A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Jucus!
Sokminden megy, de egyszerre csókolózni és kamerába vigyorogni, na az nem. Így vagy csókos a kép, vagy arcos. Mi az első vagy. Kép

Duopack!
Hűha! Kép Hajrá! Kép

Ildi!
Köszi a kérdésed, a térképet mégegyszer megpillantva megállapítottam, hogy kocsival egyszerű és nagyszerű, és papinkó sajnos ráér (állás azóta sincs), szóval kipottyant a sofőr, amíg itthon kiadom az ukázt a bejárónőnek. Kép

Bogárka!
Térkép: köszi. Kép

Bkriszta!
Ami késik,.... majd lesz férj is, nem? Kép

Ha valami kimaradt, folytköv később...
neet
neet

Neet!

Nem kell mindig szexelni,tessék kamerábanézőst is!

Jucus
20170114224602

Duo, nagyon drukkolunk!! De jo, Te is online vajudsz? Akkor kerjuk folyamatosan a tudositast, ne csak a Krisztaval levelezz.

Bajdovej Kriszta, igazan nem akarok semmi rosszat mondani a parodra, de azt uzenem neki, ha most azonnal orokre abbhagyja a dohanyzast, akkor nem nyirom ki. Komolyan. A piknikre csak bago nelkul johet! Egyebkent is legszivesebben az osszes bagost lelonem, de egy szulo, az plane ne dohanyozzon, milyen merenylet ez a gyermeke ellen! A multkor majdnem lecsaptam egy not a Kenguru elott: mikor kijottem es epp probaltam visszaszerelni a gyereket a babakocsiba, mellettunk fustolt es mikor raszoltam olyan szemtelenul valaszolt es esze agaban sem volt arrebb menni, azt hittem, felrobbanok. Szoval akkor egyertelmu, hogy kokuszmatrac es legzesfigyelo, meg akkor is, ha "csak" a balkonon fustol.

Bogarka, legyszives tarts majd motozast a kertkapunal es ne engedj be dohanytermeket! Engem is megmotozhatsz, de ne aggodj, nem lesz nalam fegyver.

Az Aventes cuccokat en az elektromos gozsterilizaloba pakolom. Nagyon egyszeru es gyors, tokjo, csak elmosogatni ne kene elotte. De lehet, hogy nem is kell majd nektek cumisuveg, hogy olyan ugyesen megy majd a szopizas, nem gondolod?

Dora, en is az U.M.+Ujvari Bori parossal szultem, szerintem szuperek voltak. Mire vagy kivancsi?

Jucus, hogyhogy heti 1-2 nap? Igy is lehet oviba jarni?

Tulipanfa meg hidromasszazszuhany... Oxigen, lehetek a legjobb baratnod? Kép Kép (Kisun ugyse ad mesekonyvet.) Akkor holnap atugrok, jo? Kép
moosejaw

Moose,
kértél tőlem mesekönyvet???Kép Én ajánlgattam, de te nem kértél belőle Kép nem leszünk így jóban! Kép

vera
kisün

Jóreggelt!

Moos: Lehetsz, gyere, délután úgy is egyedül leszek Kép A tulipánfát lekopasztotta a vihar, az nem baj? Kép És a Spock könyvet ki is hagytad Kép

Duo: Drukkdrukk Kép

Jövök majd még délután, most indulok védőnőhöz.

Oxigen
majdnem34 Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Ancsi,
itt minden rendben, tudósítalak a fejleményekről, mert lehet, hogy nincs időd visszaolvasni:
szóval Greenolive és Bori babája is megérkezett, mindketten szombat hajnalban, és most (gondolom) egy szobában babáznak Kép
hát CSAK ennyi történt Kép

vera
kisün

Kriszta!
Tényleg érdemesebb megvenni a légzésfigyelőt, mert a kölcsönzés, ha addig használod, amíg ajánlják, pont annyi, mint megvenni! Nekünk Babysense II. van és nagyon jó! 1X sem riasztott tévesen és szerencsére eddig egyáltalán nem riasztott!
Köldökzsinór előeséstől én is féltem, de utánaolvastam és azt találtam, hogy szinte kizárólag csak burokrepesztéskor fordulhat elő, akkor is ritka!
Igen, edényben ki lehet főzni a cumisüveget, mellszívót, én 3-5 percig szoktam!

Duo!
Drukk, drukk! Jelentkezz majd, hogy mi a helyzet!Kép
ildi76

Kisun, jovanna, nem kertem, de egy csomot el kellett volna mar olvasnod. Oxi, vihetem Kisunt is? Nem akarom, hogy megharagudjon ram. Legyszilegyszi Kép Kép

Cili, utolagos engedelmeddel megkerdeztelek bebietetesrol emailen.

Es akkor most ket Kép Kép kep meg husvetrol, hogy ne buslakodjatok az odalett tavasz miatt. A cimuk: Nyul nyulert nyul Kép KépKép
moosejaw

Moos, mindenre kivancsi vagyok!
Lenne jopar kerdesem, de ha nem banod e-mailban. Mivel nem talaltam a profilodban a cimed (csak a gyonyoru gyermekedKép, elkuldened a zdora @ externet.hu-ra?
Koszonom!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

ZsanciKép
Igen,nekem is mondtak,hogy ha baj van,cselekedni is tudni kell.De sokszor azt mondjak,eleg,ha besipol a legzesfigyelo,mert megijed a baba es elkezd ujra lelegezni.

DuoKép
GRATULA AZ EVFORDULOHOZ!!!KépKépKépKépKép
Koszi a valaszt.Nekem Nuk cumisuveg van,1 kisebb uveg es 1 nagyobb muanyag.

NeetKép
Egyszer biztos lesz ferj isKépKépKép Mondjuk mi igy is ferj/felesegnek tekintjuk es hivjuk is egymast.

MoosKép
Atadom az uzenetetKép
1 evvel ezelott meg engem is lelottel volna...Kép
De igazad vanKép

Meg egy kerdesKéptudom,sok baj van velem...)
Ti hany fokon mossatok a babaruhakat?Es tesztek bele oblitot?

Kriszta es Akos

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Duo! Miujsag? Ott vagy meg a gep elott, vagy mar elmentel szulni?

Dora, kuldtem mailt.

Kriszta, te megusztad. A legzesfigyelrol meg en is ezt hallottam. (Egyebkent annyira aggodtam eleinte, mivel a gyerkoc rengeteget bukott es apa meg nem szerelte fel a legzesfigyelot - ami kesobb kiderult 2 perc volt es is megcsinalhattam volna -, hogy nem mertem a kisagyba tenni a gyerkocot, merthogy ott nem veszem eszre ha bukik, a jelzoberendezes meg nem uzemel esakkormilesz, hogy ejjel velunk aludt honapokig. Nappal meg rajtunk, merthogy emiatt a kisagyhoz mar nem fult a foga. Marha nehez volt egesz nap cipelni.)

Ruhakat 30 fokon mosom, kimelo programmal, domal baby fashion mososzerrel es domal frottee oblitovel. Hat van, amikor nem jon ki a kajafolt, de az azert van, mert nem kezelem azonnal, hanem otthagyom nehany napig, amig raszarad Kép Tegnap pl. kakas lett a ruhaja, annak rogton ellattam a bajat, ugyhogy nem is maradt nyoma. Sot, mostmar minden ruhankat csak ezzel mosom. Minek vegyek huszfele mososzert.
moosejaw

Moose,
most épp vidám Philip K. Dick novellákat olvasok szakmányban, mesekönyv félretéve Kép Minden nyúl nyúlságos a képen Kép de mivel elárultál-vérig sértettél, nem megyek veled sehova KépKép

Kriszta,
én általában 40 fokon mosom őket, ha mondjuk nagyon foltos, és lehet, akkor 60fokon, végső elkeseredésemben szoktam 90-en Kép
kisün

ááááááááá, szuper, Vera!!! akkor Green, és Bori gratulálok!!!! Duonak meg hajrá!!

Moos! két kérdésem van, segítsél Kép a pasim (most még) elhagyta a pác nevét, amit anno adtál. hamarosan megvenné. Kép
a másik meg, hogy az Aventes gőzsterilizálóba belefér a mellszívó is? mi lehet a neve ennek a streilizálónak pontosan angolul? mert kapnék valamit ajándékba, de a nagy Avent készletet nem szeretném (habár azt ajánlották fel), hanem csak 1-2 darabját, és inkább mást.

ancsipancsi

Ancsi!

Én az Avent mikros sterilizálóját használom és belefér a mellszívó.

Moos!

Óvi:Úgy járatom a gyerekemet ahogy akarom.Főleg ha kiscsoportos.Perzse pedagógus mondja,hogy minden nap de azért ez nem így van!Tudom,hogy én is örültem ha 30 ded helyett csak 25 ugrált a fejemen anno.De ez majd Soma függő lesz,ha akar akkor megy ha nagyon nem akar akkor nem.Kép

Kriszta!

Légzésfigyelő:való igaz,hogy ajánlják a az újraélesztési tanfolyamot,de letölthető a Netről is,hogy mi a teendő és szerintem ha előfordulna ilyen eset akkor az ember ösztönösen is cselekszik.Pl.felkapja a gyereket ami már magában sokat segít a légzés újraindulásában.Aztán mesterségesen lélegezteted amig a mentő meg nem érkezik.Nekünk van légzésfigyelönk és engem megnyugtat.

Jucus
20170114224602

OK, Ancsi, itt van, hogy ne kelljen visszakeresned: Ancsi, en Bondex szintelen lakkal kentem le a hazi keszitesu pelenkazonkat, amit aztan kostolgatott is a gyerek rendesen, es nem lett tole baja. "Megfelel a DIN EN 71 szabvany kovetelmenyeinek. Nyal-/izzadsagallo. Gyermekjatekon - kiszaradas utan - az egeszsegre nem artalmas." Valami S.Dyrup & Co. AS gyartja, "a dan kiralyi udvar szallitoja". A Praktikerben vettem, vonalkod 3 147773 048765 (meg ilyen azonositokat nyomtak meg a cimkejere: 44820090 es 300867 30487607). Na remelem mostmar megtalalod! De jo neked, hogy a plussoknek nem hullik a szoruk :-)

Avent meg: avent.hu vagy pro-mama.hu egykutya, katalogus/sterilizalok es melegito menupont alatt van: Avent Express Elektromos gozsterilizalo (en egy eve vettem a Kikaban, mert anyaknapja alkalmabol minden avent cucc cagy 10 szazalekkal olcsobb volt). Dehat nem biztos, hogy kelleni fog. Egy csomo bebicuccos boltban van egy kis Avent fuzet, amiben minden benne van, azt a kezebe nyomhatod az ajandekozonak, es akkor nem veti el a beszerzest.

Mindegy Kisun, ugyis en mar haragudtam rad, mert a multkor azt irtad, ha atmegyek, majd nem leszel otthon. Akkor a pikniken majd egymasnak hattal fogunk ulni Kép

Neet, nekem a "tan bofizik" a kedvencem, meg a "puszika".
moosejaw

Ja, Ancsi, persze, hogy belefer a mellszivo.

Jucus, es akkor az ebedbefizetes uszik? Vagy viszel neki? Ez hogy van? De a suli sajnos mar nem kivansagmusor, nem lesz gond, ha most ehhez hozzaszokik? Vagy az? Hu, akkor engem hogy atvertek.
moosejaw

Kisün, kommandó jó ötlet Kép !
Friss "anyukáinkról" ki mit tud?Ez volt ám az időzítés Kép
Ancsi látom megjöttél, hát az idő most itt sem jobb mint ama ködösben... tényleg, volt köd?
zozi

Dou hajrá! Drukkolok nektek!
zanza

Sziasztok!

Green, Bori, óóóóriási gratuláció az ügyesokosszéparanyosösszebeszélő kölykökhöz!

Duo, szorítok én is ám!

Ada KépKépKép
Lavórsztorin behaltunk Kép
nektek meg a Bkrisztával együtt azért megy a drukk, hogy maradjanak még egy-két-három hetet! Kép

Kókuszdió!
Fiacskádat együtt könnyeztük meg párommal! Nagyon édes!

Sisotris
15+1

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Ja!

Ancsi, üdv újra itthon! Szupi volt minden?

Képzeljétek!
Három napja azzal szórakozunk piciegyetlenemmel reggel-este, hogy mikor simogatja a pocakomat, egy kis dudor jelentkezik a hasam egy részén. Ha én csinálom, ezt nem sikerül előidézni. Szerintünk a babó odadugja a buksiját a keze alá! Létezik ilyen, vagy mindketten hallucinálunk?? KépKépKépKép

Pusztok

Sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Méregetem az időt, 5-6 percenként (ha olyanja van 10 percenként)kb 30-40mp fájás, nem erős. Elég összevissza a dolog.
Anyós már ideugrott, ideges, mint a fene, de aranyos volt. Madártejre előjegyzésbe vett Kép

Magzatvízszivárgás milyen? Mert ne nézzetek hülyének, nem tudom eldönteni, hogy pisilek-e, vagy más is van.

Még mosolygok is időnként Kép
duopack

Green, Bori! Én is csatlakozom a gratulálókhoz, és nagyon várjuk a szüléstörténeteket!!! Kép Kép

Zsanci!
IKR: szuper, jót nevettem!

Kókuszdió!
Nagyon ügyes a kisfiad! És a lányok is! Nagyon jó lenne, ha el tudnál jönni a pik-nikre, ha csak egy rövid időre is...

Ha valakit esetleg érdekel a keresztnevek 2004. évi gyakorisága, idemásolok egy linket, amit én is nemrég kaptam:
Utónév statisztika 2005. január 1.
http://www.marketcom.hu/ugyfelek/nyilvantarto/html/statisztikai_adatok_lakossagi _hu_1100078800,13559,.html

Leggyakoribb újszülött utónevek 2004-ben
http://www.marketcom.hu/ugyfelek/nyilvantarto/letoltes/ujszulottnev2005.xls

Blaye
blaye

Duo,
sajnos nem tudom, nekem istenesen megrepedt a burok, ömlött a víz, szóval kérdéses sem volt, hogy szivárog-e Kép de szerintem pl. számít, hogy vissza tudod-e tartani, vagy csorog magától... mert utóbbi inkább magzatvíz Kép és még mindig hajrá!!!

Moose,
ahá, szóval innen fúj a passzátszél Kép talin nemcsak háttal ülünk, majd jól megtiltjuk a lányainknak, hogy egymással játszanak Kép de egyébként látogass meg és itthon leszek Kép naaaa, kiengeszteltelek??? Kép

Zozi,
kösz Kép téged is bevegyelek egy rugás erejéig, nem?

vera
kisün

Nesztek, egy kis szórakozás!

Aki eltalálja, kitüntetjük!!

http://www.hamncheez.com/media/flash/billy_shoot.swf

Sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

LÉGZÉSFIGYELŐ: nekünk van (Angelcare, 2 tappancsos, arról nehezebben mászik le), Dóri 6 hónapos koráig használtam, engem megnyugtatott. Főleg ha több babát terveztek, érdemesebb megvenni, mint bérelni.

Blaye,
olvastam a keresztnévlistát... hááááát... több Kevin van mint Károly Kép
kisün

Kisün,
igen, én is csodálkoztam kicsit. És: több Dzsenifer van, mint Veronika...

B.
blaye

Sis, én már szétlőttem az összes üveget meg a zongorát, pharakat, de semmi. A lámpát akartam a fejére ejtetni de azon meg nem fognak a golyók Kép
Feladom! (pláne mert a munka meg áll...)
zozi

Vera!
A Benedek azért megelőzi a Kevint!! Kép És az én fiacskámnak az a 2. neve!!!
Egyébként ismerőseim körében igy alakultak a fiúnevek (merthogy ismerőseimenek CSAK fiaik vannak):
4 Dávid (ebből 3-an a házban laknak)
3 Benedek
2 Bence
2 Tamás
1 Dániel
1 Gergő
1 Gellért
Na jó, ismerek 3 kislányt is...Kép (Rebeka, Dorit és Lola) (Most csak azokat irtam ide, akikkel legalább 2 havonta találkozom)
És az én fiaim neveit nem találom, csak a 2. nevüket (Levente, Benedek)Igaz, nem voltam kiméletes velük, amikor nevet adtam nekik!!! Kép (megbosszúltam a sajátomat)
Ti hogy álltok?

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Duo!

Nekem csak csordogált, mindig egy kevés! Én sem tudtam biztosan, hogy az-e! Aztán a kórházba menet már csurgott rendesen!
Drukk! Drukk!
ildi76

Sziasztok Anyukák!
Már nem sűrűn fogok jelentkezni, búcsúzni jöttem, ugyanis a babónk vasárnap reggelre meggondolta magát. Szerintem 11 hetesen, a dokik mindenhova 8/9 hetet írtak, bár mindketten az utolsó vérzéstől számítjuk (febr. 1.)
Testileg-lelkileg nagyjából túl vagyok mindenen, a nagyfiam sokat segít, meg azt azért mindig tudtam, hogy a gyermekek nem a mieink, és az életükről sem mi döntünk. És azt is tudom, hogy oka van, hogy így történt, és ezt csak elfogadni lehet.
Bár sajnos nem tudok szép szüléstörténettel szolgálni, azért engedjétek meg, hogy leírjam a tapasztalataimat, akit nem érdekel, nyugodtan ugorjon. Először is köszönettel tartozom (időrendben) valamilyen Orsolya doktornőnek, aki először megvizsgált, és Cseke doktornak, aki aztán befejezte, amit be kellett, mindketten nagyon emberségesen bántak velem, testemmel, lelkemmel törődtek. Viszont, és ezt is le kell írnom, Balogh doktor emberségből (inkább embertelenségből) és hivatástudatból gyalázatosan vizsgázott, ugyanis (bár igaz, hogy nem a magánrendelésére jártam), szerintem köteles lett volna az ügyeleti idejében megvizsgálni, vagy legalábbis illendőségből rámnyitni az ajtót, mielőtt elmegy. És akkor nem feküdtem volna ott másfél órát, hogy ömlött belőlem a vér. Hát igen, szülésen volt (azért aki már szült, az tudja, hogy egy szülés mellett nem toporog ott végig az orvos), és mint tudjuk, szülés után csusszan a boríték, vetélés után meg nem sűrűn, igaz?
Igaz, hogy nem akartam orvost fogadni, de a történtek után úgy döntöttem, visszamegyek az előző orvosomhoz,(aki egy másik kórházban dolgozik) nem árt, ha gondosan követi majd a következő terhességemet. Amire persze most egy kicsit még várnunk kell.
Még két jó tanács azoknak akik a kórházba készülnek! Kajáról mindenképp gondoskodjatok, mert irtózatosan kevés! Azon gondolkodtam, hogy a kisöregek, akikről nincs ki gondoskodjon, biztos éhen halnak... A másik pedig, hogy Szántó doktort messzire kerüljétek, én csak beszéltem vele, de egy arrogáns b...ó, szinte lehülyézte nekem a kollégáját, ami szerintem elég unintelligens viselkedés.
És nem utolsó sorban, gratulálok az újszülöttekhez, és sok boldogságot kívánok nekik! Az ő tiszteletükre, és a kislányunk emlékére, (mert úgy érzem, kislány volt) küldöm ezt a babarózsát!
Sziasztok!
Ági
Kép
kajamán

Jaj Ági!
Nem is tudok mit írni! Nagyon szomorú lettem! Kérlek, azért, ha lesz lelkierőd ide feljönni, akkor időnként írj, hogy vagy!

Ildi
ildi76

Agi, nagyon sajnalom, remelem a kovetkezo babaval minden rendben lesz. Drukkolunk. Es azert, mert masik Hba mesz, meg beugorhatsz ide, mindig orulunk, ha irsz. A tapasztalatokat pedig koszonjuk, hogy megosztottad velunk Kép

Kriszta, nekunk is Angelcare van, es a keszulek leirasa mellett meg van egy elsosegely leiras is, hogy mit kell tenni, ha riasz.

Duo, egy oraja nem irtal. Miujsag?

Blaye, olyan lista nincs, amin az osszes gyerek rajta van?

Kisun, akkor egal. Kezdhetjuk elolrol a baratsagot? Mert a nyuszi szeretne jatszani...
moosejaw

Ági!
Sok sok erőt kivánok Nektek! És remélem nagyon hamar ismét boldogan várjátok a kis Babót, aki meg is érkezik hozzátok!!!!!
Nagyon sajnálom, hogy a Balogh doktor igy viselkedett veled!!! Szomorú vagyok!
Vigyázz magadra és a nagyfiadra!!!
Azért irj majd ide, ha ismét Babó közeledik, még akkor is, ha nem itt a szt. imrében szülsz!!!!
Zsanci

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Kajamán!

Sajnálom a történteket és Szántó doki volt az ügyeletes akkor is amikor én mentem szülni.Látom megalapozott volt ,hogy mindenkinek felhívtam a figyelmét rá.
Balogh dokiról pedig sajnos én is egyre több negatív dolgot hallok.Kép

Moos!

Az óvoda csak 6 éves kortól,iskolaelőkészítésnél kötelező.Szóval én kiscsoportba akkor viszem ha akarjuk közösen a gyerekkel.Nagy csoportban nem lesz kívánságműsor,mennie kell rendszeresen de valszeg már nem ebbe a közeli óviba.Ebédet meg le lehet mondani!

Jucus
20170114224602

Kajamán!

Szomorú, ami történt veled, nagyon sajnálom! Sok erőt és egészséget kívánok a továbbiakhoz! Ha ez megnyugtat, anyunak két vetélése volt, ebből az egyik nyolc hónaposan, és ma négy lánya van! Ne add fel!
duopack

Doupack!
Minden elismerésem Anyukádé! Komolyan! Nem tudom, én hogy birnám!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

KajamánÁgi!
Nagyon sajnálom, sok-sok erőt kívánok Nektek, meg mihamarabbi Pocaklakót Kép

Képzeljétek: ma nincs semmi barna, azaz vagy elfogyott a nyákdugesz, vagy nem is az volt (ez utóbbi jobban tetszik)

Ada
ada007

Sziasztok!

Ági,
nagyon sajnálom, de drukkolok a következőhöz, kitartás!

Duo!
Még mindig itt?

Bogárka!
Megkaptam a térképet, remélem még beférek akkor a kormány mögé (és egyben leszünk) Kép

Légzésfigyelő: mi is hosszas tanakodás után vettünk, de végül a férjem rábólintott, mert mondtam, hogy engem nagyon megnyugtatna. Érdemes használtan is megnézni, mi így vettük, jóval olcsóbban, és van hozzá oktatókazetta. Az biztos, az egész csak akkor ér valamit, ha tudjuk, mit kell csinálni riasztás esetén.

Oxi!
Milyen ez a hiper-szuper zuhanykabin, mit tud?

Na, elhúztam fogorvoshoz!

Manóka 36+5

Kép
Kép
manoka11

Sis! Minden szupi volt, csak marha fárasztó. A lábaimat péppé jártam! Tökre dagad a csülköm, pedig még csak 22 hetes nyuszis vagyok. Lehet, hogy azért, mert éjjel nem járok ki pipilni? Pedig egész nap csipke teát szürcsölök.

Mosse! Nagyon köszi, hogy megtaláltad!! Elküldtem az öregnek Kép

Jucus, köszi neked is az infot. Most már teljesen tanácstalan vagyok Kép Kép Kép

Kajamán! Nagyon sajnálom ami történt, de remélem azért még jársz hozzánk! Én is így csináltam!!! A szántóról (nemecsek) én is rosszakat hallottam. Basszus, valamit kéne vele csinálni most már.

ancsipancsi

ezt találtam, érdemes megnézni: http://www.szantal.hu/index.php?link=news%2Fnews.php&parentid=254&topic=12
én sokszor megfeledkezem a 10-es pontról. Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Duo!

Mi zujs? Víz volt vagy nem víz volt?
ildi76

Lányok!

Madarász u-ban menniybe kerül a Babysense II? Tudja valaki? A MiniManóban 40 e, azt azért kicsit soknak találom.

Esetleg nincs valakinek már nem használatos, vagy nem ismer valakit, akinek a valakije, stb..... eladná ezt a tipust?
ada007

Ada!
Nekün is Babysense II. van!
Karácsonykor a párom 39.900,-ért vette valami Brumi Maci boltban akciósan! Ezek szerint lehet, hogy nem is volt akciós???
ildi76

Sziasztok!

Még mindig nem szeretem az új védőnénim Kép Teljesen beparáztatott volna a vérnyomásom miatt, ha hallgatok rá Kép

Moos: felőlem hozhatod Kisünt, ha hagyja magát Kép Nagy a ház, nagy a kert, elférünk Kép A nyulad a nyuszikkal nagyon kis aranyos Kép
Azért örülök, hogy Krisztának megkegyelmeztél, és nem lőtted le, így én is megúszom Kép A páromat meg nem viszem akkor a talira, most épp szükségem van rá, nem akarok özvegy lenni Kép

Kisün: Ha nem Moossal jössz, akkor gyere külön Kép Téged is szívesen látlak Kép

Kajamán: Nagyon sajnálom. Kép Mihamarabbi pocakosodást, élményekkel teli babavárást!

Manoka: Ülőkés, 6 jetes masszázzsal, meg egy 5 állású zuhanyfej tartozik a kabinhoz. A BauMaxban volt akciós anno, akkor még volt miből megvenni Kép Nekem azért tetszik elsősorban nagyon, mert nagy, 95*95-ös, én klausztrofóbiás vagyok egy kicsit, de ebben már elvagyok, a kisebbekben nem. Előtte a helyén egy olyan pici ülőkád volt, mint egy lavór, na azt nagyon utáltam Kép

Mire hazaértem ma a védőnőtől, itt volt anyósom... Teljesen kiakasztott Kép Hogy lesz ez szülés után? Ő lakik a legközelebb, anyumék 250 km-re vannak, tehát elvileg anyósomnak kellene a legnagyobb támaszt adnia, de a párom állította ma is le többször is. Hihetetlen, mibe nem képes belekötni... Most kitalálta, hogy kifesti a konyhát, meg a kamrát a jövő héten, mert leszedtük a dísztányérjait, és milyen ronda, hogy a csavarok helye meglátszik és persze én vagyok az igénytelen, már megcsinálhattam volna... Én úgy elnézegetném őszig, ha ezen múlna, hogy nem jön... Nincs valakinek tippje, hogy kezelhetném azt a problémát? Kép

Oxigen

KépKép
oxigen
Györköny

Duo, csatlakozom Zsancihoz. Egyebkent mar megint nem tudositasz! Felorankent iderohanok megnezni, hogy mi van veled. Sz'al hol tartasz?

Ancsi, gyorsan pihend ki magad, hogy bird a szombatot Kép Vagy csak a negyedoras helyesles lesz? Gyakoroltatok? Igen! Igen! Nekunk nem artott volna, mert en a masik kezere probaltam felhuzni a gyurut, o meg lefejelte a kalapomat Kép Tenyleg, kerunk majd egy fotot a feher ruhas pocidrol! Gondoltam Krisztat is rabeszelem, de megse, mert csak egy gyarkemeny van a jeloltjei kozott...
moosejaw

Oxi, ha nem hoz bagot, felolem johet. Bogarka? Egyebkent meg probald az egyik fuleden be, masikon ki modszert. En mostanaban sokszor mar nem veszem fel a telefont, ha latom, hogy hiv... vegulis annyi mindent csinalhatok, nem? setalok a nyullal, alszom a nyullal, pelenkazom vagy etetem eppen, mosok, mosogatok, takaritok stb es nem hallom... Ne figyelj ra, hatha az hasznal, es semmikeppen se idegeskedj, mert az meg csak art.

Kisun, az Oxi azt mondta, hogy o egy cigizos, bruhuhuhu. Mostmar nem is akarok baratkozni vele, nem jatszunk oroszlanost? vagy hogy te vagy a vasarlo en meg a boltos? vagy hogy te vagy az utas en meg a legikisasszony? es athozhatnal egy jo mesekonyvet meg a lencsibabad Kép ja, anyukam meg azt kerdezi a te anyukadtol, hogy ugye te nem vagy cigizos...

Ok, ugy latom, ma mar tul sokat ultem a gep elott, megyek nyulat menedzselni...
moosejaw

Moos: Én azt mondtam, hogy cigizős voltam Kép De ha nem akarsz barátkozni velem, majd szólok a papámnak! Kép Nemis mutatommeg soha többé a tulipánfámat! Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Bogárka!

Mi lesz, ha rossz idő lesz a tali napján?
Tudod, optimista vagyok!Kép
Akkor van elég hely bent, hogy ellegyünk?
És akkor most, hogy lesz pontosan? Leheverünk a fűre pokrócokra, (Van elég pokróc?) a babák meg a hordozókban körülöttünk! Idilli kép!
Csak vizuális típus vagyok! Jól képzelem el?

Ildi, a gyakorlatias, optimista, vizuális típus

Duo!
Tessék tudósítani!!!Kép
ildi76

Sétáltunk két órát a madárcsicsergésben, közben odalenn durvultak a dolgok, most fogunk (köridőt)mérni Kép
Sóhajtozok, és apa velem sóhajtozik.
Víz még megvan. Szóval jó a buli, hajnalig bizti maradunk (remélem, akkor már a korházban bulizunk)
üdv
duopack

Kajamán-Ági,
borzasztóan sajnálom, ami történt, nagyon sok erőt kivánok a következő hónapokra, és hogy minél hamarabb újabb lakó költözzön be hozzád! És semmiképp ne hagyj itt minket, a happy endről mindenképp tudni akarunk, akárhol szülsz is! Kép

vera
kisün

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?