A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Ági,
sajnálom, ami történt, és csodálom a lelkierődet! Sok siket a következőhöz!

Duo!
Szorítunk ezerrel! Fülig ér a szám KépKépKép

Kisün, Oxi, Moose,
hát, nem mondom, nagy formák vagytok! A tiétek a legjobb só a mai napon. :PPP

Moose,
tényleg kell gyakorlás, cimbinek sikerült az anyakönyvvezetőnél kimondani, hogy: "Persze, akarom!", valamint a két szál gyertya meggyújtásához elővenni a saját öngyújtót a zakózsebből KépKépKépKép

Sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Ada!

Légzésfigyelő-ügyben, ha nem ragaszkodtok a BabySense-hez, ajánlom a BabyControlt (Heim Pál kórházas), abból a 3 lapos változat 29-30,000 körül van, a Ráday u-i Gólyahír bolt a hivatalos forgalmazója. Meg tudod nézni a www.babycontrol.hu alatt is. Mi olyat vettünk, már többször leírtam, a neten találtam, 20ezer pénzért, idén januárban lett vásárolva, aztán nem használták. Nézd meg a babaaprón meg a babaszobán, a múlt héten, amikor én kerestem, volt több is!
Örülök, hogy nincs több barnázás, remélhetőleg nem a nyákdugó volt. Ja, hétvégén valamikor telihold!

Oxi!
Ez a zuhanykabin nagyon tutin hangzik, az meg főleg, hogy le lehet ülni benne! Nincs fürdőkádunk, és néha azért jól esne egy jó kis fürdő!
Védőnénivel ne foglalkozz, és főleg ne hagyd magad paráztatni! Anyóssal meg főleg ne idegesítsd magad, valaki itt írta korábban, hogy ha nagyon eldurvulnak a dolgok, akkor le kell ülni megbeszélni, mert a gesztusokból nem szokásuk érteniKép

Kép
Kép
manoka11

Moose,
én még életemben nem gyújtottam rá, ugye ez a helyes válasz? Kép... boltost szeretek játszani (ÉN vagyok a boltos!!!!), bár mostanában inkább babázom Kép

Oxigen,
megyek, és jól kibeszéljük Moose-t Kép és majd megy Moose, és jól kibeszéltek engem Kép

Ildi,
arra gondoltam, hogy viszek játszószőnyeget meg polifoam-ot, és akkor akárhol vagyunk (kint/bent) szabadjára lehet engedni a babákat Kép mert a mi esetünkben nyugodt szemlélődésről nem lesz szó, inkább felfedező-utakról Kép

Duo,
hú, ez már komolyan hangzik! Kép ha tudsz, még tájékoztass!!! Kép

Zsanci, Blaye
Dzsenifert én is néztem, rögtön vertem is a fejem a falba, hogy hogy nem gondoltam én erre a névre, amikor megkérdezték, hogy akkor mi legyen a leány neve? Kép de az ország szabad, és más meg gondolom a Dórától kap kiütést Kép
És a Vera rajta sincs a listán Kép

vera
kisün

Oxigen,
anyós: szerintem első körben esetleg a párod beszéljen vele négyszemközt, hátha lehet szelidíteni Kép
kisün

Kajamán,
nagyon együttérzek veled, már elolvastalak amikor valamiért felálltam a gép elől és csak akkor vettem észre hogy folyik a könnyem. Tudom mit érzel most -sajnos "testközelből" - de nem szabad feladni (gondolom nem is akarod!), 6 hét és minden a régi lesz, aztán nyáron hajrá!!! Tudod mit? Jöjjünk együtt örömködni nemsokára !
Egyébként ha a kórházzal magával meg lennél elégedve akkor szívből tudunk neked (többen is innen) ajánlani egy orvost aki nem csak remek orvos de igazi nagybetűs ember is!!!! Kép
Sok (lelki)Erőt és a legjobbakat kívánom!
zozi
zozi

Fúú gyerekek...
Létezik, hogy én sem úszom meg émelygés, hányás nélkül??? Előfordul ez még ilyenkor? Egész nap assetom mivan, sehogy sem jó, se ülve, se fekve, felállni meg nem bírok, mert elszédülök.

Valaki help plz!

Sisotris
15+1

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sziasztok!

Lanyok!
MINDENKINEK koszonom a legzesfigyelos-matracos valaszokatKépKép

Most ertem haza a dokimtol.
Mehszaj zart,viszont Akosom feje mar beilleszkedett a helyere,ahonnan doki szerint mar nem igazan fog elmozdulni,szoval ugy nez ki,hamarosan szulunkKépKép
Hala az egnek,minden ok,nezett vizeletet,az is negativ,vernyomas is jo es Akos baba is szepen nol,csutortok ota 3mm-t nott a Bpd-jeKép

AgiKép
Nagyon sajnalomKépKépKépKépKépKép

OxiKép
Akkor "sorstarsak" vagyunk/voltunkKépKép
Anyos:ha a parod teljes mertekben melletted all,akkor konnyebb a helyzet,egyszeruen mondd a szemebe,hogy ne szoljon bele a TI dolgaitokba!!!

Jol megjegyeztem a Szanto doki nevetKép Remelem,nem o fog ugyelni,ha itt az ido...

Kriszta es Akos
36+4

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Duo!

NAGYON DRUKKOLOK!!!!!!KépKépKépKépKép
Lanyok!
Atneveztem az albumom:Bkriszta Pruntyogoje neven lehet megtekinteniKép
Igaz,mar regen frissitettemKép

Kriszta es Akos

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Igen, az még lemaradt az Áginak szólóból, hogy eme "doktor urat" tényleg csak messziről és nagy ívben... aki már találkozott vele személyesen mindenkiben mély nyomot hagyottKép Én is jó alaposan eszembe véstem a névtábláját, és komolyan érdekelne hogy van-e valaki akinek ő a választott orvosa ?!
zozi

Bár ez inkább csak költői kérdés volt...
zozi

Zozi!
Én úgy hallottam (és a kórházban dolgozók mondták), hogy az egyetlen doki,akinek nincsenek privát betegei...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Kosz Duo.

Ildi, az enyem egy megyeben nem marad meg ket percig, nemhogy egy hordozoban... Bogarka, a kertben lehet sokat menni negykezlab? Es mindent a foldredobalni? Kép en is a jatszoszonyegelcipelesere gondoltam, mint Kisun

Kisun, igen, ez a helyes valasz Kép Docihoz mostmar barmikor elengedem jatszani a nyulam. Jo, lehetsz boltos, de akkor en meg visszacsereltetem, amit mult heten vasaroltam nalad Kép Bajdovej, pampersnek meg fogy.ved.nek ma kuldtem fotokat is, mert segitseget kertek a tepozarjavitashoz.

Akkor jo Oxi. Ha csak voltal. Jovo heten meg mindenkivel szeretnek baratkozni a pikniken, ugye nem haragszotok meg?

Zsanci, ez nem meglepo, es biztos pont azert ilyen tusko, es biztos pont ezert nem is lesz neki soha, amitol megtuskobb, amitol megelhanyagoltabb, amitol megtuskobb... stb. stb.

Sis, nekem a 12. het utan kezdodott az emelyges, pedig a hulye konyvekben azt irjak, addigra befejezodik. Kocsiban peldaul egyfolytaban ennem kellett, hogy ne legyek rosszul. Szoval ne aggodj. A so tehat neked es Duonak szol, hogy kicsit jobban legyetek.
moosejaw

Szerintetek miért nincs privát betege a Szántónak?Ki az aki szóba állna vele jószántából?!

Juc
20170114224602

Moose
Köszi, ezek szerint normális vagyok Kép Vígasztalósó meg kira, erről jut eszembe, DUOOOOO!!! Mondj valamit!! Vagy most akkor tényleg, te is??? KépKépKép

Ilyen dokit én sem szeretnék, még véletlenül sem, biztos féltékeny a többire, de ha ilyen marad, csak nehezíti a helyzetét... Mind1, majd megpróbálok időben kapcsolni, hogy "ja, ez már élő adás", és szólni a saját dokimnak...

Pusztok

Sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sziasztok!

Ági!
Nagyon sanálom, ami történt Kép, meg azt is, hogy régi bevált dokimról rosszakat hallok Kép.

Ildi!
Szerintem jó idő lesz és kész! Kép Most egész héten trutyi lesz, hétvégétől ígérik a javulást, akkor má' csak nem csinálja azt, hogy szerdára megint elromlik Kép Egyébként meg van bent is hely, hogy mennyire lenne kényelmes, hááát meglátjuk ...

Moose!
Kert csupa fű, és szép fű (szép zöld gyep Kép), úgyhogy lehet négykézláb mászkálni, és nem kell semmire sem vigyázni.

Pokrócot, polifoamot ha tudtok hozzatok!

Oxi, Moose!
Épp ma gondolkodtam, hogy kéne már számkijelzős városi telefon, mert én sem venném fel, ha Anyós hív. Ma is csak úgy rámcsörög, semmi érdemleges, én meg nem tudok vele csevegni, úgyhogy úúútálom ezeket a helyzeteket Kép
Oxi, egyébként szerintem még most szólj vissza, hagy tanulja meg, hogy nem szólhat bele az életetekbe. Sajnos én nem fogadtam meg elég korán ezt a tanácsot, és mostmár sokkal, de sokkal nehezebb. De még szerencse, hogy nálad a Párod leállítja. Én férjecskémmel az a baj, hogy ő tiszteli a szüleit (az ő családjukban ez a szó a divat, nem a szeretet, mondtam is egyszer mikor az anyós valami ilyesmit mondott, hogy egy gyerek tisztelje a szüleit, hogy az én gyerekem engem ne tiszteljen, hanem szeressen), szóval ez van, és ezért ő se szól ...
Na mindegy, a lényeg, hogy nem szabad, hagyni magunkat, ahogy Moose írta megvédeni a gyereket, és magunkat is tőlük ... ez a legfontosabb!

Ja, aki még szülés előtt áll: talált-e valahol málnalevélteát, és ha igen hol? Most a Savoyában azt mondták, hogy hiánycikk mindenhol. Van itthon egy zacsi, de az édes kevés lesz, úgyhogy segítsen valaki, honnan szerezhetnék!
Vagy esetleg nincs valaki, aki már megszült és maradt neki?

Na, megyek vacsorát adni a csajszinak, már türelmetlen!

Bogárka (31)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Sziasztok!

Anyósommal az a baj, hogy senkire nem hallgat. Vagy neki van igaza, vagy neki. Ha szólunk megsértődik, mártírkodik, aztán kezdi elölről. Ezt csinálom 6 éve Kép. Amyg élt apósom, addig jobb volt, ő egy tündér volt, de amióta egyedül van, iszonyú. Kép Az előző lakásba nem volt beengedve, azt hiszem 5 év alatt háromszor volt nálunk, az utolsónál, amikor már gömbölyödtem, olyan szinten vesztünk össze, hogy ki***-tam a lakásból. Másnap eljött, lementem, bocsánatot kért. Nem azért, amit mondott, hanem ahogy mondta. Azóta sem tudtam neki megbocsátani, pedig nem vagyok haragtartó általában.

Bogárka: Én a MOM parkban vettem a legalsó szinten málnalevélteát egy hete, ott volt még sok Kép

Moos: Akkor most nem jössz holnap? Kép Én tudom, hogy nem akartál rosszat, és én megjavultam, ígérem Kép

Kisün: Gyere te is akkor holnap, és beszéljük ki egymást, és mindenki mást Kép És akkor majd a talin letagadjuk az egészet Kép

Manoka: Most is van valami akciós a BauMaxban, azt hiszem olyan 80-nál kezdődnek. Ami nekem tetszett, az 130 volt. Ami nekünk van, az tényleg nagyon akciós volt anno, azért hagytam magam rábeszélni Kép

KépKép
oxigen
Györköny

El is felejtettem mondani, milyen éééédes párom van! Látta, hogy túlidegeltem magam, és amikor hazavitte anyósomat, visszafelé hozott nekem Tiramisut. Sokfélét ettem már, de ilyen finomat még soha. Egyszerűen imádom a párom Kép

KépKép
oxigen
Györköny

<font color="0000ff">Sziasztok! Ez a Szánthó doki mennyi idős, vagyis mennyi ideje praktizál a Szent Imrében? Mert a férjem, lassan 31 éve egy Szántó vagy Szánthó nevű dokinál született. Most mondtam neki, hogy miket írtok róla, mondta, hogy: "Ezek szerint csoda, hogy én életben maradtam!!!" Kép Ugyanaz a doki lehet?

Proone
7+6 Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Lányok!

Tud valaki valamit a szent imrés csőtörésről? Állítólag a rendelő péntekig nincs nyitva....de lehet, hogy csak kósza hír...

Valaki?
ada007

Proone!
sztem az a szántó AZ a szánthó...csak lehet, hogy 31 évvel ezelőtt még nem utálta annyira az embereket...Kép
Ada!
Csőtörésről nem tudok, de érdekel...Kép
Vera!
Én lennék az utsó aki köveket dobál Dzsenifer anyukájára...Én nagyon toleráns vagyok név ügyben. Talán azért mert gyerekkoromban sokat cseszegettek a nevem miatt (főleg felnőttek). Szóval felőlem bárkit bárhogy hivhatnak...Néha kicsit meglepődöm (mint legutóbb az oviban, az új fiú neve Zebulon) de aztán rájövök, hogy ez igy van jól és kész!!!!! Kép
Oxi!
Neked tényleg szerencséd van a pároddal...Kép
Egyébként csak azt nem szoktam érteni, hogy ilyen rendes, kedves pasinak, mint az enyém (és, mint mindannyiunké) hogy lehet ilyen hülye családja, és hogy tudott mégis ilyen édes-rendes-kedves emberré válni és maradni közöttük???? Ti mit gondoltok?????

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci!
Ez utóbbin én is sokat szoktam gondolkodni! Kép De még szerencse, hogy így van, bár ha nem így lenne vsz. nem ő lenne a párunk Kép

Oxi!
Köszi a tippet a teához, meg fogom nézni Kép!

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Csajok!

Akkor nekem szerencsém van az anyósommal?Na Ő aztán nem pofázik bele semmibe csak BÜDÖS!Kép

Jucus
20170114224602

Jucus!
Hát erre mit lehet mondani???? Kép
Nekem ugyan nincs anyósom, de van egy anyós-pótlóm, és egyik fő hibájaként a csúnyaságát szoktam felhozni...Szóval, az enyém nem büdös, de csúnya...Kép (remélem nem olvassa...)

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci!

Passz és röhögök!

Juc
20170114224602

Bogárka!
Én a múlt héten a Maternelle kismamaruhaboltban (Baross u.) láttam málnalevélteát.

Green, Bori!
Gratula az összehangolt bébikhez. nagyon kiváncsi vagyok már a szüléstörténetekre.Kép
Na és mi lehet Duoval?

Kajamán Ági
Sok erőt kívánok. Jó lenne később újra hallani rólad.

Moosejaw, Ada!
Köszönöm az edigi infókat a doktornőről. Ada várom majd a beszámolót a tapasztalataidról.
A szülésznőt egyébként hogyan választottátok, a doktornő javasolta, vagy egyszerűen megkerestétek a számotokra szimpatikus embert?
És tud valaki valamit mondani Bencsik Andrásról? Csak mert az utolsó hetekben, augusztusban valószínűleg átkerülünk hozzá, majd reméljük, a szüléssel megvárjuk a doktornőt.

Köszönöm az infókat.

Móni, 20

KépKép
nonni

Csajok!

Tali lehet,hogy nekem kimarad.Apának Svájcba kell mennie egy hétre vasárnap.És a két deddel meg a babakocsival meg az autósülésekkel meg a nemtudommivel nem szívesen cuccolnék be máshoz.Drága Oxigen már vagy 3x felajánlotta,hogy elvisz de én nem vágnék bele azt hiszem!
Még győzködöm apát,hogy küldjön valaki mást maga helyet de nem csak rajta múlik!

Jucus
20170114224602

Bogárka,
most néztem meg, nekem maradt itthon 2 csomag megkezdetlen málnalevélteám (2006-os lejárattal), úgyhogy ha kell, nagyon szívesen odaadom, hátha szerencsét hoz Kép

Zsanci,
ja, régebben én is főleg azért ágáltam a "ritka" nevek ellen, mert hogy szegény gyerek... de mostanra ez már nem igaz, mert egyre nagyobb kedvvel adják a babáknak ezeket Kép az, hogy nekem névként nem teccenek, hát az tényleg privát balszerencse Kép de hát ettől szép az élet, nem?

anyósommal-apósommal úgy látszik NAGY mázlim van, mindkettő tündéri ember, és anyósom annak ellenére nem szól bele (nagyon Kép) Dóri dolgaiba, hogy védőnő. Szóval nyilvánosan is: le a kalappal előtte!!!! Kép

Oxi,
oké tartsunk egy kibeszélő-showt Kép

Moose,
akkor tenyulad meg énmalacom egymással fognak játszani jövő hétenKép
szóval pelenkatépőzár-designer lettélKép és majd a pelenkák teréz anyájaként fogunk emlegetni, vagy szabadalmaztatod, és a saját pelenkavonaladból iszonyúan meggazdagodsz, és mindannyiunkat meghívsz fagyizniKép

Neet,
merre jársz, minden rendben?

vera
kisün

Ági
En is nagyon sajnalom a tortenteket! Sok erot kivanok Nektek az ujrakezdeshez!!!!! Kép

Bogarka
Most epp akcios a szamkijelzos telcsi a MediaM.ban. Mi is erre palyazunk... Kép
Jatszoter: ahogy elnezem ezt a szuper idot ez a het nem az igazi erre a celra.

Moos
Most nezem,hogy a talin 4kezlab fox maszkalni??? Kép Akkor kenytelen leszek elmenni! Egyebkent a jatszora indulos kep kerek egy eve keszult...majd teszek fel ideit is ...Ja es igen, lassan mar ti is mehettek. Döbbenet! Kép

Zsanci
Nem ér! A Zebulonon azota itt rohogok!!! Kép

Ada
En holnap megyek vervetelre (mert ma nemes egyszerueseggel ELFELEJTETTEM....nagyon gaz!). Majd irok,hogy mi a helyzet!
Egyebkent Jázival szerdan ment el a nyakdugom es vasarnap mar szuletett a csajszi! Ja, dokineni ugye vizsgal is szerdan?Nagyon kivancsi vagyok,hogy all a mehszaj...

Norka (35+5)
norkini

Sziasztok!

Szánthóhoz annyit, hogy egyetlen egy privát betegéröl tudok, de biztos, hogy már nem az! A szobatársam volt a betege, de csak azért, mert a fiát ismerik és ö beajánlotta hozzá. Viszont szülés után összeszedett egy vírust, és eme doktor sok mindent csinált, de az gyógyulást nem eredményezett.

Azt hiszem, anyós témában meg se nyikkanhatok, mert az enyém csak sokat beszél (mentségére legyen mondva, hogy magyar tanár volt 40 évig és imád beszélni, föleg most, hogy meghalt apósom). Viszont kezelhetö, bár azért ezt óvatosan szoktam.Kép

Bogárka, viszek pokrócot és polifoamot is. Anno én a Tesco-ban lévö gyógynövényboltban is vettem egy zacskóval. Gondolom minden ilyen boltban kapható.

Nem találtam Gvendolin nevet Kép Pedig nekem úgy-de úgy tetszik. Kép
zanza

Bogárka, a Tescos rész a málnalevélteára vonatkozik, bocs, de az elöbb kihagytam.
zanza

Sziasztok!

Kisün!
Akkor stipistopi a teákra! Kép Természetesen kifizetem. És tényleg hátha szerencsét hoz, ha összeadjuk a Te sztoridat, meg Petra születést, akkor az csak álomszülés lehet Kép

Jucus!
Nagyon hiányoznál a taliról! Remélem sikerül meggyőznöd a zurad, hogy nagyobb szükség van rá itthon Kép. Azért ha mégse jön össze megejthetünk majd egy privát talit? Mert már nagyon fenem a fogam a rucikra Kép

Norkini!
Igen, ahogy elnézem ahéten nem lesz játszóterezés Kép

Na megyek, Petra felnyöszizett, szegénynek be van dugulva az orra...Kép

Jóéjt!
Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Jóreggelt! Kép

Szerintem a párjaink pont azért ennyire jófejek, mert ezekkel a szülőkkel nőttek fel Kép A negatív példa is példa Kép Én sem véletlenül nem tartom a kapcsolatot a nevelőapámmal, sokat tanultam tőle Kép Igen, őt tisztelem, mert 8 évig eltartott, iskoláztatott, az anyumat meg imádom Kép

Jucus: Nagyon sajnálnám, ha nem jönnél. Fogd le a párod, zárd be a lakásba és majd a tali napján kiengeded Kép

Duo: Drukk, bár gondolom már nem kell, és már babázol... Kép

A héten nem nagyon leszek, jön az anyum, péntekig itt lesz, csavarogunk majd sokat Kép Sosem végzek a kelengyelistával... Kép

Tényleg, milyen lázmérőt vegyek? A védőnő tegnap a hagyományost javallotta, de azt én nem tartom jó ötletnek, kinekmilyen van? Kell egyáltalán az először?

Oxigen

KépKép
oxigen
Györköny

Jéééé, ilyen későn és én vagyok az első ma? Kép

Bogárka: Szegény Petra, de ugye semmi komoly?

KépKép
oxigen
Györköny

Sziasztok !

Köszönjük a gratulációkat !
Jól vagyunk . Egy kis helyesbítés : 4.42 kor született Kép csak férjem is kissé transzban volt Kép
Tegnap este jöttünk haza , 2 és fél nap után , mert nem volt víz a kórházban és akit lehetett hazaengedtek . Borival éppen hogy találkoztam , nem voltam ott túl sokat Kép Simon baba nagyon édes .

Szopit gyakorolgatjuk . Normális hogy baromira fáj ???

Majd jövök a beszámolóval is . A doki és a szülésznő is csúcs volt !!!! Na meg persze a férjem mindenek előtt Kép

Kép
Kép
greenolive

Green: Jó, hogy újra itt vagy! Kép Gratula a babához, kitartást és problémamentes babázást! Kép
Akkor ezek szerint tényleg csőtörés volt a kórházban!
A beszámolót nagyon várjuk!

KépKép
oxigen
Györköny

Szia Green!

Király, hogy ilyen hamar haza tudtatok menni Kép
Gratulálok 'személyesen' is....
Ez azt jelenti, hogy ma nem jössz tornázni? ...pedig ma papás lesz Kép Kép Kép

Norka: ha ma mész laborba, szerdáig még simán megvan az eredmény, tegnap nem is volt labor a csőtörés miatt...

Csajok! Felhívtam a kórházat, tegnap este már volt víz, szóval minden oké.

Ha holnap szülök (persze még nem fogok), akkor Hanna már Bika lesz, juhéééééj !!!!!!! (nem mintha számítana bármit is, csak úgy megjegyeztem Kép).....no persze a május a cél, úgyhogy tartsátok bennem kivételesen nem a lelket, hanem Hannababát, léciléci...

Ja, és nyugtassatok meg (tegnapi agyszülemény), hogy ha esetleg a nyákdugóm ment el mostanában, akkor a köcsög Streptococcusok nem tudnak felmászni a babához, ugye?

Na, abbafejeztem.

Málnalevél tea: Árkád gyógynövénybolt az aluljáró szinten a kajás rész előtt Örs felől balra; Múzeum körúti biobolt

Na, megyek a mai túrámra...
ada007

Green,
jó hallani téged!!! Kép Szopi nekem elején úgy fájt (főleg, amikor baba rácuppant a cicire és az első néhány percben), hogy csillagokat láttam... aztán ez néhány hét alatt mérséklődött, majd teljesen elmúlt Kép

Bogárka,
nehogy má fizetni akarj, te!Kép Majd ezt viszem egy üveg bor helyett Kép

Oxigen,
nekem hagyományos lázmérőm van, popsiban szoktuk mérni, kicsit... nagyon paráztam tőle, de semmi extra nincs a dologban! Viszont pontosan mér Kép

Jó reggelt,

vera
kisün

Ada,
védi a burok! Kép

vera
kisün

Sziasztok!

Egy kis információ aki nem tudja:

Mit NE egyen a terhesség alatt?

Bizonyos élelmiszerek olyan anyagokat tartalmaznak, amelyek árthatnak a magzatnak - ezeket érdemes elkerülni.
*Lágy és rokfort típusú sajtok - A camambert, a brie, a márványsajt Listeria baktériumot tartalmazhat, ami vetélést vagy halvaszülést okozhat.
*Nyers vagy nem eléggé főtt hús - Mérgezést okozó élősködő lehet benne. A fertőzésnek az anyánál nincs tünete, de a magzatba kerülve súlyos szem- és agykárosodást idézhet elő. A húst mindig főzze vagy süsse meg, nyers hússal való érintkezés után azonnal mosson kezet.
*Mosatlan gyümölcs, zöldség - Alaposan mossa meg, hogy ne maradhasson rajta földszennyeződés.
*Földimogyoró - Egyre több gyermek allergiás a földimogyoróra. Egyes elméletek szerint ők veleszületetten érzékenyek a földimogyoróban levő fehérjékre. Ha az anyának vagy az apának élelmiszerallergiája, szénanáthája, ekcémája vagy asztmája van, a terhesség során az anya ne egyen földimogyorót.
manó27

Green!
Nagy nagy gratula nektek!!!

Ági!
Nagyon nagyon sajnálom...

Ada!
Drukk drukk..

Jucus!
Énis eltudlak vinni!
manó27

Sziasztok!

Szia Green! Ez óriási, hogy ilyen hamar kiengedtek. Biztos nagyon örültetek neki. :-)) Én is várom a beszámolódat. :-))

Addig is jó pihenést!
mkatus

Jucus,
most már annyian visznek, hogy el KELL jönnöd Kép na de ha nem megy, akkor legalább videokonferencián jelentkezz be Kép vagy csak felhívunk Kép

vera
kisün

Green!
Hatalmas gratula!!!!
Lányok!Most azt mondták a rádióban, hogy műtétek és SZÜLÉSEK maradnak el a szt. imrében!!! Vajon a szülések hogyan maradhatnak el? "Anyuka, tessék összezárni a lábát!! majd holnap!"
De akkor most mi az igazság? Van viz, vagy nincs viz?????
Képzeljétek, disznó kisfiam képes azért bebarnitani a szemét, hogy az apjának legyen igaza...Én azt hittem, kék lesz, apja mondta, hogy tuti barna!! Kép És most már én is látom...De hát mit várnhatnék egy barna szemű apától? Csodát??
Zsanci, a szintén barna szemű Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Szülés : 15-én kezdődött 15-16 körül , de akkor baromi enyhén , mensinél is enyhébb , 10 percesek , nem is tudtam eldönteni , hogy ez már az -e . Éjjel 1körül kezdett nyilvánvalóvá válni , akkor is 10 percesek voltak nagyjából , csak erősebbek . 1/2 2 re értünk be , ekkor már két újnyi volt , hála málnalevéltea !!! Aki még előtte van nagyon ajánlom , azt mondták nagyon jól tágulok !!!!!
Aztán becsücsültem a kádba , ott baromi jó volt a meleg víz miatt , de megrepedt a burok és elment a víz egy része , így ki kellett szállni .
Utána kicsit besűrűsödött , de elég hamar meglett 4:42 kor . Szóval jól ment , mindent bele, akinek még hátra van !!!!!

Zsanci ! Tegnap este lett víz , de ettől függetlenül , mindenkit hazaküldtek , akit tudtak.

Kép
Kép
greenolive

Hát ez ciki, de ilyen vis major bárhol megtörténhet, hamar orvosolták is a hibát.
Green, te meg örülsz, mi? Én akkor vasárnap már úúúúgy hazajöttem volna!!! És még hétfőig ott ücsörögtem, ráadásul akkor már egyedül, szobatárs hazament. Kép

Kisün!
vagyogatok, csak kertezünk, meg babázunk meg minden. Inkább read only. Kép

Oxigen!
Hagyományos lázmérőnk van, és bevált. Popsiban pikpak mutatja a fokot, nem kell hosszú percekig ott tartani (pedig én azt hittem, 5 percig ott kell tartani, de nem). Közben meg dumálok a kiscsajnak, és ő vigyorog, szóval nem zavarja. És oltásokon kívül hálistennek nem is kell méregetni. De azt mondják, a fülbedugós is jó, de olyat én még életemben nem láttam.

Proone!
Nem tudom, ez milyen gyakori név, de elvileg születhetett Szánthónál, mert ő már idősebb.
neet
neet

Most mondták a rádióban, hogy viz már van, csak péntekig vizsgálja az ÁNTSZ, és addig nem használhatják...De mi van, ha vkinek sürgős szülhetnékje támad??? Megy a Jánosba????
Ja, és felszállt a fekete füst...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci!

Olyan jót nevettem a 10.02-es hozzászólásodon, hogy még most sem tértem magamhoz.

Lányok!

Valaki nem megy esetleg Bogárka találkozójára az Őrs vezér tér környékéről, vagy a XVII. kerületből?
Engem sem tud kivinni a párom, és így a 36. környékén nem nagyon bírok már másfél órát bkv-zni. Tőlünk kb. annyi idő busszal az út.
Ha nem, az sem baj, majd leírjátok milyen klassz volt.Kép Kép

Ja, és még valami.
Elmentem vasárnap a II. kerületbe a párommal, mert oda volt fuvarja. Erre kitalálta, hogy menjük be a Szemlőhegyi barlangba.
Gondoltam miért ne. Még sosem voltam. Csodás volt, de arra nem számítottam, /ő sem/ hogy kb. 10 emeletnyit kell majd felfelé lépcsőzni. Nem is akármilyen lépcsőn, hanem olyanon, ahol egy lépcsőfok kb. 3-nak felel meg.
Mondtam a vezetőnek, hogy lehet, hogy a végére én már vajúdni fogok.
De nem lett semmi gond.Kép
Mindenestre az ablakpucolással várok a 38. hétig.
Mostmár nem nagyon akarok kockáztatni.Kép

Kép
Kép
pipocska

De kuka vagyok!

Természetesen nem Bogárka találkozójára, hanem a kismama talira Bogárkáékhoz.Kép

Kép
Kép
pipocska

Sziasztok!

Lányok! Én sem mondom biztosra a tait! Egyre rosszabbul vagyok! Pajzsmirigy hormonszintem nem változott! Növelni kellett a gyógyszeradagot! Még szoptathatok, de jól ki kell tolnom a szopikat, ami elég nehéz, mivel Timi még mindig 2 és fél óránként szopik! Tegnap majdnem elájultam! Egész nap remegek, meg kapkodom a levegőt! 120 a pulzusom!Kép

Ada!
Én is ettől féltem, hogy majd bemásznak a bacik! A dokim szerint kizárt dolog!

Green!
Gratula még1X! Sajnos normális, hogy fáj a szoptatás! De elmúlik és aztán már tök jó lesz!

Ja, és sajnálhattok, ugyanis nekem 3 anyósom van! Férjem szülei külön családot alapítottak, Őt a nagyszülei nevelték fel! De csak 1 az igazi anyós!Kép
ildi76

Green, gratulalunk Kép De jo nektek. Szoval hogy kell ezt csinalni? Hogy ilyen gyors es konnyu legyen?

Bogarka, en is azt szeretnem, ha szeretne a gyerkoc, de egy csomo mindenben tokszigoru akarok lenni Kép Malnalevelteat Obudan tobbhelyen is lattam, vigyek, vagy eleg Kisun adagja?

Oxi, durva vagy. Hogyhogy kitoltottad anyost, azt hogy kell csinalni? Nekem talan eleg lenne a "csond" es "nem mozdul" utasitasokat beletaplalni... Egyebkent egyelore csak a gyalog 20 perc alatt megkozelitheto helyek elerhetoek szamunkra, tomegkozlekedesni meg nem tudok a lanykaval, autovezetni meg mar el is felejtettem. Ugyhogy ma biztos nem tudok atugrani Kép Nekunk Scanéo '2 in 1' ful- es homloklazmeronk van, szerintem tokjo.

Zsanci, en is pont ezen torpolok allandoan, hogyhogy ilyen klassz a parom, mikor a szulei meg...

Moni, en is majdnem Bencsik dokira maradtam nyaron, de aztan a lanykam meg elkapta a doktornot juli vegen. Nem ismerem, de a szobatarsam nala szult, es mar tobb, mint tiz eve hozza jart, es odakat zengett rola.

Kisun, sajnos meg nem vagyok designer, csak egy reklamalo vasarlo. A parom mar rohog, hogy mindig valamit visszacserelek (biztos utalnak mar az ikeaban, coraban, brendonban stb.). A pelust csak megkritizaltam.

Norka, a doki biztos megvizsgal szerdan.

Jucus, ha nem jossz el, annyira fogsz hianyozni, hogy a vegen az egesz tarsasag atmegy hozzad, es akkor majd megnezheted magad Kép
moosejaw

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?