A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2004. őszi kisbabák

Hahó!

No végre... Most működik.
A babanet engem is elküldött, hogy nem jó a jelszó. No most újra regisztráltam magamat.
A megírt hozzászólásom is elszált az éterbe ...
Kreatív módon Kép most Pledit néven futok ..

Viola Kép
Nagyon-nagyon sajnálom a keresztanyukádat.Kép Meg tudlak érteni, hogy mit érzel. Sajnos a mi családunknak is jutott a szomorúságból, bánatból, 2 éve balesetben meghalt a nővérem, 34 éves volt.

Anita Kép
Szomszédok Kép Én néha legszívesebben egy lakatlan szigetre költöznék.

Edit Kép
Légzésfigyelő ügyben nem tudok tanáccsal szolgálni. (mi nem szereztünk be)

Üdv

Edit

Kép

Kép
[/url]
pledit

Sziasztok!

Nekem is újra kellett regisztrálni, valószínű, a múltheti hackertámadás miatt.

Szomszédok: most fog elköltözni mellőlünk a szomszéd srác, és izgulunk, hogy normális szomszédok költözzenek ideKép Állítólag egy fiatal házaspár fog jönni.

Viola: őszinte részvétem!!Kép

Megyek, mert készülünk a fiúkkal lemenni, kihasználjuk még a jó időt, holnap esőt mondanak.

Pussz
Lau
lau

Nekem is megmaradt a fénykép a profilban, meg olyan adatok, amiket felvittem. A tartalmat nem törölték ezek szerint, csak a regisztrálásokat?
lau

LauKép
Igen, szerintem is így van. Úgyhogy, aki újra regisztrál megint ugyanazt a nevet és jelszót adja meg, így visszakapja a profilját.Kép

Anita

KépKép
KépKép
vasani

Sziasztok!

Viola! Kép Sajnos abban a korban vagyunk, amikor az idősebb rokonok jobb létre szenderülnek. Ahogy az Anyósom mondaná, aki sajnos tavaly januárban itt hagyott bennünket. A férjemnek egy nagynénin kívül már az én családom a családja. Ez van, az élet megy tovább...

Keresztelő: Templomtól függ. Szegeden a körzeti templomban feltétel a bérmálkozás (keresztszülőnek mindenféleképpen), a másikban bevállalják minden nélkül Kép.

Edit! Babók érzékenyek lehetnek a szeles időre. Áron tegnap kapta a 4 hós oltást, így nem tudom a széltől, az oltástól vagy mindkettőtől, de elég nyűgös volt délután.

Szomszédok: Mint egy brazil szappanopera. Kábszer Kép

Andi! Nekem a Coryzalia használ, ha reggel felkelés előtt elkezdem adagolni. Én Claritint próbáltam, de nem volt hatásosabb a homeosnál.

Macsek! Az én dokim szerint nem kell feltétlenül 4 hónap felett heti 150 grammnál többet hízni. Tegnap ránézett a gyerekre és nem érdekelte, hogy mennyit gyarapodott. Igaz Áron 4,5 hónapos és 7 kiló felett van a súlya. Ha a te babád is egészséges kinézetű, vidám baba, én nem foglakoznék vele.

Anyamanya! Ha emlékeim nem csalnak április végén kerül megrendezésre a virágkiállítás. Remélem jó idő lesz, mert a tavalyit elmosta az eső.

Köszönöm (Dino, Maccs, Vasani, Liv, Csengő) a tesós biztatásokat, jövő ilyenkor már jöhet a tesó Kép

A babik egytől egyik nagyon édesek Kép

Kérdés: Szerinetek gáz, ha az autós hordozóban sétáltatom Áront? Neki még teljesen fekve kellene sétálni? A mély kocsiban már sír, mert nem lát ki, a hordozóban meg nézgelődhet.

Én is újra regisztáltam magam. Én már elmentem wordbe amit írok, mielőtt megpróbálom elküldeni, így nem vész el.

Áron dédmamizik
Kép

Andrea

KépKép
Áron

Talán hagy most pici fiam írni.
Kicsit már megnyugodtam, ennem is sikerült.

Viola: Keresztanyud Kép Részvétem!

Trompipi-Andi: olyan helyes arcocskája van a lurkónak Kép Székrekedés nálunk is volt, Andris is sírt szegény. Próbáltál már tömény gyümilevet itatni? Nálunk csak az megy, mást nem iszik.

Liv: keresztelő ügyben sajna nem tudok segíteni.

Magi: vizelet leadás ügyben nem vagyok jártas, de biztos segítenek a többiek.

Macsek: köszi a doki infót Kép.
1 hónap alatt 180 gr? Az kevés?
Vashiány lehetőség Kép Most kaptam a Nestlétől szóranyagot, abban látom, hogy van nekik alma-szőlő nektárjuk vassal, vitaminokkal. Talán próbáld azt. Szerintem minden fehér bőrű babánál gyanakodnak vashiányra. Andristól két naposan vettek vért, mert olyan fehér volt a bőre, hogy mondta a doki, hogy nincs mese, ellenőrizni kell.
Most nem emlékszem, hogy szoptatsz -e még, de ha igen, akkor szerintem Te is szedhetsz vasat és az is átmegy. Ártani, nem árt.

Nikk: köszi a védőnő tanácsot Kép. Fel fogom hétfőn hívni.

Vera: szopik mérése Kép Nem olyan nagy macera az, feltéve, hogy van mérleged. Mi mindig mérjük, apának ez a mániája. Nem biztos, hogy sírna ám, ha nem lakik jól. Andris képes 30-40 szopi után is tök jól eljátszani. Ez úgy derült ki, hogy nem volt kész tápija, úgyhogy szopi után le kellett tennem a járókába amíg megcsináltam a tápit, és a gyerkőc tök jól elvolt.

Pedit: Andris is extra nyűgös volt tegnap Kép. Ma egy kicsit jobb Kép.

Redit: Bálint sikítás-dobálás Kép Olyan sokáig sírt? Nem használt semmi ellene? A Petőből jó hogy kidobtak Kép

Lakatlan sziget jó ötlet, csak follyon (így kell írni?) a csapból a melegvíz Kép

Áron-Andi: fantasztikus ez a kép Kép! Szerintem viheted az autós hordozóba sétálni, csak a nagy rázkódásoktól kíméld a gerincét. Nekem ezt mondta a doki is, meg az ortopédus is. Meg hogy autóba csak 6 hó után hordjuk ebben, mert ott nem tudjuk a rázkódástól kímélni. Már alig várom, mert így nem tudunk autózni.

Cedit
cece

Lanyok!

Vizelet csak ellenorzes volt.
Minden negativ.

Engem is toroltek. Kép

Magi
Magika100

Bocsi inkabb csak siman.
Kép
Magi
Vendég

Nos igy a kep nekem is megmaradt. Kép
Vendég

Lanyok!

Kerdesem lenne.
Tipikus!
Ti hgy alltok a futyi mosassal???
Nalunk meg mindig nem lehet egyaltalan hatrahuzni.
Van akinel javult a helyzet???

Magi
Vendég

Sziasztok!

Egy csomót szerencsétlenkedtem ezzel a regisztrálással...

Vera,
köszi a tippet a babakajákra, majd megkóstoljuk őket, én is szívesen főzök. Eddig azért nem adtam húsit, mert a 7. hónapot meg akartam várni vele, de már csak pár nap, szóval ma főztem tökfőzeléket és abból még fűszerezés előtt kivettem Márknak egy kicsit + főztem hozzá krumplit meg egy falatnyi pipi húsit és az egészet összeturmixoltam, ízlett neki.

Az Elevit is jó ötlet, szedtem hébe-hóba, csak mindig elfelejtettem bevenni, de most od afogok rá figyelni.

Pedit,
szomszéd Kép

Viola,
katolikus paptól függ, hogy mit kér a keresztszülőséghez, nálunk semmi nem kellett, a keresztszülők vallása is csak bediktálás alapján került feljegyzésre.

Cedit,
bár nem volt légzésfigyelőnk, de helalottam olyat, hogy tök normálisan is előfordul, hogy a baba pár mp-ig nem vesz levegőt, pedig nincs vele semmi gond, na és ilyenkor is beriaszthat a készülék. Jó, hogy nem történt semmi!

Védőnő: nálunk eddig 3-szor volt, hiú reményeket már nem fűzök irányukba.

Vas: adok magamnak és adok Márknak is gyümik és céklalé formájában, figyelem 2 hétig a súlyát, ha továbbra is stagnál, csak akkor viszem el vérvételre. Ja és napoztatom kicsit, hogy ne legyen fehár! Kép Kép Kép

Áron-Andi,
jó a kép! Kép

Redit,
Pető Kép

Szél: Márk utálja

Na most hirtelenjében ennyit, mindenkinek jó hétvégét!

Macsek
macsek

Bocsánat az elírásokért!
macsek

Anita, Macsek: köszi a hozzászólásokat légzésfigyelő ügyben. Nagyon jól esett, hogy írtatok valamit!!! Kép Kép

Magika: jó, hogy minden oké a pisivel Kép Fütyit én 3-4 naponként húzgálom egy kicsit (ezt mondta a doki), és most a héten vettem észre, hogy már kicsitt lejjebb húzható. Amúgy fogalmam sincs, hogy mikor meddig kell lecsúsznia.

Most megyek, eldőlök szunyálni, előző éjszakám nem volt teljes...

Cedit
cece

Képzeljétek Áron hasról hátra fordult ma este fürdetés előtt többször is. Jaj, olyan boldog vagyok Kép

Talira mi is megyünk.

Magika! A fütyit nem szabad ilyen korán mozgatni! Mindenhol ezt olvasom és dokinéni is ezt mondta. 1 éves kora előtt többet ártasz mint használsz, ha le van tapadva és mozgatod.

Vera: Áron sem sír, ha nem eszik eleget, csak hamarabb lesz éhes.

Redit! Pető, nagyon örülök neketek is Kép

Andrea

KépKép
Áron

Na visszakaptam én is az oldalamat KépNagyon szarakodik a babanet,lehet hogy a biztonság kedvéért mail cimeken meg lehet esetleg beszélni egy új helyet ha ez végleg befuccsol Kép

Magi
Nekem egyik kedves barátnőm,2 gyerekes anyuka(fiuk) Meg akarta mutatni ezt hogy kell csinálni,olyan szinten felhuzta hogy a betesdába kötöttünk ki Kép Kép Kép A doki azt mondta 1 éves korái g semmit de hallottam már 2 évet is.1 éves koráig öntisztuló,addig nem kell nagyon bántani,utána a fürdésnél tisztitani kell .

Edit
a légzésfigyelő 1x nálunk is beriasztott,nálunk az érzékenység nem volt rendesen beállitva és lemászott róla,beállititottuk,azóta nincs gond.

Redit
Petőhöz nagy gratula nektek,nagyon ügyes legényke Bálint Kép Kép
szerintem Reditke néven regisztrálj megint akkor visszakapod a fiadat Kép

Vera,Macsek
Kilók miatt szerintem ne aggódjatok,én azt olvastam vhol hogy egy 1 éves gyerek ált 8-10 kg körül van.

Kép
Kép
nikk0830

Lanyok!

Koszonom a hozzaszolasokat.

Most azert aggodom.
En is ezt olvastam, hogy 1 eves korig nem szabad bantani.
Nos en nem is szoktam, csak a hegyet egy kicsit meghuzom, es letorlom furdes utan, de az el sem er a makkig.
Szoval mar tobb napja erzem, hogy nagyon budos reggelre a pelus.
De elviselhetetlen szuros szagu, mint mikor egy hajlektalan tobb hete nem furdik. Kép
Nos ma meg eszrevettem, hogy a bor alatt a makkon van egy feher folt, olyan mint amikor a bor alatt begyulik a genny (pattanas).
Szoval reggel jon haza papa megmutatom neki, majd felhivja remelem az urulogus baratjat.
Remelem nem lesz semmi gond.
De nem valadekozik meg semmi, csak budos es az a feher folt nagyon zavar.
Ja es most rakerestem es tobb helyen irja, hogy altalaban fel-egy eves korra reszlegesen vagy teljesen megszunik a letapadas es a szukulet.

Nos nalunk ugyan olyan szuk, letapadva nincs, mert a szukulet mogott mozog a bore alatt.

Magi
Vendég

próba

Kép

Kép
liv

sikerült, naccerű

Sziasztok!

Akkor most begépelem, amit már du. szerettem volna, csak nem tudtam az újraregisztrációs probléma miatt.

Holnap répás csirkemellet szeretnék adni Dávidnak (saját készítésűt). Szerintetek mennyi csirkehusival érdemes kezdeni? Mert húst még sose kapott.

Nálunk is volt téves riasztás régebben a légzésfigyelővel. Azt mondta nekem az orvos, hogy ha nem téves lett volna, az látszana a baba színén, azt észrevenném.

Cedit, folyjon Kép (De csak mert te kérdezted, nem okoskodásból. Kép)

Liv

Kép

Kép
liv

Sziasztok!

Két napot lemaradtam, és annyit írtatok, hogy képtelen vagyok jegyzetelve válaszolgatni, úgyhogy előre is bocsi mindenkitől. Kép Természetesn nekem is újra kellett regisztrálnom. Kép Sajnos egyre megbízhatatlanabbul műxik ez a topik, nem?
Pedig imádom!

Kedd du. megkaptuk az oltást, és ez a szuri már múltkor is eléggé megviselte kismanót, most sem volt másképp. Mai napig hőemelkedéseske szegény. Ráadásul a lábija is keményebb, és aranyos kis piros volt van a szuri helyén. De most már alakulunk. Kép Közben megjelent a bal felső fogacska a fogíny alatt, már tisztán látszik, de még nem törte át az ínyt, szóval az is nyűg, remélem hétvégére megszüljük. Már kedden kicsit köhögött a dokkernél, mondta is, hogy enyhén erezett a torka, de beadták az oltást, merthogy láz nem volt. Na ez a köhi, még mindig tart. Kép A szeles időre pedig eddig is rosszabbul regált... Kicsit átdolgozva: "szegény Lilit még az ág is húzza!.." Kép

Azért jól vagyunk, csak egy kicsit strapásabbak a hétköznapok, állandóan nyakban lógna, ráadásul még az apa sem jó (ez különben nálunk a nagy baj jele), és tegnap éjjel még 2kor itt játszott vidáman velem a földön. Kép Jó,jó: éjjeli bagyol vagyok, de egy kicsit több pihit el bírnék viselni! Kép Kép

Viszont van jó is, ma egy kis kikapcsolódás képpen elmentünk ahhozz osztálytársnőmhöz a "leckével", aki Visegrádon a Silvánusban melózik, és ha már ott voltunk kiránydultunk egy rövidet az erdőben. CSÚCS VOLT! Kép Arra gondoltam, hogy mi lenne, ha szerveznénk akár hétvégékre közös nagycsaládos, vagy hétköznapra "csonkacsaládos" kircsiket, én nagyon élveztem csak egyedül kicsit macera volt, mert pl. amikor ki kapcsolódott a melltartóm csattja a következő műveletet kellett végrehajtanom: padot keres - leül - hátizsák le -kardigán le - Lili kengából ki - láb közé jó szorosan beállít - Lilivel egyensúlyoz - kenga le - Lilivel továbbra is egyensúlyoz - hátul nagynehezn pánt megigazít - Lilit földről összeszed (Kép) - Lilivel lábközt egyensúlyoz - kenga vissza - Lili bele - kardigán viszza - hátizsák vissza. Kép És akkor azt már el sem mesélem, hogy meg is szoptattam útközben a friss levegőn!Kép Szóval jó lett volna ha van ott valaki, aki tud egy fél perce egy kezet kölcsönadni, az autómban meg még van hely egy fél családnak!.. Kép Azoknak meg akik szintén be vannak zárva ebbe a "csodás" nagyvárosba és nincs lehetőségük eljutni hétközben ilyen helyekre biztos jó lehetőség lenne.. Vagy nem? Kép

Íme kép, lássátok milyen szupi volt. Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Holnap "vizsgázunk" úszáson , hogy a haladók közé kerüljünk, kiváncsi vagyok, hogy ebben a nyűglődős állapotabn mit művel manókám Kép

Pár hsz fejből:
Viola! Nehéz ezt feldolgozni, de sajnos ilyenek teremtettek bennünket: születünk és meghalunk. Lehet, hogy butaság ezt pont egy ilyen gyász kapcsán elmondani, de én egy kicsit elvont figura vagyok ilyen ügyben, és úgy hiszem, hogy a halál nem valami rossz dolog. Először is rettentő természetes esemény, néha sajnálom,hogy az orvostudomány odáig jutott, hogy olyan embereket is életben tud tartani, akiknek már jobb lenne elpihenni, másodszor pedigazt vallom, hogy nem ez a végső rendeletésünk, a halál nem elmúlás, csupán egy más diemnzióba való átlépés. Ha úgy vesszük, a hernyó meghal, de pillangó lesz eblőle... CSak azt akartam ezzel kihozni, hogy bizzál abban, hogy a keresztanyuddal most valami jó történik, és a legrosszabb most "csupán" az, hogy nagyon fog neked, hiányozni, de ha az emlékezetedben tovább él, akkor az is enyhülni fog. Nekem 18 éves koromban halt meg az apukám, azóta egyre kisebb létszámú a család..

Riasztás: nálunk is volt párszor. Nem tuodm, lehet hogy csak túl mélyen aludt, alig szuszizott, de lehet, hogy csak az érzékenységgel volt gond. Ne felejtsétek el, hogy mostmár nagyobbak, mozgékonyabbak a manók, könnyen legördülnek az érzékelőről, ez elég a riasztáshoz. Esetleg még az elemet is kicserélném, azért pár hónapja már használjátok, lehet, hogy az is merülőben van, és akkor befolyásolja az érzékelést.

Reditke! Kép Szuper hírek! Kép Kép Kép

Tali: Ha az isten is úgy akarja ott leszünk, csak meséljétek még azt is el, hogy ez most az állatkerten belül keresendő, vagy kivülről kell megközelíteni.. Kép

Most hunyok egyet, mert holnap nem csak Lili fog üvölteni az usziban, hanem én is a fáradtságtól! Kép
Puszi:
Macs
maccs

Próba, már kb 10 szer próbálkoztamKép
fantikbaba

Magika! Kép

A szúros szagú pisi miatt minél előbb menjetek dokkerhez!!!!

Huzavona a fütyköst illetően (Doki néni és védőnői tanácsra, + kisfús barátném tanácsára akik a sebészeten kötöttek ki): mi már 4 hós kora óta finoman huzigáljuk (no nem én, hanem a párom, mégiscsak férfidolog Kép), utána körömvirág krémmel kenjük a "pöcijét".

Üdv

Edit

Kép

Kép
[/url]
pledit

SziasztokKép

Áron-AndiKép
Annyira szép ez az Áron-kölök!KépKép
Ha minden összejön, holnap mi is találkozunk a dédivelKépKépKép
Gratula a forgáshozKépKép

CeditKép
Remélem sikerült már megnyugodnod és jól telt az éjszakaKép

MaccsKép
SzuriKép
A képek gyönyörűekKépKép

Jó hétvégét mindenkinekKép

Anita

KépKép
KépKép
vasani

Sziasztok,

remélem nem lesz több hacker támadás, mert marhára utálom, hogy újr kellett regisztrálnom, hogy beszéljek veletek.

Dédmami nálunk is van, mindjárt 3 isKép

Kornéllal tegnap az orkánerejű szélben is sétálni kellett. Még csak nem is sírt miatta, viszont totál bealudtKép Mostanában csak alváshoz lehet lehajtani vízszintesre a babakocsit, különben reklamál, hogy nem lát ki.

MaccsKép kirándulás, úgy irigyellek! Nekünk nincs saját kocsink, így aztán Visegrád nagyon távoli. Viszont benzinpénzelosztásosKép alapon szívesen társulunk bárkihezKép

Kornél már össze-vissza csúszkál a járókába. Nagyon figyel, ha a nevén szólítjuk, és tegnap megtanulta a baba szót. Naggggyon büszke vagyok rá.

MagiKép
A fütyi húzogatás nálunk sem kezdődött még el. Az apja közölte, hogy nem kínozza a gyereket, én meg egyelőre az orvostudománynak hiszek. Az persze eszembe jutott, hogy a zsidó körülmetélés nem egy elvetélt ötletKép sajna erről már lekéstünkKép

Légzésfigyelő ügyben semmi tapasztalatom, de ha a nyáron anyósomékhoz megyünk valszeg kell, mert ott kétszintes a ház.

NikkKépKilók, úgy döntöttemKép nem aggódom.

AndiKépSzerintem, ha egy gyerek éhes, majd szól. Kornél születése óta igény szerint kajál. Szerintem, ha egy gyerek kibírja 3-4 órán keresztül kaja nálkül akkor annyi elég is neki. A mérlegünk össze vissza mér, minden alkalommal mást, úgyhogy inkább nem próbálom újra.

Épp most vágtunk be egy üveg brokkolis pulykátKép Sajna a spenótra allergiásKép Vas ügyben egyébként a brokkolit is ajánlják.

Üdv;
Vera

hvera

Sziasztok!

Én is újra regisztráltam. Írtam a szerk-nek egy mailt, de még csak nem is válaszolt, hogy mi ez a nagy felfordulásKép.
Csodák csodájára a fénykép a profilomban megmaradtKép.

Képzeljétek, még kari előtt rendeltünk a Minime-től szerkót Pipikének + magamnak. Volt egy fotópályázatok, ahova be kellett küldeni a kölök képét, amint épp a Minime-s cuccban feszít, és NYERTÜNK! Fent van Pipike a honlapjukon (http://www.minime.hu/fotoalbum.htm), és nyertünk egy szettet. Úgy örülök!!!Kép

Ma Pipike igazi nagylányos kajcsit evett ebédre. Ragulevest főztem, amiből kiszedtem mindenféle zöldséget és csirkemájat is, összeturmixoltam, adtam hozzá egy kis főtt krumplit - nagyon ízlett neki.

Most megyek, mert sül a kakaós csiga.

Andi
Vendég

Hahó Lányok!

Andrea!
Áron dédi karján Kép

Maccs!
Kirándulás Kép Remélhetőleg az oltást már kihevertétek.

Trompipi!
Gratula a nyereményhez. nagyon édes Pipike a fotón. Hű de megkívántam a kakaós csigát!!!

Vera!
"Baba" Kép Nálunk most még a te te megy és néha hörgésszerű krrrr hangokat hallatt Bazsi!

Csirkesz!
Megcsináltam a sajtos szenyát!!! Finom lett nagyon, de a sajt és a kenyér nem akart együttmaradni .... Meg kellett volna vajazni előtte a kenyeret?

Elkezdtük a krumplit eszegetni, de bárhogyan is készítem, Balázs mindig rázkódik, fintorog és öklendezik tőle. Ma direkt hígabbra csináltam és majd megfulladt Bazsi!!! Lehet, hogy utálja a krumplit? De hát a krumpli mindennek az alapja!!! Kérdés: hol veszitek a krumplit? Simán a zöldségestől? Félve csináltam a bolti krumpliból pürét, ki tudja mennyi vegyszer van benne... Üveges bio burgipürét (ami csak krumpliból van) pedig nem láttam a boltban ...

Edit

Kép

Kép
[/url]
pledit

Magika! Kép

Helyzet? Hogy van Zolcsi baba?

Edit

Kép

Kép
[/url]
pledit

SziasztokKép

Sikerült elintézni mindent a temetéssel kapcsolatban,mégegyszer köszönöm a bíztató szavaitokat,most már kicsit jobb a kedvem.

EditKép
külön köszi,hogy Te is rákérdeztél a kaja témára,most pont a tejpépet próbálom vele megkedveltetni,1/2 adag már lecsúszikKép.A narkós szomszédra már nem is szólok,ha ma nálunk megint műsor lesz este kihívjuk a rendőröket(tegnap 11-kor még,reggel 5-kor már fapapúcsban rohangátak felettünk,de úgy isten igazábólKépKépKép).

ÁronKép

Nagy gratula a forgáshoz,én is úgy örültem amikor annó Míra is elkezdte a forgolászást 1000-rel.Igen fiatalos a dédi,szépek együtt nagyon.Ma köszöntjük mi is a dédit,majd ha lesz jó fotó teszek fel.Köszönöm a keresztelős infót isKép.

MacsKép
Ide éreztem az ibolyák illatát,szuper kis program lehetett!Megjegyeztem a hernyó-pillangó összefüggést ám...

VeraKép
Szóval Kornél mondja,hogy BA-BAKép,olyan édes lehet.Következő vajon mi lesz,MA-MAKépKépKép?Holnap nálunk is a brokkolis pulyka lesz soron,remélem tetszeni fog Mírának,mert én sajnos ki nem állhatom.(amúgy is nehéz dolgom van mikor mesélem manónak,hogy milyen finom ez zöldség stb,mert én édesség és húsi függő vagyok,az egészséges dolgokat nem "kamálja" a pocakomKép)

AndiKép
Megnéztem Pipikét,csini a szerkóbanKép.A raguleves+kakaós csigától csorog a nyálamKépKépKép.

MacsekKép
Köszi Neked is a keresztelös segítségetKép.Szél Mírának sem tetszik,pedig muszáj szoknia,mert Szhelyen kb 360 napot fúj és 5-öt nemKép.Ma pl orkános erejű+szakad az eső.

CeditKép
Tegnap megkérdeztem a barátnőmet,nekik is volt riasztásuk egyszer,az ő kislányuk extra mélyen aludt és rázták míg felébredtKép.Azóta szerencsére nem volt ilyen,remélem nálatok is egyszeri eset volt!!!Nekünk nincs,Míra velünk egyszobában alszik,8 hónapos kor után úgy tudom már nagyon ritka az un.bölcsőhalál.

Magika
Sajna segíteni nem tudok,de remélem rendben lesz minden nálatok is!

Szép hétvégét MINDENKINEK!

Viola
h_viola

Lanyok!

Koszonom a biztatast.

Papa felhivta az urulogus baratjat, aki azt mondta, hogy valoszinu egy valadekmirigy gyult be, nem kell vele torodni.
Nos hat en nem nyugodtam meg.
Ejjel olvastam, hogy ez fertozhet es durva kivitelben vesemedence gyullast is okozhat.
Ugy hogy most jol fogom figyelni es en mostantol elkezdem szep lassan huzogatni neki minden nap furdes kozben egy piciket. Majd neogranormozom.
Talan igy jobb lesz.
Ha meg nem akkor tok mindegy.
Artani nem tudok vele, ha finoman csinalom.

Nos Andi nagy gratula a nyeremenyhez.
Viola kitartas fel a fejjel.
Anyukam nekem is tegnap jott haza a korhazbol.
Egyik szovettan -, a masikra meg varni kell es pont az a rizikosabb.

En ma foztem ceklat, de olyan sok lett, hogy megy a melyhutobe kicsi adagonkent.

Igy majd elo tudom venni.
Ti mivel adjatok a ceklat?
Mert csak ugy magaba nagyon vacak.
Kicsit megsoztam, de ugy sem sokkal jobb.

Magi
Vendég

ViolaKép,
A leves és a kakaós csiga között volt még fincsi fokhagymás sült sertéskaraj krumplipürével, ubisalivalKép. Jó is volt!

Közben a férjem és a bátyja nekiálltak ablakot festeni (én dőre azt hittem, hogy ma mindennel kész lesznek - 3 szoba és a konyha ablakait kell festeni -, de nagyon lassan tudtak haladni, mert a festékréteg ősrégi volt, így csak a gyerekszobában tudták leszedni a festéket, a festés majd csak holnap jön).

Na, mentem takarítani...

Andi
Vendég

Macs
Tali megközelités:lehet az állatkerten keresztül is ha elötte akar vki ott sétálni,vagy pedig a cirkusz mellett van a bejárat kivülről.

Andi
Gratula a nyereményhez Kép

Edit
Én mindig keverem a krumplit vmivel,mikor magába próbáltam nekem se ette meg,magában szerintem száraz.csak dúsításra használom,de én mindenhez adok vagy krumplit vagy rizst

MAgi
céklát is krumplival kevertem Kép

Kép
Kép
nikk0830

A céklát lehet keverni pl. krumplival + almával. A krumplit meg szinte mindennel: anyatej, alma, répa, paradicsom, sütőtök stb.

Kép

Kép
liv

Sziasztok!Kép

AndiKép Nagyon jó a kép, és gratulálok a nyereményhez én is!!Kép

MagiKép Épp ma főztem én is először céklát Balázsnak, és krumplival főztem együtt és a végén botmixerrel összekevertem. Nem ízesítettem semmivel sem, azt írták a receptben, hogy állítólag jó anélkül is. Tényleg egész jó lettKép
Bár Bazsinak ma nemigen kellett más az anyatejen kívül, azért pár kanállal kipróbáltunkKép A többit meg lefagyasztottam a jégkockatartóbanKép

Most néztem, hogy a sóskát csak 10 hónapos kortól ajánlják, én meg vettem egy nagy zacskóvalKép Most megcsinálom, aztán majd én megeszem, mert egyik fiú sem szeretiKép

MaccsKép Szerintem jó ötlet a kirándulás, fiaim is és én is nagyon szeretünk csavarogni, férjem viszont elég itthonülő típusKép
De azért, ha szerveznénk ilyet, biztos elvinném magammal őt is, két gyerekkel azért nem bírnékKép

EditKép a krumplit úgy szoktam, hogy kis tápszerrel - vagy anyatejjel, ha van esetleg lefagyasztva - keverem, és néha teszek bele egy kiskanálnyi vajat vagy margarint. Balázs imádja nálunk. Ha így sem tetszik neki, azt lehet még kipróbálni, amit Liv is írt, hogy amit eddig evett, azzal kevered, így jobban elfogadja.
Aztán lehet, hogy az a típus lesz, aki nem szereti a krumplitKép

Jóéjt mindenkinek!Kép

Lau
lau

A sóskáról spenótról én is olvastam hogy csak 10 hótól ajánlják.Akkor is max 1x egy héten.Vigyázni kell a benne lévő oxálsavval,mert az mérgező lehet.

Kép
Kép
nikk0830

Jó reggelt mindenkinek! Kép

Nagyon-nagyon köszönöm a válaszokat krumpli ügyben. Akkor összekutyulom vmi olyasmivel, ami bejön a kis lurkónak.Kép

Csajok! Ti a zöldségeket (cékla, krumpli) a sima zöldségestől veszitek? Agyalgok azon, hogy biot vegyünk, de arról sem lehet igazándiból tudni, hogy mi van benne, hogyan, milyen földben termesztették...
A dokker azt mondta, hogy a hippet adjam, mert hogy az bio. Szívem szerint én főzöcskéznék Balázsnak, nem igazán akarom a konzerv kajára rászoktatni.
Szóval akkor honnan veszitek a zöldségeket?

Hű de pocsék idő van .... Jellemző, hogy mindig hétvégén esik az eső!

Üdv

Edit

Kép

Kép
[/url]
pledit

Sziasztok!
Lemaradtam, mint a borravalóKép
Csak kutyafuttában olvastam át az a sokat amit írtatok, látom ti is megküzdöttetek a nickekért.

MagikaKép
Anyudnak nagy drukk. Babót meg vidd el dokihoz, az mégis megnyugtatóbb lenne mindkettőtöknek.
A céklát én burgonyával pároltam, aztán mini aprítóba raktam és egy kis anyatejjel higítottam.
Nem mondom hogy annyira ízlett a leányzónak , de 10 kanállal evett belőle, a többit megettem énKép

Andi)
Nyálcsorgató ebéded voltKépÉn tegnap potyáztam anyuéknál (zöldborsóleves, rakottkrupli, vargabéles).
Pipike nagyon trendi a képen, és gratula nyereményhez.Kép
Kérdésem lenne hozzád,a pampers active baby is játszik a pontgyűjtésben?

LauKép
A nlc-n már most is sok babóna kadnak sóskát és spenótot, de ezek után én is meggondolom, és pld hipp spenót is van 5 hós kortól ajánlva.

MaccsKép
De szép helyen voltatokKép MelltartóKép
Szívesen kimozdulnák én is, de Heléna nem fér bele a kenguruba, így csak a babakocsi variáció maradt.

ReditkeKép
Ritka pillanatok egyike amikor a kirúgásnak is lehet örülniKép Gratulálok!!!

ViolaKép
RészvétemKép A szomszédokat meg zárják az állatkertbe.
Tejpép hamiKép

EditKép
Én nem igazán hiszek ebben a bio piaci dologban, sima zöldséges kruplit és céklát vettem.Csak azokban ami pld üvegben van és ellenőrzött pld céklalé van üvegben.Én főzök is meg hippezek, mildizek, és bevallom őszintén minden igyekezetem ellenére jobban ízlik neki az üveges kaja.(Pedig nem főzök rosszulKép)

VasaniKép
Itt is nyügi volt a szeles időben.

Mi jól vagyunk, Heléna mostmár a régi, kutyázgat, négykézlábbal próbálkozik, de néha csak a fenét mereszti az égnek.

Nos bocs akit kihagytam

Puszi

Noémi
fantikbaba

Jajj CsirkeszKép

Habitapiról való lekúszásKép Jó a feneke Botinak Kép (Illik ilyet írni??)
Mikor jöttök haza?

Noémi
fantikbaba

Pedit
Én vagy mirelitet veszek,mert azt mondták az még ellenőrizve van (ki tudja) vagy bio zöldséget,de az igaz hogy hiába nam raknak a földbe most mindenféle vegyszert,ezeknek a lebomlási idejük kb 50 év (ahogy MAcs is irta) tehát tök mindegy szerintem,de azért mégis ezt veszem csak az illúzió kedvéért Kép

Kép
Kép
nikk0830

Hahó Lányok!

Látszik hogy hétvége van ... Igen csekély a forgalom!!!

Noémi! Kép
Köszi a választ, asszem én is a sima zöldséget fogom adni - a répa kivételével.

Edit

Kép

Kép
[/url]
pledit

Nikk! Kép Kép

Egyszerre írtunk Kép Kép
A biozöldséget hol veszd?

Edit

Kép

Kép
[/url]
pledit

veszd=veszed Kép

Kép

Kép
[/url]
pledit

Nem tudom, kipróbálta-e már vki a paradicsomos krumplit, amit múltkor írtam. Ma belekevertem egy kis csirkemellet, így is hatalmas sikert aratott.

Mikor is lesz a találkozó? Visz valaki férjet? Eddig kik mennek?

Puszi, Liv

Kép

Kép
liv

Sziasztok!

Benedek tegnap reggelre végre kilábalt a lázból, 3 egymást követő éjszaka volt csúnyán lázas, más baja nem volt. Ill. csütörtök délután sikerült neki egy olyan adag kakit legyártani, amit még sose láttam. Szó szerint az egész baba kakival volt bemázolva, a mellkasa, a háta, a karjai, még a szemöldökére is jutott. Csak azt nem tudom, ez a betegség része volt-e, vagy az én időközben bevetett hashajtó praktikáimnak lett meg az eredménye.(Megint nem volt elötte napok óta semmi...)
A nagy újság: Benedek tegnap odanégykézlábazott az asztal sarkához, a puffba kapaszkodva felállt, és bár az első kisérletből segrecsüccs lett, másodjára már stabilan ácsorgott, és vígan kotorászott a kb. feje magasságáig érő asztalon található kincsek között (úgymint körömlakk, pedikűrkészlet, újsághalom...)

Már nem emlékszem, ki kérdezte a babakocsit, én a babaszoba.hu-n találtam a csevegőben, egész jó áron vannak ott a babakocsik (pont ezért nem ott fogom árulni az enyémet)

Kormi

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

Kép

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

Sziasztok!
Bocsi, de csak proba
Vendég

Sziasztok!

Nálunk most még azt a hozzátápit sem eszi meg, amit eddig elfogadott, asszem a fogacska miatt. Kép
Láz lement, de továbbra is rossz a kedélye. Majd lesz ez jobb is! Kép

Vera! A mi autónk akkor is ugyananyit fogyaszt, ha ketten ülünk benne, meg akkor is ha 4-en (kivéve ha a + személyek száz kiló fölött vannak) szóval én benzin pénz nélkül is szívesen látok utitársakatKép

Andi! Minime-s képhez gratula! Kép Kaják Kép

Pedit! Én már kifejtettem,hogy szerintem magyar bio termék nem létezik.. Kép Ezért kár plusszpénz kiadni. Kép

Viola! Szomszédok. Kép Jelentsd fel őket kábszer birtoklásért, akkor talán hosszabb ideig megszabadulhatsz tőlük!

Magi! Zolikának drukk!

Lau! Kép A közös kircsiben az a jó, hogy nem kell apa, mert tudunk egymásnak segíteni! Kép

Noémi! Kép Kenga helyett van egy hátizsák szerű beültető, asszem Csirkesz képein is láttam ilyet. Abban nagyobb baba is kényelmesen elfér. Mi néztük a Corában egyet 8990,-ért, de nem vettem meg, azóta is fáj érte a szívem! Kép

Megyek hiányzok a kis családnak!
Macs
maccs

Sziasztok!
Nem sikerult a regi nevemet visszakapni, de nem banom, mert anno kinomban csinaltam, mert minden ami a nevemmel kapcsolatos volt, mar foglalt volt.
Szoval regen Csengo neven irogattam.

Pipikenek gartulalok a nyeremenyhez!
Benedek is nagyon ugyi, gondolom most mar nem lesz egy nyugodt perced sem.

Nalunk telnek a napok, az uj kajakat ismertetem, de a gyumolcs egyatalan nem megy. Semmilyen formaban, ugyanis utana rogton hanyik.Masoknal is van ilyen? Hogyan adjam neki?
Miki meg nem maszik, de mar nagyon kozel van hozza.

csengo
Vendég

Sziasztok,
Én nem bio-zöldséket/gyümit adok Pipikének, hanem azt, amit a zöldségesnél/boltban lehet kapni. Sztem ilyen kis mennyiségben nem lesz tőle semmi baja.

Tegnap óta megnőtt az étvágya, ha nem egyből adom a köv.kanállal, akkor fel van háborodva.

Gratulációkat köszi!!!Kép
Vki kérdezte a Pampers-pontokat: fogalmam sincs, azt sem tudom igazán, miről van szóKép.

Én is ismét nagylány lettem, ma megjött... Nem nagyon hiányzott, meg kell, hogy mondjam.

Na, megyek vacsizni. Holnaptól 1200 kalórián vagyok pár hétig. Remélem, nem megy a tej rovására, de muszáj egy pár kilótól megszabadulnom. Remélem, megint el tudok járni tornázni hetente 2-szer. (Ha vkit érdekel az 5 hetes menüsor, szóljon).

Andi
Vendég

Sziasztok!Kép

Megmondom őszintén, én sem vettem biozöldséget Bazsinak, pedig kaptam biopiac-elérhetőségeket. Úgy gondoltam, hogy előbb-utóbb úgyis a rendes kaját kell megszokniuk, és már én is olvastam azt, hogy Magyarországon nincs igazán biotermelés.
A bébiételeket pedig ellenőrzött biogazdaságokból hozott zöldségből, gyümölcsből készítik.
De én is inkább főzőcskézek neki, hamarosan sokkal egyszerűbb lesz, mert csak a mi kajánkból kell kivenni az ő részét, és mondjuk kevesebb fűszerezéssel megcsinálni.

Edit: remélem, hogy ízlett Bazsinak a krumpli!!Kép

Tegnap nálunk a céklás krumplit nem akarta megenni, ma pedig mind megetteKép Egy fagyasztókockányit legalábbisKép

Ebben a hülye időben nincs semmihez sem kedvem, de a fiúk is nyűgösebbek ma.
Remélem, holnaptól jobb idő lesz, mennénk ide-oda mászkálniKép

MaccsKép nagyfiam minimum kétemberes, ha megyünk valahova, de azért remélem, nem beszéli tele a fejét senkinek, mert szövege az van, kifogyhatatlanKép

AndiKép Jövő héttől járok megint én is tornázni, muszáj nekem is leadnom pár kilót, mire jön a nyári ruhás, fürdőruhás időszakKép

BeatrixKép Balázs szereti nagyon a gyümiket, de pl. kipróbálhatnád, ahogy ma adtam neki, gyümölcskoktélt kapottKép Fél alma, 15 szem meggy, és egy kicsi sárgabarack babaital összeturmixolva. HabzsoltaKépKép Ez volt az uzsonnaKép
Mondjuk nála szerencsém van, mert aránylag jól fogadja az új ízeketKép

LivKép A következő, amit bevezetek nála, a paradicsom lesz, ha a céklát jól veszi mostKép De remélem, szeretni fogjaKép

KormiKép Benedek nagyon -nagyon ügyes!!Kép
Örülök, hogy meggyógyultatok!

Ilyen háti hordozókát én is szeretnék venni Bazsinak, mert tervezzük, hogy megyünk ide-oda kirándulni, és valahol ugye nem tudunk babakocsival menni.
Ez lesz a következőKép

Lau
lau_

Megint újra kellett regisztrálnom, nem fogadta el a Lau nevetKép
lau_

Sziasztok

Kár, hogy ilyen ramaty az időKép

Andi
tegnapi menüKép ügyi vagy, csorgott a nyálam, nálunk csak spenót voltKép de azért estére sütöttem pizzát.
gratula a nyeremányhezKép
majd számolj be a fogyirólKép

Kormi
nagyon ügyi BenedekKép kakaKépKép

zöldség: én még nem kezdtem el, de asszem nem lesz bio, Gergőnél se volt az.
AMÚGY JÓL VAGYUNK, gELLÉRTKE OLVASSA A BABANETET, MERT ELKEZDETT FOROGNI HASRA IS:o:o ez véletlenül lett nagybetüs.
fogunk még nincs. az almát már szépen eszegeti.

csók
Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?