Oxi, engem is elojegyezhetsz

en meg benned bizom, mashoz nem mernek elmenni, ugyhogy meg szuz vagyok masszirozasban (de ez nem kizaro ok, ugye?), pedig a derekam meg a hatam mar nagyon sovarognak utana, de az agyam idorol-idore elnapolja a kerest, es csak orulni fogunk, ha babaval jossz, bar akkor ki figyel a ket gyerekre? vagy akar en is mehetek, es akkor ki figyel rajuk? egyebkentmeg en nem vagyok olyan messze, mint a tobbiek, bibibi
Ada, pedig tok trivialis: aNeeta, latod? Valami jobbat is kitalalhatott volna
Zs, nevnap nem olyan erdekes, de a szulinap nagyonis! ezek a tieid micsoda dogok, bar en meg karacsonyra nem kaptam a szulok+tesok teamtol, illetve paromtol szulinap+karacsonyra, ugyhogy mostmar kovetelni fogom az uj konyhat... es en is lehetek a csaladod?

egy szakasz mar az en csaladombol is lemorzsolodott, de ok annyira nem is hianyoznak, ugyhogy egyaltalan nem szomorkodok miattuk, es csak magukat okolhatjak...
A csecsemok/kisgyerekek mennyi idos korukig erzekenyek az idovaltozasokra? Mert enyem lany tegnap este annyira bujos volt, mikor elkezdodott ejfelkor ez a hulye vihar, hogy nem tudtam berakni a kisagyba, pedig rengetegszer probaltam, es ugy nezett ki, mint aki alszik, es meg landolas elott, meg a karomban elkezdett sirni, szoval kozottunk aludt, hozzabujtam es meg a kezemet is fogta

Ja Beetrix, nem a legjobb taktika ez a nagyagyon altatas, mert tegnap este egy oran at csinaltuk es kozben en legalabb huszszor bealudtam, ugyhogy a gyerkoc legalabb huszszor siman leeshetett volna, amennyit forgolodik kozben...