Sziasztok!
Két napot lemaradtam, és annyit írtatok, hogy képtelen vagyok jegyzetelve válaszolgatni, úgyhogy előre is bocsi mindenkitől.

Természetesn nekem is újra kellett regisztrálnom.

Sajnos egyre megbízhatatlanabbul műxik ez a topik, nem?
Pedig imádom!
Kedd du. megkaptuk az oltást, és ez a szuri már múltkor is eléggé megviselte kismanót, most sem volt másképp. Mai napig hőemelkedéseske szegény. Ráadásul a lábija is keményebb, és aranyos kis piros volt van a szuri helyén. De most már alakulunk.

Közben megjelent a bal felső fogacska a fogíny alatt, már tisztán látszik, de még nem törte át az ínyt, szóval az is nyűg, remélem hétvégére megszüljük. Már kedden kicsit köhögött a dokkernél, mondta is, hogy enyhén erezett a torka, de beadták az oltást, merthogy láz nem volt. Na ez a köhi, még mindig tart.

A szeles időre pedig eddig is rosszabbul regált... Kicsit átdolgozva: "szegény Lilit még az ág is húzza!.."
Azért jól vagyunk, csak egy kicsit strapásabbak a hétköznapok, állandóan nyakban lógna, ráadásul még az apa sem jó (ez különben nálunk a nagy baj jele), és tegnap éjjel még 2kor itt játszott vidáman velem a földön.

Jó,jó: éjjeli bagyol vagyok, de egy kicsit több pihit el bírnék viselni!
Viszont van jó is, ma egy kis kikapcsolódás képpen elmentünk ahhozz osztálytársnőmhöz a "leckével", aki Visegrádon a Silvánusban melózik, és ha már ott voltunk kiránydultunk egy rövidet az erdőben. CSÚCS VOLT!

Arra gondoltam, hogy mi lenne, ha szerveznénk akár hétvégékre közös nagycsaládos, vagy hétköznapra "csonkacsaládos" kircsiket, én nagyon élveztem csak egyedül kicsit macera volt, mert pl. amikor ki kapcsolódott a melltartóm csattja a következő műveletet kellett végrehajtanom: padot keres - leül - hátizsák le -kardigán le - Lili kengából ki - láb közé jó szorosan beállít - Lilivel egyensúlyoz - kenga le - Lilivel továbbra is egyensúlyoz - hátul nagynehezn pánt megigazít - Lilit földről összeszed (

) - Lilivel lábközt egyensúlyoz - kenga vissza - Lili bele - kardigán viszza - hátizsák vissza.

És akkor azt már el sem mesélem, hogy meg is szoptattam útközben a friss levegőn!

Szóval jó lett volna ha van ott valaki, aki tud egy fél perce egy kezet kölcsönadni, az autómban meg még van hely egy fél családnak!..

Azoknak meg akik szintén be vannak zárva ebbe a "csodás" nagyvárosba és nincs lehetőségük eljutni hétközben ilyen helyekre biztos jó lehetőség lenne.. Vagy nem?
Íme kép, lássátok milyen szupi volt.
Holnap "vizsgázunk" úszáson , hogy a haladók közé kerüljünk, kiváncsi vagyok, hogy ebben a nyűglődős állapotabn mit művel manókám
Pár hsz fejből:
Viola! Nehéz ezt feldolgozni, de sajnos ilyenek teremtettek bennünket: születünk és meghalunk. Lehet, hogy butaság ezt pont egy ilyen gyász kapcsán elmondani, de én egy kicsit elvont figura vagyok ilyen ügyben, és úgy hiszem, hogy a halál nem valami rossz dolog. Először is rettentő természetes esemény, néha sajnálom,hogy az orvostudomány odáig jutott, hogy olyan embereket is életben tud tartani, akiknek már jobb lenne elpihenni, másodszor pedigazt vallom, hogy nem ez a végső rendeletésünk, a halál nem elmúlás, csupán egy más diemnzióba való átlépés. Ha úgy vesszük, a hernyó meghal, de pillangó lesz eblőle... CSak azt akartam ezzel kihozni, hogy bizzál abban, hogy a keresztanyuddal most valami jó történik, és a legrosszabb most "csupán" az, hogy nagyon fog neked, hiányozni, de ha az emlékezetedben tovább él, akkor az is enyhülni fog. Nekem 18 éves koromban halt meg az apukám, azóta egyre kisebb létszámú a család..
Riasztás: nálunk is volt párszor. Nem tuodm, lehet hogy csak túl mélyen aludt, alig szuszizott, de lehet, hogy csak az érzékenységgel volt gond. Ne felejtsétek el, hogy mostmár nagyobbak, mozgékonyabbak a manók, könnyen legördülnek az érzékelőről, ez elég a riasztáshoz. Esetleg még az elemet is kicserélném, azért pár hónapja már használjátok, lehet, hogy az is merülőben van, és akkor befolyásolja az érzékelést.
Reditke!

Szuper hírek!
Tali: Ha az isten is úgy akarja ott leszünk, csak meséljétek még azt is el, hogy ez most az állatkerten belül keresendő, vagy kivülről kell megközelíteni..
Most hunyok egyet, mert holnap nem csak Lili fog üvölteni az usziban, hanem én is a fáradtságtól!
Puszi:
Macs