A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Norka,
szegényszegény Jázi, meg szegényszegény Te Kép

szia Moose,
tegnap voltunk budakeszi vadasparkban, ott láttunk két moose-t Kép

vera
kisün

Zsebi!
Köszi az infót! Kép
Suli: én oda jártam a ltp-re, igaz nem a Csikibe, (az már akkor is sz@r volt) hanem a Törökugratóba, és nagyon szép emlékeket őrizgetek azokból az időkből. Persze ez 15-20 (jééézusom! Kép) éve volt, azóta a suli színvonala a béka feneke alá süllyedt. Akkor még voltak kemény, de jófej tanárok, közösségi élet, és elég színvonalas sulinak számítottunk ...

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Sziasztok!

Donna Quintal még egyben Kép Itthon Kép Sig. Topo nem sieti el az érkezését.
Mondjuk éjjel biztos volt egy kis fájdogálás, mert álmomban többször, többféleképpen is "szültem", de semmi komoly Kép
Horrorszültem is álmomban, de azt nem mesélem el érzékeny lelkületű kismamáknak... Elég, ha bennem dolgozik.

Moose: Valszeg téged is hiányoltalak... Kép A hadosztályokat visszahívhatod, Ada javította az álláspontját és keddre most már tényleg jó lenne valami szülésszerű élmény, semmi kedvem megint a semmiért bent feküdni.
A koktél alapanyagai megvannak, csak az elhatározás kell, de szerintem holnapra az is meglesz Kép

Norka: Ti szegények! Gyors gyógyulást Nektek!

Johanna, Bogárka: Bebebeeee, itt vagyok még Kép Holnap este-éjjel tervezem a bevonulást, hogy ne legyen már nagy forgalom és kedden szülessen a bébi Kép Programozott szülés Kép

Ovi: Én is olvastam róluk valahol, nekem a Waldorf elvei nagyon nem tetszenek, de Fóton az van, meg az állami, ahová állítólag lehetetlenség bejutni Kép De én még nagyon ráérek szerencsére.

Bio: Isteni bioeprünk van Kép Vagy 3 kiló didereg a mélyhűtőben apukáméból is :P

Kihagytam valakit? Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Norka, bocsi, es akkor olvastam is, meg meg reagaltam is ra... sajnos nekem megmaradt a terhessegi amneziam, a parom minden nap meg is jegyzi, hogy soha semmmire nem emlekszem es mindig ellenkezem, pedig ez nem is igaz Kép Jobbulast!

Kisun, tenyleg moose-ok voltak, vagy valami masfele deer? mert en meg sose lattam javorszarvasokat ott, csak gimszarvast, damvadat, ozet es muflont. es talan zerget, de a' nembiztos.

Zsebi, akkor ugy tunik, tenyleg mi jovunk. Azaz eloszor Bruni, aztan Nyuszi. Majd jol irjuk meg, hogy mennyire sirtunk, meg hogy milyen rengeteg hiperszuper ajandekokat csinaltunk+vettunk+kaptunk +hovamentunkbulizni stb. mint Gigi Kép de tenyleg, Gigi, ha az elso szulinapjara ennyi mindent kap, nem felsz, hogy evrol evre egyre tobb lesz majd es a vegen mar egesz evben csak a szulinapjara fogsz keszulni es mar kulon depot kell berelni a cuccoknak? Kép
moosejaw

Sziasztok!

Csak a feléig tudtam visszaolvasni, mindjárt megyek főzni, meg takarítani, mert jönnek öcsémék, ebéd, aztán bútortologatás!

Csak annyit előzetesben, hogy ha alternatív óviba járatjátok a kőcöt, akkor célszerű olyan isibe is iratni majd, mert azok a gyerekek, akik ilyen óvikba járnak nehezen illeszkednek be a hagyományos suliba! Egyébként engem is ráz a hideg az iskolarendszertől! Majd meglátjuk!

Ha lesz időm írok majd nektek egy ismertetőt ezekről az óvikról meg sulikról, mert annak idején tanultam róla! De utána kell néznem!

Köszi a válaszokat kutya-gyerek témában! Akkor elkezdjük az összeszoktatást!

Ada!
Esz a sárga irígység!Kép

Gigi!
Akkor jobban nem is alakulhatott volna a szülinap! Nagyon jó volt olvasni!

Ildi
ildi76

Moose,
azok biz vendég-moose-ok voltak, pontosabban vendég-elkek, de az amerikaiul moose Kép gondoltam is rád Kép

Oxi,
álomban szülés Kép horror Kép de ez tényleg éjszakai fájdogálásokat jelent Kép

vera
kisün

Oxi, a mokusok mar out of control, ugyhogy Ada igy jart es kesz Kép de akkor kuldok feled meg drukkokat, hogy ne kelljen mar megint pocival befekudnod: drukkdrukkdrukkdrukk Kép

Egyebkent a nyuszi mar tokjol erti, amiket mi mondunk (csak meg mi nem, amiket o, biztos, mert mar nagyon sokfele es osszetett hangok-szotagok-mondatok, eshat a szulok mar nem olyan gyorsan tanulnak ugye Kép ) es nem lehet am atejteni, ha mar megtanult egy szot! egyik nap a radiatoron tekergetheto (tenylegnemistudomminekhivjakdeahotallitodvele) izere mondtam, hogy kapcsolo, o meg erre a szobaajto melletti villanykapcsolora mutat, mert szerinte az a kapcsolo, aztan tegnap a konyhapulton a krumplipurere mutatott, mire mondom, hogy "burgonya", o meg erre ramutat a nyers krumplira a kosarban Kép Kép talan nem is az alapszavakat kene hajtogatnom? hanem "villanykapcsolo" meg "fott burgonya", "nyers burgonya" meg "madar" es "kutya" helyett is inkabb "feketerigo", "szarka" es "west highland white terrier" legyen? es akkor a "gyagya", "hulye" meg hasonlo szavak hasznalatat azonnal hagyjam abba, ugye? (apa ram is szolt egyik nap, hogyha a gyerek elso szava "ba'meg" vagy "hulye" lesz, akkor megver Kép ) Jucus, Bogarka es Ildi! szakvelemenyeket kerek!
moosejaw

Kisun, de en csak a jo nagydarab beetfeju javorszarvasokat csipem. A renszarvasok olyan csirkek... csak a telapo (vagy mikulas, tenyleg most melyiket mondjam majd a gereknek? megvan, Joulipukki-t mondok, bar leirni sem tudom helyesen) szanja elott neznek ki jol Kép

Lindi, irigyirigyirigyirigy! Majd beszamolot kerunk az utazasrol baba-mama-szempontokbol, kulonos tekintettel a repulesre.
moosejaw

moosejaw

Sziasztok Csajszik!

Hát még mi is egyben vagyunk...ú..
Pedig már azt gondoltam a hétvégén ez változni fog:-)
Na mindegy azt mondja a párom, hogy ő megbeszélte Zsombival, hogy holnap szülessen.
Ha ez bejön és így fog rá hallgatni a fia,
akkor már most feladom a gyerek nevelést, és ő megy el gyesre:-)

Oxi!
Hogy érzed magad??
Végülis kedden fekszel be?? (bocsika de nem volt energiám visszaolvasni)

Bogárka!
Veletek mizu?? Nem nehéz már a srác?
Én már alig bírok forgolódni az ágyban.

Zsebi, Ficánka!
Kiváncsi vagyok rátok is!!!

Manó27
manó27

Bogárka, Oxi, Manó: megy a drukk, főleg befekvés ellen, tudjátok, ebben Esmeraldaként nagy spiller voltam ám...tessék nyomni a koktélt, Ruz és én vagyunk az élő bizonyítékok, egészen pontosan bendegúz és LizaHanna...
No, meg persze a törpi kismamának is megy drukk, aki még szülés előtt áll!!!

Moos: mókusokat visszavertem és most szomorkodok, mert elesett a hódrohamcsapatom legénységének 2/3-a a csatában...Kép

Lindiék már Koppenhágában vannak.

Norka: áruld el a titkot...hogy teszed cicire Pannát, hogy ne fájjon a pocaja????

Anyukám megérkezett, itt lesz velünk egy hétig, juhéééééééj.

Jucus: tudom én, hogy kiccsaj fog kacagni, de holnap, vagy holnapután, vagy mikoris????

No, csak csóka csajok, leléptem.
ada007

Sziasztok!

Kicsit fájdogálok, a család reménykedik. Kép
Volt kb 4-5 10 percenként, ami durva volt, aztán elkeztdtem tusolni, akkor csend lett, de zuhi után kb 20 perccel megint elkezdte. Ez már lehet az? Kép

KépKép
oxigen
Györköny

oxi,

szerintem igen,nekem azt mondta anno a szülésznőm hogy ha befekszek egy kád jó meleg vízbe és elmúlik tőle akkor az csak jósló,de ha nem,akkor szülünk Kép
de én nem próbáltam!
nagy nagy drukk,ha holnap szülente meg az uncsitesómmal ünnepelhetné a szülinapját Kép
helyzetjelentést kérünk folyamatosan Kép
ha már szülsz,nagyon szép szülést kívánok!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gigi
Vendég

Oxi, milliodrukk! Tudositast! Kép Kép

Akit untat, attol bocs, meg a multkori kerdesemre visszaterve: rakerestem a neten erre a "kozepidos verzes"re vagy "ovlacios verzes"re, es egymastol tok eltero dumakat talaltam (es ezeken az oldalakon persze meg felsoroltak mas izeket is, ugyhogy peldaul mostmar tudom, hogy Neetnek primer amenorrhoea-ja volt Kép )

"A nők mintegy 10 %-a szex nélkül is vérzik az ovuláció napján."

"Egy kérdező a menses utáni 13. napon halványrózsaszín vért tapasztalt. Ez lehet ovulációs vérzés, ami jó fogamzóképességet jelent - tájékoztatta Elek doktor."

"Az ún. járulékos vérzészavarok az ovulációs vérzés, mely az ovuláció idopontjában órákig, esetleg egy-két napig tart, valamint a pre- és postmenstruációs vérzés: a szabályos menzesz elott, ill. után jelentkezo kevés vérzés vagy barnás folyás. A ciklustól függetlenül jelentkezo rendszertelen vérzés minden esetben alapos kivizsgálást igényel."

"A rendellenes vérzést /középidős vérzés/ az ösztrogén nevű hormon csökkent mennyisége okozza. Megoldást jelenthet fogamzásgátló tabletta szedése, de előtte mindenképpen szükséges nőgyógyásszal konzultálni. Ha a panaszok nem zavarják túlzottan kezelése nem is szükséges, idővel rendeződhet."

szal egyik szerint tokjo, masik szerint nemnormalis, a legutolso meg teljesen kiakaszto, mert ezt egy szuz lanynak valaszolta a nodoki! normalisak ezek, hogy ha valakinek egyaltalan nincs ra szuksege, akkoris teletomnek hormonokkal? csak hogy reszukrol megoldottnak tekinthessek a kerdest? az enyemet mar megkerdeztem, es o sem tartotta problemanak, de asszem inkabb el is megyek es jol megnezetem magam
moosejaw

Gigi, pont egymas utan jubilaltunk Kép latod a hsz.sorszamokat?

Zs, most ugy jartam, mint te multkor, amikor tudok itt logni, sehol senki. Maskor meg egy konyvtarravalot osszeirnatok... sztem egyebkent tokjo a neved, sokkal jobb, mint az evi, es nekem eszembe nem jut rola mas Zs betuvel kezdodo nev, ugyhogy igazan elegedett lehetsz vele Kép
moosejaw

Sziasztok!

Oxi megy a drukk! Kép

Bendegúz pedig felébredt. Kép

Szóval most sem írok sokat.

ruz
ruzicsky

Üdv Mindenki, ahoj popicsek.

Catite!
neba! Akkor ezért kapok annyi spamet? Kép Kép
nagyonnaívneet

Johanna!
Tudod, h gátseget írtál? Kép

Kisün!
Gratula, holnpa megy mél is. Kép

Pipocs!
Hol is laktok? Remélem nagggyon messze!!! (pók miatt)

Kókuszdió!
Ha erre a hétföre gondoltál, akkor HAPPY BIRTHDAY TO YOU!

Ildi!
Marcit meg Esztit még nem engedtem össze, csak úgy, ha Esztit fogom, és odalógatom Marci elé, és ha megsimizi, nyomás kezet mosni. Marci kissé bohó még, és félek, h nagyon összenyalná. Majd.

Ada!
Párod tartsd meg, de ne sokszorosítsd, mert az már úgyis csak másolat lenne. Kép

Öööö… én pedagógián tanultam a modern ovikról… az elveikröl.., köszi, maradunk a régi, "ócska" oviknál. Ha már úgyis földrölevö romagyereket akarok nevelni a lányomból. Ja, akkor holnap össze is nyalatom Marcival Kép
Ha a MÁVot túlélte, már minden jöhet...

Moose!
Az nem tyúklétra, hanem lépcsö. Kép És de azon. Ezért tudtam olyan jó tippeket adni Ildinek anno az egykezes cipeléshez. Eszti valami ösi megérzésböl nem mocorog, amint rajtam lóg, mint egy kismajom, TUDJA, h addig nem ugrálunk, amíg az anyaföld nincs legalább anya lába alatt. Kép

Norka!
Amint felépültetek, lerohanunk a kismajommal. Kép

OXI!!!
HA EZ AZ, AKKOR VELED VAGYUNK!!! Egyébként is, de így mégjobban drukk!
neet
neet

Érdekelnek valakit a hétvégi élményeink? Mert azok jönnek, önzöen most csak rólunk.Kép
MÁV: hááát... érdekes volt, de megoldottunk mindent, még szopi is volt, pedig odafelé Szfehérvárig a peronon szorongtunk vagy 8an, Eszti meg aludt a kocsijában, arra se riadt fel, amikor (kb 10percenként, de a megállóknál folyamatosan) a hátunkba vágták a köztes ajtót (ami átvezet egyik kocsiból a másikba) és folyton arrébb kellett toszogálni.
Bent meg már én is felvidultam (tesóm jött velünk), még peluscsere is volt+átöltözés, mert összepisiltünk mindent. Ja, a nagykocsi mire jó. És mire nem? NEM FÉRT BE A VONATBA!!! Azaz felfértünk a peronra, de be az ülésekhez már nem, így át kellett passzolni tesómnak, kocsi összecsuk, elforgat, bevisz, kinyit, gyerek visszatesz. Hazafele izgibb volt, mert tesóm tovább maradt 1 nappal... de voltak kedves segítö kezek, így (MOOSE FORDULJ EL) vadidegen emberek kezébe nyomtam a jányt, aki erre se hányt fittyet.
Szopi meg egyszerü volt, mert szinte senki nem jött felfelé szombat du. Eszter meg rájöttt, hogy azért cumisüvegböl is lehet inni, még vizet is, ígyhát semmi gond nem volt. Aki eddig tartott az utazástól, az vágjon bátran bele.
Vittünk DMes kézspriccet, de nem használtuk, mert qrva büdi, ezért popsitörlövel igyekeztem a nagyja dzsuvát letörölni magamról, mielött a csajhoz nyúltam. Dióhéjban.
Ja, a víz hüsi volt, de azért a jány lábacskái+keze csak belekerült, és esküszöm, h ÚSZNI akart. Kép))))
neet, a túlélötábor vezetöje
neet

Sziasztok!

Fájások szinte teljesen leálltak, illetve a "derekamban maradnak". Így egyelőre itthon maradunk... Ha megint bedurvul, úgy is írok. Kép Köszi a drukkokat! Lehet, hogy ettől, lehet, hoyg amúgy is, de teljesen elfáradtam, sztm hunyok most egy kicsit a híradón Kép Hátha kell még az az energia Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Neet: Nagy élmény lehetett, elképzeltem, amennyire tudtam! Kép Bátor anya vagy, hogy apa nélkül elindultál, én is ilyen bátor (vakmerő, vagyány) akarok lenni Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Neet,
örülök, hogy egyben visszaértetek az expedícióról, levelet várom Kép

Oxigén,
veled van az erő, meg mi is Kép

vera
kisün

Sziasztok, itt vagyok!
Olvasok vissza, és kapkodom a fejem OXI-baba-ügyben.

Oxi!
Már alig vártam, hogy újra netközelbe érjek, hisz jött ez a hidegfront, én meg már mindenfélére gondoltam.
Amit írtál, abból gondolom, hogy itt a NAGY NAP Nektek! Jajdejó! Nagyon drukkolok!!!!!! KépKépKép

Manó!
Én is úgy gondolom, hogy holnap este beindul, aztán kedden szépen kibújik ... persze ez tudom, hogy nem rajtam múlik, de olyan jó lenne!!!!!
+ Johanna és Bogárka!
Az éjszaka nekem is elég szar volt, forgolódtam jobbra-balra, feszült a hasam, ma többször napközben is, kicsit nyomi is vagyok, de egyébként nincs semmi gond, jó a kedvem nagyon. Kíváncsi vagyok, ki mikor következik, de egy biztos, egyszercsak mindenki sorra kerül, és az nagyon klassz lesz! KépKépKépKép Persze tök jó lenne egyszerre kh-zazni ... Kép

Gigi!
Nekem nem jó ma este, mert hulla vagyok, meg nagyon terhes is ... de írtam mélt, kuksizd meg! Kép

Moose!
Hülyéskedés volt a fagyi-diéta, eszek én mindenfélét, nagyon tudatosan figyelek, hogy legyen fehérje, kálcium, vitamin, kis szénhidrát, tönkölybúza-kenyér, görögsali, ilyenek ... csak amikor nagyon meleg van, nem nagyon van étvágyam délidőben, olyankor nyomok jégkrémet! Tök rendes vagy, hogy így aggódsz értem, de nyugodj meg, csak hülyeségeket írogatok! Kép
Nyúlnak remélem akkor marad is kék a szeme, mer: "az a szép, az a szép, akinek a szeme kék" Kép
őssejt-ügyben úgy döntöttünk, hogy nem vágunk már bele, nagyon kevés az idő, sok a macera stb. elég sokat ragmálódtunk rajta, ez lett a vége.
Nekem a mikulás szimpibb, de ez tök privi Kép
Zsebi és Moose!
Bocs, tökhülyefigyelmetlen liba vagyok! csak a mókusokat NEEEEEEEEEEEEE! Kép Júliusi szülinapok hányadikán is? KépKépKép

Ada!
VikApa tényleg szuper, ügyes vagy, hogy kihorgásztad Kép sajna az én kedvesem sem ilyen rendes, de azért még nagyon imádom. meglátjuk, hogy szülés után milyen lesz, nagyon kíváncsi vagyok! szóval szeresd nagyon a kispapát!

Pipocs!
Pók-ügyben mi újság?

Norka!
Köszi a drukkot, elraktározom, remélem nemsokára ... :9
Jázinak és Neked jobbulást kívánok, remélem Panni nem kapja meg! Küldöm a gyógycuppokat, azok mindig segítenek! KépKépKép

fic.
ficánka

Francba, tök lassú a babanet, nemtom mi van már megint. Morcmorc.

Neet!
Nagyon ügyes és bátor vagy, GRATULA és persze Eszter is tök jól viselkedett, mindketten SZUPERCSAJOK vagytok! Kép

Oxi!
Tudod, 4:5-ös légzés, sok pihi, remélem már alszol is Kép DRUKKOLOK nagyon! KépKépKépKépKép
ficánka

Szasztok!

Akkor sorban reagálnék:
1.Moose!
Jégkrém diétát én próbálom szabadalmaztatni és tetsz csoportot toborzok ittKépNem komolyan venni!

Szoptatásra nem készültem,sőt gondoltam,hogy most sem fog menni sokáig.Ja,azért van 2 dolog amit másképpen csináltam most,mint Sománál.Elöször is szedtem Urtica-t,bár elöször sem volt gond a belövelléssel,és nem méregetem a szopik mennyiségét!És szerintem ez az ami jót tesz,nem idegesítem agyon magam azon,hogy nem eszik eleget.És ha sír nem akarom egyből a cicit tuszkolni a szájába,mondván,hogy igényszerint szoptatok mert ha sír akkor biztos éhes!

Kisün?

Akkor mostmár DR.Kisün leszel?Tök jó!

Alternatív ovikról meg én is mesélhetnék!

Zsévi!

És a Waldorf ovi egésznapos vagy csak fél 1-ig van mint sok helyen?És tájékozodtál már arról,hogy a szülöktöl mennyi együttmüködést várnak el?Nem akarlak lebeszélni de ezekröl érdemes elöre tájékozódni!És akkor most nem vették fel B-t az önkormányzatiba?Miért is?Tessék fellebbezni!
És itt szeretném leszögezni,hogy NO vagyok szuper ovinéni,de a mi ovink tényleg szuper!Honlap most készülödik az unszolásomra,majd belinkelem ha kész.
Milyen volt Halász Juci néni?Nem láttál Mazsolát?

Neet!

Jó kis túrába bonyolódtál!

Oxi!

Várom a fejleményeket!

Pusza:Jucus
20170114224602

Bogárka!
Nekem is nagyon tetszik a DONÁT Kép név, kellemes a csengése és igen ritka név, jó, hogy ezt választottátok!

Johanna!
És a SÁRA Kép is nagyon helyes név, az is nagyon tetszik!

Én már mindkettőjüket nagyon várom, hogy láthassam! Kép

Manóé mi is lesz?

fic. (aki lusta visszaolvasni és figyelmetlen nőszemély)
ficánka

Oxi: mennek a drukkok, úgy látszik lehet valami a levegőben, mert én is sokat görcsizek meg fájok.. De aztán semmi egyéb. Sokat is izeg mozog a babóca.

Fic: köszi, hogy szépnek nevezted a Sárát, de még leeht, hogy változik, nálunk ez napi téma, hogy mi legyen a sorrend. Fanni Sára vagy fordítva.

Manóé: nem Zsombor? De nem tuti.... ha nem akkor ezer bocs Manó.

Megyek pihizni, mert az elmúlt napokban összesen nem engedett aludni 8 óránál többet, úgy látszik fel akar készíteni a kinti világra.

Pipocs: mi van veled? csak nem a pókokkal barátkozol?

Kép
Kép
johanna1975

Jucus!
Hogyan mentetek be a ZP-szeparéba? Azt olvastam a honlapjukon, hogy ahhoz kell valamilyen tagság v. mi ... szóval? Jók voltak a Megasztárok?

A párocskám itt alszik a kanapén, és közben álmában röhög KépKépKép, megyek és összepuszilom!
fic.
ficánka

Nah, úgy néz ki, mégsem szülünk, sig Topo teljesen beindult, donna Quintal fájásai teljesen leálltak. Holnap reggel Don Andreasnak életbevágóan fontos tárgyalása van 9-10-ig, épp akkor nem lehet szülni, így most akkor már nem szülünk Kép
Holnap estére van betervezve a "fincsi koktél", ha máshogy nem kezdődik semmi Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Hú Oxi! Pedig én már úúúgy drukkoltam! Kép
De ami késik nem múlik Kép

Fic!
Örülök, hogy Neked is tetszik a Donát, meg a többieknek is, akik írták Kép Manóé tényleg Zsombor lesz, jól tudja Jonanna Kép

Napközben megint volt egy-két keményedés, nem vészesek, de azért mindig ránéztem az órára Kép

Holnap nst, Petrát sikerült lepasszolni, úgyhogy remélem nyugodtabb leszek Kép!

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Jucus!
Én ezt a waldorfos dolgot egyelőre még csak tervezem...semmi konkrét. Egyébként egyik visszarettentő dolga, hogy elég aktiv szülőket várnak el "hivatalosan" és én NEM vagyok aktiv...nem lenne kedvem a hétvégéimet alszabni, hogy velük kirándulgassak, stb...De ki tudja??? Én most még csak érdeklődés szintjén vagyok, főleg, hogy csak 4 éves kortól van ovi.
és, DE, felvették állami oviba, mehet is szept-től. csak barátnőm elment a fiaival egy délelőtt, és nagyon ki volt akadva az épp ott lébecoló óvónénire...Nekem is az a véleményem, hogy az ÓVÓNÕNEK kell jónak lenni, a többi megy magától...A mi ovinkban nagyon jók az óvónénik, de baj van mással, főleg a bukszánkkal...Kép
Csak tudod, ami engem bánt, hogy B kicsit értelmesebb az ő korosztályánál, és már ez az ovi sem "elégiti ki" szellemileg, pedig itt nagyon oda figyelnek rá...és észre vettem, hogy kezd "lebutulni" a szintjére, ami nem baj, csak kicsit sajnálom. Nem szeretnék zsenit nevelni belőle, mert nem az, de egy világra nagyon nyitott kiskrapekkel kiegyeznék, és jelenleg nekem erre nincs időm. Amig kettesben voltunk, volt időm rá, és "fejlődtünk" az ő sebességével, mostanság meg csak az hallom, hogy "hülye vagy..." "ezt nem adom, ez az enyém..." stb...a büdös kaki nem zavar, mert ugye most vannak ebben a korszakban, de az, hogy másról sem szól a napja, hogy ki milyen hülye, és neki ez meg ez meg ez kell. Lehet, hogy ez sem ovifüggő...
Na, ennyit erről. Ti milyen oviba fogtok járni???
Egyébként Ildivel egyetértek az iskolarendszert illetően, ebbe sztem az állami ovik is beletartoznak...Kép
Na, mindegy, nem olyan érdekes ez a téma, csak hangosan gondolkozom, meg szeptembertől úgyis ebbe az állami oviba fog járni, ha akarja...ha nem...Kép

Az jutott eszembe ma, amikor 2x is elmentem a ZP mellett, hogy nincs kedvünk egyszer elénézni oda??? Egyik péntek v. szombat??? Olyan jó lenne!!

A gyerekszigeten, Halász Judit TÖK jó volt, sajnos Mazsolát nem árultak. Viszont mellettünk törte el a lábát egy kisfiú, akihez mentőt is hivtak, és szegény Soma jutott eszembe...Kép
Oxi!
Én is csak az tudom kivánni, amit Gigi: SZÉP szülést!!!! Kép Az erő most veled lesz!!! Kép

na, mentem, nézem friderikuszt...nincs jobb...Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

oxi,
Kép

fic,
mail ment

zsanci,
ovi passzKépnéha már gondoltam rá,de sajnos nekem meg van kötve a kezem,mi 25km-re lakunk pesttől úgyhogy nincs sok választásom,kénytelen vagyok ide ovib adni a bálintot pedig én sem nagyon nem szeretnémKép Kép Kép
de hogy tehtném meg egy 4 évessel hogy reggel 5kor keltem???????????????????????és ha megtenném mit mondanék ha azt kérdezné miért csak neki kell ekkor kelni,azok a barátai akik itt járnak oviba miért csak 7kor?és ha egyszer azt mondaná hogy ő is ide akar járni?nem engedném neki?????????????????????ÉN aki aztán a világon mindent megenged és elkapatja a gyereket és tudja hogy nem kéne de nem érdelki mert imádja!!!!!!!!???????????????
na jó,most én is hangosan gondolkodtam.és tudod itt nálunk minden faluban csak egy ovi van és sajnos minden egy kaptafa,tehát az nem lenne megoldás hogy 2-vel arréb hordom,mert az jó,mert az sem azKép

na eldugulok és megyek magam mellé veszem a fiamat mert nyugtalan és jól elkapatom Kép
és holnap már nem jövök mert elvisznek a mókusokKép

gigi(akit imádnak a mókusokKép )
Vendég

Zsévi!(nekem ez annyira tetszik!)

nem akarlak elszomorítani,de ha neked 2 ded mellett nincs idöd B nyítottságát elösegíteni akkor szerinted 25,de akár 15 gyerek mellett egy ovinéninek mennyire van lehetösége?Kép
A "hülye vagy...stb"pedig tényleg nem ovifüggö!
MI a sarki szarocskába fogunk járni (mármint Soma)de én csak heti 1-2x tervezem.Majd kölök eldönti mit akar.Én sem ájultam el az ovinéniktöl és a felszereltségtöl sem.
Figyelj!Barátnöd véleménye egy dolog,lehet,hogy igaza van de szerintem nézzetek be Ti is az oviba.Nem biztos,hogy lébecolos óvónéni jut nektekKépNekem is van ám olyan kolleganöm aki szerintem nem csinál semmit viszont a gyerekek és a szülök imádják!

ZP-be meg mehetünk,benne vagyok.

Fic!

Kiváncsi vagy mi ,hogy hogyan jutottam be szepareba!?
Kismama barátnőm ÁNTSZ-s(volt)és ellenörízte ZP-t.Akkor kapott törzskártyát.És így!Egyébként meg amikor odamentünk,simán benyitottunk a Szepare ajtaján és senki sem volt aki megállított volna.tehát ha valaki ügyes akkor kártya nélkül is sikerülhet a bejutásKép

Jucus
20170114224602

Jucus,
a dr. még jóóóóó messze van Kép ez csak egy kis vizsga az odavezető úton, de majd ha összejön, akkor megváltoztatom a nickemet drkisün-re, ígérem KépKépKép de lehet, hogy addigra már a "lányunk a sztimrében fog szülni"-topikba irogatunk majd Kép
Ma vettem meg vekerdy waldorfos könyvét anyukámnak (ő van a legjobban kiborulva a két órán keresztüli kajabálástól, pedig két kutya, öt macska meg sem kottyan neki Kép), ismerkedjen csak az "ellenséggel" KépKép
Oviban én még nem is gondolkodom, mert amikor elkezdtem kérdezősködni, rögtön kiderült, hogy a Bocskai-útit, aminek ugye nagy kertje van meg jó a levegő, be akarják zárni, mert az önkormányzat eladná a telket KépKép helyette pedig a körtéri bérházban (beton udvarral) üzemelő ovi lenne a kerületileg "illetékes" Kép

Zsanci,
ertéelen megy az 5. elem, szerintem sokkal jobb mint a friderikusz, nézd azt! Kép

vera
kisün

Vera!
Köszi a tippet.Kép
Mi anno azért nem tudtunk bölcsibe menni, mert a tőlük 2 utcányira lévőt bezárták, és már el iskezdték felhúzni rá a lakásokat. De ezt már biztos irtam...
Jucus!
TELJESEN igazad van!!!! Kép Kép
Más: Kép
Mikor megyünk ZP-be????????????????????? És hozd az ÁNTSZ-es barátnődet is!!! Kép
Vera ismét!
A vekerdyt sem szereted??? Én igen. Bár a nagy "kedvencem", ha lehet ilyet mondani, a Ranschburg Jenő, akár hallani, akár olvasni...
Belőle olyan ötösre vizsgátam, mint a csuda!!! Egy olyan tanárnál, aki nagyon utált engem...Kép
Régi, szép idők...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci!

http://mozgoloda.fw.hu
ide fog járni egyeske.

ZP-t szervezzük meg!Timi bnömet is hozhatom,vagy legalább a kártyájátKép
Ja és Megasztárok jók voltak.Különösen Dorinában csalódtam kellemesen vagy is a hangjában mert a személyisége még mindig nagyon gáz nekem.

Vekerdyhez:Nök Lapjában osztja az észt ész nélkülKép
Jenő bácsit én is bírom!

Jucus
20170114224602

Sziasztok!

SOS kerdes:
a Szent Imre kikuldi a TAJ kartyat vagy intezni kell??

Megyek a mokusok ele,amig visszaolvasok...Kép

Kriszta es Akos

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Sziasztok!

Még mindig itt Kép Topo teljesen visszahúzódott, mégsenem akar megszületni.
Csak este leszek, vagy ha lesz valami fejlemény, megyek házidokihoz táppénzt intézni, ilyenek, ne apának kelljen majd.

Legyen szép napja mindenkinek!

KépKép
oxigen
Györköny

Kriszta!
A Teve utca intézi. Ha beviszitek a szül.anyakönyvit (amit viszont a H adott ki) és az összes papírt (személyid, te TAJ-od), rögtön kiadják. Apa is viheti. Ha viszont vársz, pár hét alatt kipostázzák. Ne várj. Minden egyebet csak a gyerek TAJával lehet intézni.
neet
neet

Jó reggelt!!!! Kép

Zsanci,
vekerdyvel alapvetően semmi bajom Kép mindig elolvasom a nőklapjában, és általában sűrűn bólogatok [bocs Jucus az árulásért Kép] a könyvet tényleg informálódás céljából vettem meg, no meg termésezttudományos kutatás alapját is képezheti... tudod, ilyen álca mögött ülök majd a kertünk végében, és úgy dévid ettenborósan megfigyelem ezeket az érdekes, ránk hasonlító és mégis annyira más lényeket KépKép

Kriszta,
nem a szent imre küldi ki, hanem az OEP, de IGEN, kiküldik. Azt mondják, hogy 3 hét, nálunk 8 volt (és akkorra már személyesen is elhoztunk egyet). De hallottam olyanról, akinek másfél hét alatt megjött Kép Ha sürgősen kell, akkor párod bemehet érte, általában elég hatékony az ügyfélfogadásuk, nem tart fél napig Kép

vera
kisün

Oxi,
neked is szép napot!!!!! Kép
kisün

NeetKép,VeraKép
KOSZONOM!!!!!!!!!!!!!KépKépKép

OxiKép
OOOOOOOOOOOOOOOOORIASI DRUKKHEGYEK!!!!!

Megyek,ebresztem Apat,aztan majd meselek...

K+A

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Sziasztok !

Oxi ! Drukk megy ezerrel !!!! Aztán majd tájékoztass minket , ha még tudsz ! Kép
Többiek ? Júniusiak ?

Kép
Kép
greenolive

Gigi: próbáltam neked a megadott emilcimre küldeni emilkét, de visszadobta a gépem. Tudod cd-vel kapcs.. ha még érdekelne a dolog, küldesz nekem a johanna1975 kukac vipmail pont hura....

Bogárka: Te is ma nst-zel.Én is, kiváncsi vagyok, tegnap nekem sok huncutkodás volt, de az éjszaka teljesen szuper volt. Azért már várom, hogy mikor történik meg a csoda....

Oxi: milyen koktél?

Egyébként mennyi túlhordást engednek? ez kórház függő? Én ikrek babát szertnék (jegyben):-)) úgyhogy nem sokat lébecolhat odabent, én 16-ra vagyok kiírva..:-)

Kép
Kép
johanna1975

sziasztok,

Johanna, a túlhordás engedélyezése nem csak kórház de azon belül is orvosfüggő. Itt is minden doki mást gondol erről. A dokit mit mond erre? Brúnó csak 3 napot húzott rá. Biztos ikrek babát akarsz, nem vagyunk valami elviselhetőek ámKépKépKép

Tudós anyukák szerintetek nem gáz, ha Brúnó 3. alsó foga 2-3 milivel bentebb törte át az ínyét. Tehát nem az a gond, hogy jó helyen jött ki csak ferdén nő, hanem kapásból bentebbKépKép Elvileg azt mondják, hogy a tejfog még nem számít, de gondolom a maradandó nem tör majd magának másik utat.....
zsebi2004

johanna,

én úgy tudom az általános az két 2,utána mindenképpen bendítjak,de ez főleg doki függő.én május 29-re voltam kírva és pont aznap találkoztam a védőnénivel a boltban és teljesen meg volt botránkozva hogy én még miért nem vagyok H-ba,a kiirt időpont után az az általános hogy befektetnek!Mondta ő.Én meg hogy de nem az én dokimnál!
szóval nagyjából szerintem minden dokifüggő!
most jól nem tudtam segítnei,de akartam!!!!!!!!
mail megy!

gigi
Vendég

Oxi,
nagy drukk! És ha esetleg a koktélra kerülne sor ma este, akkor fenékig, és biztosan akkor holnap lesz a Nagy Nap!
És a többi finisesnek is hajrá!

Fic,
Vincének lesz 2. keresztneve?
blaye

Zsebi, Gigi: köszi a segítséget... Igen ikrek babát, én is az vagyok. jó kis szeszélyes jegy, kettős és nagyon szeleburdi, apjának nehéz lesz elviselni az anyját és a lányát is... Na jó ha nem lesz ikrek, akkor is hazavisszük majd a kórházból (ha jól viselkedik).... Hát kiváncsi vagyok, mikor jön.

J.

Kép
Kép
johanna1975

Kókuszdió!
Boldog Szülinapot!!! Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!

Oxi!
Pedig már azt hittem, hogy reggel azt olvasom, hogy ... kg, stb. de drukk megy tovább! Kép

Johanna!
Nekem a Fanni Kép is tetszik, az is szép!
És én is örültem, amikor kiszámoltam, hogy ikrek jegyű lesz a gyerekem, drukkolok, hogy Neked is összejöjjön! Kép

Jucus!
AHA, már értem, szóval vagy ÁNTSZ-es barátnővel kell rendelkezni, vagy bátran benyitni Kép én is benne vagyok a zp-zésben, csak momentán szülni készülök, úgyhogy nem nagyon tudok előre tervezni időpontot ... de azért Ti szervezkedjetek, aztán majd meglátjuk! Kép

És szerintetek olyat lehet, hogy állami ovi, és aztán waldorf suli? Azzal nincs gond, igaz? Bár nekünk ez még tök messze van, csak úgy érdeklődöm!

Blaye!
Igen, a böcsületes neve a kőcnek: Dezső Vince András lesz, az apukája után kapja a két szélsőt Kép

Zsebi és Johanna!
Nektek - ha jól emléxem - ma van a szülinapotok: BOLDOG-BOLDOG-BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT, KÍVÁNJUK, HOGY LEGYEN MÉG SOK ILYEN SZÉP NAPOD!

Helyzetjelentés: nagyon nyugis éjszaka után nyugis reggel/délelőtt, szinte mocc sincs, csak nagyon aprók, remélem, ez a vihar előtti csend! Kép azért én nem fogok koktélt inni, ha nem indul be ma este, csak bizakodok, mert úúúúúúúgy szeretném, ha holnap születne! Kép a kedvesem azt mondta, hogy ígérjem meg, hogy ma összekészítem a pakkot, de nekem most semmi kedvem hozzá, mert úgy érzem, hogy akkor meg nézegethetem itt sokáig, és az bosszantani fog, és hogy ha érzékelem, hogy van valami, bőven van időm összecsomagolni.

Johanna és Bogárka!
Meséljetek, mi volt NST-n! Ti is a szülőszobára mentek?
ficánka

Fic,
Szép név! Nekem az öcsém András (az első neve), és nagyon szeretjük...
A pakkot készítsd össze, legfeljebb tedd egy szekrénybe vagy ágy alá, ahol nem látod mindig, de a férjed tudni fogja, hol van... A koktélt Te is bekészítetted, vagy csak lelkileg készülödsz a holnapi szülésre? Kép Én a Bába válaszol könyvből próbáltam ötleteket hasznosítani, mert V1 is kicsit később indult el annál, amit a Doki várt, de persze a saját idejében, szóval én fahéj illóolajat szagolgattam, sok fűszeres ételt ettem stb. Bár ezek elég soft módszerek, a koktél a tuti.
blaye

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?