A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Ildi,
azok az értékek felnőttre vannak szabva. Biztos minden rendben Noncsinál, én azonban nem hagynám a vasat, de Te tudod.

Dancsi,
nagyon ügyes a Fiad, h megette a banánt.
Eszter a csigatésztát a levesből nyeli, mint állat Kép.

Nóri,
én szilveszterkor adtam fel a FP játékra a Pampers képeket, február elején kaptam levelet, hogy minden oké, majd küldik.
Sztem Argentínán keresztül Kép...
Megvan a tégla, lassan hajrá Kép!

Kép

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Sziasztok!

Ildi, fogadjatok oszinte reszvetem!

Nori, el meg az akcio, csak kicsit le vannak maradva a postazassal. Mi meg januar vegen megrendeltuk, es varunk.

Bea, akkor mi is megyunk, ha nem esik.

A betegeknek jobbulast!

Agi
agi77

Sziasztok!

Gabi, Gabici!
Jobbulást nektek!

Bea!
Mi megyünk, ha nem lesz hóvihar. Bár szégyenszemre elővettem Tomika kesztyűjét. Kép

Jó éjt!
Tünde+Tomika (ma fél 8-kor elaludt!!!)
ptünde

Nóri: Én novemberben adtam fel a Pamperses cuccosokat. Kb december közepén küldték a levelet, úgy, mint Krisztának és azóta is küldik a játékot.Kép Szerintem nem Argentínán keresztül hanem elöbb felküldik a Marsra, onnan a Plútóra majd vissza. De nem fénypostán, mert akkor már rég tört volna az ablak. Egy csiga lehet a fuvaros! Az is hadirokkant.Kép
Szóval Boginak már nem kell játszania vele, jó lesz majd Violának, ha ideér mire "felnö". Vagy legfeljebb az unokáimnak.....Kép
Enikö

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Nóri! NAgyon okos Léna, h megértetteKép. EZ nagyon komoly!

Húú lányok, Én még fel sem adtam a zacsikat:DDD. Szegény BOgi, FP játék nélkül felnőni jajjj, sanyarú gyerekkor... :D

Most sült ki a 2.adag muffin, fighyelnem kell, mert rájár az emberKép

Mi Krisztiékkel megyünk terv szerint 10körül.

.:Angi:.
angiszeged

Tünde,
én is elovettem ma a téli overallt, meg a vastag sapkát, sálat, bocskort. pedig már ki lettek mosva, és el lettek téve.

és Jozsó is aludt ma már 1/2 8-kor.

AMúgy mi is megyünk a talira, feltéve, hogy apa reggel nem felejti el kivenni az autóból a futkározós babakocsit. Kép Kép
Vendég

HAHÓ CSJAOK A PONTOS CÍM

DOBÓ UTCA 58. SAROKTÓL A HARMADIK BEJÁRAT SÁRGA SAROS SORHÁZ
Bocsi hogy eddig nem jelentkeztem remélem még nem késő csak valahol fent láttam hogy valaki más számot írt le
445677 a telszámom ha eltévedtek
Bea
20180827120929

Visszaolvastam és láttam van aki figyel és már tudjátok a jó házszámot.
Még a pénteki összesítőm szerint 8,9 mama+baba jön de most ha jól látom Gabi3 lemondta Enikő meg nem nyilatkozik hogy jön-e.
tehát
Kriszti+Eszter
Angi+ csajok
G.Erika+Benedek
Dancsi+Jozsó
Nóri+Léna
Karmen(?)+Orsi
Ági+Kristóf
Katicabogár+lánykája
Nyúlanyó+Pipi
Tünde+Tomika
lehet hogy valaki kimaradt bocsi de örülök hogy ennyit is tudok. nem vagyok egy névbajnok.
jó éjt
20180827120929

Jó reggelt!

Ági!

Köszi.

Kriszti!

Majd a doki megmondja,hogy mi legyen.Engem is nagyon érdekelne a vas,de így is úgy megkínozták.Forgatták a tűt,és még sem találták meg a vénáját.Úgy sajnáltam!!!

Kár,hogy nem tudunk menni a talira.Az idő is pocsék,a doki is jön.Érezzétek jól magatokat!!!Ilyenkor bánom,hogy nem vezetek.Pedig autó lenne,a férjem a Trabival jár dolgozni,a Xsara a garázsban.

Ildi
tfildiko

Bea:Mi nem tudunk menni.Bocs, elfelejtettem szólni.

TFIldikó:Elhiszem, hogy sajnáltad Noémit. Borzalmas amikor a gyerekedet szúrják, még ha csak egy picinyke tü is az....Kép Föleg ha valami béna növérke vesz le a vért.....KépPuszi Neki!

Bogi még alszik, a kicsi most kajcsizott.
Ja és képzeljétek Bogi a saját szobájában aludt egyedülKépKép Végre! Ez már 2.éjszaka, hogy nem velünk aludt!Kép

Szép napot és jó talitKép
Enikö

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Enikő!

Örülök,hogy a Bogi már egyedül aludt.A puszit átadtam a Noncsinak.
Mi sem megyünk,sajnos,a talira.

Ildi
tfildiko

Mi sem tudunk menni, itt rángat, mindjárt le kell tennem aludni. Nagyon kivagyok, ma éjjel is 2! óránként ébredt, addig sirt amig végül meg nem szoptattam. Valahogy le kellene szoktatni róla, de meddig hagyjam sirni?? Ja és ezek után hogy ö sem aludt jól, ma fél 6kor kelt, azért álmos most ennyire. Nem értem anyuéknál miért 9kor kelt mindig.

Betegeknek jobbulást!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Nóri! Irtam mailt, remélem most megkapod.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni tőletek.
Egy barátnőm nemrégiben szült és kijött rajta a gyerekágyi depresszió. Szegeden szeretne taláni egy dokit aki ezzel foglalkozik (nem tudom pontosan, hogy pszichológust vagy pszichiátert keres), ha tudnátok nekem segíteni akkor egy név és telefonszámnak nagyon tudnék örülni.
Köszönöm előre is a segítséget.

Ági
kockavirág

Kármen!

A doki még nem jött meg.A lány fél órát aludt délelőtt,az éjjel 6-szor keltem hozzá.6 nagy duzzanat van a szájában,de nem akarnak előbújni a fogak.Nekem is le kell tennem aludni,pedig már jó pár napja nem alszik délben.

Ildi
tfildiko

Bea,
Köszönjük szépen a talit, klassz volt. Szuper a házatok is! Kép

Hazaértünk nagy nehezen, Jozsó elaludt útközben, utána visított, mint a kismalac. De most alszik. Nagyon kiütötte magát, gondolom a sok új dolog miatt. Nem szokott ilyen dila lenni mindig.

Ma hozta a formáját, néha lesül a bor a képemrol úgy viselkedik. Mindig a másik gyerek játéka kell neki, mindent kipakol, meg ilyenek. De majd csak kinövi, addigra gondolom hátul is lesz szemem.

Ildi,
hú, részvétem az éjszakátokért. Homeos cuccot próbáltad már? A patikákban adnak kis füzetet, abból ki lehet találni, hogy melyik golyó jó a fogzásra. Nekünk bejött, pedig nem hittem benne.
Vendég

Van 1-2 képem, küld valaki jelszót az albumhoz?
Vendég

Bea,
köszönjük a talit, sajnálom, hogy a Csajom ilyen antiszoci volt, de álmos volt nagyon. Úgy döntöttem, nem megyünk alvás helyett talira, mert nagyon szenved szegénykém. Nemsoká lesz bicajunk, majd megyünk azzal és max később indulunk.
Nagyon tetszik a lakásotok, a színek szuperek - a sárga a gyengém Kép.

Nóri,
nagyon meg vagy karcsúsodva Kép! Mi a titkod?

Kockavirág,
sajna (?) nem tudok segíteni.

Karmen,
Kép. Sajnálom, hogy nem jöttetek és hogy Orsika nyugtalan volt.

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Dancsi,
ne mentegetőzz, a legtöbb gyerek ilyen Kép.
Jozsó édes szép fiú!

K

Kép

Kép
eszteranyu

Kriszti,
igen, nekem is ez a baj a talival, hogy Jozsó legkésobb 11-kor, már totálkáros. Utána meg ebéd, majd alvás van. Legközelebb mi sem megyünk délelott, majd inkább az alvás után.
Vendég

Volt itt a doki.Késett sokat,de ideért.Teljesen jó a vérképe.Azt mondta,hogy nem kell vasat nézni,mert nem vérszegény.73cm.Ez a magasság jó így 9 hósan?A ti babáitok mekkorák voltak ennyi idősen?

Dancsi!

Ettük több hétig,de nem használt semmit.Általában 3-szor ébred fel egy éjjel,és hamar visszaalszik.Ez most egy kicsit rosszabb éjszaka volt.3 kelés meg sem kottyan nekem,már hozzászoktam.A Noémi is piszok eleven,pakol,minden kell neki.A doki cuccait is ki akarja pakolni mindig.

Sajnálom,hogy nem tudtunk elmenni.Jó lett volna látni benneteket.

Ildi
tfildiko

a legközelebbi tali majd nálunk lesz, jó? És akkor Jozsó remélem normális lesz. Kép Kép Mert nem kell majd ezer szemmel ot lesnem. Itthon so so biztonságban van.
Vendég

Orsi felébredt, persze most sem nagyon evett. Nekem nem tünik kevésnek az az 60ml fözelék (most annyi sem volt) de ahogy irjátok mások mennyit esznek, elképedek. Mégsem tünik vékonynak, söt betegnek sem. Bár lehet hogy tényleg vérszegény ha nem eszik rendesen.

Kriszti! Lesz még tali, amin találkozunk. Meg most már hozzátok is elmegyünk valamikor Orsival, tényleg.

Gabi,Angi! hozzátok isKép

nem irtátok mit csináljak ezzel az éjszakai nonstop cicizéssel? meddig hagyjam sirni hogy leszokjon v. mit kellene tennem?
Pár hete mielött elköltöztünk már csak 1x evett.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen,

hányszor kel az Orsi éjjel? Én csak 1* adok éjjel cicit Jozsónak 4 körül (de van, hogy kihúzza reggelig néha), pedig van, hogy többször is felsír. Általában hagyom sírni (mert erom sincs átslattyogni hozzá), és 5 perc alatt visszaalszik. Persze ha nem, kap cicit.

Szeritnem gyereke válogatja, van, akinél bejön a sírni hagyás, valaki csak ront vele. Nekünk anno bejött, aztán volt egy durva hónapunk, amikor nem jött be.

Na, akkor Jozsó is egész éjjel szopott. De elmúlt magától a dolog.

Ha hagyod sírni, nem alszik vissza magától? Mert én érzem Jozsó sírásán, hogy visszaalszik vagy nem.
Vendég

Kockavirág! Sajnos nem tudok Én sem ilyet, ha sikerül szereznetek, feltétlen írd be ide is légyszives!! Női klinikán nbiztos van ilyen szakember sztem!!!

Dancsi! Ne égjen le a bőr a képedről, életkori sajátosság, sztem Józsót se bántsd érte!! El fog múlni, hidd el. Érdemes időnként találkozni uazzal a hasonló korú kisgyerekkel (ha van ilyen) és hagyni Őket konfrontálódni. Ameddig nincs erőszak (durva) addig rájukhagyni a konfl kezelését. VIrág és Kristóf így szocializálódtak együtt:D. Most meg látod milyen jó fejek mind a ketten;).
Amúgy Én tényleg azt vallom, h ebbe nem kell beleszólni, közbelépni. Ezért leszindi nem kell!

Mi is remekül éreztük magunkat. GYönyörű a ház, teljesen beleszerettem. ODaköltözhetünk Bea? Sok jó ember... tudod;) :DDD.
A kert is nagyon szép, rajtad meg nem látszik a 3gyerek......
Virág folyton pancsizni akart a kerti tóban, ja meg a fürdőkádból úgy kellett kiszedni:D

Most már biztos vagyok benne, h Nálunk is elférnénk, úgyhogy Nálunk is lehet tali. csak 1kor, max fél 2kor le kell tennem a csirigliket aludni.
Erika! Benedek annyira szép kisfiú, Nekem eddig fel sem tűnt... huncutkodott Velem a kiszobánál, a bejárat mellett, annyira édesen kacagott, teljesen belezúgtam a kiscsákóbaKép.

angiszeged

Sziasztok!

Jó volt találkozni veletek, Bea nagyon gyönyörű a házatok.:-) Dancsi, nem is rossz Jozsó, olyan aranyos volt, állandó kommandó:-)Pipi is adta a formáját, bár ez még semmi sem volt, sokszor sokkal dinnyébb. Én mindig az enyémet látom a legrosszabbnak, nem bír a popón ülni egy darabig sem. Kriszti, a te kisasszonykád olyan édes volt az alvós macijával, tündéri bújos életke:-)Mindenkinek nagyon aranyos és kedves a gyereke, Léna is, hogy magyarázott egyfolytában:-)

Karmen, Orsi nem volt még vérvételen? Sajnálom, hogy nem tudtatok jönni, szívesen találkoztam volna a szépszeművel is:-)Meg Ildire és Noncsira is kíváncsi vagyok, de ne legyek telhetetlen:-)
Jah nonstop cici, szerintem, ha nyugodtan akartok aludni, akkor engedd neki. Pipinek is volt ilyen időszaka, sőt most is ilyen van neki, majd megint változik és nem fogja kérni ilyen sűrűn. Lehet, hogy fogzik és azért nyugtalan, a cici pedig a legjobb nyugtató.

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Sziasztok!

Kriszta: Mi december óta várjuk a csodamsinát, majd a harmadik játszik vele. Vagy ahogy Enikő mondja az unokánk. Kép

Nóri: De ügyi Léna: Nem semmi csajszi! Bezzeg Bátor, most nem fekszek vele vissza, hanem kiülök a nappaliba, kb 5 percet szopizik és fektetem vissza a helyére. Most csak egyszer kelt.

Kockavirág: Szerencsére nekem nem volt ilyen gondom így nem tudok segítenki, de a barátnőd nődokija esetleg megtudja mondani hová forduljon. Vagy a védőnőt kérdezze. Komoly dolog nem szabad úgy hagyni!!!! Esetleg a Kismama szakértőjét megkérdezni kihez fordulhatna Szegeden, vagy a La Leche Ligát. HOnapok: www.kismama.hu, www.lll.hu. Esetleg még a gyermek orvosát megkérdezni. Ezek jutottak eszembe kikhez lehet fordulni. Majd írj hogy mi a helyzet!!! Érdekel!

Dancsi: Pedig most mi következünk,ha meggyógyulunk jöhettek!!!

Nagyon sajnálom, hogy nem tudtunk elmenni!!! Bea ugye még meghívsz egy tali erejéig!

Karmen: Ez jó kérdés meddig hagy sírni. Ha te le akarod szoktatni az éjjeli szopizásról akkor próbáld meg az aludj jól gyermekemet, de ha nem akarod leszoktatni akkor szoptasd meg. Egyébként lehet ha rögtön megszoptatod pár nap múlva visszatér a régi kerékvágásba, hiszen tudja ott vagy bármikor. Megnyugszik.

Gabi3
inecsg

ANgi,
igazából azt látom Jozsón, hogy baromi akaratos. Ha valamit nem engedek neki, képes a földhöz vágni magát. Ha megkapja, akkor angyalian vigyorog.

Tegnap pl. nem engedtem neki, hogy kábelt rágjon. SZó szerint a földön húzva rángattam el onnan. Fél óráig ült a földön és ordított.

Pedig mostanában általában már megérti és el is fogadja a "nem szabadot". De Beáéknál túl sok új dolog, volt neki, ami gondolom csábította és letojta a "nemszabadomat". Kép Kép És azért hisztizett, amikor elvonszoltam a lépcsotol, a kanapéról, a cd-ktol, stb.....

Amúgy itthon általában nincs is gond vele. Mert a lakás úgy van kialakítva. Azt meg már én sz@rom le, hogy megrágja a függönyt, papucsot, öszenyalja az ablakot vagy a falat, kanapét nyalja. Mert ezek már nem zavarnak, csinálja, azért gyerek. Kép Kép
Vendég

Angi, Én meg Bogibébibe estem bele:-) Olyan édes volt ahogy rötyögött a cumija alatt, amikor (bocs)meg akartuk enni a lábát Pipivel. Pipi meg is magyarázta neki, hogy az Bogi lába nem dübös (büdös) csak az övé:-)))

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

nem tehetek róla, de én is a kislányokba vagyok belezúgva, biztos azért, mert szeretnék egy bújós, hizelkedos kiscsajt. Mondta is apa,hogy legközelebb lányt szeretne. Mondjuk ez rajta múlik. Jozsó csak addig bújik hozzám, amíg szopizik.

Hú, remélem hamar összejön a kistesó. Kicsit félek tole, de azért várom nagyon.
Vendég

Sziasztok!
Bea, meg 1x koszi a lehetoseget, hogy elmehettunk Hozzatok! Gyonyoru a hazatok, es a gyerekek is! A tavat majd meg egyszer megneznenk. Kép

A delelott nekunk is neccesebb, Kristof is hamar kiuti magat.

Dancsi, az az album, amit en nyitottam mar betelt, van egy masik Szegediek neven, nem tudom ki nyitotta. Talan Bea? Szerintem is nomalis, hogy igy viselkednek a gyerekek (Kristof is), neha kicsit osszekapnak, ez nem nagy ugy.

Angi, sajnos Viragnak rivalisa akadt, remelem nem haragszol. Kép Kristof nagyon odavan Leanert, nem tudtam mit tenni. Kép

Agi
agi77

Dancsi! Sztem tök átlagosan viselkedett Józsó, ne legyél rá kiakadva. Ez egy olyan társaság, ahol mindenki tudja sztem, h ebben a korban ilyenek. PErsze, otthon könnyebb, Nálunk is minden úgy van kialakítva, h ne tudjon magába, berendezésbe kárt tenni. Persze lehet, h Én is hozzászoktam ehhez a viselkedéshez Virág miatt és csak ezért természetesenKép.

Amúgy fél 2kor aludtak el a kis büdösekKép. 3ra kellett volna tanácsadásra mennünk, lemondtam.

NyúlanyóKép).

angiszeged

Hát nem mondom gyorsan teleírtátok már megint a fórumot. Jelentem összepakoltam és felhívtam apát és elmondtam neki hogy nem bababarát a lakásunk. jót kuncogot azt hitte viccelek de Én mondtam hogy komolyan gondoltam. Vagy szerződtettek egy csendőrőrmestert a kuszó-mászó-totyogó Kata mellé vagy átrendezésKép
Amúgy Én annyira nem bánom hogy nem mentünk ki az udvarra mert lehet Virág tényleg fürdött volna. A végén egy picit kint voltunk az udvaron és Nórival kordont álltunk a két manci előtt hogy ne férjenek a tóhoz.
örülök hogy tetszett a lakás és persze Gabi, hogy jöhettek Ti is más is bármikor.
És ne haragudjatok hogy a lakás nem volt kellőképpen felkészülve a fogadásotokra de semmi kár nem keletkezettKép
Ellenben egy barna kesztyű fehér kutyussal(szarvas,majom) ittmaradt fehér zoknit meg nem találtam.
Utánna nézek a képes helynek előfordulhat hogy Én nyitottam de fix hogy nem emlékszem a jelszóra megnézem
Bea
20180827120929

DAncsi: NÁlunk is az a kikötés hogy a harmadik lány legyen. Kérdeztem,mit csinál ha fiú. Azt mondta Zoli hogy haza megy és süttet anyukájával egy halom hamuban sült pogit és elvisz minket is világgá. JÓ mi. Kép

Gabi3
inecsg

Megnézetm az albumot amit Én nyitottam már betelt szerencsére így nem kell jeszó után kutatnom. A másikat nem én nyitottam nem is tudok hozzá jelszót viszont képek nálam is vannak
Bea
20180827120929

Bea, a kesztyu szerintem a mienk. Majd legykozelebb visszaadod ok? Remelem nem lesz ra szukseg az iden.Kép

Agi
agi77

Anita!

Én is szeretnék veled már találkozni.Majd legközelebb.Ha a doki időben jött volna,valószínű,hogy meglepünk benneteket.Átböngésztem a térképet,hogy hogyan lehet a legrövidebb úton elmenni a Beáékhoz.3/412h-kor ment el a doki.Mire odaérhettünk volna,már indulni is kellett volna vissza,hogy kajcsira hazaérjünk.

Ildi
tfildiko

Angi, ez nagyon jól esettKép Köszi. Nem is tudtam, hogy ti játszottatok a kisszobánálKép Hiába, belefeledkeztem a többiekbeKép
Amúgy én mindenki gyermekét csodálom, más és más dolgok miatt. KépKép

Bea, mégegyszer köszi, hogy ott lehettünk, nagyon jól éreztük magunkat. Lehet, hogy Katababának átmenetileg építeni kell majd egy kis kerítést a tóhoz, amíg picit nagyobb lesz. Kép

Dancsi, Benedek totál ugyanilyen, ő meg mindig szegény Eszterkétől veszi el a játékokat. Kép Majdcsak kinövik.

Lányok, akik még nem írták alá a papírt, várjunk még az elküldéssel, vagy menjen el így?

A Honvéd téri játszón is lehetne valamikor tali. Magunkhoz már nem is merlek hívni benneteket, ilyen szép házak után. Kép

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Erika,
a Honvd játszó okés, oda el tudunk buszozni mi is.

Gabiékhoz mi sajna nem fogunk kijutni, nekünk az piszok messze van busszal.

Bea,
szerintem olyan sokmindent nem kell átalakítanotok. "csak" ezeket: Kép

1/ lépcso elzárása
2/ konyhaszekrényekre zár
3/ virágok elpakolása
4/ cd-k, társasjátékok elé valamit lehetne tenni, pl. azt az utazóágyat (én a fiókok elé tetszem, mert nem tudom azokat bezárni a konyhában)
5/ sütö bezársáa (lehet kapni hozzá szerkentyut)
6/ asztalteríto leszedése

Szerintem más nem volt. Nálunk is kb. ennyi lett elpakolva. Nincsenek kütyük, vázák gyerekmagasságban.
Vendég

Bea,
++++ konnektokrok bedugása.
Vendég

Sziasztok!

Bevallom, én nyitottam az albumot, de ugyanazzal a jelszóval, mint Ági, így legjobb lenne, ha Ági küldené el Dancsinak és Beának, mert én elfelejtettem, csak annyira emlékszem, hogy számomra vicces volt. Ági! Elküldöd nekik?

Bea!
Nekünk is nagyon tetszett a házatok! Mondtam a férjemnek az alapítványos/tengeres dolgot tisztára belelkesült.

Kriszti!
Hát ennek örülök, hogy te soványodni látsz. Biztos nem keversz valakivel? Kép Nincs titka, én bármikor bármit eszem, viszont engem az intenzív agymunka (jaj, ez most nagyképüen hangzik, de tényleg rengeteg kalóriát fogyasztanak az agysejtek pl. elmélyült matekozásnál) fogyaszt, és most agyalunk eleget az építkezésen, meg sétálok Lénával napi 2-3 órát.

Enikő!
Hogy álltok ovi témában? Közben megtudtam, hogy a Honvéd tériben is van nyelv.

Katica!
A végén én is szégyenkeztem Léna durvaságán.

Képzeljétek, a Puskás utcai játszó mellett az egyik többház sor mögött találtunk ma olyan hintát, amiben már Léna is tud hintázni, a játszóról odalátni! Egyszerűen nem értem, hogy eddig, hogy nem vettem észre, hacsak nem mostanában teték oda. Belegondolok, hogy a Vértó mögé (Gabiciék felé) jártunk eddig hintázni, közben 5 percre van egy hinta...

Angi!
Engem elbüvöltek a lányaid, Bogi eszméletlen azzal az óriási mosollyal, hogy a cumi is kiesik a szájából. És mi hozzátok is szivessen megyünk talizni. Kép Tuti elférünk. Kép
Mi meg mára már nem kaptunk tanácsadásra időpontot, hanem csütörtökre, és akkor a terv szerint kap agyhártya gyula ellenit a lány, a 15 hónapost meg csúsztatjuk.

Kriszti!
Tetszik a gif, amit beraktál!

Nóri
norcee

Kockavirág!
Szerintem nekem volt olyan, de már elmúlt. Ami orvos nélkül is tuti segít az, hogy találjon magának babamentes elfoglaltságot a nő, legyen mi agyalni, meg sok friss levegő, valamint a fizikai munka.

Nóri
norcee

Én sem emlékszek a jelszóra már.

Gabi! azzal a módszerrel tanitottam meg, ha felébred és felveszem-leteszem visszaaludjon. De ez csak akkor igaz ha nem akar szopizni. Nem tudom ha ritkábban akarom akkor hogyan kell a módszerrel csinálni?

Dancsi! Evett 9kor,éjfélkor, fél3kor, fél6kor
Csak a visszaalvás néha sok idö bár nem sir mint régen

Anita! nem voltunk még vérvételen, nem is akartak küldeni egyszer én kérdeztem kötelezö-e mert nem is szeretném vinni.

Honvédtér nekem is tetszene

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Bea!
Köszi szépen, hogy ott lehettünk a talin!

Tomika is teljesen kipurcant, rögtön bealudt (Dancsiék elvittek a taxival anyuékhoz), és aludt 2 órát. Ma megint fél 8-kor elaludt.

Dancsi!
Köszi még egyszer, hogy eljöhettünk veletek a taxival!
Olyam sütőre való zárat hol lehet kapni? Milyen az? Mert mi az Ikeában nem találtunk, és csak műanyag zárunk van, ami ugye sütőre nem való. Pedig nagyon kellene, mert Tomika már párszor eltaknyolt a konyhában, amikor kirántotta a sütőajtót.
Ja, Tomika - bár kisfiú - mostanában nagyon hízelkedős: ma is állandóan bújt és puszit osztogatott. El is olvadtam.
Aztán este ennek örömére jól megharapta megint a cicit. Szépen elmagyarráztam neki, hogy ez fáj anyának. Láttam, hogy megértette, de ez nem akadályozza meg az újabb harapásban. Nem tudom, mit kéne csinálni vele Kép

Karmen!
Tomika is többször cicizik éjszaka, de én nem akarom leszoktatni. Sokkal könnyebben visszaalszik így. Én meg sokszor föl sem ébredek (igaz, ő velünk alszik). Lehet, hogy most Orsinak ilyen korszaka van, és ha nem próbálod leszoktatni, akkor sem tart sokáig.

Nóri!
Sajnos a mi környékünkön sehol sincs az igazán babáknak való hinta (ami kötélből van,fölülről kell beleültetni). Én a hagyományos hintába ültettem (persze fogtam közben), de az a gumis nekem nagyon nem szimpatikus.

Ági!
Bocs, hogy nem volt idő megbeszélni a "hivatalos" dolgokat, de Tomika már nagyon nem bírt magával.
Nyugalmasabb körülmények között majd beszélünk róla. Jó?

Megyek, próbálok kezdeni magammal valamit. Persze volna munka (pl. vasalhatnék is), de hogy nincs itthon Gábor (ma ment a 3 napos terepgyakorlatra), olyan üres a ház.
Azért próbálok kezdeni magammal valamit!

Mindenkinek jó éjszakát!
Tünde+Tomika
ptünde

Hol vannak az albumok????
Tünde
ptünde

Dancsi! Aztán, ha nem szokik le a pakolásról "idejében", akkor még további is van mondjam még?? :D

Honvéd tér nekünk is nagyon ok, eddig ez miért nem jutott eszébe senkinek...Kép

AMúgy meg persze, h minden topicbaba gyönyörűséges és irtó jó fejKép)

angiszeged

Nori, hat ez jo, majd gondolkozom az album jelszavan.Kép Biztos, hogy en nyitottam?

Tunde, nagyon koszi, igy is sokat segitettel! Majd irok, lenne 1-2 kisebb kerdesem, aztan ha dolgozol majd kicsit tobbet is kerdezek.
A Kukorica utcan allitolag van jo hinta.

A Honved ter nekunk is szuper lenne!

Agi
agi77

Na megvan a jelszo, mindjart kuldom Beanak es Dancsinak. Ha keri meg valaki akkor szoljon.

Agi
agi77

Tünde,
én a Faktuman vettem a zárakat.

Angi,
jajaja, mondjad! Mire számítatok a kis gézengúztól? Kép Kép
Vendég

holnap megy Csibi anyósomhoz egész napra, mert jönnek üvetgéglát kiütni. Hát, az elobb már bogtem, olyan lelkiismeretfurdalásom van. Hülye vagyok, mi?
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?