Hello csajszik
Bocs, hogy csak most, de hogy ma se unatkozzam már megjártam egy pajzsmirigy Uh-t és egy konzultációt, a múltkori eltérés miatt. A helyzet - hála az égnek - nem olyan vészes, úgyhogy ezzel most békén hagynak, de 1 hónap múlva kontroll.
Először is: Nagyon boldog névnapot Stellusnak és Roxalnak!!!! Sok puszi
Timi

Nagyon drukkolok az inszemedhez. Azt sosem délelőtt csinálja. Nekem volt, hogy 1-re, volt, hogy délre kellett mennem. Enni simán lehet. Mondjuk apának be kell menni 8-ra a Zsiráf szobába. Csütörtökön nem hiszem, hogy lesz, inkább akkor a péntek. Ne izgulj, olyan mint egy sima nőgyógyászati vizsgálat. Vicces lesz, apuci anyagát majd odaadja a kezedbe, amíg ő matat

Aztán fogsz te is majd kismama rucit hordani, nem is olyan soká!!!!
Kandi

Köszi a vigaszt. Mondjuk nekem nem az AFP-mel van a baj, ezért ez a tanácstalanság. Ti mikor kezdtek?
Dia

Köszi a képeket! Domi egyre édesebb és milyen nagy már!!!
Stellám

Kis Hőseimnek mindig átadom a simijeidet és üdvözletedet

Már alig várom, hogy hasonlókat küldjek nektek is. Már nemsokára kezdtek, csak legyél nagyon nyugis. Ne hagyd, hogy felhúzzanak, bántsanak, minden rendben lesz!!!! Nagyon drukkolok nektek.
Png

Mizu a véreredménnyel???? Most b-hCG-t néztek??? A herpesz miatt ne izgulj!! Nekem is volt.
Drága Wish

Úgy sajnállak emiatt a hasfájás miatt. De ahogy itt már mondta is valaki, jóideig az utolsó a mostani!!!! Ti is nemsokára startoltok!!! Nagyon szurkolok!!!!
Hajnikám

Megy a privi is nemsokára. Aloéba én is beszállok, ha kellek a kerethez. Szegénykém, agyonszúrkáltak. De legalább meglesz minden eredmény!!!! Szerintem is érződik, hogy fel vagy dobva. És ez naggggyon jó!!!!!!
Annus

A mensit egy nőgyógyi ki tudja tolni, ha nagyon akarod. Ez sportolóknál bevett szokás. Mint természetesebb módszer, hallottam a citrom ilyen hatásáról. Nagyon sokat kell enni és az is késlelteti. Én egyszer próbáltam - nekem nem jött be....
Tegnap a magzati szív UH-n is minden OK volt. Semmit nem talált a drnő, aki állítólag az egyik legjobb e téren. Megkérdeztem, hogy milyen arányban tudnak szűrni szív UH alapján és azt mondta, hogy a Down-t 75%-ban, a durvább rendellenességeket 90% felett. Asszem ezzel végképp (a többi lelet ismeretében) meggyőztek minket, hogy egészséges babóink vannak, nem lesz amnio. Ma este megyünk a dokinkhoz, ezt még be kell neki adnom. Remélem megérti, elfogadja és cseszegtett ezzel többet.
Ma reggel az m1-n a Napi Mozaikban volt 10 perc a meddőségről. Nyilatkozott a BMC-s Konc, hogy mennyire megterhelő és drága ez a pároknak, stb. Nagy általánosságokról volt szó, de legalább szó volt róluk. Na és ki volt meghívva a stúdióba mint szakértő??? Hát a Vass doki. Kis cuki volt.Õ is mondott egy-két dolgot, aztán telefonon lehetett tőle kérdezni.
Hát egyelőre ennyi.
puszi
enigma