Hat nekem is ugyanez az erzes volt, ugyhogy Agi, ne aggodjal, nem vagy hulye, ez termeszetes. Sot a ferjem is mindig nagyon szuros szemmel nezett, amikor masnak lattuk a babajat, neha meg en csititgattam ot, hogy nyugi, nekunk is lesz...
Szoval lassan, ahogy mulik az ido, az ember egyre jobban megszokja, es mar nem sirdogal, hanem csak nezi, nezi, aztan tudja, hogy neki is lesz. En is ezt ereztem mar az utobbi idoben, aztan tessek, lett is!!!!
Lanyok reggelente ugy faj a mellem, komolyan, hogy alig birok fekudni az agyban, ugye nem baj, hogy ezt ide leirom nektek? Pedig aztan nincsen nagy nekem.... Kimegyek ejszaka 3-szor pisilni, eddig nem volt ilyen soha, es kozben is alig birok kikelni az egybol, mert ugy faj... Jo, mondjuk orulok is neki, mert legalabb erzem, hogy valami mas van most
Na, meg napkozben jol vagyok... Ja, meg a ferjem is orultul orul, hogy megnottek a cickoim, nagyon tetszik neki
Hajni!
37 nap mulva lehet hogy ott tartassz ahol en most!!!!!!! Kitartas!!!!
Mili!
Ez a dugos cucc nekem is furcsa, de biztos tobbfelekeppen csinaljak az inszemet. Nekem is volt 5 inszemem, de dugot nem kaptam, nem folyt ki egyebkent, nem volt vele semmi gond. En 10 percet fekudhettem, de aztan mentem dolgozni. Felemelo volt!!!!!!
Anna!
A recept ugy szol, hogy vegy egy kis aloet, egy kis Avivat, egy kis stresszmentes munkahelyet, egy kis talpmasszirt, meg a Jonas naptart, aztan mar kesz is a baba! De lehet hogy eleg ennek a fele is, csak en biztosra akartam menni!
Dobj egy mailt, irok reszleteket, Annuska!!!!!
dodo32@freemail.hu
pusz
dodo

Hajni