Sziasztok!
Bea!
Köszi szépen, hogy ott lehettünk a talin!
Tomika is teljesen kipurcant, rögtön bealudt (Dancsiék elvittek a taxival anyuékhoz), és aludt 2 órát. Ma megint fél 8-kor elaludt.
Dancsi!
Köszi még egyszer, hogy eljöhettünk veletek a taxival!
Olyam sütőre való zárat hol lehet kapni? Milyen az? Mert mi az Ikeában nem találtunk, és csak műanyag zárunk van, ami ugye sütőre nem való. Pedig nagyon kellene, mert Tomika már párszor eltaknyolt a konyhában, amikor kirántotta a sütőajtót.
Ja, Tomika - bár kisfiú - mostanában nagyon hízelkedős: ma is állandóan bújt és puszit osztogatott. El is olvadtam.
Aztán este ennek örömére jól megharapta megint a cicit. Szépen elmagyarráztam neki, hogy ez fáj anyának. Láttam, hogy megértette, de ez nem akadályozza meg az újabb harapásban. Nem tudom, mit kéne csinálni vele
Karmen!
Tomika is többször cicizik éjszaka, de én nem akarom leszoktatni. Sokkal könnyebben visszaalszik így. Én meg sokszor föl sem ébredek (igaz, ő velünk alszik). Lehet, hogy most Orsinak ilyen korszaka van, és ha nem próbálod leszoktatni, akkor sem tart sokáig.
Nóri!
Sajnos a mi környékünkön sehol sincs az igazán babáknak való hinta (ami kötélből van,fölülről kell beleültetni). Én a hagyományos hintába ültettem (persze fogtam közben), de az a gumis nekem nagyon nem szimpatikus.
Ági!
Bocs, hogy nem volt idő megbeszélni a "hivatalos" dolgokat, de Tomika már nagyon nem bírt magával.
Nyugalmasabb körülmények között majd beszélünk róla. Jó?
Megyek, próbálok kezdeni magammal valamit. Persze volna munka (pl. vasalhatnék is), de hogy nincs itthon Gábor (ma ment a 3 napos terepgyakorlatra), olyan üres a ház.
Azért próbálok kezdeni magammal valamit!
Mindenkinek jó éjszakát!
Tünde+Tomika