A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Sziasztok!

Végre végére értem az olvasásnak!

Moose, Jucus én bizony ettem a specialitásotokból, és mindkettö nagyon izlett. (morcos képet vágó smile) Persze a többi finomságot is végig kostaltam és minden nagyon jó volt, szóval nekem jöhet újra.:D

Ada, Hanna nagy gratula nektek!

Zsanci boldog szülinapot! Ilyen menüt csak álmodni lehet.:D

zanza
zanza

Manó, hát persze, hogy ehetnek epret a szoptatós kismamák. ;DD

Ildi, nagyon jól hangzik a süti neve. Jöhet.
zanza

Kisün!

Figyelem ám,hogy epertortaügyileg mit szervezkedsz!(mérges szmájli)Lehetek a barátod?
hi-hi

ER:a nagy nem nézzük közepette
csak arról maradtam le,hogy végül is mi volt a baj kiváltója

Jucus
20170114224602

Kisun szivi, el a mancsokkal az epertortatol! (ez olyan hangon volt, mint Karen a Will es Grace-bol, hihihi)

Neet, hat a 13 es 18 kozotti 5 evrol beszeltem, azt usztad meg, te bitang mazlista! A kepetek tokjo, macitorta ugyben viszont rosszul all a szenad...

Ildi, nekem harom es fel honap mulva kezdodott a szinezes, es akkor maradt abba a szoptatas is, szoval egybeesett a ketto, de ez nem torvenyszeru, tobb baratnem is mar szoptatas alatt elkezdett menstrualni. A piskota meg johet es akkor mondjuk te meg Timi hozzatok, jo? hihi Mi is humana bebivizet veszunk, de nalunk marhaul fogy, mert natur is vedeli a csaj, meg a tapszerhez is kell. Es meg sose tettem hutobe, meg nem is figyelem, hogy mikor bontom ki, meg nem is tudtam, hogy ezt figyelni kell, csak ott van a konyhapulton es allandoan toltogetek belole, aztan meg ujat bontok.

Ez a Gigi olyan aranyos, mert mindenkinek minden problemara valaszol, csak sajnos sosem tud segiteni. Azert ne add fel Gigi, nagyon koszonom meg elore is koszonom (itt ket kedvesen mosolygo szmajli).

Edi, neked egy szavad sem lehet letyipetyi ugyben, te utazo ecetugynok, te! hihihi

Pabe, mekkora az a srac, aki downhillezik? Tinedzser, tejoeg!

Jucus en most lattam a coraujsagban, hogy videon meg dvdn van olcson titkos kert (1,6e ill. 2,5e ha jol emlekszem). En nem ismerem meg, olyan szuper ez? Megvegyem? Vagy csak a konyvet?

Votiv, ez nagyon izgi. Egyik baratunknal 13 masiknal meg 15 honap van a sracok kozott, a mamak szerintem eleg jol birjak a kikepzest. Apanak meg nem mindegy, hogy 4 vagy 5 gyerek? Ne legyen mar ilyen unnepronto. hihi Sok jo gyerek kis helyen is elfer. Ja, ha meg a vivijovas tohoz koltoztok, ott megtobb. hihihi Szal eleg, ha Istit megtanitod gepelni, igy be tudja verni a cikket, amit diktalsz neki, mikozben a picit szoptatod vagy pelenkazod... hihi ez azert muszaj, mert ha kesz vagy a picivel, akkor Istivel kell majd foglalkoznod, ugyhogy maskor nem lenne idod megirni... jaj, nehogy megijedj, tokjo lesz, csak szervezes kerdese az egesz...namost marhaokos voltam...

utalom a hihiket, tok atlathatatlan mar szamomra amit irtam, mikor engedik ki szegeny Oxit?

Koszi Zanza, bar te is gyanus vagy, hogy csak a joszomszedi viszony erdekeben fenyezed a macifejet...hihi
moosejaw

Jucus, egy szoros csomó volt a köldökzsinóron. Kép Amilyen mazochista vagyok persze néztem. Én állat.
zozi

Zsanci!

Én most svéd cseppet kenek a hajamra kicsit higítva! Ez sem használ ugyan, mint ahogy más csodaszer sem, de talán marad pár szál hajam mire rendeződnek a hormonjaim!:-(:-O

Bébivízről tapasztalat???

Másik kérdés:

Rákattantam az autósülésekre, főleg miután ma egész úton fogtam Timi fejét, mert nyeklett-nyaklott benne! Mostmár tényleg para vagyok, úgyhogy mindenáron kicserélem azt a sz.rt, ami most van!
Valaki írta, hogy Bébé Comfort ELIOS-a van! Találtam egyet a neten használtan! Mi a tapasztalatotok?
Minden kocsiba jó?
Mosható a huzata?
Első vagy hátsó ülésre lehet tenni?

Nagyon köszi, ha tudtok válaszolni!

Ildi
ildi76

Ja tenyleg, mar emlekszem, hogy Zanza mindent vegigkostolt! Szegeny Reka meg egy csomot nyoszorgott egyedul a mezon... hupp-hupp... es most is akkor kapcsolodik be, amikor epp tortakrol van szo, naggggyon gyanus... asszem Neet, emberedre akadtal, hihi

Eeeees, ma itt volt nyul apai nagymamaja, es nem csinalt semmi rosszat, bar volt egy olyan megjegyzes, hogy a kollegano azt meseli, hogy egyutt aludt az unokajaval es ha nyul nagyobb lesz, akkor majd el akarja rabolni, de hozzatette, arra meg varhat, mi?, en meg ja!, hihi, szal valamikor raszoltam a nyulra, hogy nem! es nagymama megjegyezte, hogy mar multkor is akkorakat pislogott, hogy en, akinek a hangjat sem lehet altalaban hallani, a nem-et igy mondom, fu!, en meg tokre orultem, hihi, szoval megiscsak fejlodokepes vagyok, nyullal rengeteget edzunk mert szerencsere mar nagyon sokat huligankodik, amiert ra kell szolni, hihi es mindenkivel olyan szigoru leszek, kulonosen a nagymamaval, mint egy kikepzoormester, hihihi, Neet, lehet, hogy a vegen megis abba a csoportba kerulok?

Ja, es nyul mar annyira el van szallva a maszo es felallo teljesitmenyetol, hogy ha felall(t), sokszor inkabb mar nem is kapaszkodik, mert szerinte annyira kajakul megy, pedig nem olyan penge am, es egy csomoszor ugy elvagodik, hogy nezniis rossz, de szerencsere altalaban elkapom, kulonben percenkent osszevissza torne magat, es vettem egy kutacsvedonek nevezett izet, szerintem inkabb lajtos bukosisak, es raadom, mert olyan balesetveszelyes a no. ugy nez ki benne, mint egy zsoke, hihi
moosejaw

ildi,

nekem volt BBC az első is meg most is:-)
hogy ilyen kocsiba jó az attól függ hogy milyen hosszú a kocsi biztonsági öve.ha elmész mondjuk a brendonba ott jó fejek és megengedik hogy bepróbáld kicsiba...aztán valamit kitalálsz hogymiért is nem kell és megveszed a neten:-))))))))))))))))
huzata mosható és elsőre is meg hátsóra is lehet tenni,legalábbis mi tettük:-)))))))))))

bébivíz:nem tom mert én szentkirályit adok a dednek már születése óta,mert azt nem kell forralni:-)

ugye,ugye,ugye tudtam segíteni?????????????
múúúúúúúúúúúsz,figyeld a választ,hihihíííííííííííííí:-))))))))))))))))

juc,
nem mondom meg mert gondolni is szörnyűűűűűűűűű rááááááááááááááááá:-(((((((((((((((((((((
Vendég

Ne legyetek mar olyan kis figyelmetlenek, mint Neet! Amikor elkuldtok egy hozzaszolast, nezzetek meg, hogy mi az elottetek levo nehany, mert lehet, hogy amig beirtatok, tobb erkezett es igy ezekrol lemaradtok. Pl. Ildi, most epp elotted irtam a bebivizrol, latod? A nagyon ugyes, figyelmes kis juzerektol meg bocsi.

moose ormester, de egyelore csak kedvesen es ovatosan, hihi
moosejaw

Moose!

Pont a Cora újság miatt jutott anyukám eszébe!De én könyvet szeretnék.

Jucus
20170114224602

Sziasztok!

Köszi az együttérzést, de én csak annyit mondtam a lányoknak, hogy az extra (értsd máshonnan letöltött) szmájlikat kellene nélkülözni, az itteniek nem mozognak, nem nagyok, tehát ne fogjátok vissza magatokat! Kép Meg az elmúlt napokban voltak olyan képek, amik nagyonnagyok voltak. De az nem gáz, OxiApa előolvas Kép

Hajhullás: a hormonálist nem sok minden fogja meg, ha van vashiány is, vagy Avitaminhiány, akkor jó a csalánkivonat, citromfű, ilyenek.

Ada: Nagyon aranyos Kép Meg Hanna is. Most már szopizott, még fáradtak, szerintem holnap indul a "bandázás" Kép A történetet majd tőle, neki nem olyan gyors volt, mint Manókának, igy rábizom a fogalmazást Kép

Bkriszta: Mikor jössz holnap? Majd nézem a táblát. Kép

Johanna: Nem volt már időm a soksok topcot olvasgatni, választanom kellett, maradt ez, még a leállások előtt. A vérnyomimmal van gond, meg az ödémával, de semmi komoly.

RékaViki ma ki akarja rúgni a ház oldalát, pedig még 8 napot mindenképpen ki kell várnia, nincs mese (hogy ikrek legyen, és hogy ne apa szülinapján érkezzen) De szerintem csak a hidegfrontot nem szereti, egész nap a bordámon tornázott. Kép Szóval a legjobb lenne a hóvégi telihold. Kép

Manóka: Növögessetek szépen, jó olvasni, hogy otthon is minden rendben Kép Még egyszer köszi az olajat, használgatom szorgalmasan Kép

Nah, eldugulok mára, megyek ismét lezuhanyzok (vajon miért szakad rólam a viz órák óta???)

Tényleg senkinek nincs tapasztalata a Nyulas Jolánnal???

KépKép
oxigen
Györköny

Oxi!

Én csak jókat hallottam róla!

Jucus
20170114224602

Tudtam, hogy nem kellett volna néééééznem!
Pedig mondtátok!!! De én kis kíváncsi voltam :-(!
És kb pont akkora terhes volt a csaj, mint én, jaaaj!
Na jó, jobb ilyenekről nem is beszélni, meg gondolkodni, igaz?

Manó!
Nagyon szívesen elmennék a tornára, most várok egy visszajelzést egy ismerőstől, akivel valamelyik délelőtt találkoznánk jövőhéten, remélem nem pont a keddet választja. És tényleg gondolod, hogy Petra ellenne ott? Mostanában olyan kisördög! Persze ha nagyon gáz bármikor eljöhetünk. Na, majd akkor konzultálunk, hogy hol is van ez pontosan.

Zsanci!
Persze hogy megyünk Adát, Hannát, Oxit látogatni! Kár, hogy Emmát (az én szülinapi ajándékomat :-) ), már nem láthatjuk...Akkor csütörtök? Sztem 10 körül találkozhatnánk a főbejáratnál, ha az Neked jó. Meg akkor majd konzultálok Oxival is holnap.

Tali: mindenki azt hoz amit szeretne, csak egy kérésem van: ne hagyjatok ránk annyi maradékot, mint a múltkor. Most fogytak el végre a szülinapi sütik (egész hétvégén ment az ünneplés meg a zaba), a kilóim az égben (sajna már meghaladtam azt a súlyt, ahogy Petrával bementem szülni :-( )
Úghogy most le kéne kicsit állnom ...
Gigi!
Akkor most Te leszel a bubimentesvíz felelős, oké?

Na jóéjt Mindenkinek!

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

gigi, en sose forraltam a bebivizet: azert veszem ezt, hogy ne kelljen forralnom a csapvizet

na mostmar rosszalkodhattok, megyek aludni, hihi
moosejaw

Oxi!
Nekem a szobatársam szülte nála már a 3. gyerekét... oda volt érte! Kép Mindennap bejött hozzá, és hozzám is volt pár kedves szava. Szóval biztos nagyon jó! Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Hát,én csak olvasgatok-olvasgatok... már teljesen körönkívülinek érzem magam KépKép (itt most sírás)
A fene, sem picigyerek, sem pocak nincs jelenleg... azért jöhetek még? zozi aki levantörvemintabilifüle
zozi

hajjaj, látom tényleg nem ír senki... jól van na, elmegyek aludniKép
jóéjt MINDENKINEK!
zozi

Sziasztok!

Hosszú hétvégéztem Édesanyáméknál. Volt bogrács-halászlé, sárgabarackos gombóc, kényeztetés, unoka lefoglalás, rengeteg pihizés. Csak éppen net nem volt a telken. Így aztán az elmúlt 24 órában kénytelen voltam visszamenni read-only-ba. A fene az irókátokat!
Holnaptól viszont pár napig itthon sem lesz gépem (állítólag utána jobb lesz, mint előtte, de majd hiszem, ha látom). Úgyhogy most gyorsan reagálok amire csak bírok, mielőtt elalszom:

Manóka
Sok-sok boldogságot Emmának idekint!

Mancibébi
Üdv köreinkben!

Proone
Nagyon édes a magzatod!

Edömér
Jó hogy itt vagy, szívesen vagyok környezetkímélő bármiben, ami kíméli a pénztárcámat is.

Neet
Gratula a zuradnak a melóhoz!

Recca
"Nyalánkság" olyan megható. Ja, és a szopis link csúcs!

ER
Én is megnéztem. Azt gondoltam, hah, mit nekem. Nem bőgtem, viszont most nem alszom, hanem azon parázom, hogy én még soha nem éreztem mozogni az apróságomat, most honnan tudjam, hogy jól van? Hülye vagyok, mi?

Beetrix
Manóka babája gyönyörű, nagyon köszi a képet!

Zsanci
Szívemből szóltál pasi ügyben. Én is úgy érzem, hogy nekem az én példányom a tökéletes. Bár ezt első találkozásunkkor még csak ő tudta kettőnk közül. Engem hosszasan kellett erről győzködni. De igaza lett. Kép
Kívánom neked is, magamnak is, hogy gondoljuk így 20 év múlva is!

Óvó néni
Nálunk is sokat dumálnak a kertben, és megyek megint meglátogatom a mókusokat, de én nem bánom. Szerintem elég ilyenkor arra figyelni, hogy ne legyen bajuk (fizikailag és lelkileg egyaránt), de nem kell midnig abajgatni a gyerekeket. Sokszor jobban is érzik magukat, ha szabadon azt csinálhatnak, amihez kedvük van.

Oxi
Remélem, azóta már kiheverted a kórházi fertőzést!
Annak idején én is összeszedtem egy nyavaját amikor félidősen 2 hetet töltöttem a terhespatológián. De végső soron erre jó esélye van bárkinek, aki kénytelen hosszabb ideig kórházban lenni. Hol máshol van ilyen koncentrációban a baci és vírus hadsereg? Ezért jó, ha a babákat minél előbb haza lehet hozni.

Moosejaw
Remélem, azóta már megtaláltad a távirányító hiányzó darabját! Ha mégsem, hagy fel nyugodtan a kereséssel szerintem. Ha eszik és iszik, kakil és pisil, akkor elvileg nagy baj nem lehet, a gyerek "megfelelően üzemel". Kép

Norniki
Újra csak gratulálni tudok babácskádhoz! Én is így szeretnék szülni! Irigy vagyok igenis. Kép

Ruzicski
Jobbulást neked!

Ada
Hős vagy! Látod, nem hiába... nagy-nagy gratula neked! Nagyon szép életet idekint babádnak!

Ancsipancsi
Van még madártej? Én úgy szeretem!

Franyo
Gyönyörű a babád! A link működik, el is olvastam, hüppögtem is rajta.

Ficánka
Ismét indulok a mókusok elé, de én bizony a fiaimat 3 hónaposan beraktam a nagy kádba. Igaz, hogy letört a derekam, amíg fogtam őket benne, de legalább nem úszott az egész fürdőszoba a nagy pancsolásuktól.

Moosejaw
Én mióta szedek fogamzásgátlót, ha abbahagyom, félidőben vérezgetek kicsit. Ja, és mind a háromszor a 3 hónapos felkészülési idő után, amikor azt mondtuk, hogy na most babát szeretnénk, elsőre összejött. Úgyhogy szerintem ez még önmagában nem jelent semmi gázosat.

Zsancikant + Manó
Happy Birthday nektek nagyon!

Manóka
Jó, hogy újra köztünk vagy!

Votiv
Hahó! +, vagy -? Minek örüljünk? Kép

Pabe
Gyors gyógyulást neked!

Jucusmamus
Titkos Kert nekem is a kedvenceim közé tartozik, meg is van valahol, de most persze sehol nem találtam. Kép Lehet, hogy felelőtlenül kölcsönadtam valakinek, és az illető még ül rajta? Na majd utána nézek. Ha megtalálom, szólok neked.

Zozi
El ne tűnj! Örülünk, hogy itt vagy.

Jó éjt mindenkinek, ha megint lesz gépem (remélem hamar), akkor majd jövök megint.
Sziasztok:

Murr
16+1
murr

Oxigén!
Az nem ér, h mi spórolunk a smiley-kkal, te meg teletömöd vele az oldalt. Hörr.

Moose!
Ha emberemre akadtam, majd körbeülöm vele a tálakat, ti meg mehetettek babázni. Höhö.
Az 5 évet sejtettem, h így érted. Bibí.

Sztem bébivíz mehet olyan lazányosan, ahogy Moose csinálja, igyátok ti is, és akkor a 1.5-2 literes biztos elfogy 1-2 nap alatt, addig nem poshad meg.

ER: szerintem is Abby, nem tom, hol olvastam, de ez maradt meg. A netes találatom (Abbey) nekem gyanús volt, mert csak nem adnak nöi névnek apátságot. (Westminster Abbey, stb)
Köldökzsinór csomó (Aki nem látta) szörnyüséges volt, de ez is csak egy amcsi film, akármennyire is szeretem. Valaki hallott ilyet, h a halott magzatot is órákon (fél-1napon keresztül) kell vajúdni-megszülni? Nem csak a rendezö találta ki? Nem kap mérgezést az anyuka?? Sztem ilyenkor egyböl kikapják császárral, nem? Vagy most nagy hülyeséget írtam? Homlokráncolós szmájli.
De jó, h nem voltilyen rész dec.eleje körül!!!! És de jó, h apa a monitorba volt elmerülve és nem látta (ciki) könnyeim!!! Ez még a terheshormon, vagy ez már mindig így lesz? Moose, Kisün, Gigi, tapasztaltak, ez elmúlik valamikor?

Zozi!
Miért ne jöhetnél? Hátha feldobunk picit!

Tali-sütik: eper jöhet, csoki jöhet, mindegy, csak sok legyen és jó! Nagyon nevetös szmájli. Epret nem lehet, mert aprómagvas, de miután Esztim nem bánja, hozzatok, majd én jól felfalom és hazahozom a maradékot apának. Höhöhö.
Aki nem süt, hozzon megint piókát kiszáradás ellen. Szerintem ez tökegyszerü. Szerintem. Nagyon nev. szm.

Vaksi Kisün!
Höhöhöhöhöhöhöhöhhöhö.
neet
neet

Sziasztok!
Nagy gratula Adáéknak!!! Jó lenne már látni a picur képét és persze olvasni a beszámolót.
Ildi! Nekünk van Elios autósülés. Műanyag a huzata amit nem lehet cserélni és a baba beleizzad.. Úgy tudom csak a Bebe Confort b.kocsi vázakra rakható. A Bebe Confort vázakról viszont csak jókat tudok írni. (elég drágák)
Minden jót mindenkinek! Monesz
monesz

Sziasztok,

Bogárka: szívesen megyek, de remélem nem veszik a többiek rossz néven, hiszen nem Szentimrés vagyok, sajna már nem. Semmi konkrétat nem tudok róla, úgyhogy szívesen venném, ha megtudnám, hiszen a visszaolvasásokból sem derül ki számomra, hgoy hol s mikor. A hol az oké nálatok, de hogy az hol van??? Meg mindent... ha jól értem akkor vihetek is valami egészségeset is, mert én amolyan cukor és egyéb nélkül élő vagyok.... Irhaccccccccc emilt is, ha itt nem szeretnéd közzé adni a dolgokat... johanna@vipmail.hu cimre...köszi... a meghívást, tök jól esik.

Manó: délelötti tornára átpártoltatok, az kedd délelött van és ugye a másik teremben, ami az SZTK-ban van?

Ficánka: dehogynem szivesen megismernélek... tényleg szoktál nyári babásba is irni... jééééééééé, de tudod, hgoy átköltöztünk a csaladninetre az említett okok miatt. Jó lenne megismerkedni. Te mész a talira.

Tényleg sokan szoktatok lenni a talikon? Júj tök jó lehet.

Oxi: jobbulást neked....de örülök, hogy semmi komoly. Babóca jól van? Mikorra vagy kiírva? Azért sajnálom, hogy oda nem jössz többet. De itt tudunk levelezni.

Mindenkinek szép napot, szebbet, mint amilyen az időjárás... JohannaZsebi

Kép
Kép
johanna1975

Jó reggelt!

Köszönet a felvilágosításért a mókusokkal kapcsolatban! Kép Amúgy olyan kis aranyos állatok! Tudjátok mit? Megyek én is hozzájuk... egy kis mogyoróért! Kép
Igen-igen, jó lenne olvasni már Ada történetét, de hát azért pihizze ki magát egy picit, hogy a picinek jó legyen a cici! Kép Na, eldugulok...
stingo22

Franyó,
ha nem mondtam, hogy nagyon aranyos a babád, akkor most pótlom!!!! :-)

Bébivíz: én is szentkirályit adok dócinak, és nem forralom, eddig még nem panaszkodott :-)

Votiv,
naaaaaaaa???? :-)

Neet,
ja, hát ez már korral ját :-)

Zozi,
gyere nyugodtan!! :-)

vera
kisün

Kisün!
Hosszú mél ment. :-)
neet
neet

Neet, azert nem isszak a felnottek a bebivizet, mert kib...ott draga! :-(

Murr, en pont csak azt az odafigyelest hianyoltam az ovineniktol. Egyebkent meg azert jo, hogy ritkan irsz, mert igy egy hozzaszolasban tobbszor is megszolitottal :-) Szoval gyereken input es output oke, a fogamzasgatlot meg hirbol sem ismerem, akkor azert nem ertem mi az a 3 honap felkeszules, amit meg emlegettel, ugye?

Franyo, nekem az Anka macit szoptat kep tetszett nagggggyon :-)

Minden Mesekonyvek Birtokosa, o Kisun! Te sem tudsz Jucusnak segiteni kertugyben? Egyebkent a nyul allandoan kiszedi a betuket a jatszszonyegbol es ragja :-( persze mi az, amit nem rag, van egyaltalan olyan? Lehet, hogy a vegen nekem is olyan habtapilapot kell vennem...

Most akkor lehet szmajlani, vagy nem? Oxi?
moosejaw

Gigi, Monesz, Moose!

Köszönöm a hozzászólásokat bébivíz és autósülés ügyben!

Kisün!

Én úgy tudom nem túl jó a babának a sok ásványi anyag, mert megterheli a szervezetét! A sima ásványvízekben sok van! A HUMANA bébivíz jó, viszont megnéztem az Óbudai babavizet és u.annyi ásv. anyag van benne, mint a többi ásványvízben!Kép

Neet!
Igen, sajnos a valóságban is így van! Unokatesóméknál fordult elő, hogy kiderült beteg a baba és meg kellett szülnie, 2 napig vajúdott! A császárral a következő terhességet kockáztatnák! De ilyenkor nem tudom miért nem ajánlják fel az EDA-t! Hogy legalább ne kelljen szenvedni a semmiért!

Ildi
ildi76

Moose!
Jut eszembe, bébivíz. Következö életemben (ha nem még ebben) betiltatom az ostort és elterjesztem a palackos bébilevegöt. Nagyon drágán fogom adni, úgyis megveszik. Garantáltan nagyon hasznos lesz, mert tudjuk, milyen a sima felnöttlevegö minösége, és gyermekünknek ugye a legjobbat akarjuk vagy mehetünk mókusozni. Kép

neet
neet

ildi,
ezek szerint nekünk nem elios volt de hogy BBC,az tuti!!!!nem tudtam hogy több fájtája van a BBC-nakKép

Múúúúúúúúsz,
igazad van,én mindenkinek belepo.....k és seniknek nem tudok segíteni,lehet hogy emhint el kéne hallgatnomKép?????????????????????????

bébivíz: én a humanat nem használtam még,mi azt a tápit esszük meg teát,szóval nem tudom hogy azon rajta van e hogy kell forralni.viszont egyszer nem kaptam szentkirályit és óbudi gyémánt-ot vettem amin rajta van hogy babavíz meg hogy forralni kőőőőőőőőőőőőőőőőőőőKépde akkor most mitől is bébivíz???????????????

Oxi,
akkor küldök pár számlit,rendiKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép?

nyulas joli:csak jót hallottam róla,egyszer talákoztam vele,nekem személy szerint nagyon szimpi volt,megnyugtató "jelenség"

votiv,
hülyére izgulom magam,ne csináld mááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bogárka,
mennyit vigyek??????????????????
de azért még kitalálok valami meglepit is,rendi?

cupp,
gigi
Vendég

Ildi!
Jézus, az nagyon gáz! :-(( Biztos akkor az Edára is van magyarázat, kitudjami, de lehet, h az is befolyásol valamit. Nem? Jaj.
neet
neet

Ildi,
alacsony ásványi-anyag-tartalmú ásványvizet kell eleve (meg persze nitrit-nitrátmenteset), akkor rendben van :-) no meg nem iszik ebből literszám, napi max. 1,5dl fogyott eddig, mivel még 5x szopik is.

Neet,
megkap, még nem válaszol, de majd fog :-)

Moose,
sajnos asszem ez nincs meg (marad a "sokmesekönyv megvan" titulus), azt tudom, hogy angol mese, és filmváltozatot láttam vagy kettőt, és tényleg nagyon jó!!! :-)

vera
kisün

Neet, Ildi,
szerintem EDA-t talán azért nem adnak ilyenkor, mert az eleve lassíthatja, és ugye egy ilyen teljesen mesterségesen indított szülésnél nagy gáz lenne Kép
kisün

Bébivíz II.,
egészséges babánál is csak pár hónapig kell szerintem forralni, Dóci meg már 8 hónapos elmúlt... több koszt eszik miközben mászik, szóval nem ettől lesz beteg Kép és még mindig makkegészséges Kép
kisün

vera,

bálint a születésétől kezdve szentkirályit kap,mivel ő ugye tápis voltKép de nem tapasztaltam hogy baja lett volna tőle!!!!!!!!!!meg nekünk a gyerkorvosunk mondta hogy ezt adjam nekiKép Kép Kép
Vendég

Sok boldogsagot Adaeknak!!! Es ide most egy oriasi vigyorgos szmajli kerulne...

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

sziasztok!
Ma reggeliztem egy kis vacsorát (rántott cukkini meg juhtúróval töltött gombafej, meg krumpli...) nem tom mi lesz az ebéddel...Kép ja, és most fogok kávézni (bio kávé, koffeinmentes, van benne cikória meg füge meg MAKK ) ezt azért irtam, hogy nehogy Moose a mókusok elé kűűűűgyön, szal kávézni fogok trüffel tortával...Kép
ha lúd legyen KÖVÉR...mint én! Kép
Bogárka!
Akkor holnap ott és akkor...remélem odaérek...sietek...teli számomat átdobom neked az emiledre, jó? Te is dobd át nekem a tiedet...köszi!!!
Mink is szentkirályit nyomtunk anno a dedbe, ha szomjaskás volt...ma már mindenivó. Kép
Picinek meg (lám lám második gyerek) sima csapviz jut, amit felforralok, és dobálom bele a köménymagokat...
Ildi!
Nekünk is bbc elios van...az én bajom csak az vele, hogy a feje ide-oda lötyög...és ezeken a pesti utakon...ÉLETVESZÉLY!!! Gyagya lesz a gyerekem, mire rendesen tartani tudja a fejét a kocsiban!!!! Kép Kép
Egyébként hallottátok, egyszer egy rádióműsorban nyilatkozott egy illetékes, aki közölte, hogy tudomásul kell venni, hogy szarok az utak, és tessék 30 km/h-val menni!!!!!És ez tök komoly, én is hallottam...asszem ezután leváltották...vagy eltiltották a nyilatkozástól.

ER!
Én is néztem, és Neet! sajnos tényleg igy kell megszülnöd a babát. Kép Kép Kép Egyébként én azon is szomorkodtam, hogy szegény Kováccsal jó kibabrált az a nővérke...Kép
most ennyi, megyek KV-zni...
szasztok!zs. a tini

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Neet!
ER: sírtam és örülten szoírtottam Apa kezét! Először csak annyit mondott, hogy nyugi csak a rendező állította meg az uh képet. A végén felállt és nyomott egy nagy puszit a ded arcára! Most milyen szmajlit kellene berakni?

Autósülés: voltam tegnap a Brendonban. Mi ott vettünk egy olyan ülést ami 9-36 kg van. Akkor kell levenni a háttámláját, ha a gyerkőc kobakjánka a felénél van a háttámla! Ajánlott a hölgy egy másik háttámlát, gondolo vmi új, ami nagyon szuper, mert állítható a háttámla és még plusz oldal támasz és a fejet is védi még két támla. Szóval csúcs! Az ára is! A fent említett ülsé vót kb 48. Ez az új háttámla még 25e.
Na! Aztén volt itt olyan is ami 0-18 kg van!
Nagyon biztonságosnak tűnt! Olyasmi mintha egy babyhordót betennénk egy autósülésbe. Nagy fejszűkítőt benne!
www.concord.de products/seatfinder

Ada!
Nagyon-nagy gratula! Isten hozta leánykádat!!!

k
kriszta13

Akkor ezek szerint erről is minden doki mást mond,...mármint, hogy milyen vizet lehet adni a bébinek! Akkor nem izgatom magam annyira! Én a csapvizet azért nem adom, mert nálunk tök hipószagú!

Zsanci!
Nekem is ez a bajom az üléssel, Timi feje állandóan előrebillen menet közben, igaz a mi ülésünk szar! Azt hittem egy drágábbal nincs ilyen gond, ezek szerint mégis!

Ildi
ildi76

Énnemhiszemel, hogy mennyit írtok! Az ember csak alszik 1 picit, aztán tessék! Győzze visszaolvasni! Kép

Szegény Pabe, remélem, nem az a bajod, mint nekem! A gyerektől kaptam el, pénteken ütött ki: torokfájás, aztán láz 38-39-ig, mostanra "csak" köhögés és orrfújás. Valami fránya vírus van állítólag.
Szóval jól teltek az ünnepek. Ez mondjuk leginkább a pocilakó miatt zavart. Mert asszem itt még nem említettem: pocakos vagyok megen.
Ezért is próbálok tájékozódni kórházügyben.

Zsanci,
hajhullásra én azt hallottam, hogy a Revalid jó, bár én a terhesség után nem szedtem semmit.

Ildi,
nálunk is a Szentkirályi víz ment, meg mostmár persze minden más.
edömér

nincs kicsiisti
csak nagy felfázás
meg vmi gyomorbaj
ráadásul vszínű meg fog jönni
agyonnyom ez a front is
beásom magam az ágyba egyszem fijammal.
Füles
(votiv)

votiv 8)
votiv

Murr! Van még madártej, mert egy bazi nagy Tupperware dobozzal lett. Reggel is kanalaztam kicsit belőle, estére tartogatom a maradékot ;-)

A gyerkőcmozgással még ráérsz, és mikor én 16 voltam, én is folyton azon izgultam, hogy mi lehet vele, mert a hányinger már épp elmúlt, a gyerek meg még nem mozgott. Leginkább a 18. héttől érzem a mozgást, de igazán intenzíven a 24. héttől mocorog!

Moose, Ildi, én úgy tudom van a Szentkirályinak is egy vize, amit lehet itatni a bébikkel forralás nélkül, X hónapos kor után. Ez nem olyan drága, mint a Humana. Amúgy a sima forralt víz nem teszi meg? A mi időnkben nem volt humana, azt mégse lett semmi bajunk!

ER: ilyen szarságokat ne nézzetek már!!! (jó, tudom mehetek a mókusok elé, amiért utálom ezeket) Semmi szükség egy ilyen sorozatra, nemhogy még egy kismamát felizgasson! Én már jóval terhesség előtt abbafejeztem a tévézést, jóformán DVD-ken élek, de igencsak megválogatom, hogy mit nézzek, és milyen hangulatban. Van elég izgalom az életben ilyenek nélkül is!

KIKA: vannak akciók most, sok aranyos gyerkőc cucc, pl. szőnyeg, függöny, kiságy stb.

Votiv! Ilyen időben nem is kell mást csinálni, csak az ágyban fekszeni!!!

VÉDÕNÕ: nem hiszitek el, de egy tök aranyos védőnő felhívott, hogy régen voltam, és tudnék-e most menni a jövő héten. (ő vette át a körzetet, biztos nálatok is, Vera!) mondtam, hogy a meló miatt júni végéig nem tudok szabadulni, úgyhogy kérdezgetett, hogy minden oké-e, meg ilyenek. Komolyan, olyan kedves volt, hogy csak lestem! Ahogy lesz időm, már rohanok is majd hozzá!

ancsipancsi

Oxi, én félig (háromnegyedig?) Nyulas Jolival szültem. Csak a kitolásnál nem volt ott mert előtte volt a műszakváltás. Mire vagy kíváncsi?

V.H:
én totál rosszul voltam. minek néztem meg, úgy kell nekem. azzal vígasztalom magam, hogy ilyen a való életben nem is hiszem, hogy megtörténhet.
az meg jellemző, hogy a jó emberekkel történnek a legrosszabb dolgok Kép
egy császár talán indokolt lett volna. még ha helyes is, akkor is kegyetlen dolog megszületni vele azt a babát. és ez az elbúcsúzás, hát ettől aztán még készebb voltam.
Kriszta13, utána én is rohantam a gyerekhez, és összepuszilgattam, óvatosan, nehogy felébredjen...

votiv 8)
votiv

JAJ NE IS MONDJÁTOK! akkor ez olyan történet volt, mint amit valamék mamamagazinban olvastam el véletlen. ójaj, de bőgtem. már a magazinokban sem bízhat az ember

ancsipancsi

Hej, Votiv!
A dokinőnek (aki igazából egy szinész Kép) igaza volt abban, hogy el kell búcsúzni a babától, mert utána egy életen át fogod rágni magad miatta. És még egy ok, hogy JÓL UTÁLD magad, és sose tudd elengedni a babádat.Akár milyen kegyetlen is annak, akivel történik, sztem el kell búcsúzni a halottaktól...el kell engedni...Kép Kép
Ez annyira de annyira szar rész volt!!!!!!!! Egyébként olvastam egy kismamát,aki az nlc-n volt, és ő januárra várta a babáját, és pár nappal szülés előtt halt meg szintén igy... Kép Kép
aasszem én belehalnék!!!! Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Sziasztok!
Én direkt nem néztem a Vészhelyzetet....
Ma viszont elkászálódtam a háziorvoshoz, mert nem múlik a torokfájásom. Nem látott különösebben semmit, csak hogy picit duzzattabb és pirosabb a torkom. Szerinte valami hideget ehettem, pedig esküszöm, csak egy 2 gombócos fagyit nyaltam szombaton, azt is lassan. Kép
Kaptam antibiotikumot, oszt kész. Lázam az nem szokott lenni soha, csak 2 éve volt, mikor a fiam hazahozott valami fránya vírust az oviból. Akkor ki is döglött az egész család.

Moose:
A downhillező fiam 4 és fél éves....Kép
Hogy új bicikli mkor lesz, nem tudom...
pabe

A Jolánról én is csak jókat hallottam, én is szeretném majd megkörnyékezni mostanában valamikor. Benne is volt az áprilisi Kismamában a Bardóczy dokival együtt, de szerintem most nem mondtam újat.
pabe

Híradóban mondták,hogy talán már holnap döntés születik az oltásokról és 6 helyett csak 3 lesz.Akkor most vigyem holnap Pannát a 3 hósra vagy ne?!HELP!

Jucus
20170114224602

Gigi, nehogy csondbemaradj! Nem ugy ertettem! Azt akartam magyarazni, hogy ez a Gigi milyen kedves es aranyos es mindenkinek rogton probal segiteni es minden kerdesre valaszol. Tokjo. :-) Erted?

Neet, te meg jobban tenned, ha nem gondolkodnal termekfejlesztesen. Ha segiteni akarsz es nem meggazdagodni, akkor tornazd fel magad valami nemzetkozi szervezet iparnemtommilyenugyi (mert sztem a kornyezetvedelmi keves) fofoposztjara es mindenfele veszelyes anyagokat tiltsal be!

Minden gyagyafeju divanykrumplinak! Azonnal hagyjatok abba az ER nezest meg hasonlo remfilmek megtekinteset! Ez parancs! Akit rajtakapok, kethonapos maganzarkat kap! (En pocival meg a szuloszobat sem birtam nezni, de remfilmeket meg most sem.) szikrazoanelestekintetuiszonyuszigoruszmajli
moosejaw

Jucus!

Hogyhogy 6 helyett 3? Hogyan? Melyik szünik meg? Vagy összevonják???

Én már rég nem nézem a vészhelyzetet, mert nem bírom!

Zsanci!

Ebben igazad van, amit írtál! Anyukámnak előttem és az öcsém előtt volt egy babája, koraszülött volt és meghalt! Anyu azóta is emlegeti, hogy milyen rossz, hogy nem búcsúzott el tőle!Kép

Ildi
ildi76

Jucus!
Szerintem még ha csak 3 is lesz, neked még szerintem vinned kell a 3 hósra, ha összevonják, azt majd csak a 2005 valamelyik hótól születettek fogják. Neked meg ha jól értem a 3 hós már aktuális.
pabe

moose,

értettem én,csak szerettem volna ha ezt mégegyszer írásba adod meg hogy tovább sztároljálKép Kép Kép

juc,

oltást fejts ki bővebben mert én is tájékozatlan vagyokKép

holnap lesz egy vizsgám fél 4kor meg 5kor,mindenki szorítson!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ha hazaértem megnézem ám mit írtatok nekemKép Képszóval lényeg a lényeg hogy egész nap nem leszek,mert elötte még megyünk vásárolni és most is ahelyett hogy tanulnék itt pötyögök neketekKépés mindjárt kel e dedem és jól megbukok holnapKép

votiv,
el vagyok keseredveKép
tudod mit akkor majd jól én leszek terhesKép
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?