt mondta a védőnőm, h akkor gázos a kölykök alvása, ha valami új fejlődési dolog van a háttérben.
Eszter elindult, Jozsó pedig mászik. Vagy mitől volt a múltkor sírós? A foga mistt végülis?

1-2 hete gyakorlom a dolgot, több oldalas szövegem is van róla, majd átküldöm mélen, ha akarod.
A smile-ra magamtól jöttem rá, gondoltam, ha másnak sikerül, nekem is fog.

Csajok, én úgy innék jó sok tejszínhabbal egy nagy bögre gyenge kávét. Olyan éppenhogy kávéízre vágyom Kép.

Kép

Kép
eszteranyu

Dancsi,
ügyes a Srácod Kép!
Akkor nem is fogod már a "kommandózik" szót használni? Nekem nagyon tetszik!
Azt mondta a védőnőm, h akkor gázos a kölykök alvása, ha valami új fejlődési dolog van a háttérben.
Eszter elindult, Jozsó pedig mászik. Vagy mitől volt a múltkor sírós? A foga mistt végülis?

1-2 hete gyakorlom a dolgot, több oldalas szövegem is van róla, majd átküldöm mélen, ha akarod.
A smile-ra magamtól jöttem rá, gondoltam, ha másnak sikerül, nekem is fog.

Csajok, én úgy innék jó sok tejszínhabbal egy nagy bögre gyenge kávét. Olyan éppenhogy kávéízre vágyom Kép.

Kép

Kép
eszteranyu

Kriszti,
nem jött új foga Jozsónak. Mászni eddig is tudott, csak nem akart. Néha néha eddig is mászott, de mindig átváltott kúszásba.
Mindenre próbálunk magyarázatot találni, hogy miért dila a baba, pedig szerintem a legtöbbször nincs is különösebb oka.

Tényleg érdekelne, hogy csinálsz színes betut, meg hogy hogyan szúrod be ezeket a sime-kat. Ha van kedved átküldheted.

Miért ne ihatnál kávét? Én mondjuk nem kávázom, de amikor napokig nem aludtam, nyomattam reggel magamnak egy méregeros kávét.

Eniko,
bunkó autós sztori. Kép
De te influenza járvány idején Tesco-ba mész egy egy hós bébibel? Én tuti nem mennék. Nem tud ilyenkor valaki vigyázni rá?
Vendég

Kriszti,
nem jött új foga Jozsónak. Mászni eddig is tudott, csak nem akart. Néha néha eddig is mászott, de mindig átváltott kúszásba.
Mindenre próbálunk magyarázatot találni, hogy miért dila a baba, pedig szerintem a legtöbbször nincs is különösebb oka.

Tényleg érdekelne, hogy csinálsz színes betut, meg hogy hogyan szúrod be ezeket a sime-kat. Ha van kedved átküldheted.

Miért ne ihatnál kávét? Én mondjuk nem kávázom, de amikor napokig nem aludtam, nyomattam reggel magamnak egy méregeros kávét.

Eniko,
bunkó autós sztori. Kép
De te influenza járvány idején Tesco-ba mész egy egy hós bébibel? Én tuti nem mennék. Nem tud ilyenkor valaki vigyázni rá?
Vendég

<font color="ff6000">Dancsi,
dobj egy mélcímet és küldöm az anyagot Kép. A profilodban nem találtam.
Most megyek alunni, de holnap küldöm, jó?</font>

Kép

Kép
eszteranyu

<font color="ff6000">Dancsi,
dobj egy mélcímet és küldöm az anyagot Kép. A profilodban nem találtam.
Most megyek alunni, de holnap küldöm, jó?</font>

Kép

Kép
eszteranyu

Ugye nem felejtettétek el?

https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/69090/149626.html?1106752673

Jöhetnek a receptek!

Kép

Kép
eszteranyu

Sziasztok!

Melinda és Meli! Nagy-nagy gratula Rubenhez! Nagyon szép nevet választottatok! Melinek gyors felépülést és sok tejcsit kívánok!

Hajni: Én is szeretem az anya taníts engem könyvet.
Gratu a vizsihez!

Karmen:A fájásoknak jóékony hatása van, segíti és előremozdítja a szülést. Fájdalmas, de megéri. Nekem Flóval az utolsó 1-fél órában volt erős fájásom, Bátorral az utolsó 10 percben. A tolófájások teljesen máshogyan fájnak.

Kriszti: Én szoktam kapucsínót inni, csak úgy lájtosan. Több tej, kevés kapu. Az elején lelkiismeret furim volt, de Bátort nem nagyon zavarta. Flóra születése óta nem kávézom, pedig előtte nem tudtam úgy felkelni,hogy ne igyak egy kávét.

Dancsi: De jó, hogy szereztél jóáron kocsit!

Nóri:Sztem Léna egyáltalán nincsen lemaradva, sőt...

Ez a hétvégi hóesés...Már megint elmaradt a köszöntés.

Gabi3
inecsg

Eniko, Kriszti, koszonjuk a gyogypuszikat, majd holnap tovabbitom oket. Kép

Eniko, azert nem semmi milyen autosok vannak. Talaltal szekrenyt? Mar nekem is elegem van a jatektengerbol, de a polcokon sem ferne el tul sok minden. Mi dobozokban taroljuk a jatekokat, igy aranylag keves helyet foglalnak. Kaptunk viszont egy satrat, ez elfoglalja a nappali felet. Gondoltam Voliara 4-en. Kép

Kriszta, azert tegnap eleg brutal volt a hoesesben latni a ruhaitokat. Kép De ha azt mondod, hogy megszaradtak elhiszem. Kép Az ejszakaink koszi egesz jok, kiveve azt, hogy jol kicsesztunk magunkkal, mert letesszuk a gyereket 8-kor, mi meg ejfel utan fekszunk. Csak kb 2 keles van, ezt ki lehet birni. Szopi: ejszaka 2, plusz reggel, delben, este, meg az extra kivansagok delelott, delutan, meg amikor eszebe jut. Kép
Esetleg nekem is elkuldened a gif-es tudomanyodat? Kép koszi: agi77@vipmail.hu

Dancsi, orulok a babakocsitoknak! Esetleg majd csatlakozunk tavasszal a belvarosi setatokhoz. Kép Biztos, hogy mi is gyakrabban megyunk, ha jo ido lesz.

Nori, jokkal ijesztget a vedonotok! Ne hallgass ra, Lena szuper ugyes mindenben.

Na megyek, ma koran fekszunk.
Agi
agi77

Dancsi!

Milyen volt Pesten?
Gratulálok a mászáshoz.Nagyon ügyes a Jozsó.
Nálunk mászás még nincs.Állni viszont úgy áll,hogy már csak egyik kezével támaszkodik.És egyre többet gügyög.Már ilyeneket is mond:baba,bebe...
Örülök,hogy szép és jó babakocsit sikerült vennetek.

Kriszti!

Egy kicsit használjuk a járókát.Pár percet eljátszik benne.Abban gyakorolja az esést.És hogy 1 kézzel kapaszkodik.Már többször elengedte mindkét kezét,de hatalmas esés lett belőle.Már beszereztünk egy piros foltot a fején.

Ági!

Szegény Kristóf!Remélem,hogy gyorsan rendbejön az orra.

Enikő!

Annyira édes a Bogi.Mennyit szopikázik a Viola?Ha kell,szívesen kölcsönadom a mérleget.Ma hozzák vissza.Szólj,ha kell pár napra.

Ildi
tfildiko

Kriszti,
bordaniella@tvnetwork.hu

Ildi,
jó volt Pesten csak fárasztó. Ne aggódj, fog mászni a Noémi, Jozsó is 10 hósan kezdte, annak ellenére, hogy baromi hamar kezdett kúszni, forogni, felülni, felállni.
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?