A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Sziasztok lányok!
Hazajöttem otthonról! Kép Szóval a szüleimnél voltam egy pár napot, olyan jó volt. Fodrásznál voltam, kozmetikusnál, legyantáztam a lábam és tegnap elkezdtem tornázni is. Megint voltam turkálóban, vettem egy csomó rucit, bár ezek most nem voltak olyan olcsók,mert nem kilóra ment, de azért még is a negyedébe kerül, mint a boltban.
Olyan jó, hogy visszajöttünk ide, nekem az a másik nem volt szimpatikus.
Sajna nincs energiám visszaolvasni. Történt valami érdekes? Kristával mi van?
Olyan furcsa volt az anyák napja, már én is az vagyok. Kaptam is egy könyvet Grétitől.
Ugye lesz találka?
Képeket hol lehet megnézni?

KépKép
KépKép
lindicita

Jó volt a mai takarítás-vasalás kör, este 8-kor anyósom mégiscsak lemondta a holnapot, hétfőn jön, úgy hogy vasárnap kezdhetem elölről az egészet Kép

Jucus: Mi van a képekkel? Képeket akarunk! Kép Szegény rénszarvas szét fog menni, mire belenőne a baba, annyit van mutogatva-fogdosva Kép

Jóéjt, Oxi ágybaájul

KépKép
oxigen
Györköny

Szia Lindi!
Jó neked, csomó klassz dolgot csináltálKép Gondolom jót tett a sok pihenés!

Kriszta, Ada és én is egyben vagyunk még, hogy meddig, azt senki nem tudja...

Kép
Kép
manoka11

Ezt most kaptam, gondoltam megosztom veletek is Kép
Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Manóka!
Ha még egyben vagy, akkor gyorsan használd ki az időt ilyen extra dolgokra, mert utána örülsz, ha fél perc alatt le tudsz zuhanyozni.
Egyébként ez olyan szemétség a természettől, amíg terhes voltam elég volt 1 héten 1x hajat mosni, azt is megszokásból, most meg 2 naponta kéne, ráadásul csomókban hullik.
Ja, és a szőr se nőtt a lábamon, most meg ezerrel.
Egyébként én a szüleimhez járok regenerálódni. Sajna nekem Pesten a férjemen kívül senkim sincs.
Szerencsére vagy szerencsétlenségre anyósomék idősek és nem buszoznak el hozzánk.

KépKép
KépKép
lindicita

Lindi!

Jé,szőrileg én is pont így voltamKép
És mi az,hogy férjeden kívül senki?Hát mi?

Oxi!

Lusta vagyok képelni!Ugorjatok fel valamikor apával és turizzatok kedvetekre!

Jucus
20170114224602

szörileg
20170114224602

Murr!
Akkor üdv az "idénmájusbanleszünkharmincak" klubjában Kép (Zsanci 17, én 12)!
Egyébként félreértés ne essék, nekem sincs semmi bajom vele, sőt pár héttel ezelőtt le is írtam, hogy az élet minden területén büszke vagyok arra, amit elértem mostanra Kép Csak poénból hergeljük itt egymást Zsancival napok óta KépKépKép

Ja, még az anyaságérzésről akartam írni: én Petrát rögtön imádtam (hisz imádtam már előtte 9 hónapig Kép ), de az az igazi felelősségérzés vagy az, hogy én vagyok az anyja, a legfontosabb ember számára, ez a harmadik napon érintett meg. Hajnalban azt álmodtam, hogy ülünk egy villamoson (én úgy hálóingben, ahogy ott a kórházban), Petra az ölemben, kint szakad a hó, iszonyú hideg van (egyébként nyáron szültem Kép ), és próbálom a testemmel úgy védeni, ölelni, hogy ne fázzon. Na, mondanom sem kell, zokogva ébredtem ...
Aztán aznap reggel indult be a tejem is, és talán ez a két élmény együtt azt hozta, hogy onnantól legszívesebben egy percre sem váltam volna el tőle. Csak a legminimálisabb időkre toltam be a csecsemőre is (extragyors zuhanyzás, 5 perces látogatások - ekkor már meg is kértem mindenkit, hogy lehetőleg egyszerre, gyorsan, és röviden). Szóval nálam valahogy így alakult ki ez az egész ...

Ada! Azért megy a drukk holnapra, bár tényleg úgy a legjobb, ha akkor jön Hanna, amikor ő akarja Kép
Meg Emma is, meg Ákos is ...

Jóéjt Mindenkinek!
Bogárka (33)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Igen, tényleg, hát ti is itt vagytok nekem. Úgy örülök, hogy ilyen jó kis csapat jött össze.
Megnéztem Ada képeit, a három a mama kép tök jó.
Jucus háttal van, én félig meddig háttal, Neetnek meg Esztije nincs rajta Kép
A szőrzéssel kapcsolatban: valaki írt egy listát, hogy milyen tipikus testi jelei vannak, ha valaki kislányt vár. Ebből az egyik az volt, hogy lassul a szőrnövekedés. Et akkor nekünk bejött.

KépKép
KépKép
lindicita

Lindi!
Hajam nekem még meg is erősödött, pedig olyan "ritkaszép" volt mindig. Nem túl vigasztaló dolog hallani, hogy szülés után visszaáll a régi kerékvágásba.

Lányok!
Reagáljatok valamit a mesére, különben rátok folyatom a szemgolyómat!

Sisotris
17+3

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sziasztok!

Most értünk haza.
Doki+ Tesco

Dokinál: felfeküdtem a vizsgálóra, megvizsgált, és mondta, hogy kicsit megrövidült a méhnyak.
Ezután jött az UH.
Közben folyamatosan keményedtem amit meg is jegyzett.
Annyira, hogy az uh után visszatessékelt a vizsgálóra mondván, ez neki nagyon gyanus.
Kérdezte, hogy mikor kezdődtek a keményedések.
Mondtam, hogy 10 perce volt az első, amikor pisiltem.
Akkor jó, válaszolta, mert ez egy beindult szülés.
A második vizsgálatnál jobban megnézett, és szűk egyujjnyira nyitva voltam.
Mire hazaértünk /beugrottunk a tescoba zsepi, Lacinak kaja, stb. Kb. 15 perc/
addigra a nyákdugesz is a bugyimon volt. /Bocsi/
Most már fájdogálok is, nem csak keményedek. De érdekes módon inkább a derekam feszül.
Most indulunk a kórházba, mindenkinek puszi.
Folyt.köv. ........

Kép
Kép
pipocska

Recca!
HintQport a szárazra törölt részekre kell borítani, de oda, ahol összeér a bQr és esetleg izzad, súrlódik, ezáltal kidörzsölQdhet. Mi a nyakincát és a hónaljakat szórjuk be, de hallottam már felnQttektQl, hogy a nyári hQségben Qk is hsználják. Csak finoman elkened és nem is látszik,csak kissé lisztes tQle.Kép

Oxi!
A dinnyét nem szeretem, de eeeezt!!! Kép

Murr!
Pucér baba alá textilpelus megy, de mivel az semmit nem ér (csak fini puha) ezért alatta hagyom a normál pelust szétnyitva. Sokáig nem marad meg rajta,de ha csak pár percet vagy mondjuk félórát szellQzik, már jó. Vagy lerakom a földre valami akármire, és arra a textilpelus, legfeljebb mosok egyet. Na, erre jó lehet a gumilepedQ vagy mi.

Siso!
Horrorsztorit (??) nem nézem meg, álmodok még ma.

Esztit meg asszem felkeltem, mert 5 után evett és 11 lesz mindjárt, és késQn már nem egészséges enni... na jó, vicceltem, hallom, hogy mocorog, mentem, a lányom te(l)jes embert kíván. JóéjT!
neet
neet

PIPOCS!!!
TE hüjee!! Ne itt írogass, hanem menj és szülj gyorsan! Kép Kép Kép

Nna, az ilyen nemnormálisok miatt érdemes még éjjel is babanetezni. Kép
neet
neet

Neet!

Nem horror még véletlenül sem, és csak hanganyag, nem film.
De állati nagy poén, nyugodtan meg lehet hallgatni, semmi oltári sikoly, meg ilyesmi, azokat én sem szeretem!
Viszont én fél órán át sikítoztam a röhögéstől, és ma már vagy tízszer meghallgattam!

Szóval csak hajrá!
http://ek.samurai.hu/TAJM/remalomfold.mp3

Sisotris

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Kisun, nem is leszek szornyu anyos, majd jol meglatod! Es nagymamanak meg kulonosen szuper leszek, es sose akarom majd elszakitani az unokaimat az anyajuktol meg nem rantom ki a szajukbol a cumisuveget es ok meg sosem fognak sirni, ha felveszem oket, mert csak ugy sosem fogom, csak ha ok nyujtjak a kis kezuket es ha meg nagyobbak lesznek, akkor meg rengeteget fogok meselni meg mindenfelet rajzolunk es barkacsolunk es egy csomo tokjokutyam lesz meg rengeteget kirandulunk es nemcsak az unokaim akarnak majd allandoan nalam logni, hanem termeszetesen a gyerekeim is, ugyhogy asszem marha nagy hazat kell vennem, mert harom gyerek, meg harom hazastars meg kilenc unoka, az annyi mint... ooo... meg a kutyaik meg a macskaik... ooo... meg a lovak.. tehat osszesen... ooo... egy bazi nagy haz kell, mondjuk negyszer akkora, mint a Bogarkaeke, a kert meg szazszor Kép Kép

Lindi, az en kepeimet lattad? Es Kisun kepeit?

Helyes, Hanna akkor jon, amikor akar. Meg Emma. Meg Akos. De azert mi mar drukkolunk, mert mi van, ha nem szoltok idoben, hogy mikor kell elkezdenunk...

Jucus, en nem akarom, hogy a nyuszi szobaalljon sracokkal! Nem lehet, hogy kapasbol csak azzal alljon szoba, akihez majd ferjhez megy? Mint en. Egyebkent meg en is a hullamhosszotokon vagyok, velem is jol dumaljatok meg amit megdumaltok, jo? (1hazrol meg annyit, hogy azt is elerte, hogy az ado 1%at megkaphassa, de nem ugy, mint mas szervezetek, hanem neki kulon 1%a van, a hajam egnek all, akkor miert nincs kulon 1% a gyermekkorhazaknak, kulon 1 az allatmenhelyeknek, kulon 1 a hajlektalanoknak, kulon 1 a tudomanyos kutatasokra, kulon 1 a mentoalakulatoknak stb. stb. ez igy nem igazsag! biztos a templom egerenek gyujtenek, az olyan kis szegeny...)
moosejaw

Pipocska!

Könnyű szülést, szép babát Neked! Visszavárunk.
Többieknek jó éjt:

Murr
murr

Tudtam, hogy kifelejtettem valakit! KISPICURKOKA! HAJRA! HAJRA! DRUKK! DRUKK! DRUKK! Kép Kép Kép

Egyebkent szappanbuborekokat fujtam, allat jok, de nyulat kisse bosszantja, hogy sehogy sem lehet megfogni oket... Kép

Sis, na ugye hogy volt sikitozas! Pedig te nem is szerepeltel benne Kép En meg hiradot sem birok nezni vagy ujsagot olvasni. Majd ha jossz piknikre elmeseled. Vagy megnezetem apaval.
moosejaw

Ja Lindi, es Beetrix kepeit?
moosejaw

Pipocs és Kispicurkóka!

Legyetek nagyon ügyesek!!! Kép Kép Kép

És mielőbb várjuk a beszámolót!!!

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Pipocska
DRUKKK EZERRREEEEL! Kép Kép

Neet
Lehet kapni a DMben ilyen alatetet. Puha az egyik oldala a masik nem ereszti at ha baleset van. 10db/csomi. En azon levegoztettem a csajt anno.

Moos
Szoritok,hogy osszejojjon a nagy haz! Kép

Ada
Irtam mailt! Mizu?

Bocs most ennyi
Norka (38 )
norkini

Moose!

Persze,hogy!Kép

Neet!

Én is azon az alátéten tartom dedet.Beszívja pisit,kakit,eldobható,tök jó!

Jucus
20170114224602

Moose,
apa dolga lesz meghallgatni, sajna nem tudok piknikre menni, úgy néz ki egyelőre Kép
Szervezzétek csak, ha úgy alakul, szólok. Kép

Olyan jóóó!
Egész nap mocorgott a csöppem, apája is érzi már, sőt, látni, amikor megpróbálja kirúgni a ház oldalát KépKép

Pusztok
Sisotris
17+3

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Nyugis éjszaka elé nézünk, apikának legalábbis ki kell pihennie a délutáni izgulást Kép
Kép

Jó éjt Csajok
ada007

Köszi, majd körülnézünk a Dmben. Kép

Ez a horrorsztori vagy micsoda, ne hari, de marha sz..r, nem csal vigyort az arcomra, pedig nekem is nagyon elferdült érzékem van. És nem az a homos gyerek meséli, aki Hajóssal ökörködik péntekenként?
neet
neet

Hu, es megvalakit kifelejtettem! Norka es Panni! Hajra! Hajra! Kép Elobb most en drukkolok nektek, majd aztan jottok csak ti, jo? Kép

Alig aludtunk, ejjel is ment az orrszivo musor. En is ugy utalom, mint a gyerek. Es mar sehogy sem tudom lefogni. Tenyleg milyen surun lehet csinalni? Mert kb otpercenkent kene, nagyon jo esetben 15. Azert nagyon gyakran nem szabad, ugye? Probalom zsepivel is torolgetni, egy csomo ugyis kifolyik a fejebol, de azt is utalja es ahogy hadakozik kozben, siman rakenjuk a homlokara az egeszet Kép Ja es melle is betegedtem, de nekem a torkom voros meg faj. Remelem ugyanaz a bajunk, nem akarom, hogy meg az enyemet is elkapoja Kép
moosejaw

Pipocs,
hajrááááá!!! Kép

Moose,
najóóóó, nem is leszel rossz anyós KépKépKépKép

vera
kisün

Oxigén!

Már írtam korábban, de leírom most is, mert látom, többen félre értették, hogy nekem a gyerek a legfontosabb. Nyilván ő fogja eldönteni, hogy mikor fogunk tudni elindulni. Igaz, fontosak a szüleim, de a baba az első. Ez teljesen egyértelmű.

Keresztelő: nálunk se lesz. Igaz, én se vagyok se megkeresztelve, se vallásos nem vagyok, és a gyerekre se akarunk semmit rákényszeríteni. Majd ő eldönti, hogy akar-e valmelyik valláshoz tartozni, vagy nem. Anyósomék ez ellen biztos kézzel-lábbal fognak tiltakozni, de nem fogjuk hagyni, mert a mi gyerekünkről van szó. Ilyenkor az fog szerintem szóba kerülni, hogy ezt akkor kellett volna mondani, amikor volt az esküvőnk, hogy templomi is legyen. Eszük ágában nem volt foglalkozni vele. Meg kellett hatódnunk, hogy egyáltalán eljöttek. :-(( Húú, de nehéz volt ezzel a tudattal élni...

Temetés: amikor a nagyszüleimet temettük, akkor a pap nem kért pénzt, de adtunk neki amennyit gondoltunk. Mindezt csak a szertartásért. De elég sok olyan van, akinek fix a tarifája. Sajnos...

Jucus!

Akkor érted a gondomat! Igen, a szüleim is nagyon tudnak hiányozni. És szeretném, hogyha igazi unoka-nagyszülő kapcsolat alakulna ki közöttük. Ami pedig az utazást illeti, teljesen lazán állunk hozzá, mindíg is így volt. És természetesen ez a babával is így lesz. Abban pedig teljesen igazad van, hogy a vonaton nem vagyunk helyhez kötve, fel lehet állni. :-))

Kati
mkatus

Sziasztok!

Pipocs!
Drukkolok nagyon! Lehet, hogy már meg is van a babó?Kép

Moose!
Jobbulást nektek! Mi most gyógyultunk meg! Lekopogom!

Nekem azthiszem sikerült, ha nem is megbarátkoztatni, de elfogadtatni Timivel az orrszívót! Pedig a mi porszívónknak aztán van hangja!
Azt csináltam, hogy naponta többször kicsit bekapcsoltam neki a porszívót, hogy ne az orrszívással kapcsolja össze a hangját! Mert szegény mindig már előre annyira megijedt, hogy látszott a szeme fehérje a rémülettől!
Mialatt közelítek hozzá az orrszívóval már dumálok neki folyamatosan meg vigyorgok rá, hogy ne érezze, hogy félnie kell! Aztán mindig fokozatosan viszem az arca felé az orrszívót, hogy ne érje hirtelen! Kicsit szívok neki, persze kapálózik, mert azért utálja, aztán megint vigyor és duma megy neki! És mostmár vissza is vigyorog közben!
Szóval a lényeg, hogy beszélni kell hozzá és folyamatosan vigyorogni, mert akkor érzi, hogy nem kell félnie!

Előtte szoktam csöppenteni az orrába anyatejet, hogy fellazítsam a váladékot! Jó ötlet volt az anyatej, aki írta, köszi! A Sterimar orrsprayt pedig semmiképpen sem közvetlenül fújom az orrába, mert nagyon erősen fúj, hanem kifújok belőle valahova és cseppentővel teszek a nózijába!

Nekem azt mondta a védőnő, hogy ha máshogy nem megy bele lehet csavarni törölközőbe a gyereket, hogy ne kapálódzon! Hát ettől az ötlettől engem a frász kitör, hiszen még hányszor kell majd szegénynek leszívni az orrát, amíg majd ki tudja fújni! Nem?

Ildi
ildi76

Bogárka!
Május 23?? Akár még mehetek is! Igaz soxor sokáig melózom, de egyeztessünk, okker? Megint Budafokon lesz?

Proone! Szupi! Akkor egy a dokink! (csak te nála is fox szülni Kép )

Moose! Mondd csak meg szépen álmaid fosogatógépének márkáját/típusát! Ugyanis majd nekünk is lesz egy, de nem ebben a lakásban, mert nem fér el. Viszont a párom támogatja nagyon a mosogatógépet, csak úgy, mint a három gyerkőcöt Kép

Vera! Nekem lehetne Moose az anyósom, aztán majd rávenném, hogy mosogasson olyan klasszul, ahogy otthon is szokta. Én aztán engedem, hogy bárki bármit csináljon nálam, habár senki nem akar Kép Kép (leszámítva a páromat)

Ada! Hajrá!

Oxi! Ez a dinnyés fotó valami fantasztikus!!!!!! Kép én is várom már a dinnyeszezont.

PIPOCSKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kép Kép Kép Kép

basszus, Pipocs nem régen még előttem járt egy hónappal, aztán most hogy megelőzött :D :D

Ildi! Vajon a szüleink hogy szívták az orrunkat anno? Fix, hogynem porszívóval. Majd meg is kérdezem Kép . jó, ahogy leírtad, hogy szoktatod Timcsit, mert majd én is így szeretném.

Ancsipancsi
25 (meg ennyi éves szeretne lenni)

ancsipancsi

Szép jó reggelt mindenkinek!

Sisotus: köszönöm szépen az üdvözlést! Kép

Bkriszta, Ada, Manoka11, Pipocska, hatalmas drukk nektek, hogy minél szebb, minél könnyebb élmény legyen a babaszületés!

Recca: köszönöm a tanácsot, igen már teljesen szétnézegettem a szules.hu honlapját! Minden történetet elolvastam és annyira megindítóak.
Terveim szerint, nekem ez kb. 5 év múlva, 27-28 éves koromban lesz aktuális, addigra tervezzük a párommal a babát, még mindketten fiatalok vagyunk, előbb legyen hová születnie, aztán jöhet. Kép EGyébként hogy haladsz az anyakönyvezéssel? Szörnyű, hogy ennyire elutasítóak az otthon szült nőknél, és hogy ennyire megnehezítik ezt a folyamatot! Remélem 4-5 év múlva, lesz némi fejlődés ezen a téren!
stingo22

Jó reggelt Lánykák!
Még egyben, semmi jel, de agitálom a kislányunkat, hogy ma kellene előbújni Kép
Visszaolvasok, aztán vagyok.
ada007

Ada, mit érzel most? Hogy vagy? Olyan szép napos idő van, egyenlőre, biztos lassan kicsalogatja a kislányodat. Kép Mi lesz a neve? Ki a dokid, ha megkérdezhetem?
stingo22

Ada, menj Pipocs után Kép

ancsipancsi

Pipocs beelőzött...ez mindig így van ....Kép
igazából DRUKK DRUKK, meg KépKépKépKépKép

Sebaj, Neet-ék után mi vagyunk a következő teleregény, szóval azz még nem döntöttem el, hogy Viktorom Mario, vagy Julio lesz, de én stipistopp Esmeralda Kép
ada007

Jujj dehogy megyek én Pipocs után anélkül, hogy beindult volna a szülés !!!!!!!!!!!

Ha tegnap 'engedek a nyomásnak', akkor most ebben a pillanatban egy kórházi ágyon malmoznék a vizit után és várnám a Télapót Kép

Semmit nem érzek, csak azt, hogy imádom a napsütést, a férjemet, Hanna pocaklányomat,meg azt, hogy olyan Boldog vagyok, hogy az már fáj, meg várom a szülést, meg carpe diem, meg röpködnek az endorfinok....szóval ilyesmiket.

Megyek ki a parkba, aztán könyvtárba, aztán este megvesszük álmaink hűtőjét (kösz Zsanci, a te tipped alapján a MM-ban), és ha úgy alakul még egy szülést is betáblázhatunk, de mindegy, hogy mikor Kép

OFF: Szerintetek a régi hűtővel mit lehet csinálni? Tipp? Hova lehet, meg kivel elvitetni?

On: Hanna lesz a kislányunk neve és Urbán drnőnél fogok szülni ha ma éjfélig kibújik a kiscsaj, ha nem, akkor Kocsis drnőnél
ada007

Hanna, hm, szép név, az egyik ismerősömet is így hívják. Kép közös döntés volt a pároddal?
Szerintem se menj be addig, amíg nem érzed, hogy szükség van rá. Az otthoni nyugodt körülmények sokat számítanak a szülés előrehaladását illetően. Örülök, hogy ilyen jól vagy, maradj is hasonló állapotban, az endorfinok jók, mosolyogva fogsz szülni! Kép
Kocsis dr.nőről már sok jót olvastam. Urbán dr-nőről semmit sem tudok, gondolom ő is hasonlóan jó.
stingo22

Ada! hogyhogy két dr. nőnél szülsz? Kép az első nem fog holnap ráérni?

látom madarat lehet veled fogatni! (nem sokára kisnyuszit is)

ancsipancsi

Sziasztok lányok!
Moos! A te képeidet is láttam, jók nagyon, csak nagyon sok.
Kisün és Beetrix képeit viszont nem láttam.
Pipocska! Remélem a bébi már kibújt, és lehet már gratulálni.

Utazás: Grétivel már 2 hetes korában elkezdtünk kocsikázni, és 4 hetesen már vittük Szolnokra (100 km). Nagyon élvezi, főleg a pesti utakat szereti, piros lámpánál viszont nem szeret várakozni.
Pont 2 hónapos volt, amikor én egyedül vonattal hazamentem, és vonattal vissza. A biztonság kedvéért vittem cumisüvegben frissen lefejt tejet, és útközben etettem, hogy tutira csöndben legyen. Persze intercityvel mentem, és visszafelé első osztályra kértem, mert azért az mégis tágasabb.
Most (mindjárt 3 hónapos) kocsival mentünk Szolnokra, és én megint vonattal jöttem, de már tej sem kellett, nagyon jól elvoltunk.
Június elsején, akkor lesz majdnem 4 hónapos, repülővel megyünk Koppenhágába. majd arról is beszámolok.

KépKép
KépKép
lindicita

Ancsi: dokinénim elutazik és átad Kép
ada007

Jó reggelt mindenkinek!

Pipocska, hajrááá, még ha nem is olvasod épp!!!

Ada, ez az, csak aktívan, hátha az beindítja Hannát!

Neet, nem az a pasas, és direkt azért raktam fel, mert annyira x@r KépKépKép

Sisotris
17+4

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

A lényeg, hogy jó kezekben legyél, a dokinő úgy is csak kíséri, legjobb esetben a szülésedet, Rajtad és a babán múlik minden és ez a világ legnagyobb csodája! Kép
stingo22

Sziasztok!

Megjöttem a doki nénitől, méhszáj még mindig teljesen zárt, asszem ma nem szülökKép Doki jó fej volt, mondta, hogy használjam ki a szép időt, éljem az életemet, carpe diem, ahogy Ada mondtaKép Azért köszi mindenkinek a drukkot, lehet, hogy ha eljön az ideje, én is olyan elvetemült leszek, mint Pipocs, és itt fogok vajúdni a babanet előtt. Tényleg, ő pontosan mikorra volt kiírva, tudja valaki?

Mi ez a rémtörténet, amiről írtok? Most már nem is merem megnyitni! Vagy annyira nem vészes?

Manóka 39+1

Kép
Kép
manoka11

Manóka,

Nem is rémes, inkább baromság :PP

Sisotris

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Ancsi!

Örülök, hogy jössz a talira!
Nagyon kíváncsi vagyok ám rád!Kép

Beet!
A Te képeid hol vannak??? Én nem láttam őket!
ildi76

sziasztok!
anno én is online vajúdtam ,csak akkor még az nlc-n.
Ada!
Drukk megy ezerrel, és képzeld el, ma én is vmi hihetetlenül BOLDOG vagyok!!! A picúr itt szopizott az ölemben, és végig rám nézett és mosolygott, és a pici kezével kapaszkodott a pólómba!!! Hát ilyenkor érzem azt, hogy ÉRDEMES ÉLNI!!!! Kép Kép
Ja, és hogy mit lehet régi hűtővel csinálni???? engem is érdekel!!! Én megpróbálom apukámra rásózni, mert ő hét közben Pesten él (itt dógzik) albiban, és asszem nincs hűtője...Remélem nem is vesz addig. A sarok garnitúrát már sikerült lepasszolni neki, mert ágya sem volt...Kép
Pipocs!
Remélem te már babázol a 05.05.05-ös babóval!!!! Kép
Lindi!
Mindkét terhességem alatt megállt a szőrnövekedésem, tehát akkor nekem KISLÁNYOKAT kellett volna szülnöm!!! És ezt senki nem mondta nekik!!! És tényleg, hajat is ritkábban kellett mosnom...Most meg??? nincs rá időm, pedig 2 naponta kéne. Jól rászánom magam, és elmegyek egy pesti fodrászhoz!!! Vágatok, festetek majd, és jól nem is fogtok megismerni!!!! Kép
Jucus, Vera, Moose!
Ezt majd én is jól átbeszélem veletek!!! Alakul egy egész kis titkos csapat...majd jól összeszövetkezünk ám!!! Kép
Murr!
Én kemény 4 nappal idősebb vagyok ám nálad! Egyébként anyukám 21-re volt kiirva velem, ezért én titokban akkor is ünnepeltem egy picit!!! Kép
zsanci, aki JÓL megaszondta....

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Ildi, addig jó neked, amíg nem látsz Kép . Múltkor meddig tartott a tali? Mert a melóból minimum 1,5 óra, míg odaérek, és legjobb esetben 4-kor távozhatok angolosan.

Lindi! de jó nektek, hogy mehettek Lars von Trier hazájába Kép

ancsipancsi

Zsanci! én elméletileg lányt várok, és a köldököm körül nőtt pár hosszabb pihe, ami előtte nem volt ott. a hajam is nő szépen. ennyit a babonárkóL? Kép

ancsipancsi

Lindi!
Úthoz én is sok szerencsét kívánok!

Ancsi!
Táncos a Sötétben -t is láttad??
Az a legeslegkedvencebb filmem!

Sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sziasztok!

Kalandos utakon (családom által sok kézen közön) mostanra végre eljutott hozzám a 12 hetes labor leletem. Egyrészt vérszegény vagyok már most, de erre számítottam is, az előző kölkökkel is így volt. El is kezdtem szedni a Maltofert, de csodát azért nem várok tőle. Lehet, hogy ettől vagyok folyton fáradt és álmos?
Másrészt viszont magas lett a koleszterinem. Pedig esküszöm alig eszem tojást, és mostanában húsfélére rá se bírok nézni. Jó, ha hetente egyszer rá tudom beszélni magam egy csirkemellre (de van, hogy ezt is kihányom). Szóval semmiképpen nem a diéta a megoldás. Van esetleg más ötletetek? Akinek van, hálás lennék érte! Köszi:

Murr
14+2
murr

Helló!

Hajrá Pipocs! Kép Többiek pedig húzzatok bele, már fél nap eltelt a május 5-ből. Kép Na jó ez csak vicc, döntsék el a babák mikor jönnek. Kép

Én nem teszek hintőport sehova, az baj?

A szőrnövekedés meg nekem pont fordítva volt, tiszta szőrös lett a hasam amíg pocakos voltam, pedig előtte nem volt. A hajam meg érdekes módon most tovább kibírja nosás nélkül. Kép

ruz
ruzicsky

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?