Sziasztok
Reditke
Annyira sajnálom, hogy B ennyire beteg. Szornyu lehet szegénykének ez a sok hólyag a szájában. Mit mondott a doki? Kaptatok új gyógyszert? Biztos, hogy ez torokgyuszkó? Sok-sok gyógypuszi a manódnak
Macsek
Te kis titkos Tímea

Most, hogy lebuktál, én is nagyon boldog névnapot kívánok neked
Ha a kiküldetés megvalósul, akkor innen kb 80 km-re fogunk lakni Göttingen-ben. Úgyhogy ragacs-kiscsaj lerázva. Most hétfőn nem jött, de valószínűleg azért nem, mert a nagyszülők azt hitték, hogy a szüleim még mindig itt vannak. Bezzeg a múlt héten nem hagyta ki a vizitet
Judy
Giga-kerti-lurkó-parti

Szuper lehetett ennyi csöppségel egy udvarban. KisG tündér lehet a kúszással

Álláról lekopott már a bőr?
A kiküldetés még nem hétszentség, de 98%. Én úgyis otthon lennék a gyerkőccel, és még szeretnénk 2-t, az meg mindegy, hol szülöm meg őket (bár a szuper dokinénimet sajnálom itt hagyni). A férjemen meg látom, hogy jönne, mert óriási lehetőség lenne neki szakmailag, az anyagi oldalról nem is beszélve. Bár állítólag sűrűn fogunk hazajárni
Anita
Gratula az almalé evéshez, meg a szuper paraméterekhez. Jók a képek
Beszti
Hannát látva irigykedem, mert most már mehettek apával partizni, van sofőr, aki hazavigyen Titeket

Látszik, hogy vérében van az egész autóvezetés
Cedit
Köszi a fogas válaszokat, egyébként szinte nekem is kiment a fejemből, hogy ez is téma volt

Mi már 6 hós kora óta mossuk neki a kis fogacskáit este, utána meg ő játszik a fogkefével. Párszor szerintem torokig dugta, de már óvatosan hadonászik vele
A ruhavásárlásos sztori kiváló, nekem is mondhatá a kölök, ha tudna dumcsizni
A házimunkával én is örökké csak lemaradok, főleg most, hogy mászik a ded. Mindenhova jön utánam. tegnap a konyhában kergette a partvist, amíg söpörtem. Ezt csak az tette nehézkessé, hogy úgy kellett söpörnöm, hogy Boti ne kerülhessen a nagy hajsza közepette közel a szeméthez. Söprés után azt élvezte, hogy mászás közben csattognak a mancsai, ahogy a műpadlóra odacsapja őket. Amikor ezt megunta, hirtelen kidugta a nyelvét, hasra vágódott, én mint egy kis ablaktörlő, elkezdte jobbra-balra mozgatni gyorsan a buksiját, mikorben persze felnyalta a padlót. Gonolom rájött, hogy a szájába betenni nem tudja, így ha hegy nem megy Mohamedhez....
Beszéltem a dokibarátnéval az oltásokról. Az agyhártyagyuszkó elleni az kötelező. Az a fajta, amit lehet kérni, az konkrétan nagyon ritka - ilyen volt pár éve a kiskőrösi laktanyában elhunyt kiskatonának. Járványosan szinte sosem fordul elő, és kizárólag a rossz hygiénés helyeken fordul elő (gondolom, mint a laktanya). Ezt nekem ő nem javasolta. Ellenben a kullancs ellenivel. Azt már egy éves kor alatt is lehet adni, de akkor valami más módszer szerint. A lényeg, hogy 3-4 hónap, mire kialakul az immunitás.
Aztán nem akarok én itt okoskodni, de van nekem egy csomó biológus barátom, az egyikőjük éppen a kullancsokkal foglalkozik a parazitológián belül. Õ mondta, hogy tévhit, hogy a kullancs a fákról ugrál le ránk. A fűszálról, gazról, bokorról jöhet ránk, amikor azokhoz hozzáér a ruhánk, vagy mi magunk, onnan sem ugrással érkezik. Az viszont igaz, hogy gyorsan kell kiszedni. A lényeg, hogy a potrohát eltévolítsuk, nem baj, ha elsőre a fej bentszakad. Azt ráérünk utána kipiszkálni.
Áron-Andi
Gratula a hanyattfekvéses fejemeléshez

Csak így tovább

Na megyek, eszek egy kis szilvalekváros, bourbon vaníliapudingos, meggyes, mandarinos, tejszínhabos gyümölcstortát enni

Kizárólag a fogyókúra kedvéért

Azt mondtam a férjemnek, hogy a tejszínhabos kenegetés belülről nagyon jót tesz a hátamnak - engedélyezte a tortát, és ő a biztonság és a megelőzés kedvéért szintén evett belőle tegnap este
Van valakinek egy jó kis spárga receptje babáknak? Én ma együtt főztem a krumplival, sárgarépával, cukkinivel, és margarinnal keverve adtam. Ízlett neki, de ki kéne próbálni mást is.
Csirkesz