Sziasztok!
Hosszú hétvégéztem Édesanyáméknál. Volt bogrács-halászlé, sárgabarackos gombóc, kényeztetés, unoka lefoglalás, rengeteg pihizés. Csak éppen net nem volt a telken. Így aztán az elmúlt 24 órában kénytelen voltam visszamenni read-only-ba. A fene az irókátokat!
Holnaptól viszont pár napig itthon sem lesz gépem (állítólag utána jobb lesz, mint előtte, de majd hiszem, ha látom). Úgyhogy most gyorsan reagálok amire csak bírok, mielőtt elalszom:
Manóka
Sok-sok boldogságot Emmának idekint!
Mancibébi
Üdv köreinkben!
Proone
Nagyon édes a magzatod!
Edömér
Jó hogy itt vagy, szívesen vagyok környezetkímélő bármiben, ami kíméli a pénztárcámat is.
Neet
Gratula a zuradnak a melóhoz!
Recca
"Nyalánkság" olyan megható. Ja, és a szopis link csúcs!
ER
Én is megnéztem. Azt gondoltam, hah, mit nekem. Nem bőgtem, viszont most nem alszom, hanem azon parázom, hogy én még soha nem éreztem mozogni az apróságomat, most honnan tudjam, hogy jól van? Hülye vagyok, mi?
Beetrix
Manóka babája gyönyörű, nagyon köszi a képet!
Zsanci
Szívemből szóltál pasi ügyben. Én is úgy érzem, hogy nekem az én példányom a tökéletes. Bár ezt első találkozásunkkor még csak ő tudta kettőnk közül. Engem hosszasan kellett erről győzködni. De igaza lett.
Kívánom neked is, magamnak is, hogy gondoljuk így 20 év múlva is!
Óvó néni
Nálunk is sokat dumálnak a kertben, és megyek megint meglátogatom a mókusokat, de én nem bánom. Szerintem elég ilyenkor arra figyelni, hogy ne legyen bajuk (fizikailag és lelkileg egyaránt), de nem kell midnig abajgatni a gyerekeket. Sokszor jobban is érzik magukat, ha szabadon azt csinálhatnak, amihez kedvük van.
Oxi
Remélem, azóta már kiheverted a kórházi fertőzést!
Annak idején én is összeszedtem egy nyavaját amikor félidősen 2 hetet töltöttem a terhespatológián. De végső soron erre jó esélye van bárkinek, aki kénytelen hosszabb ideig kórházban lenni. Hol máshol van ilyen koncentrációban a baci és vírus hadsereg? Ezért jó, ha a babákat minél előbb haza lehet hozni.
Moosejaw
Remélem, azóta már megtaláltad a távirányító hiányzó darabját! Ha mégsem, hagy fel nyugodtan a kereséssel szerintem. Ha eszik és iszik, kakil és pisil, akkor elvileg nagy baj nem lehet, a gyerek "megfelelően üzemel".
Norniki
Újra csak gratulálni tudok babácskádhoz! Én is így szeretnék szülni! Irigy vagyok igenis.
Ruzicski
Jobbulást neked!
Ada
Hős vagy! Látod, nem hiába... nagy-nagy gratula neked! Nagyon szép életet idekint babádnak!
Ancsipancsi
Van még madártej? Én úgy szeretem!
Franyo
Gyönyörű a babád! A link működik, el is olvastam, hüppögtem is rajta.
Ficánka
Ismét indulok a mókusok elé, de én bizony a fiaimat 3 hónaposan beraktam a nagy kádba. Igaz, hogy letört a derekam, amíg fogtam őket benne, de legalább nem úszott az egész fürdőszoba a nagy pancsolásuktól.
Moosejaw
Én mióta szedek fogamzásgátlót, ha abbahagyom, félidőben vérezgetek kicsit. Ja, és mind a háromszor a 3 hónapos felkészülési idő után, amikor azt mondtuk, hogy na most babát szeretnénk, elsőre összejött. Úgyhogy szerintem ez még önmagában nem jelent semmi gázosat.
Zsancikant + Manó
Happy Birthday nektek nagyon!
Manóka
Jó, hogy újra köztünk vagy!
Votiv
Hahó! +, vagy -? Minek örüljünk?
Pabe
Gyors gyógyulást neked!
Jucusmamus
Titkos Kert nekem is a kedvenceim közé tartozik, meg is van valahol, de most persze sehol nem találtam.

Lehet, hogy felelőtlenül kölcsönadtam valakinek, és az illető még ül rajta? Na majd utána nézek. Ha megtalálom, szólok neked.
Zozi
El ne tűnj! Örülünk, hogy itt vagy.
Jó éjt mindenkinek, ha megint lesz gépem (remélem hamar), akkor majd jövök megint.
Sziasztok:
Murr
16+1