A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Emi! Nálam is ugyanez volt! Minden eredmény tökéletes, átjárhatósági is rendben volt. Én két hónapot hagytam előtte a spontánnak Kép Ha majd elkezditek az irányítottat szólj, és adok tanácsokat Kép Bár én sem tudom, én hogy lehetek ilyen szerencsés Kép

Viszont ma történt egy kis problema. Három helyen is kijött a herpesz a számon. Hívtam a dokit, nem volt elragadtatva... Elkezdtem utánaolvasgatni, és azt találtam, hogy a legtöbb lánynak, akinek szokott lenni herpesze, terhesség alatt szinte folyamatosan van. Ez még a kisebbik problema, de ennyire az elején problemát is okozhat asszem (bár ezt csak egy helyen találtam meg). Remélem, nem lesz semmi baj!
png

PngKép
Egy másik topikban legalább 3 olyan lány van, akinek a terhesség elején kijött a herpesze!!!
De nincs semmi gond a babájukkal. Szerintem ez összegfüggésben lehet a hormonokkal!
Stella

Kép
stella9

Lkt!
Nem akartam végleg eltűnni, csak igazából a reménykedésen kívül nem volt más dolog amiről írhattam volna. De azért olvasgattalak benneteket. Örülök, hogy már az inszemnél tartasz. Ez tuti fog sikerülni!!! Egyébként szívesen megadom a számom. De ha tudunk személyesen találkozni mindannyian az még jobb. Hányadikán is lesz?

Stella, Png
Köszi a biztataást.
A jó sperma szám miatt gondoltam én is a még egy hónap spontán próbálkozást. Elfelejtettem a vizsgálatkor megtudakolni a pontos számot és csak a legutóbbi Dévaival való találkozón tudtam meg. Én azt hittem sokkal rosszabb, mert először azt mondták kevés. Aztán végülis Dévaival megállapítottuk, hogy 2-3-szor több mint az elégséges. Szóval amiért ilyen szuperek az eredmények azt gondoltam legyen még egy hónap, kicsit idegenkedek a sok hormon gyógyszertől. Ha meg mégsem sikerül akkor következő hónapban jöhet az irányított.
emi31

Emi, én is tartottam a gyógyszerektől, de azokkal nem volt semmi problema. Persz, azért csak jobb, ha magától sikerül Kép
png

StellaKép
Nem tudom, mikor ünnepled, de ma a Te névnapod is van, hát Isten éltessen sokáig!!!
Kép
EmiKép WishKép MindenkiKép
Nekem is mindig az a bajom, hogy nem akarok 20ezerért vásárolni az FLP-től, ha gondoljátok, néha összeállíthatnánk egy listát, kinek mi kell és akkor mindenki jól jár Hmm?Kép
RoxalKép
Nagyon szorítok, hogy szuper legyen a stimud!!! Majd hozd a híreket!Kép
EnigmaKép
Mi volt UH-n?

Tényleg jó lenne még néhány (vagy inkább mindannyiunk) spontán babásodása! StellaKép a spontánba én Titeket is beleszámítalak!!!Kép

Na végre voltunk mi is genetikán, most már csak 2 hetet kell valahogy kibírni az eredményig. Karom már mint egy narkósé, ma megvolt a teljes vérkép és mákfunkció is.
hajnesz

Stella Kép
Boldog névnapot Kép

EmiKép HajneszKép
Én úgy szoktam vásárolni az FLP-től, hogy előre megveszek annyit, ami 2 hónapra elég. Így bőven fölötte vagyok a minimum összegnek. Egyébkét 15e ft körül van a minimum összeg, de ez változik az euró árfolyammal.

Emi Kép
Első köben csak clostit fogsz kapni, az meg nem hormon. Ha szerencséd van olyan jól reagálsz rá, mint Timi és akkor nem is kell semmi hormon.
Egyébként én sem szedtem soha elvből hormonokat (pl fogigátló), aztán most mégis knytelen voltam. Persze a gyerekért egyből feladtam az elveimet Kép

Png Kép
Egy kis herpesz nem a világ. Szerintem ne tépelődj ezen Kép Mikorra lesz meg a véreredmány?

Enigma Kép
Mi volt a szív UH-n?

Lányok én éjszaka nem aludtam szinte semmit, annyira fájt a hasam. Most is fáj, de a kialvatlanságtól bejátszott mág egy kis fejfájás is. De jó nekem Kép. Be is telefonáltam, hogy inkább nem megyek be, semmi értelme, hogy üveges szemmel nézzek ki a fejemből egész nap és még szarul is érezzem magam, mert nem tudok kényelmesen, ágyban szenvedni.
Ja! jó hír is van. Tegnap kapunk egy ismerősömtől két biciklit. Kicsit rendbe kell tenni őket, aztán mehetünk túrázni Kép

Wish

Wish

wish

HajneszKép
Köszi, ma ünneplem.
Én is azon voltam, hogy összejöjjön a spontán, de ma reggelre leesett a hőm, úgyhogy meg fog jönni, de ezzel is közelebb kerültünk a stimuhoz.
Egy hét múlva megyünk a párom dokijához és akkor kiderül, mennyire van esélyünk lombik nélkül!

Jársz még a talpmasszőrhöz?
Mit mond? Alakulsz?
Ma én is bejelentettem magunkat, szombaton megyünk Kép!
Mákfunkció??? hihi Kép! Tegnap mákot kellett enni és ma vettek vért?? KépKépKép!

WishKép
Sajnálom, hogy így kínlódsz!
A túrázás tök jó!!!
Stella

Kép
stella9

Szerintem a mákfunkció a narkós vénából jött Kép

wish

WishKép
Gyógyi sem segít a görcsökön? Vagy nem akarsz bevenni annyi mindent.
Jófej ismerősötök van, nekem mért nem tudnak biciklit adni az ismerőseim???Kép Én fölhoztam Pestre az enyémet, még egyszer sem mentem vele túrázni, viszont múlt hétvégén határozottan hiányzott nekem Bonyhádon, ahonnan felhoztam...De alakul, a szándék már megvan, sőt villogó lámpát is vettem rá!!!Kép

StellaKép
KépKépKép mákfunkció....Néztem, hogy mi vaaan, miért kellett nekem mákot ennem??? Jóvanna!Kép
Most már nem javítom ki, különben nem értenék a kedves olvasók, hogy miről van szó.Kép
A talpmasszis néni határozottan állítja, hogy ragyogok!Kép Ma is megyek, keddenként járok hozzá. Múlt héten kérdeztem is tőle, hogy most miért nem nyomja olyan erősen, alig fáj. Mondta, hogy ő ugyanúgy nyomja mint eddig, ez csak a méregtelenedés miatt van, amit nagyon jól csinálok, hála a 29 évemnek!Kép
Úgyhogy rajta, nagyon jó lesz, hihetetlen energiákat mozgat meg!!! Majd várom a beszámolódat!!! Addig meg drukk a spontán esélyekért!!!
hajnesz

Jaj, sajnáljatok már egy kicsit! Olyan bibis mindkét karom!!!Kép
hajnesz

Stella! Isten éltessen!!KépKépKép

Hajnesz! Te szegény........Kép

Emi!
Estére írok Neked a tapasztalataimról, amitől valszeg megnyugszol egy kicsit, de most vár a munka!!!!!
lkt

Hajnesz Kép
Én sajnállak, rossz amikor összeszurkálják az embert Kép
A múltkor szegény Lacit 5 helyen szúrták meg mire tudtak venni tőle vért.
A hasfájáson nem segít a gyógyszer. Kicsit enyhíti, de nem múlik el sajnos. Vettem be, nem vagyok én fakír Kép

wish

Stella!

Névrokonok vagyunk, úgyhogy neked is boldog névnapot.

Lányok!
Ha nem késik, akkor pénteken kezdünk, minden leletem rendben van. Lehet, hogy találkozunk, de az egy nap csúszás mindenképp benne van. Mi van, ha csak szombaton jön meg? Dévait akkor kell hívnom, szegény, megint nem lesz jó a hétvégéje...

Hajnesz, Wish!
Jiobbulást nektek. Kép

Eszter
Kép
roxal

Máris jobban vagyok, köszi CsajokKép!!!
Szegény Laci Kép, na akkor én nem is nyavalygok, mindig elsőre megy.
Ú, tényleg, RoxalKép, tudtam, hogy valaki még Eszter!!! Boldog névnapot Neked is!!!Kép
Kép
hajnesz

Roxal Kép
(Ez a baj ezekkel a nickekkel, elbújik mögé a név...)
Neked is nagyon boldog névnapot! Kép
Remélem nem késik és péneteken indul a dolog Kép

wish

Köszi lányok, nem azért mondtam Kép

Hajnesz, már túl vagy a szúrásokon, felejtsd el. Két hét meg eltelik, mi is izgulunk...

Eszter
Kép
roxal

Hello csajszikKép

Bocs, hogy csak most, de hogy ma se unatkozzam már megjártam egy pajzsmirigy Uh-t és egy konzultációt, a múltkori eltérés miatt. A helyzet - hála az égnek - nem olyan vészes, úgyhogy ezzel most békén hagynak, de 1 hónap múlva kontroll.

Először is: Nagyon boldog névnapot Stellusnak és Roxalnak!!!! Sok pusziKép

TimiKép Nagyon drukkolok az inszemedhez. Azt sosem délelőtt csinálja. Nekem volt, hogy 1-re, volt, hogy délre kellett mennem. Enni simán lehet. Mondjuk apának be kell menni 8-ra a Zsiráf szobába. Csütörtökön nem hiszem, hogy lesz, inkább akkor a péntek. Ne izgulj, olyan mint egy sima nőgyógyászati vizsgálat. Vicces lesz, apuci anyagát majd odaadja a kezedbe, amíg ő matatKép Aztán fogsz te is majd kismama rucit hordani, nem is olyan soká!!!!
KandiKép Köszi a vigaszt. Mondjuk nekem nem az AFP-mel van a baj, ezért ez a tanácstalanság. Ti mikor kezdtek?
DiaKép Köszi a képeket! Domi egyre édesebb és milyen nagy már!!!
StellámKép Kis Hőseimnek mindig átadom a simijeidet és üdvözletedetKép Már alig várom, hogy hasonlókat küldjek nektek is. Már nemsokára kezdtek, csak legyél nagyon nyugis. Ne hagyd, hogy felhúzzanak, bántsanak, minden rendben lesz!!!! Nagyon drukkolok nektek.
PngKép Mizu a véreredménnyel???? Most b-hCG-t néztek??? A herpesz miatt ne izgulj!! Nekem is volt.
Drága WishKép Úgy sajnállak emiatt a hasfájás miatt. De ahogy itt már mondta is valaki, jóideig az utolsó a mostani!!!! Ti is nemsokára startoltok!!! Nagyon szurkolok!!!!
HajnikámKép Megy a privi is nemsokára. Aloéba én is beszállok, ha kellek a kerethez. Szegénykém, agyonszúrkáltak. De legalább meglesz minden eredmény!!!! Szerintem is érződik, hogy fel vagy dobva. És ez naggggyon jó!!!!!!
AnnusKép A mensit egy nőgyógyi ki tudja tolni, ha nagyon akarod. Ez sportolóknál bevett szokás. Mint természetesebb módszer, hallottam a citrom ilyen hatásáról. Nagyon sokat kell enni és az is késlelteti. Én egyszer próbáltam - nekem nem jött be....

Tegnap a magzati szív UH-n is minden OK volt. Semmit nem talált a drnő, aki állítólag az egyik legjobb e téren. Megkérdeztem, hogy milyen arányban tudnak szűrni szív UH alapján és azt mondta, hogy a Down-t 75%-ban, a durvább rendellenességeket 90% felett. Asszem ezzel végképp (a többi lelet ismeretében) meggyőztek minket, hogy egészséges babóink vannak, nem lesz amnio. Ma este megyünk a dokinkhoz, ezt még be kell neki adnom. Remélem megérti, elfogadja és cseszegtett ezzel többet.

Ma reggel az m1-n a Napi Mozaikban volt 10 perc a meddőségről. Nyilatkozott a BMC-s Konc, hogy mennyire megterhelő és drága ez a pároknak, stb. Nagy általánosságokról volt szó, de legalább szó volt róluk. Na és ki volt meghívva a stúdióba mint szakértő??? Hát a Vass doki. Kis cuki volt.Õ is mondott egy-két dolgot, aztán telefonon lehetett tőle kérdezni.

Hát egyelőre ennyi.
puszi
enigma
enigma

EnigmaKép
De jó volt olvasni a soraidat, megnyugodtál kicsit!Kép Dévai doki tiszteletben tartja, ha valami mellett már döntött egy pár, nem? Biztos nem fog cseszegetni most már!Kép
Aloéval kapcs. majd tájékoztatjuk egymást, oksi?
Zsiráf szoba???Kép
És hány citromot kellene megenni, hogy kitolja a a mensit? Meg lehet a citromot csak úgy enni??? ííííííííííííí......
Drukk a megértő Dévaihoz és akkor most legalább egy hónapig no para!!!Kép
hajnesz

RoxalKép
Tényleg jól elbújtál a nick neved mögé!! boldog névnapot!
Drukkolok, hogy pénteken megjöjjön és indulhasson az újabb izgalmak sora!!

EnigmaKép
De jó, hogyminden rendben velük!!!
Úgy örülök nektek!!! Pocakod növöget? hetente egy napot szolidaritok veled és párolt zöldséget eszem Kép!
Sikerült mindenféle jó recepteket találnod?
Én igyekszem nyugodt maradni. Tök feldobott, hogy ma megjött a menzim Kép, most már csak a következőt kell megvárni, aztán Te is küldheted a pocaksimiket Kép!
Mi lett a számítógéppel vagy a laptoppal? Vettetek újat?
Stella

Kép
stella9

Enigma, örülök, hogy sikerült kicsit megnyugodni! Most már igazi problemamentes terhességet kívánok neked!
Az Esztereknek én is boldog névnapot kívánok, én is csak most jöttem rá, hogy mennyire nem ismerem a keresztneveiteket Kép
Hajnesz, sajnálom, hogy fáj a karod! Nekem tegnap szerencsém volt, elsőre találtak vénát, meg nem is lilult be Kép Amúgy én is problemás eset vagyok, ált. mindkét karomat összeszurkálják, mire sikerül...
Elhoztam a vérvizsgálat eredményét, de ezt most még nem a terhesség miatt csináltatta a doki, hanem a hasüregemben lévő folyadék miatt, hogy nem hat-e ki valamire. Ahogy én elnéztem, csak egy értékemnél volt egy kis gond, szóval, gondolom, nincs nagy baj Kép
png

HajnikámKép
Nem ám citromba harapniKép Mondjuk kifacsarni jópárat és meginni.
Ez a Zsiráf szoba halál komoly. Így hívják a leadóhelyetKép
Hát remélem megértő lesz, bár nála sosem tudni. Kössz, hogy megelőlegeztél nekem 1 teljes hónapotKép, nálam már az is nagy szó. Remélem ma ő sem talál semmit és a méhszáj is zárt.
StellusKép Hát a a pocak... Persze látszik egyértelműen, de szerintem nem olyan nagy. Mindig csodálkozom, hogy hol férnek el. Édi vagy, hogy szolidaritálszKép Gép még nincs, de pénz már vanKép Most nem egyezünk az urammal e téren, de ez legyen a legkisebb gondunk. Most ezzel nem is foglalkoztunk annyira, lekötött ez a sok doki... De most úgy tűnik beijedt ez is, mert működik napok ótaKép
PngKép Akkor várnunk kell a tutira péntekig. Hú, de izgi!!!
enigma

Hát ez nagyon édiKép Az ET utáni pihi a Zebra szobában van?Kép
Nyugi, nemsokára átveszem tőled az összes parát, oké, csak gondoltam, a kontrollra még tartogatsz egy keveset.Kép De arra sem lesz szükséged, mert rendben lesz minden!!!Kép
hajnesz

Enigma!

Úgy örülök, hogy megnyugodtál kicsit, sokkal jobba hangulatod... Ennek igazán örülök, nem lehet baj!

Stella!
Köszi a drukkot. Addig is tanulok, legalább nem aggódok...

Png!
Nagyon várom a biztosat tőled...

Eszter
Kép
roxal

Enigma Kép
Ezek igazán megnyugtató hírek Kép éreztem én, hogy rendben lesz minden az utolsó Uh-on is Kép
Remélem Dévai nem fog tovább erősködni az amnion.

Hajnesz Kép
Sajnos nem Zebra szoba a pihenő, de jó lenne, lehet hogy az is segítene Kép
Ez a Zsiráf szoba bejárataKép
Kép

Anna Kép
A citrom ilyen mensikésleltető hatásáról már én is hallottam, de fogalmam sincs, hogy mennyi citrom kell hozzá. Én valami olyasmire emlékszem, hogy meg kell enni a héját is.

Roxal Kép
Sok vizsgád van még? Mondd meg, hogy te minusz pár napos kismama vagy, hátha elnézőbbek lesznek Kép

Wish

wish

Wish!

Ha a mai sikerült, akkor még hét vizsgám van, rögtön pénteken a következő. Próbálom sűríteni őket, hogy ha kezdődik a stimu, meg az ET akkor már ne nagyon idegeskedjek rajta.

Eszter
Kép
roxal

Sziasztok! Maradt egy Puregon penem, hétfőn adtam be belőle 75 egységet. Szívesen odaadnám bárkinek, akinek szüksége van rá, természetesen ingyen. Holnap megyek punkcióra a klinikára, akit érdekel keressen meg. Este még benézek. Ági

Kép
agi30

Agi30-írnál egy e-mailt Nekem?Puregon ügyben!...válaszolnák rá e-mailben!Kandi72@tvnetwork.hu
Köszike Andi
kandi72
Budapest III. kerület

Ági!
Köszi a mailt!
Andi
kandi72
Budapest III. kerület

Ági Kép
Ez a második lombikod lesz ugye? Drukkolok!

Roxal Kép
Még hét vizsga, te jó isten. Te hős vagy! Én már képtelen lennék még egyszer beülni az iskolapadba munka mellett. Viszont ha nem kéne dolgozni szívesen tanulnék, néha olyan jó dolgokat tanultunk Kép

Wish

wish

Tali. 2005. Június 5. Cegléd

wish

Wish!

Én szívesen bevállalom a huncut babát Kép

Eszter
Kép
roxal

Wish, nekem az előző táblázat azért tetszett kicsivel jobban, mert ott előrébb voltak a babák Kép
Ma már bejöttem dolgozni, eddig otthon pihiztem. Még két nap péntekig.
png

Sziasztok Lányok!
Tegnap voltam Uh-on! Nagyon szépen fejlődnek a babák, megvan már mindenük, és izegtek mozogtak éppen! Nyaki redők is rendben voltak, rá is írták a papíromra, hogy fejlődési rendelenességre utaló jel nem látható. Aztán beszélgettünk a dokimmal. Biztos említettem már, hogy ő genetikus is. Felvetődött az amnio, mert elmondta,hogy az UH-on az látható hogy mindene megvan e, a kromoszómarendellenesség csak az amnioval szűrhető. Javasolja nekem, az ICSI miatt. Azt mondta kb. ugyanannyi esély van a kromoszómarendellensségre, mitha elmúltam volna 35 éves! Hát lányok nemigazán ezt vártam! Jól elbizonytalanított most! Még azt sem mondhatom, hogy megvárom mit mond 30-án Dévai, mert azt már úgyis tudom!!!
Enigma!
Mostmár végképp nemtudom én se hogy mit tegyek! Ha nalunk is sima IVF lett volna, akkor biztos nem csináltatnám meg, de így... Kivagyok mostmár én is bukva! Nem tudom hogyan tovább! Egyik percbe így gondolom, aztán meg egész másképp!
Mond csak, hol csinálnak ilyen szívUH-ot? És hány hetesen szokták?
nikosz

Nikosz, tényleg nem tudom, hogy mi lenne a helyes lépés. Én úgy gondolom, hogy annál többet, mint Enigma tett, nem igazán lehet tenni annak érdekében, hogy problémamentesen látszódjon, hogy nincs baj a babákkal. Én nem hisze, hogy az normis dolog lenne, ha minden lombikosnál elvégeznék ezt a veszélyes vizsgálatot, ha minden más eredmény rendben van. De persze Dévainak meg nem lehet nem hinni. Most majd kiderül, hogy Dévai hogy reagál Enigma jó leleteire, hátha megpuhítja egy kicsit Kép
png

Nikosz!

Teljesen érthető a dilemmád. Nekem nagyon visszhangoznak azok a Várva várt babákban olvasott mondatok: ICSI-nél 9% a fejlődési rendellenésség valószínűsége. Férjem azt mondta, mivel nálunk is ez lesz, hogy muszáj lesz megcsináltatnunk a magzatvíz vizsgálatot, akkor is, ha kockázatos. 9% az minden 11. 100-ból. Nagyon sok. Én nagyon ellene vagyok, de valahol teljesen igaza van...

Eszter
Kép
roxal

Köszi a képet, WishKép! Valaki tudja, hogy miért lett Zsiráf szoba? Így is jó a tábli, most még kicsit szokatlan, de logikus, hogy együtt vannak a képek a leírásokkal. Nagyon tetszik ez a huncut baba!Kép Remélem, többen is jönnek ide huncutkodni!Kép
NikoszKép
Szegényke, látom, téged sem kímélnek. Én megkérdeznék más topikokból ICSI-s babásokat, hogy ők elvégeztették-e a vizsgálatot, de személy szerint engem nem győzne meg az, hogy ha ICSI, akkor mindenképpen kell amnio. Remélem, megússzátok, és hamar el is felejthetitek ezt a hercehurcát!!!
hajnesz

Jó lenne tudni, egyáltalán milyen fejlődési rendellenességekre számíthat az ember. Mert ha mondjuk pl. "csak" arról van szó, hogy esetleg 6 ujja lehet a babának egy kezén, de amúgy minden tökéleltes az UH szerint, akkor az még nem akkora tragédia, hogy kockáztassuk a baba életét az amnioval. Ezt a példát azért mertem leírni, mert nálunk a családban jelen van ez a kromoszómarendellenesség, apukám hugának 6 ujja volt, nővéremnek 6 ujja volt és a genetikus azt mondta, ha mégegy lánya lesz anyunak, 100%, hogy 6 ujja lesz. Nem lett 6 ujjam...Kép Tesóm kezén sem látszik már semmi, csak néhány halvány öltésnyom. Én úgy vagyok ezzel, hogy lombik nélkül is születik (sajnos) sok kromoszómahibás baba, oké, nekünk megvan a lehetőségünk, hogy kiderüljön a probléma, de ha szemmel láthatóan minden rendben, akkor én inkább nem kockáztatnék. Most nem akarok itt senkit sem győzködni, csak leírtam, mit gondolok a témáról.
hajnesz

Wish!!!KépKépKép Pont ilyen huncutkára gondoltam, aki csak megtréfált eddig minket vagy nem találja az ide vezető utat! Vagy: nagyon megfontolt, és nagyon, de nagyon megnéz minket magának...Köszi, el ne vidd!!!!KépKép
Szóval a doki aug. 20-tól lesz újra. Hogy pontosan mikor megy szabira, azt nem tudom. Sztem a hónap elején. Ki tudja
Köszi a citromos infót, már ebben a hónapban ki fogom próbálni. A duphastont nem merem dokibácsi engedélye nélkül beszedni. Sztem az is tolna rajta -utro nélkül is. Fogamzit meg csak ne szedjek már. Egyébként -most, hogy előbb jött meg jónéhány nappal- totál beletrafál a nyaralásba.Kép Talán az a legjobb, ha leszarom. ÚGyis csak 3 napos, és az is max. minivel...

HajneszKép Tetszett a mákfunkciós narkóskar elszólás..... én is be vagyok már sózva, izgat, hgoy mi lesz az eredmény.

EnigmaKép Helyes-helyes. Tessék szépen megnyugodni. Semmi baj nem lehet most már.

a dogák még mindig ott kiabálnak hozzám. Csak szépen komótosan idegesítem vele magam. A suliban sem iratok már többet, csaK azokkal, akik kétesre állnak. Hülyét nem csinálok magamból, eleget javítottam már az idén. Teljesen ki vagyok purcanva mindenféle szempontból. Asszem iszonyat megviselt ez a pár sikertelen lombik, hála Istennek, hogy nem volt időm keseregni rajta. Majd a nyár meg a sok napsütés rendbe fog tenni..
DiaKép Hol vagytok!?? Nyári kisgatyás képet szeretnék látni, esetleg mezitlábas, combisat....az olyan édes. Ha egyszer gyerkőcöm lesz, szerintem meg fogom zabálni szó szerint....

pussz, anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Húú Hajnesz, nem is reagáltamKép Ennyi táltos egy családban!!!!! TETSZIK.Kép

madaran

Én úgy tudom, hogy augusztus 1-től nincs doki. Ez még év eleji infó, nem tudom, azóta változott-e.
png

NikoszKép TÉged is kihagytalak az előbbiből, pedig fontos dilemma előtt állsz.
Ha már így megkérdeztél: eszem ágában sem lenne megcsináltatni az amniot!!!! Nem kockáztatnék, főleg, ha ilyen biztatóak a jelek!!!!!KépKép Csak semmi aggodalom!HIszen nincs is rá okod!
Egyébként tényleg kérdezz ICSI-st! MOndjuk Orsit (Icsilya) a megint megjött babásai közül!Szerintem Õ fog tudni válaszolni Neked!

Puszi, a

madaran

Szia PngKép HOGy vagy???
a

madaran

A herpeszre meg azonnal Zovirax!!!!!!!!!!! és sok-sok fokhagyma!!Persze, ha nem mész sehová.
Nem lesz baj, ne izgulj!Kép

madaran

AnnaKép
Ja, csak pont én születtem átlagembernek...Kép De örülök, hogy tetszik!Kép Hmmm, a lányom még lehet táltos...Kép
Ma is volt egy vérvételem (nem mákfunkcióKép) és közben beszélgettem az asszisztensnővel a genetikairól. Mondta, hogy nagyon jól tettük, hogy az Istenhegyire mentünk, teljesen korrekt az ár és hú, két hét alatt megvan??!! - merthogy kiderült, hogy nálunk is van genetikai vizsgálat, viszont fél évre előre lehet csak időpontot kapni és 60ezerért csinálják meg...Amúgy ő is csinálta és tényleg iszonyat pepecs egy munka, volt, hogy 150 x 46 kromoszómát kellett külön-külön vizsgálgatni!
hajnesz

Sziasztok Kép

Én azt, hallottam, hogy az ICSI 9% fejlődési rendellenésge nem szakirodalmi adat, hanem Dévai véleménye, tapasztalata. Persze ezt nem Dévai mondta, hanem más doki Kép
Persze ha csak 5%, akor az is sok. Igazán nem tudom mi mit fogunk csinálni. A mérleg egyik oldalán ott van, hogy ha az UH minden rendben van, a másik oldalon, meg a lehetséges betegségek. Amiről hogy Hajni is írta nem tudjuk micsodák. Mert nem mindegy, hogy hat ujja van a gyereknek, vagy nincs homlokürege (mint nekem Kép), vagy egész életében ágyhoz kötötött beteg lesz. Ez annyira nehéz.
Ugyanakkor persze egy spontán babánál is lehetnek fejlődési rendellenességek és ott még sincs amnio feltélenül Kép

Van egy jó hírem is KépEgy ismerősöméknek ICSI babájuk van (egészséges), és gondolkodtak, hogy lassan ideje lenne a tesónak mire spontán terhes lett. Pedig tudjuk mit jelent az ICSI Kép Szóval nem feladni! Nekem is még van egy hónapom Kép

(Most keltem fel, megint alig aludtam az éjjel, de a jó fej munkatársaim azt mondták, hogy maradjak csak itthon Kép)

Wish

wish

WishKép
Reggel annyira fájt a hasam, hogy rögtön eszembe jutottál. Reméltem, hogy ha nekem fáj, akkor neked már nem.
De úgy látszik több hasfájás is kaphatott letelepedési engedélyt egy ilyen kicsi országbanKép!

Jaj, ne rémísztgessetek már ezekkel a %-okkal és mindenféle rendellenességekkel!!!
Stella Kép

Kép
stella9

Madaran, én Hevizost használok, az nemrég újult meg, és az van a használati utasításában, hogy nyugodtan alkalmazható. Vettem még pár hónapja Zoviraxot is, mert azt ajánlották baba mellett, de ott kifejezetten az volt írva, hogy az első harmadban ne használjuk Kép
Lányok, ez annyira jellemző. Most szóltak vissza, hogy mehetnék egy helyre dolgozni, ahova nagyon szerettem volna... Még nem tudom, hogy mit lépjek...
png

Stella Kép
Isten hozott Dévainál, ez még nem is rémítgetés, mi ennél sokkal többet kapunk tőle Kép

Sajnálom, hogy neked is fáj a hasad.

wish

StellaKép
Simi a hasadra. Remélem, már nem fáj annyira!Kép

Hihi, előbb visszamentem, hogy megnézzem a tábliban, ki is jár a sotéra, hát látom, hogy én.Kép
Akkor egy kis javítást kérnék: Kép (Schöpfi-Nyírő, Dr. Kósa Zsolt)
hajnesz

Wish, de édes vagy, hogy már a "hét + nap" rovatot is kitöltötted nekem Kép Már csak azt a pacit szeretném minél előbb babá(k)ra becserélni Kép Kép

Stella, jobbulást!
png

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?