A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Na, kismama koran kelt, mar itt is vagyok!!!!!!

Hat nekem is ugyanez az erzes volt, ugyhogy Agi, ne aggodjal, nem vagy hulye, ez termeszetes. Sot a ferjem is mindig nagyon szuros szemmel nezett, amikor masnak lattuk a babajat, neha meg en csititgattam ot, hogy nyugi, nekunk is lesz...
Szoval lassan, ahogy mulik az ido, az ember egyre jobban megszokja, es mar nem sirdogal, hanem csak nezi, nezi, aztan tudja, hogy neki is lesz. En is ezt ereztem mar az utobbi idoben, aztan tessek, lett is!!!!
Lanyok reggelente ugy faj a mellem, komolyan, hogy alig birok fekudni az agyban, ugye nem baj, hogy ezt ide leirom nektek? Pedig aztan nincsen nagy nekem.... Kimegyek ejszaka 3-szor pisilni, eddig nem volt ilyen soha, es kozben is alig birok kikelni az egybol, mert ugy faj... Jo, mondjuk orulok is neki, mert legalabb erzem, hogy valami mas van mostKép Na, meg napkozben jol vagyok...
Ja, meg a ferjem is orultul orul, hogy megnottek a cickoim, nagyon tetszik nekiKép

Hajni!

37 nap mulva lehet hogy ott tartassz ahol en most!!!!!!! Kitartas!!!!

Mili!

Ez a dugos cucc nekem is furcsa, de biztos tobbfelekeppen csinaljak az inszemet. Nekem is volt 5 inszemem, de dugot nem kaptam, nem folyt ki egyebkent, nem volt vele semmi gond. En 10 percet fekudhettem, de aztan mentem dolgozni. Felemelo volt!!!!!!

Anna!

A recept ugy szol, hogy vegy egy kis aloet, egy kis Avivat, egy kis stresszmentes munkahelyet, egy kis talpmasszirt, meg a Jonas naptart, aztan mar kesz is a baba! De lehet hogy eleg ennek a fele is, csak en biztosra akartam menni!

Dobj egy mailt, irok reszleteket, Annuska!!!!!

dodo32@freemail.hu

pusz

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Dodo dobtam neked e-mailt tegnap, igaz majd csak hétfőn tudom megnézni a választ, mert megyünk a szülőkhöz haza hétvégére.

Kép

Kép
pkagi

WishKép, MiliKép hogy vagytok????????

Barbi te mikor is mész pontosan inszemre. Most valahogy ugye?

Kép

Kép
pkagi

Agi!

Koszi, lattam a mailt, valaszolok is es akkor majd talalkozunk!

Wish!

Mi van veled, tenyleg????? Irjal nekunk!!!!!

KépKép
Kép
dodo32

Zituska
Jó is lenne a 30. cn,
Javíts ki, ma vagyon a 4. cn-on.

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Lányok Kép valami őrült hülye dolog történt ma reggel velem. Nyugtassatok meg kérlek!

Lehet, hogy a hormonok hatása, vagy egyszerűen őrült vagyok, ma reggel iszonyúan összebalhéztam a férjemmel, de csak olyan "síri csend" módján, aztán mikor elment, rámtört a hiszti meg a sírógörcs. Egy órán keresztül zokogtam meg remegtem az idegességtől. És senki se volt ott velem. Mostanra már megnyugodtam kicsit, de a telefonomat is összetörtem kínomban, úgyhogy senki se ér el ma telefonon. Nem is baj. A szemem meg úgy be van dagadva, mintha pollen alergiával küszködnék napok óta. Elkezdett szúrkálni a hasam, de remélem, hogy csak beképzelem. Ugye nem lesz semmi baja a babának? Ma töltöm a 6. hetet. Kérlek szorítsatok, hogy minden rendben legyen! Ráadásul olyan pocsék hangulatban vagyok, hogy bármikor el tudnám sírni magam. Most is. Két és fél év próbálkozás után végre sikerül teherbe esnem és akkor a hülye férjem meg sértődőst játszik kora reggel, amin persze jól felhúztam magam. Ahelyett hogy elküldtem volna a francba, mint magamba tartom.

Ne haragudjatok az offért, de ugye minden rendben lesz?

Pusz
Noémi
Vendég

Noémi Kép
Nyugi Kép
Egyébkén biztosan a hormonok játszanak veled, hogy érzékenyebb vagy, de most az a legfontosabb, hogy nyugodj meg. Kérd meg a párod legyen most egy kicsit elnézőbb és türelmesbb veled, mert most sokkal érzékenyebben reagálsz a dolgokra. Biztosan megérti majd.

Kép

Kép
pkagi

Noémi .)

Dolgoznak a hormonok....

Ne aggódj, nem lesz semmi gond, nyugodj meg. Délután majd kibékültök.

Kép

Katie
katie

Kedeves NoémiKép
Biztos hogy a hormonok játéka szórakozik veled. Nálam ugyanígy volt. A párom utólag bevallotta, hogy voltak velem nehéz pillanatai, a pár hetem alatt. Da azt mondta "azé" nagyon szeret.Kép És alig várja a következő hisztis heteket, hónapokat.

Kedves PkagiKép
Én ugynígy érzek mint Te. Túl kell esni ezeken a "rossz" gondolatokon. Én is néha hülyének és szerencsétlennek érzem magam.

Lányok!
Ma elkezdjük a baba projektet!!!!(természetes úton.)

A pöttyösöknek pedig és mindenkinek, Szorítok!!!Kép
Légyszi szúrkoljatok Nekem is!
Vendég

Légyszi vegyetek föl engem is a táblába!!!
Milyen adatok kellenek?
ja és a cn micsoda?
Vendég

Noémi
A legfontosabb hogy nyugodj meg! Nem lesz semmi gond! A pároddal pedig úgyis kibékültök, megbeszélitek, és este úgy elönt a bodlogsághormon áradat, hogy csak na! Kép

Alina
A cn az azt jelenti hoyg hányadik ciklusnapon vagy. Sok sikert a projecthez!!!! Kép Ja és jó akciózást is Kép
Név, lakhely, cn, mióta próbálkoztok, hány naposak a ciklusaid, ezek az adatok kellenek, és Zitusnak írd meg Kép

Tündi
Vendég

Ági Kép Katie Kép Alina Kép Tündi Kép Nagyon köszönöm! Most már sokkal jobban vagyok. A telefonomat is kicseréltettem Kép
Úgy bepánikoltam reggel, nem is értem. Drágák vagytok! Remélem a párom is megnyugszik, mert hosszú hétvége lesz, sz.r lenne a három napot durciban tölteni Kép

Alina Kép mennek a pozitív sugik nektek húsvétra KépKépKép Remélem megússzátok hiszti nélkül, de hamari babavárást kívánok neked!

Szilva Kép Hajni Kép a tavasz biztos nem hagy titeket a táblicsku alján!

Ági Kép örülök, hogy végre megjött. Holnap akkor kezded a stimut? Mennyit írt fel a doki? Puregont kapsz megint?

Puszika

A már legnyugodott hisztis csúnya Noémi KépKépKép Kép
Vendég

Zituska, megkérhetlek, beépítenél a táblába?

név:Alina
lakh.:Szhbatta
2 cn
próbálkozás: 2005.03
ciklusaim: 28 nap
kor: 26 év

Köszike
Vendég

Alina Kép úgy gondoltam, hogy megússzátok olyan hiszti nélkül a babavárást, mint ahogy mi nem ma reggel Kép Kiskanállal szedegettem magam össze ... KépKépKépKépKépKépKép
Vendég

NoémiKép
Én clostyt kapok és a 3. nap kell elkezdenem a stimut.

Kép

Kép
pkagi

Ági Kép

Vagyok a MSN-en!! Kép
katie

Katie Kép
Az csak az otthoni gépemen van, most meg a munkahelyemen vagyok.
Dolgozom, csak közben be-benézek ide. Kép

Kép

Kép
pkagi

Ági! Kép

Akkor otthon be van kapcsolva a géped? Állapotod: Nincs a gépnél... Kép

Tudom, tegnap kerestél. A férjem volt itt este, azért nem válaszolt. Mondta hogy kerestél Kép

Mi újság van egyébként? Jobb már a hangulatod?

Katie
katie

Noemi!

Ne izguljal, tenyleg csak a hormonok. Sok baratnom meselte, hogy sokat tudott sirni. Kibekultok a ferjeddel, szep is lenne, ha pont most vesznetek ossze...
Majd hazamegy es szepen megolelget!!!!!

KépKép
Kép
dodo32

A párom gépe van bekapcsolva és arról van megosztva a net lehet azért írja.
Persze jobb a hangulatom, most, hogy mejött. Kép

Tudjátok lányok nekem van egy húgom, aki turner szindrómás. Ez növekedési és "nemi" és valamilyen szinten enyhe szellemi rendellenesség. Neki soha nem lehet gyereke, mert a méhe el van csökevényesedve.
Ennél én ugye jóval kedvezőbb helyzetben vagyok. Anyuék már szeretnének unokát és ugyebár ez csak tőlem lehet nekik.
Egy kicsit félek, ha még lesz is gyerekem ő ugyan egészséges lesz-e. Anyunak 4 terhessége volt. Az első baba fiú volt ő 18 napig élt. Agy koponya hiányban halt meg. Utána jöttem én, hál istennek teljesen egészségesen, majd volt egy vetélése anyunak 5 hónaposan és utána jött a húgom, aki "beteg".
Hihetetlenül becsülöm anyut, hogy ezt így végig tudta és tudja csinálni.

Kép

Kép
pkagi

Noémi,

A hormonok játszanak veled, pároddal úgyis kibékültök este, ne izgulj!!!Minden perceét élvezd a terhességednek ne stresszelj már az elején, nyugi,tudom könnyű mondani!

Lányok úgye nem feljtettek el holnap,11 óra tájékán fogják csinálni az inszemet.Úgye igaz az a mondás hogy három a magyar igazság!Mit már írtam egy párszor izgulok és félek is egybe!

Mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok!

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Sziasztok Kép
Olvaslak ám benneteket, csak még írni nem nagyon tudok. A laptop melletem van az ágyban, a hasamra nem akarom rátenni, így viszont nagyon nehez gépelni.
Köszönjük szépen mindenkinek a jókivánságokat és a drukkokat! Kép
Jól meg is könnyeztem őket, annyira jól estek, olyan kedvesek vagytok Kép Felolvastam őket Apának és a Barackmagoknak is Kép.
Mostmár egészen jól vagyok, de az elmúlt két napban nagyon-nagyon fájt a hasam, csak feküdni tudtam. Mostmár tök jól megy az ülés és a séta is, de megigértem Apának, hogy ma még csak itthon sétálgatok és feleidőben fekszem. Azért a teraszra már kimentem begyüjteni egy kis napsütést Kép
Egyébként filmet nézek a laptopon, olvasok, sokat alszom és beszélgetek a babákkal. Szóval jól elvagyok.

Szilvi Kép
GratulálokKép, tudtam, hogy minden ok lesz Kép

Noémi Kép
Majd béküljetek ki gyorsan a férjeddel. Azt mondják nem szabad haraggal lefeküdni, úgyhogy tuti jó lesz minden hétvégére. Este összebújtok és megbeszélitek a dolgokat.
Egyébként én már most elbőgöm magam mindenen, mi lesz akkor velem késöbb? Kép

Orsi Kép
Dévainál nincs vérvétel, csak uh van e beültetés után 3 héttel.
Tesztelni persze fogok, de megpróbálom kibírni minél tovább Kép

Valaki kérdezte milyen volt a transzfer. Semmi különös, teljesen olyan, mint egy normál nőgyógyászati vizsgálat, "semmit" nem éreztem belőle. Mondtam is, hogy remélem tényleg betették a babákat.Kép
Utánna kellett egy kicsit ott pihenni, aztán jöhettünk haza.
Az egészben csak az volt a rossz (lelkileg), amikor el kellett dönteni hány babát tegyenek vissza. Na az nagyon pocsék volt kimondani, hogy kettőt, pláne, hogy alá kellett írni, hogy kérem két embrió visszaületését és egy embrió megsemmisítését. Kép Tudjátok, milyen az, amikor a szívetek harcol az eszetekkelKép Nagyon-nagyon nehéz volt, és még néha most is eszembe jut, hogy jól döntöttem-e. De muszály volt dönteni és a kockázatokat mérlegelve ez tünt a legracionálisabb döntésnek. A doki nagyon rendes volt, abszolút nem próbált befolyásolni, elmondta az érveket mindegyik mellett pro és kontra, de azt mondta én döntök és úgy lesz, ahogy döntök. De látszott rajta, hogy megkönnyebbült, amikor "csak" kettőt kértem vissza.

Lányok, mindenki jól locsoltassa meg magát húsvétkor, hogy termékeny legyen!Kép

wish

Noemi,,,minden rendben lesz,,csak most egy kicsit erzekenyebb vagy! Kép beszelni, beszelni kell emberrel oszinten!! csak az marad. Es ugyis meg fogja erteni!!

Dodo Kép ez jo hir, hogy megnottek a cickok! Kép gratulalok! ....

Wish Kép nagyon jol csinalod,,!! csak igy tovabb

Barbi Kép gondolok Rad holnap!!!

Agi Kép nem semmi Anyukad van! le a kalappal! Amit kerdeztel..azt egy genetikai vizsgalaton meg tudnak mondani,,nem? voltal mar? vannak oroklodo es nem orokl. betegsegek..Remeljuk,,ez nem az! Biztos nem az Kép

zitus Kép koszi a tablat !!!!
saci

Saci Kép
2002-ben elmentem, hogy szeretnék genetikai vizsgálatot kérni, mert ezek a betegségek voltak a családban és most tervezzük a családalapítást.
Genetikushoz mentem.
Annyit "kaptam", hogy a terhesség 12. hetében majd genetikai ultranagra kell mennem és ennyi. Kép
Azt már eldöntöttem, ha terhes leszek a genetikai ultrahangot megelőzően a 10. héten elmegyek 4 dimenziós ultrahangra, mert a testi hiányosságokat ki tudja mutatni.
Az az igazság bármilyen kegyetlenül hangzik is beteg gyermeket nem szeretnék a világra hozni. Látom anyut min ment, megy keresztül.

Kép

Kép
pkagi

Lányok ezeket ám nem panaszkodásképpen írtam le, csak hát ezek tények és én így látom.
Most gőzerővel készülök a következő inszemre és nagyon boldog vagyok, hogy ma végre megjött. Kép

WishKép
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++
Szurkolok. Kép

Kép

Kép
pkagi

Barbi
Nagyon sok drukk megy neked az inszemhez! ELhiszem hogy félsz, de kitartás, úgyis sikerülni fogy egyzser valamikor valahogyan! A sárga úton vár a zebrácskád Kép

Ági
Hát tényleg nem semmi ahogy anyukád és apukád is ezt végig tudták csinálni! Minden elismerésem! Viszont érdemes lenne a dokiddal beszélni hogy nem lehet-e örökölni a betegségeket amiben a testvéreid szenvednek, szenvedtek. A doki biztos utána tud nézni hogy hoyg is van ez genetikailag, illetve javasolhatja az őssejt levételt,persze ne legyen rá szükség, de a te esetedben jobb a biztonság. Egyik házaspár barátaink babát várnak, a lánynak volt egy lánytestvére aki azt hiszem leukémiában halt meg Kép Ők levetetik az őssejtet, és szerintem jól teszik. Tudom ez más betegség, de talán érdemes lenne utánajárnod, ha még nem tetted.

Tündi
Vendég

Agi,ertelek! Kép es ez nem panaszkodas...Amit a Tundi ir,,az jo otletnek tunik: ossejt ! Azt hiszem eleg draga,,de erre megeri aldozni!
saci

Agi Kép
Családi okok miatt nálunk is felmerült, hogy genetikailag meg kellene nézetni a fiúkat.
Ennek két lehetősége van (el tudsz menni, ha akarsz, olyan nincs, hogy csak UH van):
- chorionbiopszia: ilyenkor a méhlepényről nyernek sejteket a hüvelyen keresztül, a terhesség 9. hetétől lehet végezni a 14. hétig.
- amniocentézis: a magzatvízből nyernek sejteket a hasfalon keresztül, a 12. héttől lehet elvégeztetni.
A vetélési kockázat mindkét esetben ugyanakkora kb. 1 %.
Én szakmailag a SOTEt tudnám ajánlani, mert ott nagyon sok ilyen vizsgálatot végeznek és nagyon profik.

A 10. héten szerintem nem elég jó még a 4D UH, mert még nagyon pici a baba a pocidban. Nem beszélve arról, hogy az sem 100%os biztonságú.

Végülis mi nem végeztettük el a vizsgálatot, mert ikreknél fokozott a vetélés kockázata, és semmi jel nem utalt arra, hogy a fiúkkal bármi baj lenne.
Ha valami kérdésed van, akkor írj nyugodtan.

Wish Kép
Jól csinálod!!! PIhengess!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Ja, még az őssejtektől.

Az őssejtek genetikai betegségek gyógyítására nem alkalmasak, vagyis azok, amiket a szüléskor vesznek le azok nem.
A szüléskor levett sejtek vérképzőszervi betegségek gyógyítására használhatóak fel.

Orsi
KépKépKép
icsilya

genetikus azt mondta, hogy véletlen és nem örökölhető, a mostani dokim pedig azt, hogy ha megvan a baba nagyon figyelünk rá és megpróbálunk mindent kizárni.
Ez nyugtatólag hatott rám.
Egyébként a SOTE igazgató főorvosa volt az a bizonyos genetikus. Nekem csak az fáj az egészben, hogy legalább egy hormon vizsgálatot vagy valamit megcsinálhatott volna, amiből kiderül, hogy valami nem stimmel, hamár két fiatal odamegy hozzá azzal, hogy most szeretnének gyereket és szeretnék megtudni minden ok-e? Hiszen ő nőgyógyász is.

Képzeljétek most felhívtam a dokimat és április 6.-án megyek UH-ra, meg szerintem a repesztő szurit is megkapom már. Haladunk Kép

Barbi Kép
Megy a drukk holnapraKép

Kép

Kép
pkagi

Sziasztok!

Noémi!
Sztem hívd fel apát... már biztosan nem haragszik, sőt... A hangja talán megnyugtat Téged!

Wish!
Nem tudom, hogy én meg tudnám-e tenni... Le a kalappal, hogy ezt így viseled. Bár azt hiszem, előre kell nézni, nem vissza. És mindannyiótok érdekét. Mérlegelni az eshetőségeket. És így minden rosszban van valami jó is, ugye...
Várom a napot, amikor Te is Zebrával jössz!

Barbi!
Mindent bele!

Ági!
Nem irigyellek Titeket! Nagyon nagyra becsülöm azt az embert, aki képes egy sérült gyermeket felnevelni.
Sokszor látok ilyen gyermeket utcán, főleg down -kórost. Olyan érdekes, hogy sugárzik belőlük a szeretet, a boldogság, jókedv.
Az én fiammal is voltak problémák, persze nem ilyen súlyosak, de láttam, látom, hogyan próbálja a problémáját kezelni és mennyire igyekszik, törekszik minden másban. A mai napig. Megtanította küzdeni. És anno azt mondtam, le a kalappal a gyermekek előtt a kitartásuk, a toleranciájuk, a küzdeni akarásuk miatt. Persze a szülőknek is. Bár tőlem kevésbé igényelt kitartást, toleranciát... inkább csodálatot. Belegondoltam akkor, milyen lenne, ha sokkal súlyosabb problémával szülnék babát. Nem tudom, hogy lenne-e hozzá erőm. Bár mondom, ahogy végignézek embereket, gyerekeket az utcán...

Lányok!
A tábla alapján rosszak az arányok. Mindent bele!! Kinek hoz tojás helyett zebrát a nyúl?

Puszi Kriszta

mohácska

Barbi
Szorítok érted holnap! Jól jön most neked ez a 3 nap pihi!

Mili
Hogy vagy?

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Hajnika, Hajnesz Kép
Amíg el nem felejtem, nagyon boldog névnapot szeretnék nektek kívánni! Kép
Nem is emlékszem volt-e ilyen hogy Hajni napra esett a Húsvét Kép

Tündi
Vendég

jeee, Hajni nap van??!
Akkor BOLDOG Kép NEVNAPOT Kép ! HAJNI Kép

Orsi Kép - megint,,milyen profin leirtad a dolgokat!! Nem tudtam, hogy az ossejtet "csak" biz. betegsegek gyogyitasara lehet felhasznalni,,de vegul is logikus,,mert hogy lehetne egy meglovo pl. dawn szindromat eltuntetni?! Sajnos, sehogy!
En lehet, hogy kernek ilyen vizsgalatot,,bar ott van az 1 % esely, hogy elmegy a baba,,de viszont en mar 31 multam,,es nonek a veszelyek..

Mohacsak Kép szerintem meg PONT jol all a tablank,,,most sorra zebrasodik mindenki !! Es ez csak a kezdet! most jovunk mi is Kép
saci

Mohacska,,Kép a fiadnak mi a problemaja? ha nem akarsz,,ne irj rola,,csak fentebb emlitetted...
O hany eves ?
saci

Saci Kép
A "mindentudó" őssejtek azok a zigóta őssejtjei (ezt max. lombikkor lehetne levenni, a 8-10 sejtes zigótából max. 1-2 sejtet). Ezek, amik még nem differenciálódtak, tehát még minden lehet belőlük. Az őssejtkutatás ezeket is vizsgálja, és a később levetteket is. De pl. szerv, tudotommal csak az differemciálatlanból állítható elő.
De ennyire én sem másztam már bele. Mi a fiúknak levetettük, reméljük, sosem lesz rá szükség!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Ági,

A Bolgárkerék u.-ban rendel Czeizel doktor. Ott náluk végeznek genetikai vizsgálatot vérből, kb. 6 hét alatt van meg az eredménye. Nem olcsó, olyan 40.000 Ft-be került. Mi kb. 1,5 éve ott csináltattuk meg a genetikai vizsgálatot.
Nem kell beutaló, csak bejelentkezéses alapon működik. Ha esetleg érdekel, van róla bővebb információm.
Egyébként közös dokink ha jól tudom magzatvízből csinál a 18. héten genetikai vizsgálatot.

Matchi
matchi

Matchi Kép
Küldjél persze bővebb infot. Szívesen veszem. Konzultálok még az orvossal és azalapján eldöntöm, hogy mi legyen.

Kép

Kép
pkagi

Matchi Kép
Veled egyébként most mi van?

Kép

Kép
pkagi

Saci!
Elmúlt 10, 4 évesen derült ki, hogy az állandó légúti panaszai, beödémásodásai oka tej-, tojás-, gluténallergia lehet. Aztán többszöri izületi gyulladások, végül szénhidrát-anyagcserezavar tünetei. 3 év kőkemény diéta tej-, tojás és lisztre, további 2 év tejre. A tojást a mai napig nem eszi meg, csak rejtett formában. Tejet sem iszunk, de azt több helyen sem ajánlják.
Jelen állapotunkban: elvileg mindent eszik, kőkeményen sportol, dícséretes kitünő tanuló (fiúk között félévkor első, amúgy harmadik), tanulmányi versenyeken indul, szófogadó és megbízható, mindezt rendszeres orvosi és természetgyógyászi ellenőrzések mellett.
Ezért írtam azt, amit.

Puszi Kriszta

mohácska

Wish Kép
Tök jó, hogy ilyen figyelmes a párod. Van egyébként segítséged, főzés stb... ?
Én pont azon gondolkodtam, hogy azt mondta a párom, hogy segítene meg minden, de azért azt hiszem legalább a főzést elvárná tőlem. Én nem is tudom hogy oldanám meg a teljes pihit.

Kép

Kép
pkagi

Ági Kép
A varázslat neve Food Expess Kép
Türhetőek az ételeik, és nem drága. Bár azért én jobbat főzök Kép

wish

Ági Kép
Most nem Wish ellen beszélek, és azt mondom, mindenki tegye azt, amit ő jónak lát, de ha ET után főzöl, attól semmi bajod nem lesz.
Én csak az ET napján feküdten, de többi napon nem meten be dolgozni, de egyébként mindent csináltam úgy, mint előtte. Egyedül arra figyeltem, hogy a hasizmom nagyon ne erőltessem meg, tehát nem emelgettem nehezet ill. nem hajolgattam.

Alapvetően elmondható, hogy a siker nem azon amúlik, hogy az ember fekszik vagy nem, hogy pihen vagy dolzik... minden módszerrel lettek sikerek ill. kudarcok. Én úgy gondolom a siker nagyrészt szerencse, és azt nem lehet befolyásolni semmivel.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi Kép
Így is van, egyetértek veled. Holnap fogok is főzőcskézni, mert nagyon szeretek és hétvégére úgysem szállítanak.
A FoodExpresst inkább a kényelem miatt választottam, meg azért mert nem tudtam, hogyan fogom érezni magamat. Mondjuk az elmúlt két napban jó is volt, hogy csak melegíteni kellett. Kép
Aztán jövő hétre még rendeltem, de utánna már nem fogok. Utánna héten meg már megyek vissza dolgozni és szerdán UH-ra Kép A többi meg még a jövő nagy kérdése.
Tényleg, Te mikor mentél vissza dolgozni?

wish

Én az ET után 2 hetet voltam otthon, a pozitív vérvétel szerdai nap volt, és utána hétfőn voltam már dolgozni... de egyetemre bejártam végig. (egyetem mellett dolgoztam anno)

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Már itt vagyok, jol erzem magam, ma egész nap kinn voltam a kertben virágokat ultettem át meg ilyesmi,gyonyoru ido volt. A tegnapi roszzullétem kb. éjfélig tartott azután már elaludtam. Tegnap, meg éjjel éreztem olyan kis szurikat a hasamban de ma mar nem nagyon.

Agi, nagyszeru hogy ma már 1cn van. Akkor már számolod a napokat ápr. 6 -ig. Gyorsan el fog menni meglátod. Olvastam amiket írtál, én is mindenképpen csinálnák a helyedben genetikai vizsgálatokat.

Noemi, remélem már minden ok koztetek, a túlérzékenység a terhesség velejárója, hullámokban tor rád és el is múlik.

Szilva
koszi hogy érdeklodsz, jol érzem magam, a mai tiszta boldog napom volt, jon a tavasz ez magában pozitív energiával tolt fel.Te most hogy állsz?

Wish!
Udvozlom a barackmagocskákat.

Barbi,nagyon drukkolok,hogy sikeruljon, majd írj mi volt.
mili

Mili Kép
Örülök, hogy jobban vagy. Ugye azért nem erőltetted meg ma nagyon magad.
Biztosan jót tesz egyébként a kis babónak a friss levegő. Kép

Orsi Kép
Én nem tudom, hogy mit is kell konkrétan lombik után csinálni ezért is kérdeztem Wishtől, azt hittem az orvos szigorú ágyat ír elő. Kép

BarbiKép
Megadrukk neked holnapra. Gondolok majd rád. Kép Jelentkezz be, hogy mi volt. Kép

Kép

Kép
pkagi

Agi!

Hat nem lehetett egyszeru elete a mamadnak, tenyleg minden elismeresem, es en is megcsinalnek minden vizsgalatot csak hogy kideruljon, hogy mit orokolhet a baba.

Wish!

De jo neked most otthon, nagyon drukkolok neked, pihengessel, es szerintem is egy kicsit setalgathatsz meg fozogethetsz, az biztos nem art meg. Fekvesbe biztos beleorulsz 3 het alatt...

Noemi!

MI lett a ferjeddel??? Ugye kibekultetek???????

KépKép
Kép
dodo32

Mohacska,,Kép gratulalok a fiadhoz! nem semmi, hogy mit teljesit!!
meg te is ,,a dietakkal

Wish,,Kép en a multkor mar azon gondolkodtam, hogyha szulok(!!!),akkor az elso honapban tuti, hogy etelt fogok rendelni, pedig imadok fozni,A www.napkonyha.hu -t ismered? allitolag nagyon profi,,es tok bio, meg vega is van,,meg teljes erteku, candida, hay dieta (nagyon jo )

Mili,,Kép jo, hogy jobban vagy!

Matchi Kép amit ti csinaltattatok vizsgalatot,,annak is 1% a veszelye? hogy elmegy a gyerek? vagy nem? Ti miert kertetek? a kor miatt, vagy vmi mas? En is gondolkodom rajta,,de ahhoz elobb terhesnek kellene lenni Kép

Orsi Kép kosz az infot,,es mennyi volt?
saci

Ági,Saci,
A Bolgárkerék u. 3/c. alatt található az Optimális Családtervezési Központ (lehet, hogy már más a neve), a 273-1913-as telefonszámon lehet őket elérni. Itt rendel Czeizel doktor is, ha jól emlékszem hetente 3-szor. 3 sikertelen terhességem volt eddig, és a második után mentünk el vizsgálatra. Arra voltunk kiváncsiak, hogy lehet-e genetikai oka a sikertelenségnek. Nálunk az első terhességemnél a baba meghalt a 32-dik héten, és nem derült ki, mi okozta. Állítólag 2 vetélés után tb. alapon is meg kéne csinálni ezt a vizsgálatot, de nem csinálták meg. Mivel szerettünk volna minden lehetséges dolgot kiszűrni, úgy gondoltuk, ha másképp nem megy, önköltségi alapon megcsináltatjuk.
Nem voltam terhes, mikor megcsináltattuk, minket néztek, hogy minden rendben van-e.

23-án volt a második inszem, teljesen spontán gyógyszer nélkül ért 2 tüsző (Az egyik ugyan az inszem napján még nem repedt meg).

Matchi
matchi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?