Moos!
Ez rosszul hangzik, hogy még tíz hósan is pocak gondok vannak.
Amikor már neki annyi minden más elfoglaltsága van, és akkor a kis bendő meg bezavar.
Bogárka, Oxi!
Értettem.
Ada!
Nekünk a fekvős póz nem nagyon jött be, de az amelyik elől keresztez, és a két kis lábát teszed a keresztek közé, a teste pedig a melkashoz simul, az tökéletes.
Olyannyira, hogy pár lépés után be is aludt.
Igaz még csak tükör előtt tudtam beletenni, hogy lássam jó helyen van-e a lába.
Ha esetleg már nem emlékszel, hogy mutatta a csaj, akkor összeszedem a gondolataimat, és megpróbálom érthetően leírni.
Rólunk:
A hasfájás az nagyon drurva még mindg.
Úgy sajnálom szegényt!
Eddig leginkább a homeos cuccok jöttek be, bár tegnap a Heim Pálban azt mondta a nővérke, hogy nincs benne semmi, ez hit kérdése, és adjak a gyereknek sima forralt vizet, amibe nem teszek bogyót, meglátom ugyanaz lesz az eredmény.
Gondoltam huszon év tapasztalatával talán tud valamit, egy próbát megér.
Hát húsz perc múlva Picúr még mindíg úgy sírt, hogy a szívem szakadt meg.
Beadtam a bogyót 5 PERC múlva csend, és nyugalom. Nem hinném, hogy egy ilyen picikének azért hat, mert annyira hisz benne. Az én hitem meg neki vajmi kevés.
Tehát maradunk a bogyóknál, infacollal kiegészítve.
Mielőtt megijednétek: A Kórházban miattam voltunk. Beszéltem délben a gyerek védőnénijével, és miután meghallota, hogy napi fél liter tejet fagyasztok le, és van már 10 liter, és lassan nem nagyon tudom hova tenni, azt mondta, hogy akkor uzsgyi be a kórházba Hív szűrésre, és tüdőszűrésre, és adjak le anyatejet.
Ez tök jó. Ahogy elnézem a picikémet, hogy mennyit hízik, és fejlődik, tök jó, hogy fogok tudni segíteni másoknak, akiknek nincs erre módjuk.
Ezután következett a nap húzósabbik része.
Fogorvosnál voltam.
Nagyon-nagyon féltem.
Úgy remegtem mint a kocsonya mire odaértem.
Majdnem hánytam is.
A szülés előtt semmi ilyet nem éreztem.
A fogorvostól kész vagyok.
A szuri sokkal rosszabb volt, mint az eda.
Viszont a húzás teljesen fájdalommentes volt
Ami viszont nagyon klassz volt, hogy megjött az első GYÁSOM.
5234 ft.
Először tök kiakadtam, mert azt hittem, hogy elszámolták.
Nem tudtam hogy a francba lehet 5000 ft, amikor a minimum GYES is 23000 amit adnak.
Aztán lassan észrevettem, hogy a kis cetli alján ott van, hogy 04.29-04.30.
Jól gondolom, hogy ez azt jelenti, hogy erre a két napra ennyi.
Tehát kb. napi 2600 ft?
Mert az felszorozva 30, 31 nappal elég jónak hangzik.
De mivel nem vagyok jártas ezekben a dolgokban így még csak reménykedem.
Most megyek visszaolvasni.