Többször próbáltam ma de nem volt megjeleníthető a lap.

Kezdem már unni.
Kedves Edit,
Gratulálok a gyerekekhez.

És az fantasztikus, h mindegyikőtök jól van és nagyok.
De jó lesz ha már mi is itt tartunk...
Mamik,
Köszönöm mindenkinek a "nyitott-varros" történetét.
Lelkileg nekem sokat segített.
Mimoza,
Szerintem Gabussal keversz össze hozzá jár a bébiszitter.
(neki is egy nagyobb lánya van és most várja az ikreket)
Enikő,
Szerintem semmi baj a hasaddal, az UH meg megmondja mekkorák a gyerekek. az a lényeg.
Nekem hatalmas, (majd teszek fel képet) akár szülhetnék is, az egyik házlakóról meg azt hittük kicsit meghízott aztán megszületett a gyereke.
Nekem meg állandóan azt mondják (és Dalmával is hallgattam) mekkora nagy pocid van.
Ne idegeskedj ezen. Örülök, h veletek minden o.k.
Tegnap a doktor bácsik úgy döntöttek, h nem varrnak és otthon pihizzek, feküdjek (nem az én kezemben volt a választás lehetősége -persze féltem a varrástól, meg az altatás sem jó a babóknak- , hanem ők mérlegelték a helyzetet)
Úgy látom ez minden kórházban más, de lehet, h a belső méhszáj helyzete is befolyásolja a döntést és én már kihordtam egy 3850 gr súlyú leányzót végig zárt méhszájjal. Mindegy ők döntöttek és elfogadom és probálok feküdni, pihenni amennyit enged a leányzó. Anyosom jön 3x hetente délután, néha délelőtt anyu is itthon van, így (nem minden nap) de nagyon jó helyzetben vagyok.
A probléma az lesz, h csak úgy tud aludni, h beteszem az ágyba és kimegyek a szobából, ez gáz lesz, a többit pelenkázás, öltöztetés, etetés megcsinálom a földön.
tudom semmi probléma nincs csak 1x ez a vérrög, most meg a kinyílás, remélem több és nagy bibi nem jön már.
az egyik kisfiú a másikat nem tudják és 33 dekák "darabonként"

Pusz: vikta
19+5

11hó+1nap