Murr!
Akkor üdv az "idénmájusbanleszünkharmincak" klubjában

(Zsanci 17, én 12)!
Egyébként félreértés ne essék, nekem sincs semmi bajom vele, sőt pár héttel ezelőtt le is írtam, hogy az élet minden területén büszke vagyok arra, amit elértem mostanra

Csak poénból hergeljük itt egymást Zsancival napok óta

Ja, még az anyaságérzésről akartam írni: én Petrát rögtön imádtam (hisz imádtam már előtte 9 hónapig

), de az az igazi felelősségérzés vagy az, hogy én vagyok az anyja, a legfontosabb ember számára, ez a harmadik napon érintett meg. Hajnalban azt álmodtam, hogy ülünk egy villamoson (én úgy hálóingben, ahogy ott a kórházban), Petra az ölemben, kint szakad a hó, iszonyú hideg van (egyébként nyáron szültem

), és próbálom a testemmel úgy védeni, ölelni, hogy ne fázzon. Na, mondanom sem kell, zokogva ébredtem ...
Aztán aznap reggel indult be a tejem is, és talán ez a két élmény együtt azt hozta, hogy onnantól legszívesebben egy percre sem váltam volna el tőle. Csak a legminimálisabb időkre toltam be a csecsemőre is (extragyors zuhanyzás, 5 perces látogatások - ekkor már meg is kértem mindenkit, hogy lehetőleg egyszerre, gyorsan, és röviden). Szóval nálam valahogy így alakult ki ez az egész ...
Ada! Azért megy a drukk holnapra, bár tényleg úgy a legjobb, ha akkor jön Hanna, amikor ő akarja
Meg Emma is, meg Ákos is ...
Jóéjt Mindenkinek!
Bogárka (33)