Sziasztok Anyukák!
Már nem sűrűn fogok jelentkezni, búcsúzni jöttem, ugyanis a babónk vasárnap reggelre meggondolta magát. Szerintem 11 hetesen, a dokik mindenhova 8/9 hetet írtak, bár mindketten az utolsó vérzéstől számítjuk (febr. 1.)
Testileg-lelkileg nagyjából túl vagyok mindenen, a nagyfiam sokat segít, meg azt azért mindig tudtam, hogy a gyermekek nem a mieink, és az életükről sem mi döntünk. És azt is tudom, hogy oka van, hogy így történt, és ezt csak elfogadni lehet.
Bár sajnos nem tudok szép szüléstörténettel szolgálni, azért engedjétek meg, hogy leírjam a tapasztalataimat, akit nem érdekel, nyugodtan ugorjon. Először is köszönettel tartozom (időrendben) valamilyen Orsolya doktornőnek, aki először megvizsgált, és Cseke doktornak, aki aztán befejezte, amit be kellett, mindketten nagyon emberségesen bántak velem, testemmel, lelkemmel törődtek. Viszont, és ezt is le kell írnom, Balogh doktor emberségből (inkább embertelenségből) és hivatástudatból gyalázatosan vizsgázott, ugyanis (bár igaz, hogy nem a magánrendelésére jártam), szerintem köteles lett volna az ügyeleti idejében megvizsgálni, vagy legalábbis illendőségből rámnyitni az ajtót, mielőtt elmegy. És akkor nem feküdtem volna ott másfél órát, hogy ömlött belőlem a vér. Hát igen, szülésen volt (azért aki már szült, az tudja, hogy egy szülés mellett nem toporog ott végig az orvos), és mint tudjuk, szülés után csusszan a boríték, vetélés után meg nem sűrűn, igaz?
Igaz, hogy nem akartam orvost fogadni, de a történtek után úgy döntöttem, visszamegyek az előző orvosomhoz,(aki egy másik kórházban dolgozik) nem árt, ha gondosan követi majd a következő terhességemet. Amire persze most egy kicsit még várnunk kell.
Még két jó tanács azoknak akik a kórházba készülnek! Kajáról mindenképp gondoskodjatok, mert irtózatosan kevés! Azon gondolkodtam, hogy a kisöregek, akikről nincs ki gondoskodjon, biztos éhen halnak... A másik pedig, hogy Szántó doktort messzire kerüljétek, én csak beszéltem vele, de egy arrogáns b...ó, szinte lehülyézte nekem a kollégáját, ami szerintem elég unintelligens viselkedés.
És nem utolsó sorban, gratulálok az újszülöttekhez, és sok boldogságot kívánok nekik! Az ő tiszteletükre, és a kislányunk emlékére, (mert úgy érzem, kislány volt) küldöm ezt a babarózsát!
Sziasztok!
Ági