A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Gigi!
Klubba felvettelek, a csekket majd küldöm...adagolás, napi 3x5 bogyó, cseppre rá van irva, hogy hányszor. És én nem szedem, ha nincs baj vele...
És a legeslegfontosabb: egy kenőcs nevét elfelejtettem leirni, az is homeós és az is sokat segitett: apo-Ham, a második "a" betűn van két pontocska...(csak úgy, németesen...)Kép
Poci csepp:
azért nem irtam, mert én botor teljesen el is felejtettem, mióta picúrnak nem fáj a hasa...tudod, 3 hónapos múlt, és igy a hasfájás is múlt. ezennel felajánlom a cseppünket csöppebb babóknak! Egyébként nagyon köszi, h felajánlottad, de pikk-pakk kinőttük.
Még eccer köszi!!!
Green!
babaszem szin ügyben én is érdeklődöm. De sztem folyamatosan változik, és kb. 6 hós korára alakul ki a végleges...nekem ez rémlik...
Vera merre??? Votivval autózgattok???
Bogárka!
Pontosan hol az a reflex zóna??????

Egyébként avan a szt. imrében egy kedves proktológus bácsi, én már gondolkoztam, hogy elmegyek...ki csatlakozik????????
"ha együtt megyünk, bátrabbak vagyunk!" jeligére várom a válaszokat.

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Sziasztok lányok!
Újra itthon vagyunk, de 5 napi termést képtelen vagyok visszaolvasni.
Vannak új babák?
Lemaradtam valamiről?

KépKép
KépKép
lindicita

Este jövök, nem menekültem ám el a sok kérés láttán mindenkinek másolok zenéket a babazenén kívül is rengeteg van Gryllus Vilmos, Kaláka stb. Lehet mpg3-ban is kérni, szóval majd egyeztetünk. csak ma rohangálós napunk van és benzéztem fél pillanatra.
zsebi2004

Sziasztok! Jajdehúdejót hunyókáztam, nagyon jól esett! Kép

Manóka: hasfájós RTL műsorról: javasolták a masszázst elsősorban - fájás elmúlatása, puki, kakesz elősegítése céljából is - erről az jutott eszembe, hogy van egy csecsemős nővér, aki az előadásán azt mondta, hogy meg fogja nekünk tanítani a hasfájós-baba-masszázst a 4 napos kh-ban való tartózkodás ideje alatt. Nálad nem volt? Aztán még mondták, hogy az alma és a banán fog, a szőlő, a paradicsom és a narancs hajt. És hogy nem kell megijedni, ha az anyatejes babának 5 napig nincs széklete - ezt a kedvesem is hallotta, és hatalmas ovációval tört ki, hogy HURRÁ Kép ... a kis hiszékeny kispapa ... szóval sztem ezeket a tanácsokat a csajok is mondják, de azért remélem, segítettem kicsit!

Ada:én küldtem őket! Kép jajdehúdejó!!!! KépKépKép És bizonyám, hogy közel leszel, kben én amúgyis azt terveztem, h ide fogok lejárogatni, mert ide tényleg hamar leérek és vissza is, miközben kispapa vigyáz a maszatra, és ha Te is itt leszel, még motiváltabb leszek! Kép Köszi a CD-ajánlást, nekem vannak korábbi CC videókaziim, és azokat is nagyon szerettem, de jól értem, hogy ez most direkt szülés utáni cucc?

Johanna: látod, már annyira közénk tartozol, h el is felejtettem, h máshová mész szülni! Kép Zsebi nem reagált még, nekem is jó lenne persze Tőled is a CD, majd megdumcsizzuk, hogy most akkor ki kinek segít, h szétoszlódjunk Kép micsoda szép kis szót alkottam!

Mkatus: én mondtam mindenkinek, h aki kíváncsi nagyon a kicsire, az jöjjön be a kh-ba, mert ha hazajövünk, pár hétig nem leszek fogadóképes nagy jövés-menésre. Aztán ha máshogy alakul, akkor szólok, de ezt előre nem tudhatod, hogy hogy is lesz! Jobb inkább úgy tervezni, h szükségetek lesz pár hét nyugira, amíg összeszoktok, és ezt mindenkinek meg kell értenie! És persze, hogy ezt mindenkinek meg kell értenie, de lehet, hogy nem árt előre mondani, hogy Ti hogy szeretnétek! Különben én is azt gondolom, hogy akinek igazán fontosak vagytok, az úgyis megy meg telefonál, akinek meg úri dolga más, arra tenni kell ... tudod, melyik a legjobb anyós? a porhanyós! Kép na jó, tisztelet a kivételnek, az enyém tündér!

fic.
ficánka

Zsanci: én is azt látom a körülöttem lévő babákon, h folyamatosan változik a szemük színe - mint minden -, találkoztam egy 5,5 hóssal, neki teljesen bebarnult, szinte fekete volt, de azóta kicsit világosodott még. szóval az a 6 hó igaz lehet, de még sztem utána is változhat.
ficánka

Zsanci!

És proktologus bácsi egyszerre bele tud nézni mindannyiunk fenekébe?Mert haigen akkor megyek én is,ha csak egymás után akkor inkább nem!Kép

És honnan ismered?Kép

Jucus
20170114224602

Ficánka!
Kíváncsi vagyok, hogy tényleg megtanítják -e ezt a masszázst, majd meséld el.
Én a tejci kézzel kifejését most vasárnap tanultam meg sajna, amikor is a 3 napja a cicimben lévő bazi nagy csomót a szolnoki kórházban próbáltuk valahogy elmúlasztani, persze nem sikerült, csak majd még 3 nap múlva.

Valakinel megmutatták a kézi fejést a kórházban vagy csak én maradtam le róla?
Én eddig istenítettem az Avent mellszívót, de amikor azzal kifejem a tejcit teljesen, kézzel még jön vagy 20 mili.

KépKép
KépKép
lindicita

Köszi Ficánka! Jó hogy így leírtad a lényeget. Kép Emlékszem, hogy amikor a a férjem unokaöccse született, akkor a büszke apuka, mindenkinek mondta, hogy jöjjenek a kórházba, és otthon is látogassák őket rendszeresen, mert ők még nem tudnak menni. Viszont nagyon sokszor éreztem, hogy a sógornőmnek a háta közepére se hiányzunk... Nekik is meg kellett volna beszélni...
Tényleg mit csinálnátok, ha szülne valaki a közvetlen családban, és a ti babátok két hónapos lenne. Bemennétek?
mkatus

Szia Lindi,
jelentem, még mindnyájan 2:1, kböző fájdogálások voltak, de semmi konkrét még nincs. Oxival egyezkedtünk, megbeszéltük a 7-ét (merthogy 5/6/7 a 2005/06/07, szóval ez jópofa lenne), meglátjuk! Kép A kánikulát mindenki nehezen viselte, és most mindenkinek nagyon jó! Persze volt sok jótanács, olvasgass, ha van kedved! Kép
fic. (38+4)
ficánka

Katus!

Szerintem tök természetes, hogy egy 2 hós babához jönnek látogatni és nem rohangál vele az ember! Főleg, hogy nincs autótok! Meg az is természetes, hogy ha sógornődéknél akkor még kicsi lesz a baba, akkor nem jönnek! Hiszem nem örökre szakítjátok meg a kapcsolatot, nem?

Green!

Szerintem teljesen változó, hogy mikor alakul ki a baba szemszíne! Timinél már 2 hetesen egyértelműen barna volt! De ismerősnél volt olyan, hogy 6-7 hónapos koráig kék volt a baba szeme és akkor kezdett barnává váltani!

Én 2000 manit adok a gyerekdokinak! Először 1000-ret adtam, aztán arra gondoltam hátha kevés (kocsival jön, kijön oltást adni - nem minden doki csinálja, és tök rendes is, alapos)! Szóval most is annyit fogok!
Épp én is ezügyben hívtam Õt az előbb! Jövőhéten 4 hós oltás! Ezt tényleg mindkét combba adják? Jaj, nem bírom! Szegény Timcsit már most sajnálom!

Ildi
ildi76

Lindi,
én is kíváncsi vagyok, mert nagyon megbízhatónak tűnt a néni a nagy barna bociszemeivel, úgyhogy én nagyon bizakodom Kép persze el tudom képzelni, ha nagyon sokan vagyunk, nehéz megoldani, de azért én igyekszem majd kihajtani az infót. fejést kérdeztem, nekem ő azt mondta, hogy nekik gépük van, azt lehet használni ... nemtom, hogy akkor lehet, h azért nem mutatják a kézi módszert?

Katus,
én mindig be szoktam menni a kh-ba, ha a családban baba születik - valamelyik unokatesómnak a 10-ből -, a közvetlen családban pedig tuti, hogy bemennék, főleg a sztimrébe, ahol tisztaság van, ezért nem lehet semmi baja a kicsinek ... most így gondolom, persze lehet, h rábíznám az apukájára v. valakire a kicsit, és egyedül ugornék be (persze, csak miután telefonon egyeztettem az új mamival, hogy mehetek-e), szóval mindenképp megoldanám valahogy ... ez így természetes! Kép ha ő nem így gondolja, akkor pedig ne foglalkozz vele, és ne csinálj magadnak problémát ebből! egy biztos: ebben a helyzetben mindenkinek hozzátok kell alkalmazkodnia, úgyhogy mindennek úgy kell történnie, ahogy az nektek a legjobb! oksi?
fic.
ficánka

Ildi!

Sajnos 2 combiba megy a 4 hós oltás,de nem vészes,bedugsz egy Viburkolt neki és nem lesz semmi gond!

Johanna!

Babazene II-t én is kérhetem?Kiváncsi lennék ráKép

Jucus
20170114224602

csak gyorsan, mert rohanok..

Karane: üdv és olvass vidáman
Régi csajok: holnap írok mindenkihez pár kedves szót... de én is elhavazódtam, éljen a munka. Kép

neet
neet

Miért ilyen nagy gond ez a látogatás?
Én bizony nem haragudtam volna senkire, ha nem jön be engem látogatni, sőt a harmadik napon kifejezetten megkértem mindenkit, hogy ne jöjjenek. Nem miattam, mert én nagyon jól bírtam a strapát, Grétit sajnáltam, mert mert volt, hogy pont szoptattam, és akkor jöttek, persze nem hagytam abba, de azért csak rövidebb ideig tartott. És ő olyan kis lusti volt, hogy alig-alig szopott, de azt sokáig és sűrűn.

KépKép
KépKép
lindicita

Ada, Oxi, Mkatus, Manoka, Ficánka!
Köszi az eddigi infókat! Aki tud, kérem írjon még a szentimrés dokikról!
Köszi: Karane
karane

Jucus!
Proktológus KépKépKép (elképzeltem-a-jelenetet-szmájli)

Szia Lindi!
Megértelek, harmadik nap a férjemen kívül én sem akartam senkit látni a kórházban, hasonló okokból.

Fic!
Nekünk is küldjél RotyiManót, lécci-lécci-lécci!

Hozzánk a körzeti gyerekorvos jön ki, már kétszer volt, elvileg az elsö 6 hétben hetente jön, utána nem tudom, hogy lesz. Én eddig nem adtam neki semmit, most mit csináljak? Oltásra meg ilyenekre nem hiszem, hogy majd házhoz jön, de az még odébb van. És a védőnőnek?

Felújítás: úgy néz ki egész jól megússzuk. 1 körül megjelentek a munkások, el is kezdték a bontást, szerencsére pont nem a mi oldalunkon, így még elviselhető a zaj (Emma nyugodtan alszik). Beszéltem velük, ha minden jól megy, holnap be is fejezik, tehát holnap elhúzunk, de utána már nem lesz zajos, és por sincs. Úgy tűnik, nem olyan vészes, mint ahogy beharangozták (megkönnyebbült-szmájli).

Kép
Kép
manoka11

Lindi!
Fejés: nekem nem mutatták meg a kórházban a kézi módszert, csak ideadták a gépet. Itthon tök jól megy az Aventtel, de ezek szerint nem tökéletes. Pedig a védőnő a múltkor meg akarta mutatni a kézit, de hevesen tiltakoztam, mondván, hogy az Avent jól műxik.

Kép
Kép
manoka11

Sziasztok,

Babazenét bárkinek, majd tényleg felosztjuk, hogy kinek ír Zsebi és kinek én....és hogyan kerül leszállításra a cucc...

Mkatus: én sem értem, hogy ez a látogatósdi miért ekkora probléma, én úgy vagyok vele, hogy aki jön annak örülök, aki nem az pedig majd, jön amikor akar. Illetve egy nagy fenét, amikor mi újra fogadóképesek leszünk. Azt sem szeretném, ha a kórházban állandóan talpon kéne lennem...Ott és talán otthon is az első napokban nyugalomra vágyunk. Bár még nem szültem. Szóval szerintem ha tudnak és akarnak mennek hozzád, ha nem akkor majd máskor. Nem szabad problémát csinálnod belőle, hidd el ennél sokkal marginálisabb problémáid lesznek akkor.

Lindi: Szolnoki kórház? vagy valamit félreértettem?

És a védőnéninek is kell majd pénzt adni? vagy inkább csak a dokinak. Én egy homeopátiás dokit fogadtam a kerületben, nagyon örülök neki, mert nem akartam más milyet.

Megpróbáltam a talpmasszázsnak utánanézni a könyvemben, de nem sokat találtam aranyér ügyben. A bal talpon van a a végbélnyílás és a végbél zónája. Ott ahol kb. elkezdődik a boltozat. (lúdtalpasok hátrányban:-))) Nekem a terhesség alatt az aloevera gél segített a leginkább, de volt,hogy én is a falat kapartam.

JohannaZsebi

Zsanci: a vibrucol az homeos szer? Tényleg tucccc segíteni, hogy milyen homeós alap kell a gyerkőcnek első körben. Pl. kúp vagy valami más. Milyen krémek stb...

Kép
Kép
johanna1975

Johanna!

Én nem zsanci de Viburkol homeos kúp.
Gyógyszertári fürdetőt,popsikrémet gyerekorvos ír fel amit ha a kórházban vagy Apa ki tud váltani.
Védőnénitől kérdez rá ,hogy nálatok hogy megy ez?Hova tartozol körzetileg,Vahot utca esetleg?

Jucus
20170114224602

utál engem a gép, megint elszállt, no már nem is tudom mit irtam...

Babazene Cd-t bárkinek és Zsebivel egyeztetünk ki kinek csinálja és hová hogyan jut el...:-))

Lindi: kórház? vagy valamit félreértettem...

Mkatus: nem értem én sem miért ilyen nagy probléma, hogy valaki megy-e vagy sem.Szerintem természetes, hgoy egy újszülötthöz mennek és nem te mész vele valahová. Ha valaki bemegy a kórházba az jó, de hidd el a sok látogató sem jó. Szerintem nekem az agyamra fognak menni, ha nagyon sokan jönnek, hiszen inkább pihennék és a babával lennék. Utána itthonra is jöhetnek gondolom pár hét után fogadóképesek leszünk. Bár még nem szültem igy nem vagyok nagyon tapasztalt. Szerintem nem kell ez olyan komolyan venni, hogy ha ment akkor most Õ szeret, ha nem akkor pedig biztosan nem is érdekli a gyerek. A most szült barátnőm kifejezetten kért, hogy ne menjek, pedig a nagyon jó barátaink és a babák is szinte egy korúak lesznek, neki igy volt a legjobb.

Zsanci: a vibrucol vagy mi az homeopátiás kúp?

Segítsetek milyen alap gyógyszerfelszerltség szükséges egy babához... ja és milyen homeobogyó, kúp stb... Köszi előre is...

Megnéztem a talpon a végbél pontját. Hát nem sokat találtam, de ami van azt megosztom Véletek: Bal talpon ott ahol a botozat kezdődik (lúdtalpasok hátrányban) ott van a végbélnyilás és mögötte a végbél pontjai.. hát ennyit találtam sajna.
Nekem az aloe gél segített a legtöbbet eddig és a tök sima reparon. Az jött be a legjobban, mikor már én is a hajamat téptem. Hú, de jó belegondolni, hogy szülés után megint ez lesz...

JohannaZsebi

Kép
Kép
johanna1975

Ns szép, mégis elment az elöbbi is, csak egy kicsit lefagyot... bocsi, bocsi, bocsi....

Kép
Kép
johanna1975

Johanna! Azért a szolnoki kórház, mert a szüleimnél voltunk egy pár napot Szolnokon.

Képzeljétek, férjemet elküldtem a gyógyszertárba Kokainért (K vitamin) és mondtam neki, hogy fogyóban a popsikenőcs, hozzon azt is, igaz nincs receptem, az a párszáz forint nem számít. Direkt a lelkére kötöttem, nehogy rásózzanak valami méregdrága popsikenőcsöt, jó nekünk a sima gyógyszertári. Majd' el ájultam, amikor hazaállít a sima tégelyes gyógyszertári kenőccsel, aminek az ára 1970.-Ft. 600.-ft a kenőcs, 70.-ft a tégely és 1300.-ft a keverési díj. Receptre valami 200 ft lett volna. Ráadásul az a poén az egészben, hogy tök szar ragadós kenőcs, úgyhogy holnap megyek receptért, és kiváltom a mi szokásos kencénket 200 ft-ért.

KépKép
KépKép
lindicita

Cseresznyét lehet enni vagy azt is megérzi a baba?

KépKép
KépKép
lindicita

sziasztok!
Johanna!
Viburcol, igen, homeós kúp, lázra, nyugtalanságra...
Ki a doki, akit találtál????? Itt a kerületben????NAgyon érdekelne!!!
Babának szülés után érdemes adni egy Arnica bogyót...
Neked meg egy csomót érdemes szedni, ha kell leirom megint, de ebben és minden másban is kérdezd Votivot, vagy Jucust!! Persze én is segitek, amit tudok!!!!Kép Egyébként oltásra van egy könyv,amit a Remedia adott ki, kb. 400 Ft és az a cime, hogy Védőoltás(ok). De lehet, hogy a zárójel máshol van!!!!
Jucus!
Sztem megoldható!!! Kép Én benne vagyok!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Lindi!
A mi szokásos kencénk 80-90 Ft között van!! ha kell, leirom a receptet, nagyon jó, és a dokid felirhatja...
Egyébként szia ismét!!!!
Nekem különben mutatta a kórházi védőnéni a kézi fejést, de miután 3x próbálkoztam, és tök béna voltam, azt mondta, menjek inkább a gépért...Kép
Õ akárhányszor megnyomta, ömlött belőle a tej, amikor én csináltam, semmi nem jött...Kép
Sztem próbáld meg a cseresznyét, keveset...ha baj van, többet nem eszel...Nálunk pl. az eperrel semmi gond nincs...Csak mértékkel...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

és ti még toljátok a kokaint???? nekünk 2 doboz után felfüggesztette a doki...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci,
vagyok, de rohanok mint neet, bár nekem nem munka, hanem vizsga pénteken Kép... vagy inkább Kép

de pénteken jövök...ill. pénteken szerintem olvasni fogok vakulásig, mert SOKAT írtok Kép de ez tökjó Kép

Oxi,
drukk.

Ficánka,
drukk.
kisün

Szia Lindi,
ezek szerint nem ez volt a legjobb hétvégétek Kép de remélem, már minden rendben. Gréti hogy van?

ManóPapának én is jobbulást kívánok!

Mi ettünk ma egy pici reszelt almát. Először mintha tetszett volna neki, de aztán öklendezett és kihányta. Ez normális első evésnél?
blaye

Mar megint rengeteget irtatok. Pedig se Votiv, se Kisun, se en...

Johanna, mi nyitottunk bankbetetet a nyuszi koldokverebol. Szerintem, ha megteheted, akkor intezd el. Ahogy talan Blaye irta, szerencsere egyre csak fejlodik az orvostudomany, ugyhogy jol johet. Masreszt nemcsak a babanak, hanem mas csaladtagnak is segithet (szulok, testverek). En tavaly probaltam mindent osszeolvasni errol, es mivel itthon olyan zavaros volt a helyzet, (egy idoben be is volt tiltva, merthogy ez kiserletezesnek minositettek, es azt ugye emberekkel nem lehet, hat en ezen total kiakadtam, nehogymar korlatozzanak a szabadsagomban, ez ugyanolyan, mintha egy hajtincsemet, vagy egy tejfogamat megoriznem, kinek mi koze hozza?), szal nem akartam, hogy ebben az agyatlan idota marhakkal teli orszagban taroljak, ezert valasztottam a sejtbank kft-t, mert ok kulfoldre szallitjak es ott van tarolva (fele Belgiumban, fele Hollandiaban, minden eshetosegre felkeszulve), es mar regota csinaljak, ez a legnagyobb europai sejtbank, szal ebben megbiztam es sztem tokjo dolog. Igaz, hogy nem olcso, de 20 ev tarolas, illetve egyszeri hozzaferes mar ki is van fizetve, es csak akkor kell majd hosszabbitani. En ezt olyan fontosnak tartom, hogy minden gyerkocomnel meg fogom majd csinalni, akkor is, ha tizenot lesz Kép inkabb lemondok az uj konyharol (azt apa most nem engedi), meg a hatihordozorol (mert azt sem) stb.

Karane, itt mindenki teljesen elegedett a sajat dokijaval (en pl Urban Marta doktornovel, aki ugyesen levette a koldokvert, pedig elotte nem is mondtam, csak szulesnel jutott eszembe, es megmutatta a kezi fejest, amig a korhazban voltam, csak en bena vagyok es nem tudtam megtanulni) es mar mindenki leirta tobbszor a sztorijat, ugyhogy esetleg a Kereses funkcional probalj meg rakeresni arra, aki erdekel, illetve vard meg Votivot, aki mesel Faludy bacsirol, illetve tegyel fel meg konkretabb kerdeseket es akkor kapsz millio valaszt.

Jucus, Panna nagyon ugyes, mar milyen nagylany, orulet. Soma meg ennivalo kispasi, en is szerettem volna egy ilyen batyot. Bar kivancsi leszek, hogy amikor majd Panna rastartol a jatekaira, akkor mit fog szolni... Kép

Manoka, en ritkan hasznaltam cumit, mert szerintem az azt jelenti csondnemerdekelmibajod, altalaban csak utkozben (auto, babakocsi, ha mentunk valahova) es egy ido utan mar azt sem tudta, hogy mit kezdjen vele. Komolyan. Viszont cumisuveget mindigis hasznaltunk, es LLLneni nekem azt mondta a kethos nyuszira, hogy cumizavaros, es kanallal vagy poharral vagyhogy adjam a kiegeszitest...

Votiv, apa fejet leharapnam 1. nem vitt titeket 2. de o elment egyedul 3. meg car access denied is, ha hazajon, neki vege, mokusok mar orjongve ugralnak...

Oxit meg senki ne idegesitse ilyen "szujjema" dumakkal. Hadd teleregenyezzen, ha akar. Tessek hagyni nyugodtan! pihenni, plane hogy mar egy csomot volt benn a Hban szegeny. A szemelyes vedelmem alatt all, egy rossz szo, es mokus1 es mokus2 hadtesteket mozgositom! Kép
moosejaw

Moos!

Ez rosszul hangzik, hogy még tíz hósan is pocak gondok vannak.
Amikor már neki annyi minden más elfoglaltsága van, és akkor a kis bendő meg bezavar. Kép

Bogárka, Oxi!

Értettem.Kép

Ada!

Nekünk a fekvős póz nem nagyon jött be, de az amelyik elől keresztez, és a két kis lábát teszed a keresztek közé, a teste pedig a melkashoz simul, az tökéletes.
Olyannyira, hogy pár lépés után be is aludt.
Igaz még csak tükör előtt tudtam beletenni, hogy lássam jó helyen van-e a lába.Kép
Ha esetleg már nem emlékszel, hogy mutatta a csaj, akkor összeszedem a gondolataimat, és megpróbálom érthetően leírni.

Rólunk:

A hasfájás az nagyon drurva még mindg.
Úgy sajnálom szegényt!
Eddig leginkább a homeos cuccok jöttek be, bár tegnap a Heim Pálban azt mondta a nővérke, hogy nincs benne semmi, ez hit kérdése, és adjak a gyereknek sima forralt vizet, amibe nem teszek bogyót, meglátom ugyanaz lesz az eredmény.
Gondoltam huszon év tapasztalatával talán tud valamit, egy próbát megér.
Hát húsz perc múlva Picúr még mindíg úgy sírt, hogy a szívem szakadt meg.
Beadtam a bogyót 5 PERC múlva csend, és nyugalom. Nem hinném, hogy egy ilyen picikének azért hat, mert annyira hisz benne. Az én hitem meg neki vajmi kevés.
Tehát maradunk a bogyóknál, infacollal kiegészítve.

Mielőtt megijednétek: A Kórházban miattam voltunk. Beszéltem délben a gyerek védőnénijével, és miután meghallota, hogy napi fél liter tejet fagyasztok le, és van már 10 liter, és lassan nem nagyon tudom hova tenni, azt mondta, hogy akkor uzsgyi be a kórházba Hív szűrésre, és tüdőszűrésre, és adjak le anyatejet.
Ez tök jó. Ahogy elnézem a picikémet, hogy mennyit hízik, és fejlődik, tök jó, hogy fogok tudni segíteni másoknak, akiknek nincs erre módjuk.

Ezután következett a nap húzósabbik része.
Fogorvosnál voltam.
Nagyon-nagyon féltem.
Úgy remegtem mint a kocsonya mire odaértem.
Majdnem hánytam is.
A szülés előtt semmi ilyet nem éreztem.
A fogorvostól kész vagyok.
A szuri sokkal rosszabb volt, mint az eda.
Viszont a húzás teljesen fájdalommentes volt

Ami viszont nagyon klassz volt, hogy megjött az első GYÁSOM.
5234 ft.
Először tök kiakadtam, mert azt hittem, hogy elszámolták.
Nem tudtam hogy a francba lehet 5000 ft, amikor a minimum GYES is 23000 amit adnak.
Aztán lassan észrevettem, hogy a kis cetli alján ott van, hogy 04.29-04.30.
Jól gondolom, hogy ez azt jelenti, hogy erre a két napra ennyi.
Tehát kb. napi 2600 ft?
Mert az felszorozva 30, 31 nappal elég jónak hangzik.
De mivel nem vagyok jártas ezekben a dolgokban így még csak reménykedem.

Most megyek visszaolvasni.

Kép
Kép
pipocska

Hát igen, nem ez volt a legjobb hétvégénk, de már csak ez az én formám, hozzászoktam. A kórházban megnyugtatott a nővér, hogy az ő barátnőjének már 9 hónapos a kisfia, a cicijében minden második héten csomó van, 2x már be is gyulladt, és egyszer már fel is vágták. Alkati kérdés, mert van aki sosem feji ki a cicijét, és mégsincs benne csomó, én meg minden este megteszem és rendszeresen van. Bár most azt mondták, hogy ha kézzel is kifejem kisebb az esély rá.
Remélem.

Igen, mi még nyomatjuk a kokaint. Dokinéni azt mondta, hoy addig kell, amíg Gréti csak anyatejet eszik.

KépKép
KépKép
lindicita

Jucus!

Soma olyan kis belevaló kölyök.
Ahogy a tesójáért aggódott nem tudtam, hogy sírjak, vagy nevessek.
Ez a pizzás téma is tök aranyos.

Bogárka!

Én is olvastam, hogy a dolgozók közül senki sem vetette le.

Zsanci!

Nekem is eszembe jut néha az 1.50-es fagyi, és a limo.Kép

Orsolka!

Cicás szerencsi nálunk is bejött.

Ildi!

Mintha babylove márkájut láttam volna olyat.

Manóka!

Emma piciben is nagyon édes.

Ada!

Ha lehet másolni érdekelne.

Kép
Kép
pipocska

Gigi, azert ez a kozos pisi talan tulzas, nem? Kép Enyem lany meg mindig bujos (tenyleg a szeltol van vagy vmi mas?), de azert ket percet kibir a kisagyban, meg ha sir is... meg en nem is tudnek ugy pisilni Kép Ja, es milyen torta lesz a borszdejen? nem lesz benne semmi olyan hozzavalo, amit meg nem ehet?

Green, en is igy valasztottam a gyerekdokit, de most nagyon elegedetlen vagyok vele, ugyhogy lehet, hogy valtani fogok. A vedononek meg sosem adtam. Meg sztem az uj gyerekdokinak sem fogok. Akivel viszont remelem elegedett leszek. (Mar rajottem, hogy nem az a fontos, hogy kijojjon, a kovetkezo gyerkocnek biztos, hogy masikat valasztok.)

Zsebi, en egy foldlusta bunrossz anya vagyok, aki nem foz, ugyhogy a gyerkoc bebikonzerveket eszik, meg meg tapszert is, meg mindenfelet megkostol, amit mi es mar lehet neki (burgonya, rizs, alma, banan stb.) De mar jonehany ilyen temaju konyvet beszereztem (mert mar elhataroztam, hogy mostmar nekiallok, nem nohet fel konzerven a gyerek), amik tokjoknak tuntek, de aztan kiderult, hogy megsem azok, mert az egyikben egy csomo mogyoros recept van a 10 hosoknak, mashol tojas, tej stb., szoval nem is figyelnek erre, a mit mikortol lehet, meg egy csomo tulkulonleges kaja van bennuk, tiszta egzotikus mindefele, ugyhogy a hocipom tele van veluk, most asszem atnezem az osszes ujsagot, aztan lehet, hogy vegul kutfobol fogok kotyvasztani... (Sajnos csak a sutes megy, a fozessel meg hadilabon allok. Dehat piskotan meg maglyarakason sem elhet a gyerek.)

Ada meg bkv-val ne menjen sehova! Kendobe csomagolt aprosaggal se.

Ancsi, nemtom, de megnezem, mikor irtam neked utoljara.

Fic Kép porhanyos Kép Kép

Zsanci, te meg ne irjal ket szomorkodo szmajlit a nyuszi szulinapja utan! Milyen dolog ez? Ha nem javitod ki, mokusok!!
moosejaw

Sziasztok Csajok!
Elkészültem a vacsival, most várom a párom Kép, de addig gyorsan írok Nektek!

Lindi: tök durva ez a kenőcs-ügy, h képesek ennyi pénzt elkérni a keverésért, akkor már lehet, h a bepanthen jobb lett volna ... sztem vidd vissza, és mondd meg nekik, h kenjék a hajukra! Kép

Manóka: küldöm Emma babához is a Manókat (Trotyi és Álom fajtájúakat látok erre szálldosni)! Kép

Kisün: köszi a drukkot, Neked is nagyon drukkolok, h sikeráljon az a vizsga!!!! Kép

Lindi: remélem, rendbe jön a cickód végérvényesen! kben ez a 7vége másoknak sem volt túl jó, most ez egy ilyen időszak volt, de VÉGE, és eztán minden jó lesz! Kép

Moose: hol tudok utánanézni ennek a sejtbank kft.-nek? és mennyi az a nagyon sok pénz, amit elkérnek a 20 év őrzésért és az egyszeri hozzáférésért? Nyúlnak pedig gyógycupp-csomag a pocakra! Kép

Pipocs: sztem jól számolod a tgyás-t, annyi lesz az! Kép szegény-szegény Picúrodnak gyógypuszikat küldök a hasára, múljon el ez a fájás! bocs, de én nemtom, mennyi idős őkelme? amikor a tejleadós történethez értem, megint elérzékenyültem, olyan szép ez, h így segítessz! Te egy tündér vagy, vagy angyal! KépKépKép

fic. (aki ma manókat és gyógycuppokat küldözget)
ficánka

Fic, sejtbank.hu meg sejtbank.com, de az ossejt.lap.hu oldalon megtalalod a tobbieket is. Arak is fennvannak alt mindenhol.

Lindi, ez a popsikrem dolog tenyleg gaz. En meg pocival vettem recept nelkul, biztosamibizos alapon egyet, de ugyis csak 300 ft volt! Ennyiert egy nagytegely sudocremet is vehettel volna, es az tokjo.
moosejaw

Sziasztok!

Köszönöm Moose a véfdelmet, rám fér, itt teleregény szereplők próbálnak kitúrni a saját teleregényemből Kép

Még mindig semmi...
Donna Quintal ma csak epret szedett és evett, meg pihent, meg csacsogott egy régebbi teleregény szereplővel, aki meglátogatta, Don Andreas dolgozni volt, aztán elment az apósához méééég eperért. Sig. Topo pedig még mindig semmi hajlandóságot nem mutat a kibújásra. Kép
Donna Quintal holnap estig már nem nagyon jelentkezik, csak ha valami történik, mert reggel megy kontrollra a kórházba, ahová elkíséri Don Andreas, hátha maradnia is kell. De ha nem, akkor csavarogni fog egész nap Kép

Az jelent valamit, hogy sig. Topo ma egész nap nyomakodik lefelé? Olyan érdekes érzés, de nagyrészt nem fáj, csak ha megnyomja a csontom, az meg már van egy ideje.

KépKép
oxigen
Györköny

Moose!
Bocsi! Javitok!!! Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Pipocska!
A heim Pálban is vannak hüjjék? Én ott eddig csak tök jó fej emberekkel taliztam. És ezt a homeós dolgot pont egy egészségügyis mondja?????? Nálunk a 40 éve orvosit végzett apósom is minden alternativ gyógymódot támogat és helyesel!! Mert pont ÕK tudják, hogy a gyógyszerek sokszor sz@rt sem érnek...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Moose!

Nem olvastam,hogy Gigi milyen közös pisilésről írt de a reakciódból övetkeztetek:ded megy anyával pisilni.Na,nálunk még a mai napig be jön Soma.Amikor baby volt és én mentem pisilni akkor a babykompot odahúztam,hogy szemelőtt legyen.Aztán így maradtunkKépDe nem vagyunk ám elmebetegek!

Lindi!

Ez a Kokainos dolog érdekes!Idáig mindenki akivel beszéltem csak 10 ampullát adott dednek.De hát dokinénitek biztos tudja,hogy miért mondtaKép

Oxi!

Photohallnál van 90.000-ért Hp csodamasina és mindent adnak hozzá.Na most apának mutatom és nem nagyon lelkesedett.Nem mintha ez befolyásolna engem ez bármiben,de addig azért nem veszek amig kocsim nem lesz.Remélem ez már max. június végeKép

Jucus
20170114224602

Jucus!
Mi van a photohallnál 90 ezerért???? én is én is!!! Kép
Oxi!
maradjon csak az a gyermek, ha úgy jó neki!!! Biztos jól rá ijesztettek a kórházban, és most nagyon meg van szeppenve!!!

Mink is ált. együtt pisilünk...csak mostanság én megyek vele, ha kell neki!!! Kép Ez is beteges, nem???

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!

Green!
Én 2000-et adtam ha csak jött megnézni, és 3-at, ha oltott is... ja, és ezt úgy, hogy első látogatásnál megkérdeztem mennyivel tartozom, és azt mondta: háát 2000-et szoktak adni Kép

Zsanci, Johanna!
A bokán is van reflexzóna, ahogy írtam: belső lábszáron a bokacsont fölött pár centi. nekem ott mindig nagyon fáj, ha kijön az aranyerem Kép

Moose!
Közös pisi (mármint én pisilek, Petra ott van velem) nálunk is van, amióta jön utánam mindenhová. Persze, mikor kicsi, akkor berakja az ember a kiságyba, de mikor már jön, megy ... Sőt, most vessetek meg, de én nagyobb helyzetek esetén sem zárom ki Petrát. Lehet, hogy egyeseknek ez durva, de valahogy mi ilyen család vagyunk ... Kép

Na, és a lényeg:
Megkuksiztuk Maszatot, és vééégre megmutatta az arcát! Szerintem tiszta apja, de mindjárt megyek meg is nézem a videot jobban Kép. Méretei rendben, magzatvízre azt mondták "valamivel több", de mikor megkérdeztem, hogy ez mit jelent, csak annyit mondott a Márta, hogy ez max. nekem kellemetlen, hogy jobban feszül a hasam. Mikor mondtam, hogy nem, akkor azt mondta, hogy hát akkor meg nem jelent semmit. Remélem is! Kép

Na megyek, ma megpróbálom gyakorolni a korán lefekvést Kép

Jóéjt!
Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

ZS!Kép

Beszélő gép ami megmondja,hogy merre menjek az autóval.GPS.Beleszerettem Oxiéknál.

Én akkor nem megyek ha Somának kell mert egyedül intézi,de Õ nyomul sokszor ha én megyek.Viszont nncs gond a nő-férfi témában.

Jucus
20170114224602

Wc:
ja, ő (B) is állandóan nyomul, sőt nem csak pisilésnél...Kép Mi is betegek vagyunk, Bogárka!
Kép
Első kellemetlen élményem ezzel az volt, amikor hazajöttem a Hból és akkor is jött velem, és én el is felejtettem, hogy ott les, és tök ki volt akadva (azaz sirt), hogy én miért vérzek...Kép
Na, azóta kicsit óvatosabb vagyok...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Na megjöttemKép

Ildi, ha csak elsőre meg akarod hallgatni a CD-t szívesen odaadom, mert Brúnó már nem hallgatja egyiket sem.

Mi is XI.kerületben lakunk, a gazdagréti lakótelepen, kocsival is tudunk közlekedni, tehát itt a környéken - ne szó szerint értsétek - szívesen elvisszük a CD-t, inkább a belvárosba nem megyünk hétköznap napközben mert az horror.

Hát nálunk van közös WC-s, amióta Brúnó mászik és ki tudja nyitni az ajtót (szellőzőrácsba kapaszkodik és húzza az ajtót)azóta nem lehet kizárni. Mondjuk minket nem zavar, ez nagy gáz?????

Megjártam a nődokit, majdnem 2 órás csúszás voltKép, de amióta terhes voltam, azóta már jobban tűröm a várakozást, mert tudom, hogy milyen jó az amikor soron kívül fogadnak ha baj van, meg úgyse kell sűrűn járni. Szervezetem teljesen regenerálódott, semmi nyoma, hogy szültem volna, jöhet a következő, na ezt persze a doki mondtaKép
zsebi2004

Sziasztok!

Ma este megint előkerült a szélcső, de most alvás van Kép

Pipocs (vagy aki ebben még járatos): pocifájásra milyen homeobogyókat adsz kőcnek????? Plíz tellmí!

Lindi: hajrá csomómentes cickókra fel! U.M nekem is megmutatta a kézzel fejést, de én maradok az Aventnél, mert a szíszík olyan pirosak lettek a kézzel bügyörészéstől, hogy azt hittem valami gyulladást szedtem össze...

Fic: RotyiManókat mééééééééééééég !!!!

CC: A New Dimension c. általam ajánlott fitness DVD kifejezetten szülés utáni formába hozó cucc, én Viktől kaptam, mert már nagyon vágytam rá (nekem ez volt a terhestornám is :-)), de VikApi elárulta, hogy a Media Marktból szerezte be....

Donna Quintal: szüjjél má', sajna nem tudok mást mondani, de ha gondolod, hirdethetek a topikon versenyt, hogy ki az a szerencsés, aki megelőz minket a túlhordásban, azaz a teleregény-írásban....
41+4 !!!!!! aki jobb nálunk, annak a jutalma egy óriás kekszes Milka a köv. talin, naaaaaaaaaaaaaaa????!!!!!

Délután api büszkén hurcibálta kicsiBogyeszt a kendőben, mégpedig a keresztes kötésűben (fekvősben nem érezte jól magát a ded), de állandóan félrecsúszott a kis buksija, azt tartani kellett, szóval van még mit tanulnunk, de király dolog az 'elkendőzés' !!!!!

Na, pihegek, amíg BogyiszlóiBogyesz húzza a lóbőrt...
ada007

Emlékeim szerint mi is mindig nyomultunk anyukámhoz a WC-be tesókámmal...no meg pucérkodtunk otthon, ha meleg volt....perverz neveltetést kaptunk ám....Kép

Zsanci: elvéreztél szegény B szeme előtt???? Te galád némber!

Jucus: Soma már ilyen nagy, hogy egyedül intézi? nem csöveli körbe a retyót ilyenkor? szerény emlékeim szerint az öcsikém után mindig fel kellett törölni Kép
Ja és GPS, meg HP nyomtató, meg toronyóra lánccal???

Bogárka: tiszta apja Maszatkának puci az orrára.

Na, tényleg pihi.
ada007

Ada!

Igentoronyóra lánccal !GPS meg HP kütyű hozzá.AKAROM!(Zapa nem annyira lelkesedett)

JA,Soma nem pisili körbe a WC-t csak a mamánál az ágyat le,direktKépDe az ágy nem a füriben van csak Õ úgy gondolta,hogy ez tök vicces dolog.És ő nevetett is rajta!És mi is pucérkodunk(szemlesütős szmájli)

ÉS képzeljétek elkezdtem a Vaterán licitálni,olyan jó buli!

Jucus
20170114224602

ADA!

HELP!GYári(tehát nem a szüléstől)nagyon hájas hasamat hogyan tudnám lekicsínyíteni?csak hasizom(az mi az)erősítőt ne ajánljKép

Jucus
20170114224602

Még mindig nem feküdtem le, bebeeeeeeeeeeee

Jucus:
FA!!!! (vagy legalábbis valami nehezebb műanyag) hullahopp-karika; 10 perc egy nap; két hét alatt rulez poci és csípej....és most nem hülyéskedek ám!!!!!!!

Na, mindjárt visznek ám a mókusok.
ada007

Ada!
én nem tok hullahoppozni..és különben is, hol lehet fából kapni?????

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Na, még csak fél 11, fél óráig még nem kell a mókusok elé mennem, úgyhogy írok...

Ha már így feljött az együttkakilunk-téma, elmesélem azt is (az előbb még nem mertem, mert féltem, hogy egyedül vagyunk ezzel a "perverzséggel"), hogy Petra mostanában a lábamra teszi a kezét, és azt mondja: "Babi (ez ő maga) segít" Annyira édes nem? Kép

Zsebi!
Gazdagrét? Ott laktam 6+7 évet (a plusz hetet már nem a ltp.-n, hanem egy utcával arrébb), és szerettem azt a környéket Kép Sőt még most is, mert a Nyanyiék ottan laknak azóta is Kép

Jucus!
ne is mond a vaterát! A Zuram egy időben nagyon rá volt kattanva, vett is egy Palmtopot, meg vett vóna még mindenféle baromságot, ha le nem állítom.
Egyébként gps nekünk is van, de olyan progit honnan szereztetek rá, ami mondja az utat?

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?