Sziasztok!
Ági!
Nagyon sanálom, ami történt

, meg azt is, hogy régi bevált dokimról rosszakat hallok

.
Ildi!
Szerintem jó idő lesz és kész!

Most egész héten trutyi lesz, hétvégétől ígérik a javulást, akkor má' csak nem csinálja azt, hogy szerdára megint elromlik

Egyébként meg van bent is hely, hogy mennyire lenne kényelmes, hááát meglátjuk ...
Moose!
Kert csupa fű, és szép fű (szép zöld gyep

), úgyhogy lehet négykézláb mászkálni, és nem kell semmire sem vigyázni.
Pokrócot, polifoamot ha tudtok hozzatok!
Oxi, Moose!
Épp ma gondolkodtam, hogy kéne már számkijelzős városi telefon, mert én sem venném fel, ha Anyós hív. Ma is csak úgy rámcsörög, semmi érdemleges, én meg nem tudok vele csevegni, úgyhogy úúútálom ezeket a helyzeteket
Oxi, egyébként szerintem még most szólj vissza, hagy tanulja meg, hogy nem szólhat bele az életetekbe. Sajnos én nem fogadtam meg elég korán ezt a tanácsot, és mostmár sokkal, de sokkal nehezebb. De még szerencse, hogy nálad a Párod leállítja. Én férjecskémmel az a baj, hogy ő tiszteli a szüleit (az ő családjukban ez a szó a divat, nem a szeretet, mondtam is egyszer mikor az anyós valami ilyesmit mondott, hogy egy gyerek tisztelje a szüleit, hogy az én gyerekem engem ne tiszteljen, hanem szeressen), szóval ez van, és ezért ő se szól ...
Na mindegy, a lényeg, hogy nem szabad, hagyni magunkat, ahogy Moose írta megvédeni a gyereket, és magunkat is tőlük ... ez a legfontosabb!
Ja, aki még szülés előtt áll: talált-e valahol málnalevélteát, és ha igen hol? Most a Savoyában azt mondták, hogy hiánycikk mindenhol. Van itthon egy zacsi, de az édes kevés lesz, úgyhogy segítsen valaki, honnan szerezhetnék!
Vagy esetleg nincs valaki, aki már megszült és maradt neki?
Na, megyek vacsorát adni a csajszinak, már türelmetlen!
Bogárka (31)