Sziasztok!
Kicsit eltűntem, mert besűrűsödtek a dolgaim, de látom Ti sem unatkoztatok!

Suliztam két napot, és vendégeim is voltak Pécsről.
Olyan jó sokat írtatok, képtelen vagyok egyesével mindenkinek írni!
Túró Rudi ügyben én nem szeretném rendszerességel bevezetni a kajálását, csak nem voltam elég elővigyázatos, és Lili jól befalta. Különben gond nem lett tőle, de szerintem még nagyon nem egészséges neki, a túró is tejtermék, a csoki sem ilyen tökiknek való még!

CSirkesz és Boti csokis rudija meg no pláne nem!
Látom, hogy lebuktam a menyasszonyi képpel!

Bókokat köszönöm, nem akartam kicsikarni!

Ha tudnátok mennyi pénzembe került hogy így nézzek ki!

Aki duplán olvasgat, mert a nyáriakba is benéz, és így duplán részesül a marhaságaimból, bocs az untatásért!
Ha már itt tartok, akkor gyorsan ide is megírom legújabb rossz híremet. Azt hiszem sokan számolgatják, hogy a GYED lejárta után, ha visszamennek, akkor hogyan s mint lesz a meló. A legújabb szabályozások szerint csak 30 nap védettsége van a kismamiknak, utána jól kirugható!

Milyen jó lenne most egy kismami szakszervezet aki kiharcolja az állambácsitól, hogy "NE MÁÁÁ"!
Sajna én is újra nagylány lettem a hétvégén, bár szerintem ennek semmi köze nincs a hormonokhoz, kízárólag azért történt, mert elővettem a tavaszi kérmszínű kordbársony gatyómat és abban mentem el a suliba!
15-én lesz az anyukám esküvője. Nagyon sokáig gondolkodtam rajta, hogy mit vegyek fel, aztán ma de. vettem egy keomszangot /lehet hogy ez helyesírásilag nem jó, a kínai jelét meg aztán pláne nem tudom!

/ az Ázsia Centerben. Szerintem nagyon baró, csak azon filózom, mit fog szólni hozzá anyukám és a plébános úr a templomban!
A vendégeimnek egy hónappal fiatalabb a kislányuk. Hát az én lányom a hajtépésssel kezte a vendégszeretetet, aztán a játékát tépte ki a kezéből, majd ráhemperedett szegénykére, és jól megijesztette: belenézett a fejébe jó közelről és full hangerővel el kezdett "dumálni" hozzá. Szegény kislányt alig lehetett megnyugtatni

Nikk Bandusa jól járt, hogy csak a fülét cibálta meg kicsit!

Mondjuk a kislányon látszott, hogy most amúgy sem igazán volt elemében... Lehet hogy csak ezt használta ki az én kis gézengúzom..
Leesések:

Irtó nehéz figyelni, hogy ne történjen semmi. Mi már letettük az ágymatracot a földre /az ágy keretét fel lehet hajtani a szerkénybe/ és úgy alszunk rajta, de szerencse is, mert ma sis pl. én a álltam Lili mellett a matrac szélénél, apa feküdt a másik oldalán mellette, de kettőnk között mégis a legurrant egy szemvillanás alatt!
Ezen kivül ma felborult szegény a kompjával, /szintén ott álltam mellette/, csak a kis lábai kalimpáltak az égnek, mint egy hátára fordult kis büdösbogárnak. Az ijedtségen kivül persze kutya baja!
Most hogy már forgunk, mászunk, állunk, szerintem örüljetek, hogy a Tiétek még nem !

Olyan energiagombóc ez a gyerek, hogy nem győzöm vele az iramot sokszor, és tutti hogy mindig a veszélyességi sorrendben fogja meg a tárgyakat!

A három a magyar igazság szellemében a mai kalandjai között még szerepelt a következő mutatvány is: kihúzzom a telefont a töltőről, a végét ledobom a földre, gyorsan bekapcsolom a telcsit, miközben a töltőt még nem húztam ki a konnektorból. Közben kicsilány a földön hangtalanul odakommandózik és felcuppant a töltőre, édesen nyalogatja, rágcsálja a szerkentyűt végén a dugócskát. Rendesen a szívinfarktus kerülgetett, mikor megláttam.

Még szerncse, hogy töltő pont arra van, hogy "legyengítse" a vezetékes áramot!

Azért biztos bizsergett kicsit a lány nyelve, de őt ez úgy látszik cseppet sem zavarta!
Csirkesz! Azt hogy te a felső fogakat várod a felső fogak is tudják??

GYED sztorid nem egyszerű..

Nálunk az építkezés majd csak most kezdődik, /ha az isten is úgy akarja/, telkünk már van és már vettünk 2 ásót is!

Boti vashiányára a kiskanalszopogatást már próbáltad?

-Van egy Ferrum Metallicum nevű homeós bogyó, ami nem olyan, mint a vastabletták, de segít a szervezetbe bejutott vasat sokkal eredményesebben megkötni, esetleg próbáld ki. Fotoszintézisre átállni mindenképp sokkal előnyösebb lenne, mert akkor a nagyvárosi Co2 is O2-vé alakulna, csak az a probléma, hogy én pl. biztos hülyén néznék ki zöld bőrszínnel.

A tájékozatlanabbak meg azt hinnék, hogy marsklakó-invázió volt.

Én apája is szörfmániás volt..

Aztán a motor kiütötte a szörföt a nyeregból, mert azon csak igen bajosan lehetne a deszkát szállítani. Mi annó Horvátországban is jót szörföztünk, az Isztrián.. Az nincs is olyan vészesen messze, esetleg Ti is kipróbálhatjátok.
Liv! Recept írtó eccerű, viszgaidőszakban szoktam csinálni éjjel nasi helyet: pici olajon megpiritom a darát, amikor szép zsemleszínű felöntöm annyi vízzel, hogy ellepje, ettől megpuhul és megdagad. Az almát reszelve vagy darálva beleteszem, elkeverem, picikét együtt párolom, aztán magamnak az alma édességétől függően vaniliás cukival, cukival, fahéjjal ízesítem. Nyilván manónál az utolsó fázis kimaradhat!
Noémi! Helénád remélem hamar meggyógyul!

Torokgyuszira is van kombinált homeós szer: Homeogene 9, nálunk bevált, tablettás, vízben oldva adandó, nekünk múltkor a homeos dokker néni ajánlotta..
Viola! Akkor szólok, ha megint Pécs körül járok!
Kriszti!

Hordozóba kaksi!
Magi! Anyukádnak további drukk azért megy!

Nekem is feltünt hogy a csirkék nem kukorékolnak, aztán jót mulattam azon, hogy ezt Andival milyen jópofin megbeszéltétek!
Utazás: Hát az nálunk sem lesz, talán a lottó 5-ös után

Bocs, hogy beleugatok, de én Tunéziát meggondolnám kicsi gyerekkel, higiéniai szempontokból is, és én anno domini amikor ilyen szakmában dolgoztam azt javasoltam, hogy inkább egy magasabb kategóriájú, félpanziót is nyújtani tudó apartmanba utazzak, ahol ha kell gyorsan és kényelmesen el tudnak minden féle kajcit, teácskát, stb. készíteni a gyereknek. Cipruson vagy Máltán jártatok már? Az olasz és a spanyol tengerparton is lehet ilyeneket találni kevésbé zsúfolt partokon is (pl.: Szardínia, Malaga, Marbella) Én biztos szempontként venném a következőeket a hely kiválasztásánál: jó minőségű apartmanos elhelyezés félpanzióval, édesvizű medence, sekély part, rövid repülőút átszállás nélkül, EU-s terület /higiéniai és egészségbiztosítási okoból/. Bocs, de ezeket csak azért mondom, mert én ezzel hosszú évekig foglalkoztam, most is idegenforgalmat tanulok, és csak segíteni szeretnék, nem okoskodni. Arra is szeretném felhívni a figyelmedet, hogy a repülőn a légkondít nagyon sok gyerek nem bírja, és amikor id.vez. voltam, minden második infanttal a gyerekorvosnál kötöttünk ki nyaralás helyet kúrálás folyt, hogy visszafelé ne legyen gond. Úgyhogy erre nagyon oda kell figyelni.
Timi! Ha útlevelet akartok a babának készítettni, akkor úgy induljatok neki, hogy mindkét szülő kell személyesen hozzá!
Na okostojás mára befejezi!
Muszáj picit pihenni is néha!
Puszi:
Macs