A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermeknevelés » Ikrek

ma voltunk UH-n.
a gyerekek jól vannak, 33 dekák "darabonként"Kép Kép.
a korúkhoz képest pár nappal nagyobbak, így minden o.k. és ennek nagyon örülök, erre vártam.

viszont a külső méhszájam NYITOTT (a belső zárt).
holnap délben döntik el a nagyok a sorsom, összevarnak vagy 3 hét fekvés és utána meglátjuk a következőket. a 19.hetet már betöltötték a pocilakók.

akinek nyitott volt a méhszája mit csináltak vele? varrták? fektették? egyéb? következmények? hány hetesek voltak a babái?
a varrás érzéstelenítés alatt zajlik? nagyon durva?
nagyon ne rettentsetek el, mert most is izgulok, pedig nem kéne mert még minden rendben van.

pusz és várom a hozzászólásokat: vikta (ex-dalmama)

19+4KépKép 10hó++Kép
vikta

ViktaKép
Nekem a 14. héten nyílt meg a külső méhszájam kúphegynyire. Fektettek a 18. hétig, és a 19. héten összevarrtak. Nem volt durva a dolog. Csütörtökön csinálták a műtétet, és hétfőn mehettem haza. Altatásban megy, így semmit nem érzel. Amikor felébredtem mensis görcseim voltak, de adták a magnéziumot infúzióban, így 1 óra alatt el is múlt. Vérezni egyáltalán nem véreztem utánna. A varrást a császár előtt vágták el a 39. héten.Kép Én nem bántam meg, és azt sem, hogy hamar összevarrtak. A 24. hétig varrnak általában, de utánna már nem, mert beindíthatja a szülést. Egyébként előtte én is be voltam tojva, de a dokim megnyugtatott, hogy az Õ praxisában nem fordult elő ilyen, hogy beindult volna a szülés.

Pusz
Cat

Cat
Kép
cateye

Vikta!

Engem is összevartak a 17.héten,külsö belsö zárt méhszájnál,mert nálunk ez a szokás.Altatásban,de inkább ugy mondom,hogy nagyon rövid(pár perces)altatásban végzik,én már ugy ébredtem,hogy folyt az infuzio és semmit nem éreztem.
Nekem a szülés elötti kiszedés fáj nagyon,hiszen addigra a varrat 15 hete bennem volt,és szerintem benött.De ki lehet bírni,egy szülési fájáshoz képest semmi.
Bár a legtöbb orvos azt mondja,hogy nem ér semmit intenzív pihenés nélkül,azért csak használ valamit.Tehát varrás után is ágynyugalom!!!!!!!És inkább vállald a mütétet,mintsem kinyilj,és idö elött megszülessenek a manok!
Tudom,a te esetedben is nehéz,de feküdni,feküdni,feküdni!!!!!!!!

Bea

Kép
beatrix2

CatKép, BeaKép,
köszönöm, h írtatok. bizonytalan vagyok nem tudom mi fog történni de h leírtátok mi történt veletek így jobban fel tudok lelkileg készülni.
még minden rendben van és a babók is nagyok egészségesek, de még is izgulok....

este beszámolok, h mi történt.

pusz: vikta

19+5KépKép 11 hó pontosan Kép
vikta

Sziasztok!

jó hír:

Editnek hétfőn megszülettek a babái!!!

Olovér-Ábel 1700gr
Marcell-Ádám 1800gr
Benjamin-Máté 1900gr
Úgy tudom mindenki jól van!

üdv: Márti

Márti
Kép
hideyoshi

Sziasztok!

Editéknek nagy-nagy gratula! KépKépKép
Sok boldogságot, egészséget és tejcsit kívánunk! KépKépKép
Remélem mielőbb hazamehetnek.

Eriék
simones

Editnek gratula a szép súlyú babákhoz!!!!!KépKépKép
Nagyon ügyesek mindannyian. Sok boldogságot kívánok én is!

Kép

Cat
Kép
cateye

EditKép
Szívből gratulálunk nektek, sok örömet és egészséget kívánunk!
kirriékKép

KépKép
KépKép
kirri

Edit!

Oriási gratulácio a babákhoz!Mielöbbi hazatérést kívánok!

Bea

Kép
beatrix2

Edit!
Mi is GRATULÁLUNK a babákhoz! KépKépKép

Vadvirág
Vendég

Edit!
Gratulálunk a babákhoz!
Nagyon ügyesek voltatok!Kép Kép Kép

Ildikó
ildikó

EDIT!!!! Mi is gratulálunk!!!!!!!!!!!

KépKépKépKépKépKép

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

Edit!
Isten hozta a (nem is olyan) piciket! Kép Sok eröt és kitartást az elsö (pár) évhez neked!

Vikta!
Nekem a 20. héten nyílt ki egyujjnyira a méhszájam (belsö), de a doki azt mondta, hogy nem varrja össze, mert azzal is csak árthat. (SOTE II álláspontja) Szigorú ágynyugalmat írt elö, csak WC-re keltem fel, fekve is ettem, de legalább nem kellett befeküdnöm a 27. hétig. Akkor is csak azért fektetett be, mert messze lakunk a kórháztól és télen esetleg nehéz gyorsan beérni. Végül a 30. héten születtek meg a fiúk, sürgösségi császárral, amire lepényleválás miatt volt szükség. Addigra kétujjnyira voltam nyitva. Szerintem a méhszáj és a lepény állapota közt nincs összefüggés, így ha összevarnak val. akkor is így alakulnak a dolgok. De ha a többieknél segített, akkor ne félj töle! Mindenesetre sokat feküdj, klassz, hogy most többet jön a babysitter!
Drukkolok,
Mimóza
mimóza

Vikta Kép Most nehéz döntés előtt állsz, de tudod, mindent a babák egészsége érdekében! A fekvés biztosan csak hasznotokra válik, hallgass a többiekre!

Editéknek Kép mi is szívből gratulálunk! Hányadik héten szült egyébként? Közel két kilós babák, jaj de jó Kép

Mi beléptünk a 30. hétbe, a múlt vasárnap 1158 és 1189 grammra becsülték a gyerekek súlyát. A méhszájam zárt és nincs megrövidülve sem, bár az orvosom így is fokozott pihenést javasolt. Talán még itthon maradhatunk május végéig, de akkor szinte biztos, hogy már be kell feküdnöm. Remélem, hogy 6 hetünk van még így egyben, sokat pihenek ennek érdekében.
Az egyik barátnőmnek jövő vasárnap lesz az esküvője (nekem a 31. héten) Szegeden, azaz 170 km távolságban tőlünk. Szerintetek be merjem vállalni az utazást vagy ti nem kockáztatnátok? Autózás közben ugyanis mindig többet keményedek és persze az utazással járó pakolászás, Dorka "elkészítése", stb. is megterhelő. Ti mit tennétek?

Gabus 2* 30. hét + 16 és fél hónap
gabus74

Gabus!

Én a helyedben nem kockáztatnék,de ez a te döntésed.
Ha el szeretnél menni,akkor elötte mindenképpen kérd ki az orvosod véleményét!!!!!!!!!!!
Szerintem a barátnöd is megérti,hogy elörehaladott IKERterhesként nem válalkozol a hosszu utra,és az azt követö lagzira.
De neked kell döntened!!!!!!!!!!

Bea

Kép
beatrix2

GabusKép
Én a helyedben nem vállalnám már ezt a lagzit. A magyar utak nem híresek a simaságukról, és egyébként sem tesz jót Neked annyi ülés, mert a méhszájad extra terhelésnek van kitéve, nem beszélve a lagzi fáradalmairól. Persze Neked kell dönteni, de én nem kockáztatnék.

Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Edit, Nettke!
Gratulálok és sok boldogságot kívánok én is!!!Kép

Vikta!
Nekm a 34. héten kellett befeküdnöm, akkor már eltűnt a külső méhszáj, de a 36. héten, a programozott császár előtt sem voltam még kinyílva 1 ujjnyira sem - Õk még maradni akartak volna...KépKép
De ha kellett volna a varrás - anno a fiatalabb terhességnél 20 hét előtt - én biztos bevállaltam volna a skacokért.KépKép

Gabus!
Mérlegelj!Kép A mérleg nyelve a Ti oldalatokra billen - én nem tenném ilyen kevéssel a cél előtt.KépKép
Biztos megérti a barátnőd, ha nem veszel részt az esküvőn - szerintem Õ is ezt tenné a szíve mélyén, ha a helyedben lenne.Kép
De a Te/(Ti) életed, Te döntésed!

Minden babának, mamának és pocakosnak szép álmokat!
Erika

KépKép
herika

sziasztok!
szombaton akkor jön valaki a tímár utcába, a máltai játszóra? mi ott leszünk Kép
marcsi

KépKép

KépKép
2in1

Sziasztok!
Gabus!
Én is hasonló cipőben leszek a nyáron, mint Te. Kedvenc unokaöcsém esküvője lesz, amikor én a 32. hetet taposom. Ráadásul ők lesznek az egyik iker keresztszülei, nagyon szeretnék elmenni. De az eszem azt súgja nem fogok.
Vikta!
Én zárt vagyok szerencsére, de ha fellépne valami biztosan hallgatnék a dokira és bevarratnám. Nyilván izgulnék.
Lányok!
Teljesen jól vagyok, szerencsére, de azzal stresszelnek, hogy kicsi a hasam! Pedig amikor Zsófival terhes voltam, ugyanez volt, mindenki mondogatta, mégis 3.25-el született. Akkor megfogadtam, ez nem számít, de most mivel kettő van, megint izgulhatok, mert az mondják, hogy fér el kettő? Feltettem a profilomba egy képet a hasamról.
Lécci nézzétek meg!!! Szerintetek?
Editnek én is gratulálok!
Puszi – Enikő
20+0
olajfácska

Enikő, ne izgulj, egyáltalán nem azon múlik, hogy mekkora a hasad! A tesómnak nagyobb hasa volt egy gyerekkel, mint nekem 2-vel. Abszolút alkat kérdése sztem.
Zizi
debyand

Enikő Kép
A pocakmérethez. Az én pocakom a 24-30. hét között egy cm-t nem nőtt és kg-ban sem híztam a semmit. A 2 kispasi meg nagyon szép súllyal született. Szóval a dolog nem ezen múlik.
Állítólag az enyém is kicsi volt Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Enikő Kép küld el a francba az okoskodókat, ha a dokid szerint bent minden rendben az pont elég Kép én a 22-től a 35. hétig 7kg fogytam a diéta miatt (persze volt miből Kép hasam pedig a 28. hét körül lett brutális Kép

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

EnikőKép
Az én hasam a 20. héten kezdett el nőni! Előtte a 16. héten az AFP-n nem akarták elhinni, hogy terhes vagyok, nemhogy ikrekkel. Mint aki jól lakott a hétvégi dőzsölésben úgy néztem ki.Kép(hozzáteszem, előtte sem voltam sovány) Nekem a 34. héttől durvult be a mérete, addig konszolidált volt, azt hitte mindenki, hogy csak egy baba. Hízni is alig híztam, végére lett 6 kg a plussz, és a 2 gyerkőc volt 5450 gr együtt ebből.

Cat

Cat
Kép
cateye

Köszi! Örülök, hogy nálatok is hasonlóan volt.
Olyan jó, amikor az a legokosabb, aki még nem is volt terhes!
Én lassan elérem a 49 kilót. (Vasággyal és két babával) NEm jó ám ez sem, bár régebben hiába vizsgáltak ki, egészséges vagyok. Kicsit túlműködik a pajzsmirigyem, de nem annyira, hogy gyógyszerezni kelljen. De amikor a jóakaró kolléganő megjegyzi, hogy még így ikerterhesen is k..va szarul nézel ki, hogy ilyen sovány vagy, az rosszul tud ám esni.
Babókáitok jól vannak? Ez a szeles idő nem viseli meg őket? Zsófi mindig nyűglődött, ha hidegfront volt.
Enikő (20h)
olajfácska

bocs, bocs, és mégegyszer bocs a kavarásért.
tali 21-én.
marcsi

KépKép

KépKép
2in1

Sziasztok Kép

Köszönöm, hogy megosztottátok a véleményeteket velem és azt hiszem, hogy igazatok van! Bármire képes vagyok azért, hogy egészséges gyermekeim szülessenek, így maradok a fenekemen a jövő héten. Ma találkoztam egy barátnőmmel, aki egy hónapja a 33. héten szült egy 2,4 kg-os egészséges babát, de ömlöttek a könnyeim, amikor láttam a koraszülött osztályról a képeket. Õ is azt mondta, hogy utólag már semmit nem tudunk visszafordítani, így MOST kell mindent megtenni a babákért.
Olajfácska Kép A hasad körmérete nem számít szerintem sem! (mondom én, aki időre - 38. hét - egy mindössze 2,6 kg-os kislányt szült ici-pici pocakkal). De láttam ennek az ellenkezőjét is! Ha az UH-n minden méret stimmel, akkor ne izgulj egyáltalán! A pocakméret alkat kérdése. Én is csinálok fotót az enyémről és majd felteszem a netre! Az enyém most szerintem brutálisan nagy, Dorkával 96 cm volt a szüléskor, most pedig bő 98 cm-nél tartok... a 30. héten Kép És a java még hátravan (remélem legalábbis) Kép
gabus74

Többször próbáltam ma de nem volt megjeleníthető a lap. KépKép
Kezdem már unni.

Kedves Edit,
Gratulálok a gyerekekhez.KépKépKép
És az fantasztikus, h mindegyikőtök jól van és nagyok.
De jó lesz ha már mi is itt tartunk...
Mamik,Kép
Köszönöm mindenkinek a "nyitott-varros" történetét.
Lelkileg nekem sokat segített.

Mimoza,
Szerintem Gabussal keversz össze hozzá jár a bébiszitter.
(neki is egy nagyobb lánya van és most várja az ikreket)

Enikő,
Szerintem semmi baj a hasaddal, az UH meg megmondja mekkorák a gyerekek. az a lényeg.
Nekem hatalmas, (majd teszek fel képet) akár szülhetnék is, az egyik házlakóról meg azt hittük kicsit meghízott aztán megszületett a gyereke.
Nekem meg állandóan azt mondják (és Dalmával is hallgattam) mekkora nagy pocid van.
Ne idegeskedj ezen. Örülök, h veletek minden o.k.

Tegnap a doktor bácsik úgy döntöttek, h nem varrnak és otthon pihizzek, feküdjek (nem az én kezemben volt a választás lehetősége -persze féltem a varrástól, meg az altatás sem jó a babóknak- , hanem ők mérlegelték a helyzetet)
Úgy látom ez minden kórházban más, de lehet, h a belső méhszáj helyzete is befolyásolja a döntést és én már kihordtam egy 3850 gr súlyú leányzót végig zárt méhszájjal. Mindegy ők döntöttek és elfogadom és probálok feküdni, pihenni amennyit enged a leányzó. Anyosom jön 3x hetente délután, néha délelőtt anyu is itthon van, így (nem minden nap) de nagyon jó helyzetben vagyok.
A probléma az lesz, h csak úgy tud aludni, h beteszem az ágyba és kimegyek a szobából, ez gáz lesz, a többit pelenkázás, öltöztetés, etetés megcsinálom a földön.
tudom semmi probléma nincs csak 1x ez a vérrög, most meg a kinyílás, remélem több és nagy bibi nem jön már.
az egyik kisfiú a másikat nem tudják és 33 dekák "darabonként" KépKép

Pusz: vikta

19+5KépKép 11hó+1napKép
vikta

Sziasztok!

Mi is szívből gratulálunk Editnek a babákhoz és jó egészséget és sok boldogságot az egész családjuknak!

Éva

Kép

Kép
éva75

Sziasztok! Kép

Ma már másfél órát is aludtam egyben Kép Mindenki a 6 héttel bíztat benünket, de az apjuk szerint biztos akkortól számít mikor születniük kellett volna Kép Kép

Vikta Kép pihenj és vigyázz magatokra Kép már a felénél tartasz Kép

Na megyek mert "nyivákinak" kell a cicim Kép

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

SziszusKép
6 hét, 3 hónap és 6 hónapKépKép Ezek a vízválasztók, de valóban a biológiai kor számít, tehát amikor megszületniük kellett volna. Én éreztem mindenhol, hogy könnyebb lett picit, de nagy csodát ne várjatok, csak majd ha megnősültek.KépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Elég régen írtam Nektek, de most bepótolom.

Először nagy-nagy gratula Editéknek KépKépKép. Szép nagy babáik lettek. Már ők is otthon lesznek nemsokára. Sok-sok tejcsit kívánok nekik, Editnek pedig jó sok energiát. Ugye lesz segítsége?

A mi babáink már esznek megint, most már 20 grammoknál tartanak. Csütörtökön már szopiztak is (Gergő úgy rácuppant a cicire, hogy 5 perc alatt 20-at szopizott a megengedett 15 helyettKép), de sajnos Kép le kellett állnunk a szopizással, mert én csütörtökön belázasodtam. Estére már 39,9 fokos volt a lázam, de más tünetem semmi. Irány a sote, másra nem is tudtam gondolni, mivel semmim nem fájt. Ott hárman is megnéztek, pénteken egy negyedik doki is, mire megállapították, hogy nőgyógyászati oka a lázamnak valószínűleg nincs, de írtak fel antibiotikumot, és csillapítanom kell a lázamat. Szoptatnom kb. egy hétig nem lehet, pedig úgy volt, hogy már pénteken befekszem szoptatni, mert akkorra lett a kórházban hely. Így a babák tápszert kapnak Kép.
Az viszont jó hír, hogy a manók pénteken kikerültek az inkubátorból, most kiságyból várnak bennünket. Na, de tegnap estére Péter is belázasodott, így nem mertünk ma bemenni. Tegnap is félve, "szájkosárral" mentünk be, de a frász jött rám, nehogy megfertőzzük őket. Ma ápolom magam és a férjem, aki ráadásul egész éjszaka a wc-n ült, olyan hasmenése volt.
Ma azt monták telefonon, hogy Gergő 1990, Ádám pedig 1950 gram, na de ebben benne van az infúzió is, amit folyadékpótlásként kapnak. Ha leáll az infúzió, nyilván kevesebbet mutat a mérleg.
Azt még nem is mondtam, hogy Gergő a héten vért is kapott, jól kétségbe is estem tőle, mert nagyon vérszegény lett. De most nagyon szép színe van.

Most ennyi jut eszembe hirtelen, majd még beszámolok az eseményekről.

Most két kép a fiaimról, kb egy hete készültek.

Ádám:

Kép

Gergő:

Kép

Puszi mindenkinek

Annamari

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Annamari!

jaj de édesek!Kép
Ilyenkor babáznák ujra,de hát én már nem szertnék többetKép
Nembaj!Pár év mulva unokázokKép

Bea

Kép
beatrix2

AnnamariKép
Nagyon szépek a fiúk!KépKép Nemsokára otthon vagytok, kitartás! Gyorsan gyógyuljatok meg, nem kell sok már ahhoz a 2 kilós súlyhoz, hamar elérik. A korababáknak nem adnak anyatejcit a hízlaldában ?

Pusz
Cat

Cat
Kép
cateye

Bea!
Aranyos vagy. Nekem is tetszenekKépKépKép

Cat!
Anyatejet kaphatnának, ha nem lennék beteg. Eddig azt kaptak. Csak amikor le kellett állni, és újrakezdtük, akkor kaptak tápit minden második etetésnél két napig, mert azt állítólag könnyebb megemészteni.

Doris!
Hazaértetek? Hogy utaztatok?

Tud valaki valamit Judytról, Gyöngyiről, Krisztinről?

Én ma megyek a háziorvosomhoz. Ha minden igaz, valami influenza-féle okozta a lázam, mert most kezdek taknyos lenni. Persze tele lettem herpesszel Kép, mint ilyenkor mindig.

puszi,
Annamari

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Szilvi,Kép
Igaz, h én egyenlőre "csak egy" gyerekről tudok beszámolni, de nekem az első hónap volt kemény. Utána fokozatosan minden könnyebb lett. Kitartás.

Annamari,
Nagyon édi Gergő, ahogy mosolyog.Kép Kár, h most nem szopizhatnak de pár nap múlva talán elmúlik a lázad és a gyerköcöket újra szoptathatod.
Cat lehet, h arra gondolt, más anya anyatejét nem kaphatják?

pusz: vikta

20+1KépKép 11hóKép
vikta

Sziasztok!
Egy nem babás jellegű kérdésem lenne. Kinél milyen internet hozzáférés van? Most vettünk otthonra gépet és kellene hozzá internet. Érdemes gondolom a korlátlan, percdíj nélküli csomagot választani. Az Axelero jó? Vagy van olcsóbb?
Köszi!
Annamari! Nagyon meghatóak a képek. Micsoda szeme van a Gergőnek! A hónuk alatt vannak infúziózva?
Enikő
20+3
olajfácska

Vikta!

Ádám mosolyog KépKépKép
Más anyatejét nem adják oda, sőt azt sem, amit még egészségesen lefagyasztottam.

Szilvi!
Tegnap a hetihetes közben te jutottál eszembe:
"a kisgyerek olyan, mint a nesszkávé, könnyü megcsinálni és egész éjjel ébren tart"
Persze itt most vigéckedek, de jön még kutyára derü.

Puszi,
Annamari

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Enikő!

Igen, ott volt erős vénájuk, és kellett, amíg kapták a zsírt.
És köszi.
pussz

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Annamari Kép nagyon édesek!!! Kép Kép
Nálunk a fejükben volt a branül, a végén furák voltak cső nélkül Kép

Cat Kép pedig várjuk a csodát Kép

Az éjjel 3-ig állt a bál, aztán szinte álomba ájultak, de legelább ha tudnám mi bajuk van Kép vagy nappal ordítanának mikor van itt valaki.
Bár lehet csak én veszem nagyon a szívemre az 5 óra ordítást ...

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

AnnamariKép
Nem akarok okoskodni, de a tápszer sokkal nehezebben emészthető mint az anyatej. Nálunk a PIC-en csak anyatejet kaptak a korababák, de még a mieink is az újszülött osztályon. Csak éjjel etették be őket táppal, hogy jobban aludjanak, és ne kelljen a csecsemősöknek éjjel is 2* etetni.
Jobbulást Neked!

Dorisék még itt vannak, sajnos a gyerkőcök takonykórosak, így velük nem is találkoztunk, csak Dorisszal.Kép

Judyt jól van, szegény hősiesen fekszik, és már a 31. hétben van.Kép

Cat

Cat
Kép
cateye

Annamari Kép
szerintem harcolj egy kicsit, hogy anyatejet kapjanak, mert nagyon szükségük lenne rá. Van lefagyasztottad is, de másét is kaphatják.
A tápi nehezebben eméthszthető és nehezebben is szívódik fel.

A mi fiainkon szerintem mindenhol volt branhül, a kezükben, a fejükben, a lábukban... ahol érték őket. Mivel elég vékonkák voltak, így gyakran kellett cserélni.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

SziasztokKép
BAnnamariKép
Örülök, hogy kerestél, kösziKép Igen, megérkeztünk bár kicsi kalandosan mert lerobbantunk Ausztriában igy hajnali 3-ra értünk ide meg a cuccaink egy része a kocsinkban maradt de a héten reméljük az is itt lesz...Kép
Hogy vannak a gyerekek és Te? Meggyógyultál?

Judyttal beszéltemKép Már a 32. héten vannak, jól van, minden rendben és kapott is egy tüdőérlelőt. Ha betölti a 32. hetet akkor újra kapKép Olvasta a hozzászólásainkat és eléggé ráijesztettünk még anno a tüdőérlelő kérdésben de nem volt mit tenni, ez az orvosa döntése. Lényeg, hogy a babák szép nagyok és már a 32. héten járnakKép
Gyöngyiék is jól vannak, Õk a 33. héten vannak ha jól emlékeszem, 1700 g körüliek a gyerekek de nem a súly a lényeg és most fognak csak igazán hizniKép

Tegnap indulás elött voltam a Nőgyógyászomnál és a korházban találkoztunk néhány percre NettkévelKép Nagyon csinos, jól vannak, hiznak a babák és Benike is fantasztikusan ügyesKép A lányokkal már babás szobában lehetKép Nagyon vidám volt és jól nézett ki, meg sem mondanám, hogy most szült 3 babátKépNéhány hét és otthon lesz a kis csapat, kitartásKép

Bocsánat, nem tudtam még visszaolvasni, de megpróbálok valamikor és jövök majdKép
OrsiKépCatKép
Sajnálom, hogy csak néhány percre tudtunk összefutni de gyönyörűek és mosolygósak a babáitok, nagyon szépekKépGratula hozzájuk és Ti is nagyon csinosak vagytokKép

Puszi:Doris
doris

Annamari-nagyon jóképű kisfickók, öröm nézni őket...amit olvasok rólatok az nem derűs, de csak átmneti, hamar ki belőle, hogy lehessen otthon vigéckedni!
szorítok!
kinga
pkinga

DorisKép
Sajna a régi formámtól messze vagyok, de kezdek belenyugodni, hogy sosem lesz a régi az alakom. Viszont van 2 gyönyörű gyerkőcöm, és ez fontosabb!KépKép

Sajnálom az autó dolgot, nagyon bosszantó lehetett, de mégjobban sajnálom a talit, mert hiányoztatok onnan.Kép Jobban vannak már a lurkók ?
Mikor jöttök haza legközelebb ?

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Van egy jó hírem meg egy rossz. Melyikkel kezdjem?

A főorvos azt mondta, a babák szerdán jöhetnek haza, mert elérték a 2 kilót és jó az állapotuk. Ez a jó hír.

A rossz hír:
Legnagyobb bánatomra bent kell hagynunk őket, mert mindketten hordozunk valami bacit és ki kell kúrálnunk magunkat, nehogy őket megfertőzzük. A háziorvos azt mondta, hogy egy hétig ne nagyon látogassuk őket. (azért jól van?)
A gyerek-dokinénivel pedig megbeszéltük, hogy jövő hét elején jönnek haza a manók. Addig kiderül, nem kapták-e el tőlünk ezt a nyavalyát. Holnaptól már 30-akat esznek, és végre leveszik róluk az infúziót. Ja! Branül volt már bennük mindenütt a fejük búbjátúl a talpukig mindenhol, a hónaljvéna bizonyult a legerősebbnek, ezért maradt bennük ott a legtovább.

Tápszer: A dokinéni aszonta, ő is inkább a fagyasztott tej híve, csak sajnos a kórházban nem engedik meg a szabályok, hogy bevigyük, így marad holnapig a tápszer. Na, de holnaptól kaphatnak hőkezelt (!) tejet, mert már nem vagyok lázas.

Na, de nagyon bele kell lendülnünmk a babaszoba rendbetételébe, mert nem számítottunk rá, hogy ilyen hamar hazajönnek a fiúk.

Azt nem mondtam, hogy ma 2005 és 2045 grammosak voltak a fiúk.

Doris!
Örülök, hogy mégiscsak szerencsésen hazaértetek az ausztriai lerobbanás ellenére is. A gyerkőcök jól vannak?

Puszi mindekinek.
Annamari

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

AnnamariKép
Ezek szuper hírek, hogy a fiúk jól vannak, és ilyen szépen eszegetnek, és gyarapodnak!KépKép
Nektek van miért most gyorsan meggyógyulni!KépKép

Mit kell még vennetek a szobájukba ? A Nagy Lajoson a Mini Manóban mindent meg tudtok venni, és van iker kedvezmény is.Kép

Cat

Cat
Kép
cateye

Cat!

Vennünk már nem nagyon kell, csak apájuk épp most kente le a kiságyat, mert kezeletlen fa volt. Így nem tudtunk bepakolni a szobába. Meg vár rám egy hétre való vasalnivalóKép

Annamari

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Annamari Kép
Fantasztikus KépKép Dejó!!! Nagyon gyorsan meghíztak. Látod, ezt mondtam, hogy ilyenkor rohamléptekkel képesek hízni Kép Kép Kép Kép

Cat Kép
Ikerkedvezmény? az mit jelent?

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép
Azt hiszem 8% engedményt, mindenből. Amikor a fiúk megszülettek Zoli oda ment mindent megvenni, ami nem volt, és akkor kaptunk kedvezményt.

Cat

Cat
Kép
cateye

Mi egyszer a Mester utcában vásároltunk és ott kaptunk 5% ikerkedvezményt. De elfelejtettem, mi a bababolt neve. Kép

Orsi!
Hát mi is ledöbbentünk, amikor azt mondták, hogy most már lassan haza lehet őket hozni. Egy hete 1700 g körül voltak.

Pussz

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?