A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Oxi!
Köszi!! És tényleg, család helyett családom vagytok!! Kép Kép
Zsebi!
Ügyi vagy, hogy csak ennyiszer...én elég mazochista vagyok, havonta egyszer előjön...Kép
Jucus!
Sztem is jók voltak bagi-nacsáék, és már irtam, hogy én is egyre jobban szeretem győzikééket...és a kis Virágot...Kép
És az én 6 nappal fiatalabb fiam semmi hajlandóságot nem mutat a forgásra, sőt a kiságyban is csak kicsit mozog...Egyébként bátyuskája 6 hónaposan volt hajlandó megfordulni...Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Hello Babes!

Ma eddig elmaradt a sakálkodás, koppkopp

Zsanci: gyönyörű a neved és remélem a pillanatragacs is lekopott már, no meg Boldog Szülinapot így utólag is, és én szivesen leszek a pótcsaládod Kép

Na, muszáj hunynom egyet.

Csóka, Ada
ada007

Zsanci!

Azt sajnálom csak ,hogy a forgolódás miatt mehet a bölcsö a levesbe lassan.

Jucus
20170114224602

Ada!
Szerintem Te adtad a legszebb szülinapi ajándékot Zsancinak! Kép

Egyébként mi ez a pangás itt ma este? Mindenki punnyad a melegtől? Én meg pont ma vagyok egyedül, netelhetnék annyit, amennyit jólesik...na mindegy...akkor jóéjt Nektek!

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Jó éjt Bogárka, és többiek is!

Én még várom, hogy Picurkó felébredjen enni.

Zsanci!

Boldog szülinapot!Kép

Kép
Kép
pipocska

Zsanci!
Akkor utólagosan is minden szépet és jót neked!
Ez egy speckó felköszöntös szmájli: Kép

Ada!
EZ van. Mármint névileg. Kép

Jucus!
Én is magamra vettem a csinos anyuka, gyönyörü gyermek beszólást. Kép Bár azért nem teljesen igaz, mert én szerény is vagyok mindenekelött. Kép Kép

Oxi!
A kiírás szerint te most épp szülsz, ugye?

Mi az, h nincs Vészhelyzet? Megint félévet(évet) várni kell a folytatásra? Kép
neet
neet

Zsanci,
Nagyon boldog szülinapot kívánok így utólag Neked Kép (csak halkan kérdezem mikor volt a szülinapod???)

Oxi,
pedig a mai az egy olyan szép nap, biztos nem akarsz ma szülni????????????
zsebi2004

Akinek kedves az elete, ne menjen ma sehova, mert eszmeletlen szel van! A gyerkocok megfulladnak, az anyukak meg falnak mennek, mert tele lesz a szemuk homokkal Kép (nekunk most muszaj volt gyerkocdokihoz menni, es szerencsere sikerult valahogy hazavergodnunk)
moosejaw

Sziasztok!

Eszem ágában sincs szülni ma, fúj a szél, még a végén széllelbélelt lányom lesz (mint az anyja Kép) Kép
Tegnap este volt egy-két keményedés, aztán az is elmúlt, aztán a kuttynak is szüksége lett rám éjjel, mert iszonyúan fél a vihartól(ban), így nem mehettem, gondolnom kell rá is Kép

Megyek is, folytatom a takarítást, végre kapni levegőt a tetőtérben is Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Kép Jól kitöröltem, hoyg ne legyen meg a hozzászólás kétszer Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Hello Lányok!

A tegnapi nap HASFÁJÁSMENTES volt!!!!
Juhéééééééééééééj!!!!!!!!!!!!!
Igaz, egy kicsit az alvóka rovására ment (nem fáradt úgy el Bogyeszka, mint a fél órás üvöltésektől), de bánja a kánya...

Neet: örülj ám a nevednek, mert az enyém hullabéna Kép...remélem a kicsilányom nem mondja majd ezt az övére, ugye, ugye Kép

Moos: azért mi kimerészkedünk, ha más nem visszafordulunk....

Szerintetek mi van olyankor, amikor kiskőc nem éhes, pelus tiszta, ám keze lába jár, mint a motolla, nyögdös hozzá és rettenetesen élénk, jókedvű...erre a jelbeszédre egyelőre még nem találtunk megfejtést Kép vagy csak dumálni akar ????

Oxi: holnap jobb idő lesz, szóval szüjjélmá', menni akarunk látogatni Kép
ada007

Neet!

Utállak is a csinosságodért!Képtegnap medencepartyhoz fürdöruhát húztam de elhánytam magam.És ez nem túlzás.A gatyák még összetartanak valahogy de ugye a fürdöruha az nemKép
Hallottatok a napi egy doboz diós Kártedor fagyival való fogyásról?Na én ezt próbálom most ki magamon,fáradtságot nem ismerve és szabadalmaztatni szeretnémKép

Moose!

Vigyél a cicimböl !

Jucusakimalac
20170114224602

Ada!
Én most Moose-nak adnék igazd (igen, Moose, jól olvasodKép), ebben az orkánban inkább sehova. Én is most mondtam le a dédit, és ha öt le lehet mondani, akkor mindent. Így viszont nincs ebéd. Kép Csak nem fözni fogok? Kép
neet
neet

Oxi, engem is elojegyezhetsz Kép en meg benned bizom, mashoz nem mernek elmenni, ugyhogy meg szuz vagyok masszirozasban (de ez nem kizaro ok, ugye?), pedig a derekam meg a hatam mar nagyon sovarognak utana, de az agyam idorol-idore elnapolja a kerest, es csak orulni fogunk, ha babaval jossz, bar akkor ki figyel a ket gyerekre? vagy akar en is mehetek, es akkor ki figyel rajuk? egyebkentmeg en nem vagyok olyan messze, mint a tobbiek, bibibi Kép

Ada, pedig tok trivialis: aNeeta, latod? Valami jobbat is kitalalhatott volna Kép

Zs, nevnap nem olyan erdekes, de a szulinap nagyonis! ezek a tieid micsoda dogok, bar en meg karacsonyra nem kaptam a szulok+tesok teamtol, illetve paromtol szulinap+karacsonyra, ugyhogy mostmar kovetelni fogom az uj konyhat... es en is lehetek a csaladod? Kép egy szakasz mar az en csaladombol is lemorzsolodott, de ok annyira nem is hianyoznak, ugyhogy egyaltalan nem szomorkodok miattuk, es csak magukat okolhatjak...

A csecsemok/kisgyerekek mennyi idos korukig erzekenyek az idovaltozasokra? Mert enyem lany tegnap este annyira bujos volt, mikor elkezdodott ejfelkor ez a hulye vihar, hogy nem tudtam berakni a kisagyba, pedig rengetegszer probaltam, es ugy nezett ki, mint aki alszik, es meg landolas elott, meg a karomban elkezdett sirni, szoval kozottunk aludt, hozzabujtam es meg a kezemet is fogta Kép Ja Beetrix, nem a legjobb taktika ez a nagyagyon altatas, mert tegnap este egy oran at csinaltuk es kozben en legalabb huszszor bealudtam, ugyhogy a gyerkoc legalabb huszszor siman leeshetett volna, amennyit forgolodik kozben...
moosejaw

Ada, nem vicceltem! (Pedig szeretek, ugyhogy sokat szoktam.) Eszedbe ne jusson ilyen szelben ennyireennyire aprokaval! Az jusson eszedbe, hogy felelos anyuka vagy, nem egy unatkozo, otthonulo setacicababa. Bocs, de most meg kell vedenunk toled Hannat!

Jucus, mar epp akartam reklemalni, hogy se Te, se Kisun, pedig arrol volt szo, hogy kapok Kép
moosejaw

Na jo, te kimehetsz, ha valaki vigyaz addig Hannara otthon.
moosejaw

Moose! lehet, hogy akartál nekem írni, meg írtál is, de nem jött ám semmi a hosszú levelem óta tőled! freemail rosszalkodik?

A terhesgondozáson minden oké, egy csomó kérdésemre kaptam választ, úgyhogy most nem félek annyira, pl. attól, ami tegnap ért, hogy felállás után nem tudtam menni, annyira fájt "valamim". kiderült a turpisság, úgyhogy most már fel se veszem az ilyeneket.

EZT AZ IDÕJÁRÁST IMÁDOM!

ancsipancsi

Sziasztok Csajszik!
Remélem Mindenki nagyon jól van, az egészen kicsi, a közepes és a nagy babák is, nomeg persze a pocaklakók is, sikerült mindenkinek rendben átvészelnie a kánikulát! Mit szóltok ehhez a mai szélhez? Itt a tetőtérben elég ijesztgetős.

1-2 dologról lemaradtam a 7végén a gyengélkedésem miatt, bízom benne, hogy mostmár jól leszek.

Zsanci: utólag, de nagy szeretettel: ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG, PÉNZBEN JÁRJÁL BOKÁIG (vagy inkább térdig) ! Kép

Oxi: holnap ugyan már jobb lesz az idő, de azért én örülnék, ha együtt mennénk be. Persze, ha RékaViki máshogy gondolja, semmi gond, majd akkor mi iparkodunk, hogy még bent találkozzunk. Hogy érzed magad? Most biztos kicsit jobb, hogy enyhült a kánikula.

Moose: én sajna azt nemtom, hogy meddig érzékenyek, csak gondolom, hogy amíg nagyon picik, addig nagyon hat rájuk, aztán ahogy nőnek talán kevésbé, de ez simán lehet pár éves kor (mondjuk 3-4). Aztán van egy kis nyugi, és ha felnőnek akkor megint hatnak a frontok, rám pl. már megint, talán úgy 25 éves korom óta ... Kép
fic.
ficánka

Kismamák, akivel közös a dokik (B.ZS.)az légyszi-légyszi holnap délelőtt ne szüljön, mert végre be akarok jutni hozzá!!!!!!!!!!!
Úgyhogy sok pihenés, lábfelrakás stb.Kép Kép Kép

Jucus, ezt a fürdőruhás dolgot ne is emlegesd, én még nem mertem felpróbálni, mert félek a következményektől Kép

A talis képeket megnézve senki nem panaszkodhat, sok csinos és ápolt anyukát láttamKép
zsebi2004

Ancsi: örülök, hogy minden oksi, és h megnyugtattak teljesen, az tényleg nagyon fontos. Kép Mit imádsz ebben az időjárásban? Az klassz, hogy süt a nap, és közben kicsit fújdogál a szél, és így nincs nagy meleg, de ez a szél nem túlzás picit? Van még a gyakornokod?
fic.
ficánka

Ada: Nemnemnemésnem! Kép Szerintem egyébként nem béna a neved, illetve mindenki pont annyira utálja és szereti a nevét... Én sem szeretem az enyémet (ezért nem is használom...)
És Hanna szerintem csak kommunikál, ha jókedvű, meg örül, hogy nincs már beszorítva a pocakba, járhat a kezelába, és lát benneteket. Kép

Jucus: Szólj, ha bejön ez a fogyókúra, akkor én is benevezek Kép

Moose: Majdcsak megoldjuk. Mondjuk a nyúl vigyáz a RékaVikire? Õ már olyan nagylány lesz nyár végére Kép
Én mindig érzékeny voltam a frontra, nem volt olyan szakasza életemnek, amikor nem. De azért ez szvsz nem jellemző Kép

Fic: Nekem semmi bajom, elvagyok még Kép Nem sietek sehová, pláne, ha kórháznak hívják Kép Pocaklakó tök aktív, meg én is, mióta nem 40 fok van. Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Sziasztok,

Zsanci: akkor én is csatlakozom az utólagosokhoz, és boldog szülinapot...Jól megöregedtél, pedig a múlt héten még olyan fiatalosnak tűntél. :-)))

Oxi: téged sem lehet lelőni sem ahogy látom. Aktív vagy te is az ucsó percig. No én is, bár most egy kicsit elfáradtam a hóvégi zárásban a munkahelyemen. Irány a doki kinyerem belőle a leleteimet. Kiváncsi vagyok mikóóóó szülsz...
Én is szeretnék masszírt, tudod én mááááá az elején is jelentkeztem, csak aztán abbahagytad, még a terhesség közepe felé ha jól emléxem. Szóval felkerülnék a listádra, jól bejárod majd itt a 11 és 22. kerületet. A két kiscsaj úgyis egyidős lesz, úgyhogy elgügyögnek majd együtt RékaViki és SáraFanni.

Ficánka: remélem jobban vagy. Mi vóóóót veled?

Hát tudom, hogy a jóslók még nem sokat jelentenek, mert ma meg sok sok mozgáson kívül semmi. Én már kijelöltem neki egy napot, úgyhogy kiscsajszim akkor fog érkezni. Nem a szülinapomon, azt még szépen megvárja bent, anyát hagyja bulizni és utána jöhet. De kis önző dög vagyok... :-))

Pipocs: hát remélem is hogy a következő talira jöttök Marcistól... talán mér én is Sündivel leszek??? jó lenne...
JohannaZsebi

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok!

Timi is nehezen viseli a szeles időt! Hajnalban 2-szer is felsírt! De itt a panelban még mindig kánikula van, úgy átmelegedtek a falak!

Oxi!

Köszi a mélt! Feljegyeztem a számodat!

Ada!

Timi kb. 2 hete csinálja ezt a nyögés dolgot egyfolytában! Szerintem tetszik neki és próbálgatja a hangját! Amikor kisebb volt, konkrétan kakilt ilyenkor!

Jucus!

Na most olvastam el a méled!Kép
Jók a smiley-k!
Azért majd a számom elküldöm neked, hogy ha jobb idő lesz összehozzunk egy talit! Jó? Nem semmi amiket Panna csinál! Timcsi egyelőre még csak nézelődik hason!Kép
Bár én is nagyon lassan fejlődtem mozgásilag! Már rég a parancsokat osztogattam hason fekve, amikor végre járni kezdtem!

Zsanci, Zsebi!

Sajnálom!Kép KépKép
Én speciel apukámmal nem találkoztam lassan már 4 éve! De a család többi tagja szerencsére nálunk összetartó!

Rég nem született baba itt a topicban! Biztos megint egyszerre lesz majd babadömping!Kép

Ildi
ildi76

Sziasztok!
A tegnapi napunk valami katasztrófa voltKépKépKép Emma délelőtt 11-től este 10-ig nem aludt el csak max. 5-10 percekre, folyamatosan sírt, estére már be volt dagadva a szeme a kialvatlanságtól, és már én is majdnem bőgtem, annyira akartam volna rajta segíteni, de nem tudtam, hogyan. Szerencsére az éjszakánk jó volt, most meg szellőztetek ezerrel, miközben ő a másik szobában alszik.

Moose!
Persze, tegnap body volt rajta, valszeg elírtam!

Ada!
Egyetértek tapasztalt Moose-zal és Neet-tel, ki ne vigyétek Hannát ebben a szélben, mi sem megyünk sehova!

Zsanci!
Nálunk holnap kezdődik a felújításKép Szóval én nem tudok neked menekülőútvonalat felajánlani, ellenben teljesen együttérzek veled, és én is ki vagyok bukva ezenKépKépKép

Mennem kell, megjött apósom, később jövök még!
M

Kép
Kép
manoka11

Oxi: örülök a jó híreknek, nálunk is nagy belső aktivitás van, és üdítő ez a hőmérséklet! Azért pihizz is, nehogy gond legyen! Kép
ficánka

zsanci,

mától minden nap BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT vagy BOLDOG NEM SZÜLETÉSNAPOTKép Kép

bocsi csajok,de bálint annyira anyás pár napja hogy pisilni is együtt megyünkKépül az ölemben
közbenKép szóval ezért vagyok elveszve!igaz senki nem kérdezte meg senki nem hiányolt,de gondoltam én AZÉRT IS megosztom veletekKép Kép Kép

jövök ha tudok!
gigi
Vendég

LÁnyok!
Köszi szépen, aranyosak vagytok!!! Kép
Gigi!
Azért nem kerestünk, mert azt hittük 1000-rel készülsz az államvizsgádra....engem pl. esz a sárga...Kép
Tegnap apa hazajött, és mondta, h tök jó igy a lakás, h rend van...Kép úgy döntöttem, ma is rendbe szedem, hadd örüljön!!!
Oxi, Ada!
Tök jó, h két neven nevezitek a lányokat, mostantól én is igy hivom majd a fiukat, nem véletlenül kaptak 2 nevet! Ehhez én ragaszkodtam foggal-körömmel, párom meg nagyon engedékeny...Kép Bár a Zsombor névre nem tudtam rábeszélni...Kép Pedig a családja ultra-magyar-lelkületű...Kép
Szóval, BoriszLevi fent van az oviban, nagyon nem akart menni...IgiBendi meg itt alszik ezerrel, sztem a szél nyomta el...
További szép napot, nekem még kellene sütnöm egy keveset...megforditani...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok !

Manóka ! Tegnapi nap Áront is megviselte , pedig a lakásban max.26 fok volt , ki meg csak késő délután vittem .

Ada ! Ilyen szélben mi sosem megyünk ki . Nagyon könnyen rámehet a fülére-állítólag .

Kép
Kép
greenolive

zsanci,

hova siessek,még van vagy 20napom ráKép Kép ???????? ????????? majd jövő héttől,most ezerrel készülök bálint első szülinapjáraKéptök kész vagyok miatta,folyton bőghetnékem van,csak most született és már egy éves.....megrendeltem neki a micimacis tortát tüzijátékkalKép
pénteken remélem pont jó idő lesz,mert megyünk vele az állatkertbe és szombaton lesz a nagy partyKép

csajok,ti ez hogy éltétek meg???????????????????????csak én vagyok ilyen szuper hülye érzelgős liba???????????????????

gigi
Vendég

Gigi: nekem hiányoztál, csak gondoltam, hogy elfoglalt vagy, mert mail sem jött! Örülj neki, hogy ilyen szép nagy fiacskád van, tök jó ez az első szülinap! Nálunk a családban ez úgy szokott zajlani, hogy tényleg kap egy kis tortát az egyéves, és azt csinál vele, amit akar, mi meg videózunk meg fényképezünk ezerrel. Nagyon aranyosak szoktak lenni, imádják, hogy belenyúlhatnak, kenhetnek, nyalhatnak Kép Persze a tüzijáték is tutira tetszeni fog neki, meg a micimaci is - marcipánfigura, vagy hogy? És milyen torta lesz? KépKépKép hogy jó legyen a kedved!
ficánka

Johanna: levert voltam és nagyon soxor fájt meg feszült a hasam, volt, hogy már azt gondoltam, hogy lesz itt valami, most látom, hogy még azért várat magára. Holnap megyek a kh-ba, majd elmesélem a dokibának, de sztem csak annyi, hogy megy egyre lejjebb a feje, meg meleg volt nagyon, meg tényleg ki fog bújni előbb-utóbb VinceAndrás Kép, és erre akar figyelmeztetni a testem. Most éjszaka és nappal is sokat mocorog, és csak nagyon kevésszer fáj, úgyhogy nagyon jó most nekem! Úgyhogy megyek is aktívkodni!!!! KépKépKépKépKép
ficánka

Ficánka!
Elegem van kicsit a melegből, úgyhogy inkább a szél!!!

ancsipancsi

Gigi!
Én is elég sirós voltam akkortájt, meg persze marha büszke, hogy az én nagyfiam már EGY éves!!!! Sosem felejtem el azt a napot!!!Kép Kép
Ficánka!
Te kinél is szülsz???

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Elment apósom, hozott egy csomó kaját, így most pár napig el vagyunk látvaKép

Szia Green!
Régen jártál erre, hogy vagytok? Megvolt már a hathetes kontroll?

Oxi!
Már egy csomóan jelentkeztek ugyan, de engem se hagyjál le a masszázs-listárólKép Nehogymá' bármi jóból kimaradjak!

Emmának tegnap és ma cumit kellett adnom, másképp nem nyugodott meg, bármit csináltam vele, csak sírt. Nyugtassatok meg, hogy nem lesz cumizavara! Tényleg, ki mikortól adott cumit a gyerkőcének?

m

Kép
Kép
manoka11

vagyok
puszi mindenkinek
felszabadultam! papa elment Portugáliába, én meg itthon Istivel, aki máris bevette papa ágyát, és ott szunyál a kis disznófülü. Szóval vasárnapig újra szabad és független nő vagyok!!! majdnem. ugyanis apa kirakta a forgalmit/kocsikulcsot az asztalra, majd mikor indult, rutinból felkapta és elvitte. A reptérről szólt vissza hogy a zsebében maradt.
Erre meg mit mondjak????
Tudom, valami nagyon csúnyát kellene...
de ehelyett most inkáb keresem a pótkulcsot, hátha...

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Naaaaaaaa, ne szomorkodjatok, ne sírjatok és ne betegedjetek már le. Kép
Egyébként komolyra fordítva jobbulást meg minden. Kép Szegény Ildinek nem lehetett semmi, hogy mankóval járt, ááááááá, biztos nagyon fájhatott. Kép

A férjek meg már csak ilyenek. Az enyém olyan, mint egy gyerek, rosszalkodik, meg szétdobálja a csokispapírokat. Kép Én meg próbálom nevelni, több-kevesebb (ezt így kell írni?) sikerrel. Kép

Zsanci!

Hozzánk is jöhetsz a felújítás alatt! Kép

Meg a tali is oké nálunk, szerintetek mikor legyen?

És a pisilős álomról jutott eszembe, hogy nekem is szokott lenni pisis álmom, mégpedig úgy, hogy azt álmodom, hogy nagyon kell pisilnem, de hiába megyek el wc-re nem tudok pisilni valami miatt, általában változó, hogy épp mi miatt nem tudok, csak erőlködök de nem tudok megkönnyebbülni. És aztán addig-addig erőlködök míg végül felébredek hogy már nagyon kell WC-re menni. Ebben az az érdekes, hogy ha álmomban sikerülne a dolog, akkor bepisilnék? Kép

ruz
ruzicsky

Szia Votiv!

Már hiányoltunk!Kép

Ruz!

Úgy néz ki már kutya bajom! Remélem nem kiabáltam el!Kép

Manóka!

A játszócumitól nem lesz cumizavara a dednek, csak a cumisüvegtől fordul elő, de attól se biztos, hogy kialakul!

Ildi
ildi76

Manóka!

Egyébként én is tök cumiellenes voltam! Úgy gondoltam, hogy az arra való, hogy betömjék vele a gyerek száját, és akkor le van a gond róla!
De rájöttem, hogy ez hülyeség! Timinek is nagyon sokat segített a cumi a hasfájós időszakban! Különben végigüvöltötte volna az éjszakát! Sokkal jobb neki, ha megnyugszik tőle, mint hogy egész éjjel sírjon szegény! Úgyogy ne legyen lelkiismeret furdalásod!Kép

Ildi
ildi76

Mi ez a pangás ma?

Már csak az hiányzik, hogy lekörözzön minket a II.-es Női Klinika vagy a Máv kórház!Kép
Ezt akarjátok???Kép

Akkor viszont tessék belehúzni!

Ildi
ildi76

Johanna: Nem bírom a tétlenséget... Azért is voltam teljesen megzakkanva a kórházban, már majdnem beteg lettem a semmittevéstől Kép Nem vagyok én ahhoz szokva... A térdműtétem után 3 nappal már lakziban voltam Kép

Votiv: Nanehogymá' ilyen peches legyél... Meg kell lennie annak a pótkulcsnak!

Cumi: Szerintem nem olyan nagy probléma, főleg a nagyonapróknak, akik még nem találták meg az ujjukat Kép Fogszabályzós cumi ide, vagy oda, én a természetes dolgokat pártolom. És már indulok is a mókusokhoz...

Manóval meg SMS-t váltottam, azt ígérte, hogy hamarosan előkerül, és írta, hogy semmi baj nincs Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Ildi: Szerintem esélyük sincs, de akkor tegyünk róla, hogy ez a gazság ne történhessen meg Kép Miazhogy leköröznek??? Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Sziasztok!

GyöngyBogyeszt nagyon megviseli ez a szél, alig tudtuk elaltatni szegénykémet, tiszta nyökögős nyűgös :-(, de rotyi ma annyi volt, hogy igazán büszke vagyok rá !!!!!
Szél szelet hoz :-)))

Mea: örülök, hogy jól vagy drága. . . . tényleg nem kicsi a poci, de formás és helyes. . . :-)))

Ezt muszáj megmutatonom:

Kép
ada007

Manóka!

ÉN IS CUMI ELLENES VAGYOK de Pannának elalváshoz napközben jól jön a cumi de tömködi 3 db ujját is.Idáig csak cicizik a felkínált cumisüvegből alig tudja meginni a tejet ha anya nincs kéznélKép
És SOma tápot is kapott cumisüvegből de másik cumija nem volt és így sem zavarodott meg.Véleményem szerint ezt a LLL találta ki.

OXI!

Gruppen maszi?Kép

És ma délelőtt le kellett mennünk shoppingolni Plusba.Na a vihar elvitte mindkét kölköm sapkáját,Soma sírógörcsöt kapott,hogy a Pannát nehogy elvigye a szél.Annyira helyes volt!

Jucus
20170114224602

Hahó!
Na gyorsan belehúzok Ildi, nehogymáá lekörözzenek minket itt mások Kép!

Gigi!
Én is nagyon érzelgős voltam tavaly, mikor Petra 1 éves volt Kép Aznap minden percben arra gondoltam, hogy mi volt tavaly ilyenkor Kép És a gyertyagyújtást pont akkorra időzítettük, amikor kibújt, és az nagyon megható volt! Kép Egyébként két napig buliztunk, szombaton barátokkal, vasárnap a családdal Kép Most meg már szinte hihetetlen, hogy két éve volt, hogy megszületett...

Votiv!
Épp ma gondoltam Rád, hogy vajon mi lehet Veled. Úgyhogy jó, hogy bejelentkeztél Kép

Ficánka!
Ezekszerint Te sem voltál tornán. Én nem tudtam rávenni magam, hogy nekiinduljunk ebben a szélben. Ehelyett bent gubbasztottunk, és én többször majdnem elaludtam, miközben Petrával lapozgattuk valamelyik mesekönyvét.

Manóval mi lehet? Manóóó, jelentkezz!!!

Bogárka (36+4)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Hallo csajok!

Hétvége rulez (ott, -ett, -volt?) Neet, mi a magyarul használt rulez múlt ideje? Kép

Szegéééény Zsanci! Boldogboldog születésnapot!

Moose,
az én fiaim (és a zapjuk is) nagon érzékeny a szélre. Szóval korfüggetlen. Szerintem.

Pipocs,
ne akadj ki a cumitól, elsô gyerekemnél én is 2 hónapig halgattam, ahogy üvölt, tönkrevágtam a hátam a folytonos cipeléssel, aztán nem bírtam tovább, és adtam neki. 5 perc múlva édesen aludt. 6 hónaposan pedig végleg kiköpte. A kisebbik is megnyugszik tôle, de ahogy elalszik, kiköpi. És egyik se lett cumizavaros az üvegtôl se. Megyek a mókusok elé.

bori
borri

Jucus!
Ez nagyon édes Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ada!
Tündérbogyesz gyönyörűűű! Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ez a szél borzasztó, mikor áll már el? És mikor NEM fogunk panaszkodni az idöjárásra? Kép

Ildi!
halálra röhögötm magam rajtad, köszi! Kép (Mármitn amiket írsz, azon)

Jucus!
Rajtad is. Gruppenmaszi... hahaha.Kép

CUMISOK: na, végre nem vagyok egyedül. Jó az, nem hülyeségböl találták ki. Eszternek újabban egy maszatolós pelus is kell alváshoz, remélem, ez marad a cumi megy. Olyan aranyos, ahogy dörgöli az arcához a pelust. Kép

Álmok: ugyan azt nem írtam, h pisilni kell, csak budit keresek álmomban. Ellenben most azért menekültem meg egy tuti történelem vizsgán álmomban, mert tudtam a tanár gyerekének kedvenc játéka mi: vivijó. Mindenki csak nézett, de én tudtam! Köszi Bogárka és Votiv! (Ti emlegettéetk mindig, nem?Kép)

Ada!
Nagyon aranyos ez a kép!

Votiv!
A filmekben ilyenkor csak összekötnek 2 madzagot és irány Horány.. próbáld ki. Kép

neet
neet

Sziasztok Lányok!
Na, nehogymá bárki is beelőzzön, bár sztem sincs esélyük se Kép

Jucus: Soma nagyon aranyos, Kép olyan jó, hogy így imádja a hugicáját!

Bogárka: nem voltam én sem tornán, napok óta nem voltam ilyen jól, mint ma, és féltem, hogy elrontom, ha elindulok ... meg lustadisznó vagyok ... pedig bánkódtam a bodzaszörp után, aztán Pocak felhívott, hogy egyikőnk sincs, ő bezzeg volt Marcival. Ha jövő kedden még 2:1, akkor elmegyek ... bár akkor már igaziból szülni kéne.

Ada: a kiscsajszi gyönyörű Kép, jó, hogy ezt a képet megmutattad nekünk, köszi.

Zsanci: az én dokim a Szőnyi dr.bácsi, miért kérded?

Ancsi: így már értem az idő-imádatot, csatlakozom! Kép

Votiv: már napok óta nagyon hiányoltunk! Kép drukk, hogy meglegyen a pótkulcs, meg kell annak lennie!
fic.
ficánka

Ruz,
én is jól vagyok már - ha érdekel Kép
A bulival kapcsolatban mostanság lebabázunk, talán aug. közepére már akkorák lesznek az apróságok, hogy lehessen velük menni, de ezt Ti tudjátok jobban, hogy mennyit érdemes várni. Az lenne jó, ha mindenki tudna jönni, nemtom mennyire mentek nyaralni, mert akkor lehet, hogy meg kéne várni az aug. végét ... de majd kialakul, biztos a többiek is ontani fogják a javaslatokat. De bizti nem fogunk zavarni? Merre laktok? Kép
fic.
ficánka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?